Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af DeSeanJacksonPE
De får det virkelig til at se ud som om at Sassoulo er et klassehold. Rent offensivt er de bare mere "på" - end Milan er.

- Rigtig ringe sidste 25 - 30 mins..
COYI
Skrevet af Lentini
Jeg gider ikke mere.

Forpulede fucking fissede små latterlige æresløse idioter! Elendigt!
Skrevet af Martinovic
De er bare ikke bedre. Ikke, at det overrasker, men det er så middelmådigt.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Vi er verdens ringeste til defensive dødbolde! Ingen er så umådeligt dårlige til det, som vi er. Det er fandeme lidt af en statistik de fucking idioter har fået stablet sammen der. Flot idioter, flot.
Skrevet af Martinovic
Fortjent de løber med sejren. Elendig kamp af Milan.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Total kontrol af Sassuolo i 75 minutter. Imponerende - imponerende ringe!

Zapata er eneste mand der kan være tilfreds. Resten -> ikke godkendt!
Skrevet af Martinovic
Var det ikke Zapata, der smed bolden væk ved deres føringsmål, eller var det Essien?

Jeg synes, Bonaventura gjorde det fint. Resten under al kritik.
Mojn do!
Skrevet af Serpente
Jeg er bare tæt på at skyde mig selv efter dette.
Sådan en latterlig indsats, og så på hjemmebane. Det er fandme hver gang vi spiller et par gode kampe, så tror de pludselig de kan spille på halvt blus.
Monty spiller virkelig en elendig kamp, og jeg ved ikke om han skal være kaptajn mere. Han er ikke den der går forrest når der er brug for det. Hent dog Silva hjem og lad ham styre holdet.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Fossa dei Leoni
Jeg har sagt det her siden begyndelsen af sæsonen, vi kan kun scorer mål på 1 måde og det er via kontraangreb. Vores kombinationsspil er virkelig ikke eksisterende og jeg forstår det virkelig ikke. Vi har teknisk dygtige spillere til at spille hurtige 1-2 kombinationer til at åbne et forsvar op alligevel ser vi det aldrig…….

Hvad nytter det når vi spiller 3 gode kampe mod Napoli, Roma og Real, når vi så går ud og taber mod et absolut bundhold i Sassulo. Vinder Napoli er de alligevel 5 point foran os på trods af vi slog dem her for næsten en måned siden. Det bliver ikke bedre, medmindre ledelsen ryger eller begynder at vågne op.

Essien og Zapata er forhåbentlig færdige efter den her sæson.
Skrevet af Lentini
Foggy,

Ved første mål smider vi den på midten, hvor der med det samme forsøges dybt mod Sansone, som Zapata kaster sig ned og får foden på. Problemet er bare at hele holdet er i ubalance og Rami når ikke hjem da Sassuolo samler bolden op med det samme, og denne gang lykkes med frispilning til Sansone.

Jeg husker ikke hvem der smed den.
Skrevet af Lentini
Der tegner sig lidt af et syndrom - vi har det sværere mod defensivt indstillede hold end når vi selv kan være afventende. Lidt a la Mazzarri i Napoli.

Der skal væsentlig bedre teknisk spillere ind på den midtbane, som desuden besidder lidt fodboldhjerne.
Skrevet af Lentini
Det som irriterer mig idag er dog at jeg ikke synes indstillingen var der. Man faldt totalt i kadence efter scoringen. Og indkassere på en omstilling når vi fører er himmelråbende naivt. Og så igen de forbandede dødbolde!
Skrevet af Serpente
Ja dødbolde er vores helt store dræber. Det er til trods for at Inzaghi har hyret en dødboldsekspertcoach. Håber ikke han får særlig høj løn. Det er også utrolig lidt vi selv får ud af dødbolde, og sådan har det været siden vi havde Oliver Bierhoff.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Suso officiel på 4-årig aftale fra sommer af. Og imens snakkes der stadigvæk Destro...

Ja, lad os endelig få lidt flere offensive spillere. Så til helvede med at vi kun have en CM som kan levere bolden fremadrettet.
Skrevet af Martinovic
Klassisk Milan.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Det er slet og ret idioti.

Medmindre vi skal til at spille 4-4-1-1/4-2-3-1, så giver det ikke mening.

Særligt fordi Di Marzio beretter at Milan ikke kan blive enig med Udinese om Nuang, fordi vi nægter at tilføje en frikøbsklausul som indikerer at han stadig er i planerne.
Skrevet af Lentini
Så er den her igen: Nastasic-historien, og med en valid kilde i og med det er The Telegraph, som beretter om kontakten til Nastasic. Schalke 04 vil rigtig gerne have ham, og har lagt et bud på ham, hvilket så har fået Milan til at følge trop. Man skulle være enig med serberen, og buddet er (naturligvis) et lejemål med købsoption. Så må vi se hvem den unge mand, vælger.

Valencia og Everton, har ifølge Di Marzio, budt 5mio€ på Brozovic i Zagreb. Men både Milan og Arsenal har fået deres bud på 7mio€ afvist, så jeg forventer ikke ligefrem at Mamic i Zagreb synes det er mere spændende med kun 5mio€.

Men jeg undres godt nok over prioriteringen omkring en centerforsvarer. Nuvel, jeg er ikke fan af Nastasic, men han har evner i at spille bolden frem i banen, hvilket set på dagens kamp, er en mangelvare i høj grad, når Nigel ikke er der til at rydde op for alt lortet, og Montolivo spiller dårligt. Særligt når så centerstopperne er Aléx og Zapata, der er mere duelspillere.
Skrevet af Martinovic
Sælg rub og stub og hent Nastasic og Kolarov.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Jeg vil hellere end gerne være fri for Kolarovs defensive blundere. Til gengæld er han skarp offensivt.

Det huer mig i øvrigt ikke at Laurent Blanc proklamerer at PSG i dette vindue vil købe, sælge og indgå lejemål.

Savlen omkring Gallianis mund vil jo ingen ende tage, hvis han får muligheden for at leje 32-årige Motta, alt imens Brozovic så nedprioriteres og med garanti sælges til andetsteds.
Skrevet af Martinovic
Han er i hvert fald noget bedre, end det skrammel vi har nu. Forfærdelig indsats af De Sciglio i dag. Hvis ikke Armero starter i næste kamp, har Pippo for alvor tabt sutten.
Mojn do!
annonce
0