Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Normalt er jeg enig i, at Coppa Italia skal nedprioriteres, men i år er det måske vores bedste chance for en plads i Europa næste sæson.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Straffe? What?
Skrevet af Serpente
Jeg ville være lykkelig hvis i lykkedes med pokalen, og europa league æste år.
Skidt dag af zapata. Øv
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Milanbaby
Zapata, ud, nu
Skrevet af El Rifle
Fantastisk!
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af El Rifle
altså målet, fordi alt andet i aften har været det modsatte.
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af Serpente
Så har vi ikke set den samme kamp. Det var da fuldt fortjent, på en aften hvor vi spiller godt, men har marginalerne mod os.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Martinovic
Ikke en prangende kamp fra Milans side, men fortjent med en sejr og avancement.
Mojn do!
Skrevet af Serpente
Træværket tager 2 afslutning, en tredje bliver redet på stregen, og de scorer på et tyndt straffe. Jeg synes drengene fortjener kredit for denne indsats. Poli kæmper røven ud, abate spiller en kanon kamp, pazzini ligner en striker idag og cerci spiller fremragende. Hvad mere kan vi forlange i disse tider. Jeg er sku en glad mand.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Haha, det er godt, Serpente.

Af det jeg så synes jeg faktisk også det så fint ud. Men kan ikke snakke for hele kampen - men mit lille bet365-livebilledet gav ikke altid de bedste billeder. Jeg synes dog straffet er tyndt, men med forbehold for grumset lille match-billed.
Skrevet af Sheriffen
Forza Pazzini.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Serpente
Du skulle prøve sopcast Lentini. Det giver rigtig fin kvalitet.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Nå, lidt updates omkring transfermarkedet.

Pedulla og SkySports rapporterer at handlen omkring Siqueira fra Atlético Madrid, måske endda kan udarte sig i et reelt køb, fremfor leje. Der skulle være en fin åbning til venstrebacken, nu hvor De Sciglio(igen og igen) er blevet skadet. Synes MilanLab skal kigge alvorligt på hans fysik. Han virker også lidt klejn i det.

Så er der to hovedmål til midtbanen, hvor Galliani formentlig holder lidt is i maven. For til Brozovic begynder Napoli også at blande sig med en forespørgsel, mens Sassuolo meget gerne vil have Baselli som skulle være et andet mål.

Munoz er ifølge Sky også en spiller, vi gerne vil have til. Men først fra juni, og det har gjort at Munoz nu ikke længere er så vild efter at putte pen på en forlængelse.

Galliani har for en gang skyld vist rettidig omhu, da Sabatini insisterede på en bundet købsklausul til sommer på Destro, hvilket Galliani har nægtet. Torino har fået et sådant bud accepteret, men afvist af spilleren. Destro skulle have sagt at Milan er hans primære foretrukne destination blandt mulighederne. Alternativet er Dani Osvaldo, men Inter blokerer åbenbart for at vi kan få fingrene i ham. Måske, det er derfor de holder på ham selvom han åbenlyst ikke er i Mancinis vold længere. Der bliver også snakket Quagliarella.... den gider jeg ikke kommentere - det siger vidst sig selv hvad meningen er om det.

Saponara skal i øvrigt vælge mellem Sassuolo, Empoli og Atalanta. Samtidig vil Milan rigtig gerne af med Essien nu, som har tilbud fra Emiraterne, men mon ikke den ene part af den langsommelig Ghana-bande, bliver sæsonen ud.
Skrevet af Bishop
"Der skulle være en fin åbning til venstrebacken, nu hvor De Sciglio(igen og igen) er blevet skadet. Synes MilanLab skal kigge alvorligt på hans fysik. Han virker også lidt klejn i det."

Det kan vel være det samme, jeg synes at De Schiglio i de bedste kampe fra hans side blot er middelmådig (i indenværende sæson vel og mærke), han har i flere kampe vist sig at være et af de svageste led. Om han nogensinde skulle blive den nye Maldini eller noget der bare minder om det, tvivler jeg stærkt på, det er selvfølgelig også tosset at han i det hele taget skal have Maldiniprædikatet, men sådan er det jo, når man i den grad higer efter en backspiller med potentiale.

I den perfekte verden burde både SES og De Schiglio burde være subs, og ikke faste staamspillere, de er slet og ret for unge til at skulle starte og ikke mindst være fanebærere for Milan, Milan der måske ikke har potentialet til at være en topklub, men presset og de evige forventninger om at nu vender skuden er der stadig, og det pres kan deres spinkle skuldre ikke bære.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Geddar , moderator
"de er slet og ret for unge til at skulle starte"

Du gør da også dit til at holde fast i plejehjemsprædikatet, Bishop. 22 år bør sgu ikke være for ungt til at være fast mand hos Milan. Større klubber har godt kunne håndtere det.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Lentini
De Sciglio slog jo ret voldsomt igennem, uden man vel egentlig havde set den komme. Men den seneste tid medgiver jeg, har været et langt surt træk fra hans side. At han hele tiden hiver de her skader til sig, hvor han er ude halvanden-to måneder af gangen, gør jo at manden aldrig nogensinde får et længere kontinuerligt forløb.

Jeg synes han er for klejn i det, og han spiller uden selvtillid. Han kom hjem skadet fra Confed Cup i Brasilien, for derefter at få forlænget sæsonen endnu engang sidste sommer med VM i Brasilien. Uden at have belæg for det, virker han for skrøbelig fysisk.

Og ja, det er efterhånden en del tid siden man har set topniveauet ved De Sciglio. Men potentialet er der trods alt, men det kan man ikke rigtig bruge til noget når han hele tiden skal gennemgå genoptræningsfaser. Problematikken er dog at vores kære ven, Armero, i fit udgave ikke er bedre.

Guilherme er i hvert fald spændende offensivt, hvor han kommer fluks i overlap konstant og besidder en fin teknisk kvalitet.

Men som nævnt før, så synes jeg ikke der er nogen som skal fredes i det nuværende Milan, hvis de ikke præsterer. Ryger El Shaarawy, Niang eller De Sciglio for den sags skyld, for at optimere holdet som helhed efter de tanker Pippo har, så er det fint med mig.
Skrevet af Martinovic
Shaarawy og De Sciglio har en alder, hvor de skal begynde at slå igennem og vise, de har niveau. Desværre er begge spillere fysisk ret svage og går nemt i stykker.

Det bliver ikke under Pippo, at de slår igennem.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
"Du gør da også dit til at holde fast i plejehjemsprædikatet, Bishop. 22 år bør sgu ikke være for ungt til at være fast mand hos Milan. Større klubber har godt kunne håndtere det."

Unge i sind om ikke andet. Desuden så er der jo også forskel på at starte som 22 årig hvis du rent faktisk er god nok til at starte, og samtidig har nogle medspillere der kan tage noget af presset for dig. Det er trods alt sjældent at man ser storklubber starte med nærmest middelmådige 22årige spillere, der samtidig bliver fremstillet som den næste messias der skal rede klubben, som tilfældet er i Milan. For lige netop SES og især De Schiglio mener jeg ikke at de voksne nok til at bære det pres der er, deres meget svingende præstationer taler i hvert fald for at noget ikke helt fungere som det skal.

Nogle kan bære det andre kan ikke. Pato f.eks. inden alle hans skader, blev også nærmest præsenteret som redningsmanden, men hans talent og niveau kunne bedre bære det og han scorede mål fra dag 1 og fortsatte indtil skader i den grad ødelagde karrieren.

Ps. Det kan selvfølgelig også godt være at det overhovedet ikke er alderen, men bare det faktum at førnævnte spillere bare ikke er gode nok, i glimt synes de dog at besidde et talent der taler for en stor fremtid.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Old Bull Lee
I min optik er vores største problem, i øjeblikket, vores historie.

Vi var engang verdens største klub og vi havde finanserne til at bakke det op med, men som tiden går og andre klubber smider om sig med penge er vi sat af. Dels på grund af den økonomiske krise i Italien, dels på grund af et håbløst forældet italiensk bureaukrati såvel i FIGC men også i byrådet, dels på grund af at transferstrategien går ud på at pisse i bukserne for at holde sig varm.

Når vores ledere går ud og sammenligner vores unge talenter med ikoner (både for klubben men og resten af verden) som tilfældet har været med De Sciglio/ Maldini sammenligningen, så kan de kun skade førstnævnte. Han skal præstere på et helt sindssygt niveau og får ikke rigtig den fornødne tid til at udvikle sig.

Som du var inde på Lentini, så har en ikke haft en ordentlig sommerpause til evt. at bygge noget mere muskelmasse eller reflektere over sæsonen samt at sætte nye delmål i 2 år.! Det er fandengaleme lang tid for en ung spiller der bliver skadet oftere og oftere.

Det nytter heller ikke noget, når vi råber op om tredjepladsen og mest af alt har en trup der skal bygges på. De ser snotforvirrede ud og det sidste vi mangler (på trods af at mange milanisti mener det modsatte) er en træner fyring. Vi har brug for kontinuitet og en stadig stor udskiftning af truppen.

Jeg kunne godt have opgivet nogle af vores mesterskaber, for at lave en "Juve". Måske ville det have været bedre hvis vi blev tvangsnedrykket til Serie B og derfor havde muligheden for at ændre klubben til en mere "moderne" dynamisk klub, der ikke bare kaster penge efter folk, og kunne bygge den op fra bunden.

Til sidst syntes jeg dog Galliani skal have ros for det arbejde han har lavet. Nej, han er ikke fremtidens mand men det bedste vi har og kan få lige nu. Vi står i en Morten Olsen situation, han er ikke god men vi kan ikke får bedre.

"Old Lull Bee"
annonce
0