Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Det er vi helt enige i, Foggy. At Real har købt ham for 30mio€ er mig en gåde. Han er også mere en holding midtbanespiller, hvor jeg hellere ser tilført en box-2-box spiller, der kan støtte offensiven.
Skrevet af Old Bull Lee
Den med Illarramendi er en and. Jeg kan slet ikke se hvad han skulle gøre i Milan.

Vi skal have en back-up angriber.

Og jeg er fuldstændig enig med dig Lentini omkring Niang.

Han kunne blive rigtig farlig hvis han støbes rigtigt, men lige nu ryger han bare længere og længere tilbage i køen
"Old Lull Bee"
Skrevet af Lentini
Nå, ny hale på historien. Vi har købt Torres af Chelsea og sender ham videre på leje i Madrid.

Hvis jeg var rådgiver for Niang, ville jeg råde ham at finde et nyt permanent ophold hos en klub der virkelig tror meget på ham.
Skrevet af Bishop
Fornuftigt at man skiller sig af med Torres, en handel der aldrig skulle have været. Cerci virker umiddelbart som en fin løsning, når nu Honda skal spille internationalt.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Sky Sport rapporterer at Atleti til sommer kan sælge Cerci, hvis der kommer et bud.

Det håber jeg godt nok er en and. Med den velvilje man har vist i Torres, er det godt nok slattent hvis vi så skal aflevere Cerci bare en tredjedel inde i aftalen. Såfremt det passer er det godt nok Atleti, som har fået den bedre aftale. De får Torres kvit og frit i 18mdr indtil hans kontrakt udløber, mens der bliver betalt 50-50, alt imens de kan sælge Cerci til sommer hvis de lyster. Såfremt det er sandt, er det ikke just nogen super deal Milan har hentet hjem.
Skrevet af Lentini
Alessio Cerci er ankommet til Milano denne aften. Så det kan ikke vare længe, førend han skal igennem de første test.

Derudover befinder den gamle liderlige horebuk, Galliani, sig i Rio de Janeiro. Han er egentlig på ferie, men denne aften har han haft bekendt selskab ved middagsbordet i form af Kia Joorabchian. Den ene af hans klienter, Adel Taarabt, tilbyder sig igen til Milan. Og trods Galliani ser en rigtig stor stjerne i den sidste marokkaner, så er det lidt svært at se hvor han skal finde plads på holdet. Han har også tilbudt sig til Napoli, men de skulle ikke være så hooked på idéen mens han yderligere selv har afvist Atalanta.

Kia har dog et par andre i sit klientel, som pt. ikke er tilfredse i deres nuværende klub. Luiz Adriano i Donetsk vil væk, ligesom den resterende del af brasilianerne i Shakhtar, mens Soldado stadigvæk gør tilhængere på White Hart Lane gråhårede med sit imponerende misbrug af chancer. Luiz Adriano kan vi skyde en hvid pil efter. Nok vil han gerne væk, men han har høvlet mål ind i Champions League og befinder sig udenfor rækkevidde økonomisk. Soldado er dog en anden sag eftersom han har overgået Jesper Hjorth i misbrugte åbne direktører. Jeg er en smule ambivalent omkring ham. I sommers fravalgte vi ham både fordi Spurs ville sælge i stedet for at udleje, mens Galliani fik udløsning over Torres-muligheden. Så ville jeg hellere have Matri tilbage i truppen, fremfor endnu en falleret 30-årig spanier…

Desuden så skulle Pippo og Galliani ikke være enige omkring prioriteringen omkring venstrebacken. Pippo vil meget gerne have fladpandede Pasqual fra Fiorentina, mens Galliani er mere forbeholden. Kravene, rent økonomisk, fra Pasqual, skulle være lige pebret nok i en kontrakt på halvandet år. Galliani har svært ved at se fidusen i ham, og for en gang skyld er jeg enig med skaldepanden, selvom jeg foretrækker italienere. Så kører alle mulige utroværdige medier historier omkring Vangioni og nu også Antonelli. Sidstnævnte ville jeg dog gerne have ud af de mulige der bliver nævnt. Antonelli synes modnet, og bedre defensivt end han nogensinde har været før. Yderligere er han jo en Rossoneri. Gasperini i Genoa er desuden vældig glad for Armero, så Galliani ville da være en idiot hvis han ikke i det mindste forhører sig om muligheden.

Så er jeg i øvrigt spændt på om der bliver disket op med noget brugbart til midtbane. Her ment noget teknisk kvalitet fremfor flere rugbrødsspillere.
Skrevet af Sheriffen
Soldado er no go. Han vil floppe endnu mere end Torres.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Lentini
Nej, enig, Sherif. Soldado er heller ikke min kop te. Hele dagen idag har aviserne dog brugt tiden på at kæde Destro sammen med Milan. Og det da fint nok. Men eftersom inflationen i italienske spillere nok stiger i yderligere grad, skal der en ordentlig sum penge til at hente Tottis reserve. En mængde penge, vi ikke har.

Aftalerne og lægetjekkene står for døren for Cerci og Torres, inden de begge er fuldstændig bekræftet i hhv. Milan og Atlético Madrid.

En masse snak i Dubai er der også, hvor Illarramendi igen er på rygtebørsen. Som nævnt før, håber jeg ikke han bliver en løsning til midtbanen. Der mangler en anden slags type i stedet. Synes da Galliani skulle stikke hovedet ind til Preziosi, og spørge hvad han synes om at bytte Armero og Matri for Antonelli og Bertolacci. Han kan da højst få et nej.

Så er der igen lidt snak omkring investorer, denne gang nogle schweizere og australiere, der skulle se på muligheden for at købe 30% af aktierne i klubben. Men som altid skal man tage den slags historier med et gran salt. Ligeså med den thailandske erhversmand, som for en måneds tid siden proklamerede at han ville være interesseret i at købe Milan, men nok måtte nøjes med en mindre aktiebeholdning efter at have hørt prisen for AC Milan.

Halvårs karakterer til spillerne: (1-6; 1=lort 6=fænomenal)
Diego Lopez – 4
Christian Abbiati – 3
Ignazio Abate – 5
Daniele Bonera – 2
Aléx – 4
Adil Rami – 4
Philippe Mexés – 4
Cristian Zapata – 2
Pablo Armero – 3
Nigel de Jong – 4
Michael Essien – 3
Riccardo Montolivo – 4
Andrea Poli – 3
Sulley Muntari – 3
Marco van Ginkel – 2
Giacomo Bonaventura – 3
Keisuke Honda – 4
Stephan El Shaarawy – 2
Jeremy Ménez – 5
Fernando Torres – 1
Giampaolo Pazzini – 1

Udenfor bedømmelse grundet lille antal spilminutter: Michael Agazzi, Cristian Zaccardo, Michelangelo Albertazzi, Riccardo Saponara og M’Baye Niang.

Skrevet af Martinovic
Enig i bedømmelserne bortset fra Bonaventura, som har haft en fin efterårssæson og gjort det bedre end forventet.
Mojn do!
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Lentini

Armero er kun på lån i Milan, så ham kan i ikke tilbyde som en del af en evt. betaling for Antonelli/Bertolacci
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Sheriffen
Kan ikke rigtig forstå Montys 4´er. Han har stort set ikke spillet, og de kampe, han har fået, er imo ikke til 4.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Lentini
Jeg synes Jack har været svingende. Det har da været fint til tider, men også flere sløje præstationer. Hypet i kølvandet på Napoli-kampen forstod jeg reelt set ingenting af i og med jeg synes der også har været dårlige præstationer iblandt.

Viola,

Det er jeg klar over. Udinese vil dog nok forholde sig præcis som Chelsea gjorde det ift. Torres. Derudover er Gasperini kendt for at være entusiatisk omkring Armero. Nok fordi han matcher profilen af hvad Gasperini ønsker. Igen, synes det ville være dumt af Galliani ikke at lufte muligheden for Preziosi, som vel nærmest er kendt for at skifte et halvt hold hvert halve år.
Skrevet af Lentini
Sherif,

Montolivo kunne sagtens også være en UB. Men jeg er dog ikke enig, fordi han giver noget balance til midtbanen der har skræntet gennem sæsonen. Han er bestemt også en stor del af grunden til Milan pludselig kan spille til nul efter hans tilbagekomst.
Skrevet af Lentini
I øvrigt gør man alt for at pille selvtillidsmæssigt ud af Albertazzi, der forventes at starte inde imorgen mod Madrid, overfor Bale.
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Lentini

Udinese er jo ikke ligefrem kendt for at forære deres spillere væk, så mon de er villige til at gøre det i Armeros tilfælde? Specielt hvis Genoa skulle være interesserede i ham, ville det jo være tosset af Udinese.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Armero-Antonelli er nu også tænkt som lejeaftaler. Det er jo det eneste vi kan finde ud af i Milan udover vattede afdankede overbetalte fallerede stjerner, eksempelvis Torres.
Skrevet af Bishop
Mht til bedømmelserne så synes jeg De Jong ligger til 5, de 1-2 kampe hvor han ikke har været Milans bedste spiller synes jeg ikke er nok til at han skal ned på 4, han har trods alt en del kampe hvor han er Milans bedste.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af MILANMILAN
Hvad med De Sciglio, skal han snydes for en karakter? Der er ikke nok Farsopoli over dig, Lentini!
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Lentini
Haha, Farso havde med statsgaranti givet udspecificerede SKRIFTLIGE karakterer der ville tage en hel dag at nå igennem.

De Sciglio ligger på en 3´er.

Så blander vi os i øvrigt omkring den fedladne Muriel i Udinese, som Samp ellers gerne vil have. Vi vil dog sende Niang afsted den anden vej i et lån.
Skrevet af ilsemprelaziale
Nu hvor Milan åbenbart er ved at lave en klasse handel med at hente cerci og slippe for Torres, så troede jeg lige at Milans ledelse endelig havde fået spændt hjelmen ordentlig på og holdt igen med vinen når de diskuterer transfers...

Men åbenbart ikke..At sige farvel til Niang og tage fede Muriel ind vil næsten være en klassisk Milan handel i nyere tid.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
annonce
0