Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Så god er Kolarov nu heller ikke – Clichy har også mere eller mindre vippet ham af posten i Manchester. Ganske enkelt fordi han er bedre defensivt end serberen. Og personligt er jeg efterhånden ved at have det stramt med disse moderne backs, der kun kan tænkte fremad. I min verden er en back primært forsvarsspiller. Derudover bliver Kolarov 30 i år, og hæver en bruttoløn på de 6mio€ = no go.

Armero har da ikke overbevist om nul og niks. Han skaber enorm forvirring, tager nogle vanvittige beslutninger og smider farlige bolde væk de forkerte steder. Han er simpelthen taktisk uduelig - men garanteret ganske komisk for pulbikum.

De Sciglio i dag var ikke god – han blev utrolig let screenet ved Zaza-målet. En flue havde vel gjort større modstand. Problemet med De Sciglio er de utroligt mange skader, han samler op, hvilket har været kontinuerligt siden Confederations Cup i Brasilien, året inden VM. Det er møgirriterende, fordi De Sciglio i topform er en rigtig dygtig back med meget store fremtidsmuligheder – ikke for sjov Carlo har et kært øje til ham. Problematikken med De Sciglio er at han aldrig når et kontinuerligt forløb og når det topniveau, fordi han igen og igen bliver ramt af skader. Han når simpelthen ikke topformen før han igen sættes tilbage af endnu en skade. Det er synd for knægten, og Milan, fordi der er meget store perspektiver i ham.
Skrevet af Lentini
Apropos venstreback situationen, er endnu et velkendt navn dukket op i ligningen: Davide Santon. Han har været skadet, og mistet sin plads til spillere som Dummett og Haïdara i Newcastle. Nu er Alan Pardew væk, og situationen skulle således være lidt uklar omkring Santon. Igen, jeg har det lidt strengt med backs som er svage defensivt, hvilket jeg synes Santon er. Hans udvikling har ikke været videre opadgående i nordengland – snarere ligner han en på det niveau, vi så ham på i Italien i sin tid.
Galliani har kasseret Pasqual som værende for gammel. Så er der hypotesen omkring Armero-Antonelli udvekslingen, mens jeg simpelthen ikke tror på Milan smider 7mio€ efter Rivers, Leonel Vangioni, som er et mere ubeskrevent blad.

Hvis vi fortsætter i forsvaret, så vil Milan (igen) gerne af med Zaccardo. Den tvivler jeg også sker, i og med, han har afvist alt der er kommet hans vej. Senest Parma i slutningen af sommervinduet, hvilket viste sig at være en god idé, da Biabiany har været skadet hele sæsonen, og ved første øjekast ikke just var den mest sexede løsning.

Albertazzi har bejlere i Serie B. Og et eller andet sted formoder jeg forsøget på Nastasic-hijackingen, er som afløser for Mexés. Det er i hvert fald mit bedste bud so far.

På midtbanen spekuleres der i om man kan sende Van Ginkel tilbage til London, som så vil sende ham den resterende sæson til Vitesse. Det efterlader så plads til Brozovic eller Thiago Motta, hvor det ikke skulle undre mig at Galliani er mest tændt på sidstnævnte, trods han kasserede Pasqual for værende gammel. I så fald får vi en rutineret, men drønlangsom central midtbane når de andre ingredienser er De Jong(som jeg tror vi mister til sommer) og Montolivo.

Saponara har bejlere fra bunden af serien, men jeg forventer ikke nogen erstatning for ham i og med truppen er så stor som den er.

Niang har forskellige bejlere, og det kunne da være at Galliani har en mulighed for udveksling af Santon-Niang. Det ville undre mig, hvis han ikke undersøger muligheden.

Pazzo tror jeg først vi slipper til sommer – både fordi det bliver svært at hente en angriber i dette vindue med et vist niveau, og samtidig fordi han pt. er eneste rendyrket box-spiller vi har.

Til sommer bliver det så spændende hvad man vil gøre ved situationen omkring de to wingpladser, hvor vi da vil have: El Shaarawy, Bonaventura, Niang, Honda, Cerci, Suso og hvor også Ménez kan spille. En skal i hvert fald væk, måske to, men der har man så Jack, der er så fleksibel og kan indtage flere forskellige roller.
Skrevet af Viola 4 Ever
Suso?? Mystisk signing. Men man kan vel leje ham ud til en mindre spansk klub.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Bishop
Ikke en eneste Milan spiller på listen over de 120 mest værdifulde spillere.
http://www.football-obse…p93_fra.pdf
Ikke nogen overraskelse i sig selv vhis man kigger på holdkortet, men for satan hvor er der lang vej til toppen af europæisk fodbold.

Gad hvide hvor mange spillere vi kan mønstre på de 120 bedst betalte fodboldspillere, nuvel værdi og løn hænger langt fra altid sammen, men for satan milanledelsen har været historisk ringe.https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Fossa dei Leoni
Destro, Nastasic, Brozovic, Santon, Perin eller Scuffet

Ville klart være nogle af de bedre transfers i længere tid, unge spillere med potentiale. Nu ved jeg ikke hvor stort talent Suso egentlig er, men ville klart fortrække at leje Niang ud.
Skrevet af Martinovic
Jeg er fint tilfreds med Lopez, selv om jeg havde foretrukket Perin i sommer.

En venstre back, en midtbanespiller og en angriber må være ønskerne i januar, mens mest af alt at få solgt ud af truppen.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Ja, jeg er nu også fint tilfreds med Lopez.

Nu har Motta, iflg L´Equipe, indgivet et ønske om at forlade PSG som følge af et anstrengt forhold til Laurent Blanc. Jeg håber nogen binder Galliani til en stol i den henseende.

Roma vil helst sælge Destro. 20mio€ - held og lykke.
Skrevet af Martinovic
Tænker også at 20 mio. euro for en reserve er voldsomt.
Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Hvis Destro bliver købt, så er det vel forhåbentlig fordi at Inzaghi vil stille op med en boks angriber, noget jeg synes vi har manglet. Vores spillere gider ikke at spille kombinationsspil til at åbne et forsvar op som vi så igår, så må vi spille lidt mere primitivt.
Skrevet af Martinovic
Gid vi gik tilbage i en 4-3-1-2 og kun købte spillere til den formation. 4-3-3 kræver bedre spillere, end det vi har.
Mojn do!
Skrevet af Duck
Destro er meget værd. Knægten er jo god! Men Garcia er eftersigende træt af, at han ikke kæmper for sagen, og for sin plads på holdet for den sags skyld. Han vil have ham til at bevise sig selv, på samme måde som Ljajic, der jo på et tidspunkt var ligeså langt ude i kulden som Destro, har gjort.
Skrevet af Serpente
Det virker også som om vi når længst når vi spiller primitivt som underdog. Problemet er at hver gang vi vinder en kamp, så føler spillerne igen at vi er på vej mod verdenstoppen, i stedet for at indse at vi er et middelklasse mandskab. Jeg er så træt af at læse trænerne og spillerne udtale. - We are on the right path - fordi vi har 2 gode resultater, og som Inzaghi sagde efter nedlaget - this was not the usual milan - Gu er det så!! Det er sådan nogle latterlige resultater vi har skabt, hver gang vi har nærmet os toppen i de sidste 3 år.
Jeg ved sku ikke helt med Suso. Han er gratis, men er han en spiller som kan løfte os - næppe -.
Jeg håber virkelig heller ikke vi snupper Motta. Den slags handler har vi jo prøvet så tit uden held.
Jeg vil have Khedira, Sanchez, Fabregas, Silva tilbage fra Paris og så en klasse angriber der kan banke dem ind.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Så tror jeg du bliver slemt skuffet, hvis det er dine forventninger...

@ Duck

Det er muligt at Rudi Garcia, gerne vil presse noget ud af Destro, men omvendt kan han ikke sige sig fri fra at have forvirret angriberen, og gjort noget selv ved at hive selvtilliden ud af sin angriber.

Han starter inde og scorer mod Cagliari, dernæst bænket imod Parma.
Så starter han inde imod Verona og scorer, dernæst bænket imod Juventus.
Så startet han inde imod Chievo og scorer igen, dernæst bænket imod Sampdoria.
Så starter han imod Cesena og scorer endnu engang, med er dernæst bænket igen mod Napoli. Derefter bænkes han endnu engang, og siden ikke scoret i sine sparsomme optrædener.

Jeg synes med ovenstående scenarie, at Rudi Garcia selv har været med til at pille selvtilliden og troen ud af Destro. Han er angriber, skal lave mål – det gjorde han, men var aldrig nok til endnu en startplads. Og nu er det jo ikke fordi hans konkurrent, Totti, spæner rundt på banen for at deltage meget i presset. Jeg ville sgu også være halvforvirret som angriber, når jeg blev sendt på bænken hver gang jeg egentlig gjorde mit job, og lavede mål.

Og 20mio€ for ham? Han er reservespiller, og så er det ret ligegyldigt hvorvidt han er god eller ej(hvilket jeg synes han er). Hans pris kan jo ikke forblive i den klasse, når han er reserve for Kongen af Rom. Men jeg er bange for at priserne på de italienske fodboldspillere, bliver udsat for inflation grundet de nye regler i italiensk topfodbold. Med det sagt, synes jeg også at have læst et sted at Destro havde nogle personlige problemer, hvilket selvfølgelig kan have sin effekt på hans fokus.

Gazzetta dello Sport skriver tre scenarier i dag med Destro indblandet. Milan(Pazzo), Fiorentina(Gomez), Torino(Peres) vil alle lege bytte-bytte-købmand, men jeg forestiller mig ikke at nogen af scenarier bliver til noget. Pazzo er over the hill, og selvom han arbejder mere tror jeg ikke Rom kan se fidusen i det. Gomez laver ingenting, og er dyr. Og hvad skal Roma med tre højre backs i tilfældet med Peres? Mon ikke de i stedet fortsætter deres trend med at opkøbe hele det græske landshold, og henter klumpedumpe, Mitroglou(ironi kan være anvendt.)
Skrevet af Lentini
@ Foggy

Hvis det er den formation, du gerne ville have, så skal du nok sætte sigtepinden imod Galliani. Det var Allegris foretrukne system, hvorefter Galliani leflede og hentede alt for dyre spillere ind. Og da det så kollapsede, hapsede han spillere på må og få, som ikke passede ind i Allegris foretrukne spillesystem. Godt nok gik det ad helvedes til i slutningen af æraen med Allegri, men man også give den cadeau at han fik en masse ud af det skidt Galliani leverede til ham. Allegri var konstant på overlevelsestogt i sin tid hos Milan, efter Zlatan og Silva røg til PSG. Reelt set fjernede man kernen og midteraksen i Silva, van Bommel og Zlatan, og gav ham noget a la Bakaye Traoré i stedet. Det er ikke lette betingelser.
Skrevet af Lentini
I øvrigt blev Cerci officielt præsenteret i dag, hvor Galliani var tilstede. Og der kom naturligvis nogle spørgsmål til markedet, og kontraktforlængelser. Og selvom Galliani ikke ville snakke om forlængelser, følte han sig overbevist om at Nigel de Jong ville blive i klubben. Det håber jeg så på – jeg er dog skeptisk.

Ift. Cerci tror jeg Milan havde udset Suso til den position, og var nået til enighed med den unge spanier allerede inden man kontaktede Atlético Madrid mht. Cerci, lige omkring juleaftensdag. Der har været forlydender om den aftale helt tilbage siden slut september-start oktober. Derfor står vi nu med endnu en mand til offensiven. Han kan meget let blive klemt i Milan, som han er blevet det i Liverpool.

Derudover skal Milan og Newcastle snakke sammen. Samtalens indhold bliver omkring M’Baye Niang, da Milan ikke har kunnet nå til enighed med Udinese omkring et lejemål. Jeg kunne forestille mig, uden at der har været nyheder omkring det, at Galliani i samme moment vil spørge ind til Davide Santon.
Sassuolo skulle desuden nu blande sig i Saponara-affæren, som lignede en mand der var på vej tilbage til Empoli.

Så kan det slutteligt også nævnes at Kramaric, som Milan blev kædet sammen med i slutningen af november, er blevet solgt til Leicester City for 12mio£. Pebret pris! Og væk var alle hans fine ord om Juventus, Inter, Milan og foretrukne liga i Spanien, og nu til en bundklub i Premier League. Bliver spændende at se hvad han kan udrette derovre.

Motta skulle desuden få interesse fra England også, og samtidig er PSG ikke så vild med at lade ham smutte i januar. Han må meget gerne smutte til England eller blive i Paris – så kan man håbe Galliani får lidt ilt til hjernen igen. Kigger man på vores centrale midtbanespillere, bliver Montolivo snart 30, mens både Muntari og De Jong er 30, hvor Essien topper med 32. Så giver det slet ingen mening at investere i en 32-årig, uagtet han er italiener.
Skrevet af Lentini
Man må håbe at dagens historie i La Repubblica holder vand. Den fortæller nemlig at hverken Pippo eller Galliani er synderligt overbevist omkring Thiago Motta, uagtet hvad hans smagsløse agent hævdede for nogle dage siden.

Samtidig skulle vi holde øje med hvad der sker i Sampdoria, da de er i forhandlinger med både Luis Muriel og Samuel Eto’o. Skulle det lykkes Sampdoria at erhverve de to angribere, så vil Milan stå på spring for Stefano Okaka. I ved ham der monsteret fra Sampdoria der har nettet hele 3 mål i 17 kampe….

Så er der positive meldinger omkring forhandlinger med lejemålet for Niang i Newcastle. En fin destination for ham, hvor det burde være muligt at få noget spilletid. Jeg synes ikke rigtig, der er nogen hidtil som har imponeret so far i det nordengelske, denne sæson, selvom det skulle være vilde med den unge spanier, Perez.

Skrevet af Lentini
Hvis vi også skal fokusere lidt på konkurrenterne, hvilket efterhånden er mange når vi gentagende gange kvajer os mod underdanige modstandere, så er der også rimelig heftig aktivitet. Jeg undlader at kigge på Juventus og Roma, da de er udenfor vores liga – med afstand vel og mærke.

Hvis vi starter helt sydpå på Sicilien i Palermo, har de vældig travlt med at forlænge kontrakterne med nøglespillerne. Der er blevet forelagt nogle kontraktudspil til både Barreto og Vazquez. Derimod står det trægt til med Ezequiel Munoz, hvor nu også Spartak Moskva melder sig på banen som interesserede, og kunne være interesseret i at købe i dette vindue. Det vil i så fald svække dem, fordi Palermo startede elendigt i sæsonen, men da Munoz kom tilbage fra skade og Giancarlo Gonzalez ligeledes blev sendt på banen, har historien været en helt anden hos sicilianerne. Nå ja, Pedulla mener også at vide at Malmö har lagt en forespørgsel på Simon Makienok, hvor også storklubben, Molde, er interesseret.

I Rom hos Lazio, er man i gang med et større pokerspil med AZ omkring den unge hollandske midterforsvarer, Wesley Hoedt. Selvsamme Hoedt var fornylig ude med en kraftig udmelding i de hollandske medier, hvor han langede ud efter AZ, da han pludselig uden begrundelse er blevet bænket efter nyhederne omkring Lazio-forbindelsen kom frem. Luca Caldirola fra Werder Bremen er ligeledes blevet sat ifbm Lazio de seneste par dage.

Den modsatte vej, skulle Toulouse være interesseret i Ciani, mens både Gonzalez og elendige Pereirinha skulle hente interesse fra hhv. Parma og Sporting Braga.

Napoli har rykket hurtigt og hentet både Strinic og Gabbiadini. Nu forlyder det ifølge Il Mattino at man har sendt et bud på 4mio€ til FC Brügge for Thomas Meunier – altså endnu en forstærkning til de defensive linjer. Derimod skulle Corinthians kigge på Henrique som en af flere muligheder.

Det fyger med rygter i Firenze, særligt omkring målmænd, eftersom man som bekendt har valgt at vrage Neto, fordi han ikke vil forlænge kontrakten. Der er nævnt flere klubber interesseret i Neto – de sidste par dage har mest omhandlet Juventus i en form for byttehandel hvor lille Giovinco vil indgå. Micah Richards kunne også være på vej væk, da The Guardian hævder at Mourinho ser på muligheden for at bringe ham tilbage til England. Så er der de kontinuerlige rygter omkring Manuel Pasqual og Milan, hvor Pippo gerne vil have ham til Milano, men Galliani blokerer det ønske.

Som erstatning for Neto, er der de senere dage blevet nævnt Storari(Juve), Agazzi(Milan), Romero(Sampdoria) og Brignoli(Ternana). Samtidig virker det også til at Fiorentina er ret tæt på Diamanti, og ligeledes afsøger muligheden for at hente Gilardino hjem igen.

I Genova hos Genoa, sender man formodentlig Pinilla til målløse Atalanta, og kigger på muligheden for en ny angriber som gardering for Matri. Facundo Ferreyra og Goran Pandev er nævnt de sidste par dage.

Hos Sampdoria har man som bekendt mistet sin offensive talisman, Gabbiadini, og hentet den lidt ukende men spændende Correa ind. Muriel og Eto’o er to spillere man snakker med pt., alt imens Atalanta har nægtet at sælge Baselli i dette vindue. Som alternativ til frontpositionerne har man Floccari i ærmet, mens også Fausto Rossi nævnes som en mulighed til midtbanen af SkySports.

Ved naboerne i Inter, har man den fordel at Shaqiri helst vil til Inter fremfor Liverpool. I dag skal Inter og Bayern igen mødes for at snakke om det bud, Inter gerne skal have forbedret for at sikre sig den lille schweizer. Måske det kan sætte lidt skub i hans karriere igen, da det ikke har været synderligt imponerende det sidste lange stykke tid. Skulle det fejle kigger man lidt imod Scott Sinclair, som alle formentlig har glemt alt om. Til midbanen ryger der flere navne igennem – Mancinis førsteprioritet er Lass Diarra som dog står i en juridisk slagsmål med Lokomotiv Moskva. Lucas Leiva og senest Thiago Motta er blevet bragt op – mens der også tidligere har været en byttehandel i aviserne indeholdende Tolgay Arslan-Zdravko Kuzmanovic. En bosnisk avis hævder også at Inter er offensive i manden med det flotte navn, Tino-SVEN Susic, men lad os nu se…

Modsat forlyder det fra Corriere di Bergamo at Atalanta forsøger at få hele tre mand fra Inter til klubben: Mbaye, Obi og Krhin, alt imens der kører de kontinuerlige rygter omgang af både Guarin(senest Liverpool) og Vidic.
Skrevet af Serpente
Jeg er udemærket klar over at mine ønskespillere aldrig bliver et emner, ikke før de er over the hill ihvertfald. Det er naturligvis lidt surt med dagens tilstand, som står i stærk kontrast til mine første 20 år som milanfan. Når det så er sagt glæder jeg mig over at vi trods alt holder på vores talenter, og der er efterhånden ved at være klubånd i truppen. Jeg sætter stor pris på netop dette, og elsker de spillere som er ægte klubfolk, også når de i perioder har siddet på bænken.Abbiti, Mexes, Bonera, ES, Abate, di siglio og så tror jeg også Jack er denne type.Han er virkelig en god signing. Honda er også beundringsværdig med sin dedikation, Desværre er klubikonerne langt fra fordoms styrke, med maldini, baresi, tassotti, costacurta, seedorf, inzaghi, ogrækken er jo uendlig. Suk.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Nej, det er selvfølgelig et problem, som Milan-fans generelt løber ind i på grund af de nutidige omstændigheder. Det er også en tilstand jeg fanges i til tider, når de nuværende optrædener er skandeløse og en skændsel for hele Milans historik.

Ting tager dog tid, desværre. Førhen var Milan drevet som en pr-maskine for Silvio Berlusconi – pengene betød ingenting, og der blev frådset til højre og venstre. Nu har man så lagt om længe lagt en foreløbig 3-årig plan for Milan, istandsat af Barbara Berlusconi. Ordet ’proces’ er kvalmende, men noget man må forholde sig til. Det forhindrer dog ikke i at opnå eller sætte delmål.

Man skal dog også tage højde for den globale krise, som fjernede i omegnen af 25% af Silvio Berlusconis formue. Det er noget der rammer hårdt, og særligt har gjort det i Italien fremfor fx Danmark. Så ikke nok med at Milan var drevet meget usundt af Galliani, så kom krisen og bankede kraftigt på døren. Derfor røg først Kaká, og dernæst Silva og Zlatan, da Galliani endnu engang udviste mangel på rettidig omhu.

Milan har et meget stort uopfyldt potentiale, og med Lady B i front er jeg mere positiv opstemt end jeg ville have været, var det bare Galliani som skulle stå for fornyelsen af Milan. Jeg tror ikke på at Milan havde fået Casa Milan, et nyt forbedret sponsorat med Emirates, igangsat planer for nye kommercielle projekter i Amerika og Asien, eller for den sags skyld var langt i sine stadionplaner, hvis Galliani stadigvæk var manden med hovedansvaret. Jeg tror faktisk det ville være status quo, havde Barbara ikke væltet ind i Milan med store armbevægelser.

Selvom man misundeligt kan skæve til klubber, som henter Diego Costa etc., så er det jo ikke umuligt at finde gode spillere til fornuftige penge.

Galliani har en smartness på markedet, men også en svaghed for navn, eksempelvis Essien og Torres. Afdankede stjernenavne, som begge er endt med reservetjanser i Milan. Jeg har respekt for Milans strategi, lagt af Berlusconi, som hovedsageligt vil se italienske spillere i Milan. Men man skal også passe på, man ikke indsnævrer sig for meget. Stod det fx til mig, ville jeg sætte alt ind på Luiz Adriano i Shakhtar som er kontraktfri til sommer, fremfor Destro – Brozovic fremfor Motta osv.
Skrevet af Fossa dei Leoni
For genial transfer Galliani laver, ender man med to hjerneblødninger: Essien, Traore osv…. Og ikke nok med det, så er det til en høj løn, så vi efterfølgende får det svært at skippe spillerne videre.

Inzaghi må snart til at få gjort noget ved det Milan hold, siden sæsonstart har man haft problemer mod de hold, der stiller sig langt tilbage og forsvarer foran eget felt. At han ikke har justeret taktikken og formationen gør mig sgu en anelse bekymret.
annonce
0