Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Og hvad havde du tænkt dig, nu hvor du vil have Pippo fyret?
Skrevet af Inzaghi
Jeg går ingen steder! Hav lidt tiltro til mig, tak. En ny Milan-æra skal bygges op fra bunden. En ung ambitiøs træner som mig, og en ledelse med følelser for klubben.
Forza Milan!
Skrevet af Old Bull Lee
Jeg finder heller ikke at en træner fyring vil gavne holdet.

Vi har ikke en top-3 trup som vi spiller nu, og jeg ikke at det (kun) er Inzaghis skyld. Vi skal have kontinuitet og Pippo skal have en chance for at kunne sætte sit præg på holdet.

Helt ærligt så var det en dum beslutning at ansætte Seedorf, endnu dummere at fyre ham efter et halvt år men det ville være Zamparini episke standarder at fyre Pippo efter et halvt år. Ingen klub har været tjent med 3 trænere på et år.

Jeg kan ikke lade være med at kigge på Allegris arbejde i Juve. Man har snakket så meget om "Contes" Juve og nu syntes jeg at Allegri ihvertfald demonstrerer sit træner talent. Allegris juve spiller mere "internationalt" og virker i højere grad til at være gearet til Serie A og Chl.


I laaaaaaaaaaaaaaaaang tid har det ikke været et træner problem, men et ledelses problem. Her mener jeg ikke (kun) det er Galliani for Galliani har været en wheeler´n´dealer men er en garvet rotte der har mange kontakter og har strikket en del fornuftige handler sammen.


Spalletti/Prandelli osv. ville være lige så meget på bar bund med en trup bestående af halv renegades, halv tekniske analfabeter krydret med en ordentlig omgang præstationsangst. Overgiv dig Berlu, enten til din datter eller find en køber.


"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
@Fossa dei Leoni
Jamen det er da ikke fordi Inzaghi ikke kan klandres noget (som jeg jo også skriver). Men derfra til at stille ham som ene-ansvarlig for klubbens tilstand er godt nok skudt langt over målet.
Inzaghi har arvet en trup der på visse pladser er fornærmende ringe. Transfermæssigt er der lavet nogle dispositioner der ikke giver den store mening.

Vores "store" signing til forsvaret var Rami. Nuvel, han har tidligere vist rigtigt gode takter. Ikke mindst i duelspillet hvor han har høj klasse. Det ændrer bare ikke på at han som type slet ikke passer til spillet i Italien. For hans karrieres skyld, skulle han tage til England eller Tyskland.

Van Ginkel kunne principielt have været en brugbar brik - han er dog bare igem igen skadet og det ligner at hans krop er lavet af rispapir.

Torres var et sats - han kunne have været den 9´er vi ledte (leder) efter. Det viste eftertiden så at han på ingen måde var. Han skulle bare have været taget hjem til Atletico for flere år siden.

Essien - jamen det skriger jo til himlen. At han måtte gå ud offentligt og afvise at han har ebola, fortæller vist hele historien.

Muntari er et takstisk analfabet.

SES har nogle klare kvaliteter, men synes ikke rigtigt at kunne bringe dem i spil. Ikke blot i Milan, men hos Azzuri synes han også langt væk fra truppen.

Med De Sciglio skadet, har vi været tvunget til at bruge både Armero og Bonera på venstre back. De hører begge til i Serie B.

Vi har en ganske fin start 11´er - måske endda til top 3-4 stykker. Problemet er bare at vi meget sjældent kan mønstre den foretrukne opstilling.

Inzaghi skal have dette transfervindue og næste til at sikre både tilgang og afgang der passer ind i hans filosofi.

Forhåbentlig er det så med udgangspunkt i 4-2-3-1 som ret åbentlyst passer bedre.
Netop dette skulle også have været på blokken da Inzaghi mødtes med Galliani og Berlusconi, hvor sidstnævnte skulle have udtrykt sit ønske om at spille med en mere klassisk 9´er. Meget kan man sige om den gamle, men her rammer han jo plet hvilket jeg i princippet mener at han tit har gjort. At han så har stået i spidsen for en forfejlet transferpolitik og en manglende transformation af klubben, er så en anden snak.

Det er naivt at tro at en fyring af Inzaghi ville ændre noget.
Skrevet af Martinovic
Ligesom det er naivt at tro, at Pippo er manden, der kan vende denne skude. Det starter højere oppe i hierarkiet, men Pippo er en del af den nødvendige udskiftning.

Jeg håber, vi beholder ham til sommer og får en rutineret træner ind i stedet. Det har vi ikke haft siden Carlo.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Det er da også naivt at tro at en rutineret træner kan vende skuden, når den er helt gal i truppen og på ledelsesgangene.

Som før pointeret, så har det vist sig at Allegri faktisk er en dygtig træner, men vi har et klart motivationsproblem og en ledelse der er inaktive (undtaget BB).


Selv Carlo ville ikke kunne vende skuden.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Martinovic
Nu var det Inzaghi, der insisterede på at hente en løntung Torres til klubben. Et meget dyrt sats.

Pippo skal selvfølgelig ikke have hele skylden, men Milan spiller noget forfærdeligt bold - det ringeste siden mesterskabet i 2011.

Jeg ved nu ikke, om Allegri er en god træner. Han har Italiens klart bedste trup og præsterer det, han skal. Hverken mere eller mindre.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Torres handelen var ikke god nej, men så vidt jeg kan forstå så krævede Pippo en angriber der ikke var Matri, og Galliani kunne få Torres til en fordelagtig pris. Man kan ikke spå om fremtiden og det kunne man heller ikke dengang. Løntunghed er noget klubben må acceptere når man ikke kan købe up-front.

Ja Milan spiller noget forfærdeligt bold her i 2015, men jeg kan ikke se hvilken taktik der umiddelbart ville være til vores fordel, når spillerne ikke kan ramme hinanden 5 meter væk og vores løb uden bold er ikke-eksisterende. Iøvrigt så spillede vi måske ringe fodbold i 2011, men vi vandt mesterskabet.


Allegri overtog Juve da der var totalt kaos i klubben. Conte havde lovet det ene men gjort det andet. Vidal, Pogba og Lictsteiner ville væk. Fansne hadede ham pga. fortiden.
Roma var stadig en trussel og man mente at "Contes Juve" kun kunne vinde når han téede sig ude på sidelinjen, syntes jeg efter et halvt år at nogle af de idéer han implementerer begynder at vise sig. Han er klart manden der kan tage Juve et skridt i den rigtige "europæiske" retning, hvilket syntes jeg kunne ses i de to kampe mod Verona.

Jeg ved ikke om det er den klart bedste trup i Italien, men det er den bedste og han skal nok få dem længere i Chl. end Conte gjorde.


Min pointe omkring Allegri var bare at måske var det truppen, for et år siden, der var noget galt med og ikke træneren. Træner skifte kan ofte være det samme som at pisse i bukserne for at holde sig varm
"Old Lull Bee"
Skrevet af Inzaghi
Synes folk er meget hurtige om at sin fælde dom over Inzaghi. Milan valgte med ansættelsen af Inzaghi, at satse på en ung træner med potientiale, og et hjerte der banker for farverne. At han skal skiftes ud allerede er bare fjollet. Vi må væbne os med tålmodighed, og stole på han kan bringe ligeså meget glæde, som han gjorde på banen.
Skrevet af Martinovic
Spalletti nævnes som ny træner fra næste sæson. Ikke ligefrem opmuntrende for Pippo, men han skulle være blevet hos Primavera noget længere. Det er ledelsens skyld.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Ift dem som vil have Pippo fyret findes der lidt støtte i det tvivlsomme medie, QS, der hævder at truppen igen har lavet anarki i omklædningsrummet – samme problematik som under Seedorf, men hvor holdet trods alt leverede som man skulle. Modsat giver det også et billede af en trup, der tror de er verdensmestre og har en mærkelig tilgang til egen formåen. I stedet for at fyre Pippo og overlade en uroramt trup til den næste, vil jeg næsten hævde at det ville være meget løsningsorienteret at hælde de værste uromagere ud af truppen – så er det sgu ligegyldigt hvem det er, Montolivo, De Sciglio, De Jong osv., fordi det er decideret ødelæggende hvis man har en klike af bare 4-5 mand, som spreder sin sorte anskuelse til det resterende element af truppen.

Det er dog lidt problematisk for Pippo, at der går historier om et uenigt trænerteam, hvor uenighederne bunder i hvordan Milans tilgang til kampene skal være. Hvis de er uenige, er det cheftræneren som har det sidste ord – fatter man ikke det som ansat, er det ud af vagten. Plain and simple. Og hvor er Galliani i det her? Som overordnet sportsansvarlig er det netop hans opgave at sikre rette element for træneren. Han gør ikke sit arbejde ordentligt, såfremt historierne skulle passe. Sogliano bliver i øvrigt nævnt igen som en mand til sportsdirektørposten, som blev besat sidste sommer af en intern løsning i Rocco Maiorino.

Dem som fører an i ”Fyr Pippo” kampagnen, får lidt ekstra vand på møllen, da Corriere della Sera melder at Berlusconi har planlagt et møde med Luciano Spalletti, med henblik på at blive Milans træner fra sommerpausen af. Men hvad har Corriere della Sera nogensinde vidst om Milan....

Til dem som ikke mener Milan har en plan, kan det oplyses at Barbara præsenterer de endelige stadionplaner for bestyrelsen i februar. Når de godkendes er man et step videre, og med tidligere rapporteringer omkring positiv tilgang fra det offentlige, hvor der ellers normalvis er megen italiensk bureaukrati, så begynder hendes planer så småt at komme i skred.

Hun skal i øvrigt også til Japan og Kina indenfor nærmeste fremtid, da der er interesserede eventuelle sponsorer på markedet. Yderligere er Milans popularitet så stor i de to lande – trods sidste års elendige resultater – at sommertouren formentlig bliver ledt imod Asien denne gang. Der arbejdes i at opføre en kopiversion af Casa Milan i Shanghai – Casa Milan i Milano har i øvrigt netop rundet 2mio€ i indtjening på et halvt år.

Så ja, det planløse strategiske udfald fra Barbara skrider i det mindste fremad. Igen er det Gallianis afdeling, som halter lidt efter.
Skrevet af Lentini
Først og fremmest var det så La Repubblica som meldte historien omkring Spalletti, og ikke Corriere delle Sera. My mistake!

Måske vi skal forberede os på endnu et magtopgør i toppen af Milan. Gazzetta dello Sport melder at forholdet mellem Ladyen og Vagabonden(Galliani) igen er iskoldt. Nærmere detaljer er der ikke – men denne gang er bestyrelsen tilsyneladende på Lady B’s side, og det er derfor navnet, Sogliano, igen er bragt op. Stadigvæk som sportsdirektør, og med Lady som enevældig på toppen.
Sogliano kan i dette tilfælde, få sig utrolig megen magt som sportsdirektør, som ingen har haft det under Galliani. Og når vi nu kun kan levere slatten fodbold på banen, skal en god magtkamp i toppen af Milano ikke gå af vejen.

Ift. dette anarki i spillertruppen, er problemet åbenbart at Pippo er for blød. Seedorf blev fundet for autoritær – kan idioterne snart bestemme sig? Derudover synes konditionstræningen åbenbart at være for hård. Godt nok nogle klynkende motherfuckers vi har i truppen – men det er her Berlusconi gerne vil have introduceret Arrigo Sacchi, som en støtte for Pippo, og fordi han er et ikon i Milan på den hårde måde. Manden er jo til tider vanvittig.

I går afkræftede Berlusconi at han sælger Milan. Men kilderne indenfor den finansielle verden fortsætter trods alt, og nu er der kommet navn på en af de virksomheder, som gerne vil købe sig ind i Milan. Lazard, en amerikansk investeringsbank, planlægger at tage op til 30% af aktierne – så på den front kan man sige Silvio ikke lyver. Men snakken skulle have været on-going i et par måneder.

Til spillertrup har Osvaldo nu gjort sig så upopulær i Inter, ved at udeblive fra træningen hos naboerne, hvorfor Inter nu ikke længere stiller sig så meget i vejen som før. Borriello(gys) nævnes som alternativ.

Nå ja, sæsonens bedste hidtil, Essien, har afvist bud fra både West Bromwich og QPR fordi han ikke vil spille for andre end Chelsea. Mon ikke de overlevede at han tog en sæson eller to i bunden af PRL – det lugter mere af at endnu en ”Gallianilønning” gør det svært at slippe af med ham. Så det var jo klogt at han sidste vinter skrev 18mdr med Essien fremfor de 6, det først var planlagt.. Han har jo været et unikum på bænken.
Skrevet af Flying Dutchman
Til spillertrup har Osvaldo nu gjort sig så upopulær i Inter, ved at udeblive fra træningen hos naboerne, hvorfor Inter nu ikke længere stiller sig så meget i vejen som før.

Jeg har forstået det sådan, at han er bedt om at blive væk. Resultatet er dog det samme.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lentini
Jeg læste nu i går, at han ikke har oplyst hvor han opholder sig henne, og ingen i Inter har hørt fra ham. Det eneste man vidste var at han i weekenden besøgte Cristian Alvarez i Spanien, men siden da har det været uvist.
Skrevet af Martinovic
Osvaldo er ellers grubund for mere ballade i omklædningsrummet.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
FD,

Fandt en engelsk oversættelse til dig fra GDS.

http://www.football-ital…ack-osvaldo

Lidt mere Osvaldo:

http://www.football-ital…wol-osvaldo

Og en sidste...

http://www.football-ital…do-contract
Skrevet af Lentini
Det har du ret i, Foggy.
Skrevet af Flying Dutchman
Der kan man bare se! Tja, mit italiensk er heller ikke til mere end lidt hus og køkken brug, så misforståelser opstår. Jeg takker!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Old Bull Lee
Men han var da intet problem i Juve, selvom han kun var der i 6 mdr. Måske var han bange for Conte
"Old Lull Bee"
Skrevet af Promo
Det kan sgu godt være at Conte trak ham til siden og lovede ham øretæver hvis han skabte sig, da han kom til.
Han virkede heller ikke som en der ikke befandt sig godt i klubben, samt at han lodt til at komme godt over ens med resten af truppen.
Hvis i har en spiller (eller et par spillere) i truppen der kan holde ham i ørerne, så synes jeg næsten i skal gøre forsøgt og hente ham, for når han gider er han en rigtig stærk angriber, med et udmærket blik for mål.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
annonce
0