Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
D´Amico bekræfter ihvertfald Bocchetti i Milan - den var der vidst ingen som havde set komme. Iflg D´Amico skete det også på et par timer.
Skrevet af Viola 4 Ever
Det virker lidt desperat med Bocchetti.
Når man er fjerdevalg på sin position i Spartak Moskva, så bør man ikke være interessant for Milan.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Martinovic
Vil også hellere have Antonelli til den venstre back.
Mojn do!
Skrevet af Viola 4 Ever
Galliani fanget med buskerne nede:
http://football-italia.n…ake-ferrero

Hold op hvor er det dog dumt.

Der kommer kontrameldinger mht. Luiz Adriano, så måske skal i lige afvente fejringen af Destros ankomst.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Old Bull Lee
"Old Lull Bee"
Skrevet af Lentini
Braida er da dygtig - men overraskende trods alt.
Skrevet af Old Bull Lee
Ja, gu fanden er han dygtig. Det virker bare underligt at en eks-Milan mand skal overtage sportsdirektørs posten i barca. De kunne have fået Galliani, eller endnu bedre Berlusconi
"Old Lull Bee"
Skrevet af La Mir!!
Først prøver Menez at spille Keita helt fri 1:1 mod målmanden. Dernæst laver en jeres forvar, det mest satsede tilbagelægning til Abbiati. I gider ikke vinde?

Nu har de så fået et straffe.
Daje!
Skrevet af Lentini
Salvatore Bocchetti har ikke været nogen succes i Spartak Moskva – han ankom mere eller mindre skadet fra Rubin Kazan, hvor han faktisk gjorde det rigtig godt. Valeri Karpin var træner, da han ankom men røg ca. en måned efter Bocchetti returnerede fra sin skade, og hele 2014 har mere eller mindre været til glemmebogen for ham.

Pt. anvender Murat Yakin mest Evgeni Makeev, Joao Carlos og Serdar Tasci centralt. Det der kan undre mig, er at han har hevet en ganske god back som Makeev ind i det centrale forsvar. Enten må Bocchetti, Bryzgalov, Tasci etc. være enormt ringe, eller også spiller Yakin på en måde som ikke fremhæver deres styrker – det vil desuden være synd at sige Spartak Moskva har imponeret noget eller nogen som helst i denne sæson, hvor resultaterne svinger i vinden.

Hvis Bocchetti har niveau som det i Genoa og Kazan, bliver han en gevinst. Men som Viola er inde på, virker det som et sats, fordi det kan lige såvel være at Bocchetti slet ikke har fundet niveau igen efter sin skade, hvorfor han bare vil ryge over i den allerede store kategori af tvivlsomme ustabile forsvarsspillere, vi har.

Naturligvis håber jeg det bedste, særligt fordi han er italiener, men jeg forholder mig alligevel skeptisk omkring ham. Handlen er dog kun et lån indtil sommer, hvorfor der vil være en rum tid til at studere spilleren.
Skrevet af Promo
Jeg kom i forbindelse med Osvaldo og dennes situation til at tænke på, om Milan og Juve i fællesskab ikke kunne finde på at lave en handel der hedder at, Juve henter Osvaldo på det der resterende lån og så med det samme sender ham videre, bare for at pisse på Inter? Det er i al fald en model jeg personligt ville finde stor morskab i, men omvendt er det jo nok lige så sandsynligt som at Inter vinder mesterskabet.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Lentini
Så er der Destro-snakken. Først lød der rygter om at Luiz Adriano havde afvist Roma, og ville forlænge sin kontrakt med Shakhtar. Nu melder Di Marzio dog ud, at Shakhtar tænker over budet gennem natten, for at vende tilbage til Roma. Samtidig er Roma også rimelig offensive omkring Konoplyanka, og som jeg forstår det, så henter Roma enten den ene eller den anden, og ikke dem begge. Derfor arbejder de i to scenarier, med Destro stadigvæk afgående mod Milano.

Armeros agent snakker positivt omkring et skifte til Genoa – den vågne séer eller den som gider se pokalkampen mod Lazio, har også lagt mærke til at det er Albertazzi der dækker venstre back. Di Marzio meldte tidligere i dag at Milan holdte snakke med Genoa omkring en udveksling af Antonelli-Armero, men kort forinden havde Preziosi smadret den i jorden – det kan jo også tænkes Bocchetti er tænkt som gardering til venstrebacken også, hvorfor venstreback-eftersøgningen indstilles.

Zamparini råber op om han ikke giver Munoz væk for en slik, men den situation har han sådan set selv bragt sig i, og normalvis skal man ikke tage noget som helst af det flæben fra hans mund særlig seriøst. De leder efter en erstatning for Munoz. Navnene er Velazquez, Frederik Sørensen og senest Bruno Uvini. Jeg tror at får de hentet en afløser inden deadline, så står Munoz i Milano i februar.

På afgangssiden kan det nævnes at Istanbul BB har henvendt sig for at få Michael Essien. Milan stiller sig ikke i vejen, og nu er det så op til tyrkerne at levere et tilfredsstillende bud. Jeg tror stadigvæk ikke på han smutter – slet ikke efter han har afvist QPR, West Bromwich og Dallas. Han presser de sidste euro ud af kontrakten.

Parma skulle også have lagt en forespørgsel på Pazzo, men der kommer ikke til at ske noget så længe Milan ikke har hentet hverken Destro eller Osvaldo.
Skrevet af Lentini
Haha Promo, det ligner en manøvre der ikke får gang på jord, om end den kunne være sjov at realisere.

Nå, kan se Cana er blevet udvist. Tror jeg vil se anden halvleg, og hvordan Milan dominerer i bedste defensive-stil uden at skabe noget som helst.
Skrevet af Promo
Nej det gør den nok ikke, også mere en tankestreg jeg lige ville dele.

Hvis i får byttet Armero for Antonelli er det sgu tæt på i skal benåde Galliani for et par (ja okay nok nærmere 4-5) års tosserier på transfermakedet, selv hvis handlen er + lidt € oveni. Det ville jo være en vanvittig handel.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Lentini
Antonelli kommer ikke - han er trods alt Genoas kaptajn og det kan ikke gøres med Armero i bytte.

Derudover er det lidt spøjst at efter mødet mellem Preziosi og Galliani, dukker Bocchetti pludselig op ud af det blå - tidligere Genoa-spiller. Han har sågar været rygtet til Genoa i januar, så mon ikke Preziosi har nævnt noget for Galliani, nu hvor Antonelli virker en anelse urealistisk. Det vil jeg næsten tro.

Og Milan skaber stadigvæk ingenting...
Skrevet af Lentini
Et andet helt anderledes vigtig spørgsmål: Er Gallianis søn retarderet eller er han bare sådan? Eller hvorfor sidder han og kører hovedet rundt som en hvid Stevie Wonder?
Skrevet af Lentini
Det er satme flot sparket ind, Pazzo... Men med vores held har han naturligvis fået en arm i offside.
Skrevet af Old Bull Lee
Synd at Pazzos mål bliver underkendt. Det var ellers flot
"Old Lull Bee"
Skrevet af Promo
Ellers lidt synd, for jeg har i et længere stykke tid gerne villet se Antonelli i et større setup end Genoa - med al respekt - kan tilbyde.
Og ja, jo, Milan er ikke hvad de har været, men jeg min interesse går egentlig også mere på at se hvordan han håndterer de større rammer og den øgede mængde pres i hverdagen.
Jeg er ikke i tvivl om at han ville være en gevinst.

Og så tror jeg du har ret i at det nok er Preziosi der har hvisket et par ting eller to til Galliani omkring Bochetti. Mest af alt for at undgå at Antonelli skulle ende med at få for store drømme om flere Euro i banken og øget opmærksomhed.

Om Gallijunior er lidt tilbagestående skal jeg ikke kunne sige, men det så al fald mystisk ud.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af El Rifle
1 halvleg i overtal, hvor længe har Pippo tilbage?

Antonelli er trods alt Milan dreng, papa Roberto har vel lært ham noget.
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af Lentini
Det var godt nok tørt sparket af Keita! Hold da ferie.

Idag gider Milan i det mindste kæmpe for det - der sker bare stadigvæk ikke rigtig noget. De mange indlæg irriterer mig! Pippo glemmer at han ikke er selv på banen og kan dreje bolden ind fra mystiske vinkler.
annonce
0