Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
??

Mht Antonelli ville jeg være glad for at se ham i klubben.
Skrevet af Martinovic
ha ha Meget morsomt Foggy,

er det noget du selv har digtet


Hvad mener du?
Mojn do!
Skrevet af Slettet(042125212608)
kender ham ikke, come on
Skrevet af Martinovic
Jeg kan ikke huske hans præstationer, og når Milan kun møder Genoa to gange årligt, er min viden om ham begrænset.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Hvis det står til troende at vi henter Antonelli "hjem", giver det god mening ift snakken om at Inzaghi, på kraftig opfordring fra Silvio, går over til en 4-4-2.
Skrevet af Viola 4 Ever
god mening ift snakken om at Inzaghi, på kraftig opfordring fra Silvio, går over til en 4-4-2.


Back to the 90´s med Sacchi som inspirator?
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af MILANMILAN
Rossoneri, ville du så spille Antonelli som venstre wing eller hvordan?
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Rossoneri
Nu er det jo ikke mig der er ved roret ;)

Men det ville da være en mulighed at spille ham til venstre på en 4-mands midtbane.
Det ville dog gå imod Inzaghi´s ide om at spille med kanter i den "forkerte" side - altså venstrebenede i højre og omvendt.

Alternativet er en 4-2-3-1. I det tilfælde ville han nok blive brugt på backen.
Skrevet af MILANMILAN
Lopez
Abate-Rami-Alex-Antonelli/De Sciglio
Montolivo-De Jong
Cerci-Honda-Menez
Destro

- Hvis det stod til mig. Håber at Destro kan blive hvad Immobile var for Cerci. Men der er bestemt grobund for at glæde sig til kampen på søndag. Hvis de derimod ikke vinder, uha.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Lentini
Altså, man kan jo ikke sige at man vil af med den og den, for så at konkludere at vi ikke kan få bedre spillere – det er i min verden at bytte spillere bare for hyggens skyld, som hverken rykker den ene eller den anden vej. For megen udskiftning skaber heller ingen kontinuitet. Husk Moratti, hvordan han brugte en milliard hvert år når man igen intet havde vundet – ud med træneren og et halvt hold. Det kommer man altså ikke langt med – så skal man være MEGET heldig!

Der mangler noget kultur omkring Milan, og der kan man igen kigge lidt på hvordan Milan skaffede sig af med nærmest alle senatorer på en gang. Det efterlod en marginalspiller som Bonera med ansvaret fordi hele det øverste hierarki pludselig var borte med blæsten, og hvem pokker har megen respekt for en mand, der ikke er bedre end de fleste og har spenderet sin karriere mere på reservebænken end på banen? Jeg ville i hvert fald ikke have overdreven respekt for ham, slet ikke med det han præsterer – eller nærmere ikke gør. Vores bedste spillere som fx Ménez og De Jong falder mig heller ikke ind som fødte ledere. Den eneste der har lidt aura over sig er Montolivo, men det er lidt grelt at han siden kalenderskiftet har været i top 3 af ringeste spillere i hver kamp. I stedet har vi prøvet at gøre en ustabil mand som Balotelli til Der Führer, og det siger lidt om den mangel af fremherskende ledere der er i Milan.

Jeg er ikke enig med Gusten, at man enten er født vinder eller ej – det er noget som kan indlemmes gennem mentalt arbejde, men det kræver en dedikeret hård indsats og tålmodighed, fordi det sker ikke over natten.
Skrevet af Lentini
Hvis vi antager at Galliani får strikket en aftale sammen med Luca Antonelli, har han gjort et fint stykke arbejde i dette vindue – selvom det er ærgeligt man ikke kan slippe af med spillere som Zaccardo, Albertazzi og Essien. Desuden må han gerne vænne prioriteringen af Munoz til Schär.
Men det mangler også bare, fordi hans job som overordnede sportslig ansvarlig består altså ikke kun i at afholde fine transfervinduer – selvom det bestemt er blevet bedre, siden første vindue efter Zlatan/Silva der var helt og aldeles håbløst. Han arrangerede ikke en stille og rolig udfasning af senatorerne i truppen – de blev afskediget stort set alle sammen over en sommer, efterladende et omklædningsrum med meget fladt hierarki og uden egentlige ledere. To gange har han smidt Milan ud i økonomisk ruin – anden gang slemt fordi han ikke havde fattet the time of the day fra første gang hvor Kaká måtte sendes afsted – det er meget store grove fejl, som ikke udredes over en kort periode.

Hvis vi endelig skal gå ned i en diskussion om hvorledes man personligt synes holdet skal spille, synes jeg holdet er skruet sammen til en 4-4-2, 4-4-1-1, kald det hvad i vil.

Diego Lopez; Abate, Aléx, Rami, Antonelli; Cerci, Montolivo, de Jong, Bonaventura; Ménez; Destro.

I og med Pippo gerne vil spille med wings der trækker ind i banen, kræver det at man har backs der kommer overlap for at holde bredden. Antonelli kan blive vigtig i den henseende, hvor Abate allerede er det, fordi han er naturligt venstrebenet og løber utrolig mange meter i løbet af en kamp. Havde De Sciglio været klar, ville jeg stadigvæk have sat min hat på Antonelli. Den centrale midtbane synes jeg har fungeret bedst når Montolivo og De Jong har været de eneste som har befundet sig decideret der. Det er som om Poli, Muntari etc., bliver et for forstyrrende element og rollefordelingen anderledes besværlig ift. når de er alene sammen foran forsvaret, hvor de begge er bedst, og befinder sig bedst, fordi de har en fin indbyrdes forståelse.

MM slår mig ihjel, når jeg bruger ordet balance – men det er nøgleordet til hvorfor jeg ville vælge Bonaventura til kanten fremfor fx Ménez. Ménez arbejder ikke så hårdt, og når jeg gerne vil placere Cerci modsat som også er lidt halvddoven, så begynder man at udsætte den defensive organisation for ubalance. Bonaventura investerer mere af sig selv i hårdt arbejde, og med mit ønske om kantspillerne trækker lidt ind i banen i den defensive organisation for at gøre det kompakt er han at foretrække på den position.

Jeg synes Jack har været lidt blandet, men kan godt forstå Pippo er begejstret for ham fordi han tilbyder en alsidighed – det er også derfor jeg fx kan lide en spiller som Marchisio, fordi han er sjældent spektakulær men sørger for en fin balance fordi han er en meget klog fodboldspiller, og ikke mindst teamplayer.

Det efterlader naturligvis lidt rum til indlæg fra backs, hvorfor Aléx bliver uhyre vigtig fordi han er suveræn i luftspillert, og ligeledes fylder Rami en del i samme område. Desuden ville jeg sætte min klare tillid til de to backs, Abate og Antonelli, til at kunne klare de en-mod-en, der vil hænde grundet spilkonceptet – ganske enkelt fordi de begge to er så hurtige, at selvom de skulle blive sat er de svære at slippe fra fordi de ofte vil kunne indhente modstanderen grundet deres fart.

Destro helt fremme, fordi han er den her irriterende påtrængende ingrediens i modstanderens felt, og som vil tvinge modstanderens centerforsvar til at have øjne og ”ører” åbne konstant, hvilket giver den plads til Ménez som han behøver centralt – får han først vendt front mod mål er han uhyre farlig grundet sin fart og snævre driblinger, og nu en udviklet konsekvens foran mål.

Desuden ville jeg lægge preslinjen længere fremme på banen, gerne ti meter. Ofte synes jeg Pippo er for kujonagtig. Så lav da for helvede et blitz-angreb, når modstanderen når et vidst punkt på banen. Det kræver noget træning, men de laver for helvede ikke andet og bliver betalt mellem 1-4mio€ netto om året for det.

Samtidig mangler der noget i det opspillet. Ofte synes jeg vores kanter står plantet helt ude på sidelinjen – hvad helvede skal de derude? Grundet den manglende bevægelse i vores opspil tyer vi ofte til lange bolde mod frontangriberen, og skal så til at kæmpe om andenbolde. Det er fandeme for primitivt! Særligt fordi hovedparten af spillere kan godt finde ud af at spille bold. Giv lidt frie tøjler til de to kanter til at trække ind i banen, eller skråt ned-ind i banen, bare for at lægge den af så der kommer noget flow i spillet. Fleksibilitet. Når Ménez trækker langt ned, er det vi skaber overtalssituationer og får den plads til at blive farlige fremme i banen. Men det er jo håbløst når Ménez skal ned på vores egen tredjedel for at hente bolden. Her må man sgu gerne aktivere kantspillerne lidt mere.

Trækker de ind i banen, skal backs naturligvis søge op imod det frie rum, der kommer i området de forlader.

Opstillingen gør dog at vi igen vil være sårbare overfor vores akilleshæl – dødbolde. Men det er en kalkuleret risiko man må tage.

Just my five cents….
Skrevet af Gustenv@rius
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeres stadionplaner, ser da ud til at tage form, men det er godtnok noget af et miniput stadion, 48.000, det er jo næsten ligeså lille som Juves flade pandekage.

men hey I får et, hvilket i det mindste sikre en hvis fremtid, gud hvor ville jeg ønske vores også gad gøre noget
Skrevet af Gustenv@rius
"men hey I får et"

Det er der ingen garanti for. Som jeg lige kan læse mig frem til er der stadig lang vej til et nyt stadion. Der er stadig ingen finansiering eller tilladelser på plads.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Lentini
Finansieringen er Emirates med ind over.

I øvrigt virker det tosset at lave et kæmpe stadion til 70.000 når man kun rammer 40-45.000 normalvis. Så giver det meget mere mening at investere i VIP, skybokse etc.
Skrevet af Gustenv@rius
Er det officielt at Emirates kaster penge efter projektet? Jeg har ikke set noget omkring dette på de udenlandske Milan fora.

Størrelsen på stadion virker fornuftig nok. Som Lentini også pointerer, er det tåbeligt at bygge et stort stadion, der kun bliver fyldt måske 5 gange på en sæson.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Lentini
Jeg kan ikke huske hvad ham Fly Emirates-manden hed, men under lanceringen af det forlængede trøjesponsorat sagde han at Fly Emirates var meget interesserede i at blive en del af investorerne omkring stadion. Og han regnede med det var noget, de skulle diskutere i fremtiden.

Der står i det udgivne bl.a.: Sostenibilità finanziaria: il progetto, di assoluta avanguardia, ha già trovato numerose aziende interessate a diventare partner del Milan in questa iniziativa.

- Altså at man har flere interesserede til finansieringen. Om de behøver at navngive dem offentligt, tror jeg egentlig ikke. Men fra reel interesse til konkrete pengesummer, kan der jo være en del vej - eller ikke.

Men der kan sagtens få lange udsigter, fordi selvom Milan hævder bystyret er positivt stemt og bystyret bekræfter deres positivitet, så er der jo det obligatoriske bureaukrati.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Synes godt de kan lave den til 60,000-65,000. Til de store kampe når vi går bedre tider i møde, skal der nok dukke flere op. Og især når vi begynder at spille bedre og få resultater, så vil tilskuergennemsnittet også stige. Mangel på ambitioner...
Skrevet af Martinovic
Ja, den er svær.

Det er mange indtægter, klubben går glip af, når stadion trods alt kan fyldes en håndfuld gange i sæsonen, men det ser også dumt ud, hvis der er 20.000 tomme pladser i de resterende kampe.

Umiddelbart er 48.000 fornuftigt.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Jeg syntes netop at et lille stadion skaber bedre atmosfære og en større fan forbindelse til fans.

Ambitioner har intet at gøre med at bygge et stadion hvor der er plads til mange, men hvordan man udvikler klubben. Det nye stadion skal være et frygtet sted og jeg syntes planerne stemmer overens med mine forventninger.

Hvis stadionet bliver til noget, glæder jeg mig til at besøge det. Efter mit besøg på San Siro sidste efterår måtte jeg sande at historien der er knyttet til stedet betyder meget, men især i disse tider, må vi se fremad.
"Old Lull Bee"
annonce
0