Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Nå, ikk nogen ny spiller til vores centerforsvar. Så må vi håbe at Silvestre finder Catania formen frem.

Vi er stadigvæk et stykke fra Juve, og i min optik også lidt efter Napoli. Spiller alt kan vi blive nr.2, men ellers vil jeg skyde os til 3.-4.pladsen. Men synes at flere af holdene ser stærkere ud end sidstte sæson, os selv inkluderet. Jeg er list usikker på Roma og Inter i længden, trods de er startet godt. Lazio til gengæld skal spille langt over evne for at være en seriøs trussel.

Jeg tror det kommer til at blive ret tæt mellem Fiorentina, Napoli og os selv, med Roma og Inter som dark horses. Juve er stadigvæk minimum et niveau over alle Andre.

Jeg synes det vil være en kæmpe fiasko, hvis vi ikke kommer videre fra gruppen i CL. Ajax har solgt deres styrmænd både offensivt og defensivt, mens Celtic er notorisk elendige på udebane. Hvert et point mod Barcelona vil være en gave, selvom jeg ikk syns de er så frygtindgydende, som tiden inden Cesc og Neymar.
Skrevet af Borger Louis
Jævnt trist mercato. Silvestre og en ung, ukendt colombianer, er ikke noget, der får mig til at tro, at defensiven er blevet forstærket. Samtidig har vi stadig en tung Abbiati, der også kommer til at koste point. Så vi kommer formentlig ikke til at give Juve kamp til stregen, desværre. Top 3 må være målet igen.

Den startende midtbane er blevet bedre(bredden er bekymrende tynd) Monty-NDJ-Poli kan blive rigtig godt, tror jeg. De Jong er en mur med hæderlige pasningsevner, og hans tilstedeværelse frigør Monty for de værste defensive pligter. Poli har allerde vist potentialet og en god bevægelighed. Kaka kan til gengæld ikke løbe længere, men forhåbentlig kan han sætte spillerne omkring sigi scene.

Og så kan vi som sædvanlig fodre svin med angribere. Men så længe flokken bag De Jong med undtagelse af en enkel eller to, ikke har niveau til mere end et midterhold i Serie A, har jeg svært ved for alvor at tro på det vilde i år.

Vi har dog stadig tilpas mange spændende spillere til, at jeg ser frem til at se vores kampe.
Skrevet af Lentini
Det er mere bredden i defensiven som kan bekymre mig. Jeg syns måske vi til tider, mig selv inklusiv, er for hårde ved Abate. Så ringe er han jo ikke, selvom han kan irritere mig en del med hans hothead attitude. De Sciglio fortsætter sin udvikling støt. Vores formodentlige stærkeste line er: Abate-Zapata-Mexes-De Sciglio. Så ringe er det ikke Ift konkurrenterne. Min største bekymring er Zapata her. Det bliver først rigtig lotto når vi skal have de herrer Constant, Urby, Silvestre og Bonera på banen.

Egentlig synes jeg at Muntari og Nocerino er fine reservespillerr hvis jeg et kort sekund skal se bort fra hvor træt jeg er af Nocerino. Og desuden glæder jeg mig til Honda kommer. Så syns jeg både vi har en stærk starter samt fin bredde.

Angrebet taler for sig selv. De kan gøre ondt på hvem som helst.
Skrevet af Rossoneri
Inter har i min optik lavet vinduets bedste signing i form af Mazzari.
De har stadig en meget kompetent trup bl.a. med en af ligaens allerbedste keepere - hvis vi er enige om at den bedste defensiv vinder ligaen, så er dette naturligvis et vigtigt element.
Hertil kommer folk som Palacio, Icardi, nyindkøbte Campagnaro, Cambiasso, Milito, Nagatomo m.fl. som alle er rigtigt dygtige spillere.

Omkring vores eget forsvar så er jeg ret stor fan af Abate. Han har stadig lidt problemer med den defensive placering, omend det er blevet markant bedre. Dertil er han også blandt de aller hurtigste spillere i ligaen, hvilket gør at han ofte når tilbage til en tackling til trods.

Som andre, så er jeg bestemt heller ikke tryg ved de to midterste. Zapata er for svingende og mangler en del spilforståelse, mens det samme kan siges om Mexes. Læg dertil at han mangler speed.

I kampe hvor vores backs ikke kan forventes at blive presset alvorligt, er Urby egentlig et udemærket alternativ til De Sciglio. Vi må antage at det er Zaccardo der skal være backup på højre back - han har i hvert fald ikke imponeret i midterforsvaret.

Midtbanen er jeg ret positiv omkring - jeg er egentligt bare helt enig i Borgers vurdering.

Pånær omkring Kaká. Måske det er nostalgi, men jeg tror at Kaká bliver sæsonens oplevelse. Udover at han er en rigtigt god spiller, så er der en aura omkring ham der kommer til at smitte af på hele holdet.
Rent spillemæssigt tror jeg også han er den helt rigtige til at fodre både Robinho og Balo.
Som en sidegevinst kunne det også få en del flere folk på stadion.
Man taler jo om de såkaldt "Kaká orphans", som er de folk der stoppede med at komme på stadion efter hans skifte. Galliani var selv ude med et tal på 12-15.000.

Jeg har en lumsk fornemmelse omkring Napoli. Jeg tror de får en skuffende sæson. Jeg har sagt det før og jeg siger det gerne igen - The Fat Waiter bliver en fiasko. Jeg giver ham til jul før han har fået raget uklar med ADL.
Jeg ser dem også været svækket ift sidste sæson - primært pga Cavani og Campagnaro. Begges erstatninger er minimum et skridt ned efter min mening.

Fiorentina ser derimod meget spændende ud. I Gomez har de fået en potentiel liga-topscorer, hvilket vel er det de primært har manglet. under alle omstændigheder et forstærket hold ift sidste år.
Skrevet af Borger Louis
Da Kaká ejede CL i 2007, var han omgivet af sløve padder og groft rugbrød. Ergo var hans speed altafgørende for holdets succes. Det er det ikke på samme måde i dag. Vi har godt med løbevillige og teknisk stærke spillere både foran og bagved ham. Lad os håbe, han kan blive "limen". Det er sådan, jeg vælger at anskue situationen fra den optimistiske side.

Med en svag bredde på midten, mener jeg selvfølgelig på kvaliteten. Den falder ret drastisk med Nocerino, Muntari og Ibenholt.
Skrevet af Rossoneri
Det bliver dog spændende at høre hvad tankerne er med Honda. Mon ikke han er tænkt en rolle længere tilbage på banen i et rotationssystem med Poli? Ser ham ikke skulle spille andenviolin til Kaká.
Glæder mig også til at se Saponara på banen - ledelsen har i hvert fald hypet ham siden hans ankomst.
Skrevet af Borger Louis
Ja, til vinter står vi med 9 spillere til 3 pladser oppe foran.
Skrevet af Lentini
Vores defensiv ville ihvertfald være køn, hvis man lige havde en Nesta i sin bedste alder. Jeg kan godt lide Mexes, stærk duelspiller med en undervurderet evne i at spille bolden op i banen. Dog er jeg ikke blind for hans udskejelser.

Hvis man vil, kan man jo lave taktiske ændringer ift til modstanderen inden kampen eller i selve kampforløbet, når Honda kommer. Der er ihvertfald en bred vifte af muligheder.
Skrevet af MILANMILAN
http://www.football-ital…-uefa-error

Argh, hvor er det bare stupidt! Nå, men i det mindste fik vi da Valter Birsa med.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Fifflaren
Amatører.
Pain or damage don\'t end the world. Or despair, or fucking beatings. The world ends when you\'re dead. Until then, you got more punishment in store. Stand it like a man... and give some back.
Skrevet af Borger Louis
Sikke nogle nossefår. Stakkels Niang.
Skrevet af Lentini
Gudfader i skuret, hvor er det amatøraktigt.

Jeg bider mig i øvrigt noget i tungen over at vi har den uduelige lejesvend Birsa i klubben. Hans forældre må heller ikke kunne lide ham siden de har døbt ham Valter.
Skrevet af Bishop
Altså fejlen består i at de ikke vidste at SES kunne indgå på B listen i stedet for A listen og derved lave plads til Niang?

Men det forklarer sgu da ikke hvorfor Birsa er valgt foran Niang.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Gasbarroni
Det kunne vel være fordi, men fejlagtigt troede, at Niangs tid i klubben ville have været tilstrækkeligt til B-listen?

I givet fald giver det fin mening at inkludere en spiller som Birsa i stedet for ham.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af El Rifle
Hvorfor skal vi hvert eneste år leje/købe en tilfældig spiller fra en italiensk bundklub? Birsa, Constant, Acerbi, Zaccardo osv.
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af Martinovic
Ellers havde Genoa ikke taget Antonini den anden vej. Så på den måde er det fint nok.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Gasbarroni
Det kunne vel være fordi, men fejlagtigt troede, at Niangs tid i klubben ville have været tilstrækkeligt til B-listen?

Det er faktisk omvendt. Man havde ikke luret at El Shaarawy kunne være på B-listen.
Birsa er et tilvalg og man har derefter ikke fundet plads til Niang.

Hvad der dog undrer endnu mere, er at både De Sciglio og Cristante også burde kunne være på B-listen. Dermed kunne man have haft Saponara med også - omend han forventes ude til november.

I øvrigt er Petagna på Milan´s B-liste i flg. UEFA??
Skrevet af Gasbarroni
At det er tilfældet bestyrker ellers blot min tese. Er det virkelig muligt at overse hele 3 potentielle b-liste spillere herunder 1, der stort set ikke har optrådt på førsteholdet?
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Gasbarroni
I øvrigt er Petagna på Milan´s B-liste i flg. UEFA??


Hvis du tænker på den her:

http://www.uefa.com/uefa…/index.html

Så er det fordi UEFA har lavet en fejl og blot kopieret listen fra kvalifikationsspillet.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Rossoneri
@Gasbarroni
Ja - det gør bestemt ikke historien mindre grotesk.

De Sciglio er født en uge før El Shaarawy og Cristante er født mere eller mindre samtidig med Iotti der er registreret på B-listen.

Det kan heller ikke have noget med såkaldte "locally trained players" at gøre, som truppen skal have minimum otte af.
Herunder bør der være rigeligt; Abbiati, Amelia, Abate, Bonera, Zaccardo, Montolivo, Nocerino, Poli m.fl.

Måske er der noget jeg har overset??
annonce
0