Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Viola 4 Ever
Læste at Mexes ville være ud i en måned?
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Sheriffen
Er det er spørgsmål?
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Lentini
Første frygt var en måneds pause til Mexes - senere rapporteringer siger at det ikke er så slemt som først antaget. Han misser Sassuolo(hvor han har karantæne) og måske Torino.
Skrevet af FootItaly
Hvis Niang ryger til Udinese, ender han sikkert med at blive solgt for kassen om nogle år.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Giv nu Niang en chance i stedet, lej ham ud i en halvanden sæson og lad os se til sommer 2016 hvordan han har udviklet sig. Ledelsen bliver nød til at tænke langsigtet !
Skrevet af Martinovic
Enig. Det vil være dumt at begå endnu en brøler a la den med Aubameyang.

Talentet er der, men han behøver fast spilletid for at udvikle sig, og i Milan står han for langt nede i rækken i øjeblikket.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Aubameyang? Det tog da også vældig tid, førend han viste noget som helst. Hverken i Lille eller Monaco viste P.E. noget som helst. I Monaco blev P.E. endda vraget efter et halvt år, fordi han intet viste. Det var da først efter han havde en succesfuld halvsæson i St.Etienne, at man kunne se der måske var lidt perspektiver i ham. Men hvem i alverden var det lige han skulle slå af dengang? Pato? Robinho? Cassano? eller for den sags skyld, Zlatan? Var han kommet tilbage til Milan, havde han slet ikke været på samme stadie af sin karriere, ganske enkelt fordi han ikke ville have spillet og udviklet sig.

Niang er et større talent end P.E. var. Men hvem er det lige Niang skal tage spilletiden fra? Cerci? El Shaarawy? Honda? Bonaventura? Ingen af de fire spillere er på et stadie af deres karriere, hvor man kan forvente at de stagnere.

Selvom jeg kan lide Niang, så synes jeg den bedste løsning for ham, ville være at finde et permanent ophold andetsteds. Om et halvt år vil han stadigvæk stå med de fire førnævnte foran sig, og skal han så udlejes endnu engang?

Ydermere er Milan ikke en situation, hvor vi kan bare kan kaste omkring sig med penge. Bliver Niang solgt og Brozovic bliver hentet ind, så er vi væsentligt forstærket på midtbanen, mens vi ikke er svækket i angrebet, da Niang kun er 3.valg til wingpladserne. For Milans og ikke mindst Niangs skyld, vil et permanent farvel være at foretrække - så kan man håbe at enten Torino, Udinese, Olympiakos eller Newcastle kan lære Niang at ramme målet, for uagtet han er talentfuld har han stadigvæk nogle ret klare mangler som offensivspiller. Og at Udinese rammer plet hver gang, er lidt letkøbt, da deres mest talentfulde spiller(Muriel), slet ikke har udfoldet sit potentiale som håbet siden sin tilbagekomst fra Lecce. Cyril fucking Thereau har overhalet ham i køen i Udinese.
Skrevet af Martinovic
Der er en kroatisk Milan-fan på MTD, det skriver, at Milan bør holde sig fra Brozovic. Han skulle være middelmådig og ikke være pengene værd (10 mio. euro).
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Tja, nu er Brozovic ingen Zvonimir Boban, men alligevel. Prisen på 10mio€ finder jeg dog også lidt pebret - de 7mio€ som Milan bød synes jeg faktisk er en fin pris.

Jeg vil dog ikke kalde Brozovic for middelmådig. Han har et højt topniveau med internationalt snit, og er teknisk mere velbegavet end fx Poli og Muntari(der skal så heller ikke så meget til, i know). Selvfølgelig er der udsving, fordi han er en yngre spiller, men det er jo netop Milans opgave at optimere ham som spiller rent teknisk, taktisk og mentalt, så han kontinuerligt viser det topniveau man ved han har. Det er jo forskellen på Milan idag, og Milan for ti år siden, hvor man bare smed en blankocheck i Firenze og nuppede Rui Costa.

Yngre spillere modnes også væsentlig mere ved daglig højt træningsniveau med bedre spillere, hvilket Brozovic ihvertfald vil komme til i Milan fremfor Dinamo Zagreb.

Spørgsmålet er jo så om Milan vil finde den nødvendige kapital, evt. finansieret igennem en Niang-afgang, eller om man vurderer det for stor en risiko at smide 10mio€ efter Brozovic - målt på hans talent.
Skrevet af Lentini
Personligt ville jeg sætte min lid til Brozovic fremfor eksempelvis Baselli i Atalanta, som der før har været snak om.

Og når Sky Sports melder om interesse i den hårde tackler-hund, Mario Suarez, fra Atlético Madrid bliver jeg en anelse gråhåret. Fordi muskler har vi mere end nok af på den centrale midtbane.
Skrevet af Lentini
Ift. de unge spillere vi har udlejet synes jeg at Gabriel og Rodrigo Ely har størst succes i hhv. Carpi og Avellino i Serie B. Gabriel har formået at holde buret rent i halvdelen af 18 kampe – Ely er jeg egentlig ikke klar over om vi ejer længere, eller vi solgte ham fuldt ud til Avellino i sommers. Men han er blandt andet en af dem, som holder vores colombianer Jherson Vergara ude af holdet i Avellino. Vergara har dog spillet et okay antal af kampe i Avellino. Sidste mand i Avellino er Comi, som stadigvæk brillerer med at lave uhørt få mål.

Lejemålene med Nocerino(Torino), Petagna(Latina Calcio) og Krisztian Tamas(Varese) formodes at ende før tid her til vinter. Petagna har ikke kunnet ramme noget i sine 11 optrædener i Latina, mens Tamas er langt fra holdet i Varese. Nocerino, som blev hentet til Torino, fordi Ventura var stor fan, er kommet i bad standing fordi han er røget i unåde som følge af et skænderi med selvsamme Ventura, som så gerne ville have ham til Torino. Parma står på spring for at få Nocerino ind, og lurer ligeledes på Saponara.

Marco Fossati i Perugia ryger lidt ind og ud af holdet, ligesom han gjorde det sidste år i Bari. I Perugia konkurrerer han med tudsegamle spillere som Rodrigo Taddei og Giacomazzi. Dídac er igen skadet og har ikke spillet et eneste minut for oprykkerne i La Liga, Eíbar.

Så er der alle rygterne op til og i starten af dette transfervindue, som omhandler fire positioner på banen, efter Cerci er blevet hentet og Torres skippet videre til Atlético Madrid.

Den mest overraskende er stadigvæk centerforsvaret, hvor Di Marzio bragte historien om vores forespørgsel på Nastasic, alt imens hele Italien har fundet ud af at vi har interesse i Palermos, Munoz. Særligt efter Zamparinis ”gribbe-udtalelse”. Jeg undres over det, fordi vi antalmæssigt er godt besat med 6 mand, der kan spille derinde. Og man har ikke kunnet klage over Aléx, Rami og senest Mexés’ præstationer. Den eneste som har pebet en smule er Zapata, og det ville være mit bedste bud på en mand der forlader Milan af vores samling af centerforsvarere – Mexés lønning kan også blive et problem.

Rygterne omkring venstre backen er stilnet en smule af, efter en lind strøm af navne: Vangioni(River Plate) Pasqual(Fiorentina) De Ceglie(Parma) og Antonelli(Genoa). Det hænger nok sammen med at prioriteten umiddelbart er skubbet over til den centrale midtbane. Der snakkes stadigvæk løst omkring van Ginkel, og en mulig retur til London i denne måned. Hidtil har det også været et særdeles skuffende ophold for van Ginkel. Illarramendi har været nævnt, Suarez blev nævnt i dag. Begge to spillere, som ikke typemæssigt er det som Milan leder efter og vil kunne give den efterspurgte fleksibilitet, som Pippo så gerne vil have. Det vil være et fejlcast. Derimod er Brozovic førsteprioritet, mens the usual prospect, Dzemaili, igen blev nævnt i dag. Schweizeren er efterhånden nået en alder, hvor jeg ikke ønsker at se ham i Milan.

Navnene i frontlinjen er mange. I dag så jeg et bytte med Klose-Pazzo – total perspektivløst. Tuttosport kalder os konkursbo, men lancerer alligevel historier om Destro, Martinez, Okaka… ja ja. Muriel har givet sit ord til Sampdoria, mens Spurs kun vil sælge Soldado, og ikke udleje ham. Luiz Adriano vil kun være aktuelt fra sommeren af.

Midtbanen ligner en prioritet, mens man kigger på mulighederne markedet byder i løbet af januar til hhv. venstre back og spidsangriberen.
Skrevet af Lentini
Gabbiadinis skifte til Napoli kan måske forårsage en rokade i italiensk fodbold. Sky melder at Sampdoria henter Luis Muriel for 12mio€ i Udinese(et stort sats!) mens Udinese så vil hente Niang i Milan. Hidtil er klubberne ikke enige, fordi Milan kun vil leje ham ud mens Udinese gerne vil leje ham til sommer med frikøbsklausul.

Desuden kom der også en historie i dagens avis omkring Suso. Spanieren vil først ankomme til Milan til sommer. Medmindre vi skal spille 4-2-3-1/4-4-1-1, så forstår jeg ikke hvorfor vi også skal have ham i folden. Vi har jo et væld af offensive spillere, der har det bedst bag angriberen. Til sommer vil vi står med El Shaarawy, Bonaventura, Cerci, Honda, Niang og Suso til de to kantpladser. Det er saftsusme overkill i og med vi også ”kun” må have 25 mand i truppen til næste sæson.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Håber vi henter ham kroaten udelukkende pga alder. Inter henter en del store og unge talenter ind, der vil blomstre op i fremtiden med potentiale til at blive verdensklasse. Niang skal kun lejes ud og ikke sælges. Omvendt ser det ud til at vores talenter ikke har niveauet til evt at kunne gå ind på førsteholdet, så hvorfor henter man ikke talenter fra andre steder?
Skrevet af OC
Inter henter en del store og unge talenter ind, der vil blomstre op i fremtiden med potentiale til at blive verdensklasse.


Hvem tænker du på her?
La prende Vecino.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Icardi, Kovacic, Dodo og nu Shaqiri. M
Skrevet af OC
Ah, jeg troede du mente ´henter´ som i nutid.
La prende Vecino.
Skrevet af Lentini
Så blev Cerci officiel og vil få nr.22. Pippo siger dog at Cerci max har 25-30 minutter i sig her og nu.

Så snakker Mottas agent om han ikke har haft direkte kontakt til Milan. Jeg kan ikke forestille mig det bliver aktuelt. Så beholder jeg meget hellere De Jong, som Pippo meget gerne vil beholde, hvilket han sagde idag på pressekonference.

Men sikke en uro i Paris. Spillere der ikke gider på træningslejr, klikedannelser og nu surhed fra Motta fordi PSG ikke har afvist rygter om et salg af Motta.

CDS hævder i øvrigt Milan vil byde 5mio€ for lån på Destro nu, med en købsklausul på 15mio€ fordelt ud på flere rater. Det lyder noget pebret for en reserve i Roma.

Ellers har det været en forholdsvis rolig dag. Rami, Abate, De Sciglio og Alex er allesammen klar til kamp mod Sassuolo. Boners bliver måske klar mens Mexes er skadet og i karantæne.
Skrevet af Lentini
Lidt en fisset opførsel af agent Canovi(Mottas agent). Han udtaler sig til Di Marzio, hvor han siger at Milan er særligt interesseret fordi de står i en uklar situation med De Jong, om vi vil beholde ham eller ej. Han skulle ta og flet fissen et sekund, istedet for at kommentere på en klub samt spiller i en klub han inte har med at gøre, bare for at promovere sin egen klient.

Bryder mig ikke om Motta, og slet ikke en 32-årig Motta. Han må gerne streges ud på listen. Særligt efter hans agent snakkerier og tuden i tidningerne, så gider man ham da slet ikke.

Se nu for helvede at få forlænget med De Jong!
Skrevet af Old Bull Lee
100 % enig med dig Lentini.

Det giver heller ingen mening overhovedet at hente en ældre og dårligere spiller, fremfor en kontrakt forlængelse som både spilleren og klubben er interesseret i.

Iøvrigt siger rygterne at vi har lavet en 3-årig forlængelse med Abate og er på nippet til at få underskrevet en 4-årig kontrakt med Suso der kommer til sommer på en fri transfer fra Liverpool.

Hvor mange offensive spillere skal vi have?


"Old Lull Bee"
Skrevet af MILANMILAN
De Jong skal da blive, men byttede sgu gerne både Essien og Muntari for Motta. Ham har jeg sgu altid godt kunne lide, og jeg ved ikke hvorfor. For han er en cunt.

Men lækkert med Abate-forlængelsen, den har ladet sig vente på sig.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
annonce
0