Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Monty trænger til en pause.

Menez eller Honda bag virker mest fornuftigt.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
http://www.football-ital…ck-galliani

Bestemt ikke tilfredshed med Galliani.
Mojn do!
Skrevet af Serpente
Jeg har læst at Gattuso er nævnt som afløser for Inzaghi. Det er simpelthen årets joke, og jeg ville have grint hovedrystende for et år siden, men nu, i dag er jeg sku lidt nervøs over rygtet, for man ved snart ikke hvad de kunne finde på. Gattuso har min dybbeste respekt for sit spil på banen, men han bliver sku aldrig geniet der kan rede Milan fra denne situation.
Vi har 8 point til stregen, og hvis de ansætter Gattuso, så er jeg bange for at vi må kæmpe om nedrykning, i stedet for Europa.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
@ Serpente

Vi kæmper allerede om nedrykning - Milan er 2015 dårligst præsterende hold, og pt. ligner vi et hold, som sagtens kan rykke ned. Jeg tror aldrig jeg har set et Milan-mandskab præstere så blodfattig og ringe som tilfældet er.

@ Rossoneri

Jeg har respekt for at du kommer med mange forskellige opstillingsmuligheder, men i det her tilfælde tror jeg ikke system gør den store forskel - det handler om mentalitet og om at smøge ærmerne op, snarere end taktiske dispositioner. Nu er det attitude, vilje og jernhård mentalitet.

--------------------------

Sky Sports melder at Milan rykker nu i slutningen af vinduet. Man har igen haft et møde med Destros agent, eftersom Roma meldes meget varme på Luiz Adriano. Der snakkes om flere forskellige scenarier for købet af Destro – 18 mdrs dyrt lån med forskellige tidspunkter for frikøbsklausul. Adel Taarabt bliver hevet op af posen igen eftersom El Shaarawy har skadet sin fod igen, og er ude i de næste seks ugers tid.

Man skulle desuden have opgivet både Pasqual og Guilherme, men leder stadigvæk efter en venstreback.

Så vil Milans ultras i øvrigt have Gallianis hoved på et fad – lidt ligesom størstedelen af milanistas. Der næres i øvrigt sympati med Pippo samtidig med at de ikke gider høre på Silvio snakke om Milans hold, som er det på højde med nogle af fortidens store mandskaber.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Dejligt at hører ultrasne ved hvad det sande problem er, men Milans fremtid ligger ikke med Inzaghi. Med alt respekt for Inzaghi, så har vi altså en trup der er på mange punkter stærk nok om at kæmpe i top 3. For lidt over en måned siden slog vi Napoli 2-0 og nu er de hele 10 points foran.

Inzaghi & Galliani ud!
Skrevet af Lentini
Il Tempo melder om Milans bud skulle lyde på 2mio€ for lån her og nu, og med en klausul på yderligere 15mio€, hvoraf det betales af i tre rater.

Roma derimod er ved at nå til enighed med Shakhtar omkring Luiz Adriano, for et lån på 2mio€ nu med en obligatorisk 8mio€ til sommer + bonus.

De to handler hænger mere eller mindre sammen, men må da sige at Sabatini er ved at gøre et godt stykke arbejde.

@ Fossa

For at Milan skal være klar til top 3 kamp, kræves det at nøglespillerne fungerer - det gør de ikke. En ny træner kan ikke ændre på det, i og med han ikke kan lave trylleprodukter til De Sciglio eller Montolivo, El Shaarawy som begge har været ude i lang tid og leder efter niveau.
Skrevet af Lentini
Det store skvaldrehoved Zamparini siger offentligt, at sportsdirektør Baccin er i forhandlinger med Milan omkring Munoz. Palermo forsøger at tjene en lille skilling på ham, og Zamparini brænder som sædvanlig ikke inde med sin bitterhed. Forhandlingerne forventes at fortsætte de kommende dage.

Gazzetta dello Sport skriver yderligere at Inter ikke vil frigive Osvaldo, så længe han ønsker at skifte til Milan. Hidtil har han afvist 5-6 klubber, både indenlandsk og udenlandsk, fordi han sigter imod Juventus eller Milan. Juventus vil Inter derimod gerne slippe ham til, fordi de ikke ansér Juventus som en konkurrent i tabellen, da de er udenfor kategori. Af uransagelige grunde ser de dog nedrykningskandidaterne fra Milan, som en konkurrent… til hvad dog? Nedrykningsræs?

Sabatini skal til Milano igen, for at forhandle omkring Destro. I dag skulle Roma få et svar omkring Luiz Adriano, og er det positivt kan handlen omkring Destro accelerere meget hurtigt.

Desuden hævder Gazzetta dello Sport at Milan ikke vil forlænge med Mexés – den berømte sidste dråbe kom efter det mindre overfald på matchfixeren, Mauri.
Skrevet af OC
Af uransagelige grunde ser de dog nedrykningskandidaterne fra Milan, som en konkurrent… til hvad dog? Nedrykningsræs?


Præcis.
La prende Vecino.
Skrevet af Inzaghi
Af uransagelige grunde ser de dog nedrykningskandidaterne fra Milan, som en konkurrent

Du har ikke opdaget at begge hold har 26 point?
Javist har Milan spillet skidt i 2015 men det er jo ikke fordi Inter er blevet et dynamithold pga. Mancini, Podolski og Shaqiri.
Folk er lige så hurtige til at stemple Milan som taberhold som de var til at stemple dem som vinder hold efter Napoli, Roma og Real Madrid kampen.
^Beklager den dårligt formulerede sætning.
Skrevet af Rossoneri
Di Marzio melder at vi også skulle have fået en aftale på plads omkring Bocchetti. Det bliver da et kæmpe "ja tak" herfra.
Jeg er ikke helt up-to-date på hans performance i det russiske, men jeg husker ham som en stærk spiller i Genoa og i europæisk sammenhæng hos Rubin.

Positivt er det også at han både dækker pladsen i det centrale forsvar samt på venstre back.

Med tilgang af Destro og ham, mener jeg faktisk at man kan tillade at finde et moderat smil frem.
Skrevet af Inzaghi
Bocchetti har ikke spillet fast siden 11/12 sæssonen. Husker ham også så en udmærket spiller og jeg ser ham da hellere i truppen end Mexes og Bonera, men han er ikke en spiller jeg ville satse på i start 11´eren. Ihverfald ikke hvis man går efter top 3.
Skrevet af Rossoneri
"...og jeg ser ham da hellere i truppen end Mexes og Bonera..."

Jeg ser hellere Dan Eggen og Janne Saarinen i truppen.
Skrevet af Inzaghi
Ren lønmæssigt kan jeg godt se hvad du mener!
Men så skulle det være Janne Saarinen og ikke Dan Eggen
Skrevet af Inzaghi
Når Dan Eggen bliver et år eller to ældre kunne han dog også blive interessant. ;-)
Skrevet af Viola 4 Ever
Der er nok en grund til at Bocchetti stort set ikke spiller i Moskva. Men han gjorde det godt i Genoa inden han tog til Rusland
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Inzaghi
Kunne godt se Taarabt og Menez få et smukt samarbejde. Ihvertfald forestiller jeg mig at Taarabt ville tage en del af byrden fra Menez, når det kommer til at skabe chancer.
Skrevet af Rossoneri
Men hvad skulle vi dog bruge Taarabt til? Med Destro i truppen, vil Menez enten blive brugt som hængende angriber i 4-2-3-1 eller til venstre i en 4-3-3. Som wing er vi garderet i form af Bonaventura og Suso. Sidtnævnte kan også fungere bag en angriber ligesom både Honda og Cerci også kan bruges der.

Det ville være en meningsløs transfer i mine øjne - i den sammenhæng skal vi så naturligvis huske på at vi som klub eksellerer i netop den slags transfers...
Skrevet af Rossoneri
Og nu går snakken på at Galliani netop nu mødes med Preziosi for at diskutere et muligt Armero-Antonelli bytte. I så fald vil jeg da kraftigt overveje at hejse en 1:1 bronze-statue af den gamle ræv i min have.
Skrevet af Inzaghi
Får vi Destro ind er jeg til dels enig. Jeg ser nok helst Bona på midtbanen, og kunne derfor godt se en ny venstre wing i truppen. Suso havde jeg dog ikke inkluderet i overvejelserne, så hvis han kan få sit gennembrud, giver jeg dig ret i at Taarabt en meningsløs spiller at have i truppen.
Men er Suso ikke stærkest på Højrekanten?
Skrevet af Rossoneri
Jeg er bestemt ikke ekspert på Suso, men af hvad jeg kan forstå gør han sig som 10´er samt på begge wings.

Det ville i hvert fald undre mig hvis vi havde hentet ham til højre wing når nu vi har både Honda og Cerci derude (og i øvrigt har sendt Niang på lån).
annonce
0