Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Haha. Utroligt Chiellini kan lave de overgreb uden at blive straffet for det.

Rådne italiensk fodbold.
Mojn do!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Foggy

det er Chiellini serie A´s største Cunt, han kan slippe afsted med alt, han har gjort værre ting og sluppet afsted med det
Skrevet af Lentini
@ tito

Wow, ynkeligheden tangerede alligevel sig selv. Imponerende! Er der virkelig ikke mere power i dig end 5.gear fra en Lada? Gab.
Skrevet af Martinovic
Ignorer ham. Så holder han forhåbentligt sin kæft.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
3-1 er til at leve med, når forsvarsstandarden ikke er bedre. Vi kan dog takke Lopez for, at det kun blev tre.

Pinligt Chiellini ikke engang fik gult for sin albue.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Hehe, det er nu ikke fordi jeg på nogen måde lader mig genere af tito, Foggy.

Dertil er hans ordforråd for mangelfuldt, og provokationerne båret præg af en hjerne, hvis rotation har været stillestående siden tredje klasse. Der er for meget mangel på klasse, men manglede egentlig bare lidt pauseklovnerier, hvor tito er garant for underholdende idioti. Som sædvanlig vader han i med begge ben.
Skrevet af Promo
Imo skulle Chiellini have en følge straf pga. tv optagelserne, men nu må vi se hvad dommerens rapport siger.

Tak for kampen, ragazzi.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Sheriffen
Nå, så fuldendte vi lige en hel forfærdenlig tømmermændsdag med et nederlag til fisserne fra Torino.

Når man tænker på, at Juves lønninger ikke er markant højere end vores, så må man blot konstatere, at vi får alt for lidt value for money.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Lentini
Ja, men det er jo efterhånden ved at være den samme gamle sang – jeg havde dog ikke kalkuleret med point i Torino. Jeg har mere øjnene på de næste fire kampe(Empoli, Cesena, Chievo, Verona) hvor tre af kampene er på hjemmebane, ikke at det betyder det store. Men vil Pippo lave nogen form for kickstart i den her sæson, skal det være fra næste hjemmekamp imod Empoli. Ellers kan han godt lukke og slukke.

Med økonomien og de trange kår som dagens virkelighed, er jeg egentlig forholdsvis tilfreds med de alternativer truppen byder på målmandsposten, forsvaret og i angrebet – måske en ekstra ny centerforsvarer. Men ellers er det midtbanen, der simpelthen ikke holder niveau. Familien Ghana, Poli, van Ginkel kan Milan ikke bruges til særlig meget og desuden er karakteristiska på spillerne simpelthen for ens. Kun Montolivo tilbyder andet end de øvrige spillere, hvor løb og fysik er i højsæde. Den er simpelthen for endimensionel.
Skrevet af Lentini
I forhold til kontraktforlængelserne sagde Galliani faktisk, i forbindelse med offentliggørelse af de fem nyerhvervelser, at det var noget man tog hen imod slutningen af sæsonen. Så enten har Galliani aftaler med dem, han gerne vil ellers holder han overdrevent meget is i maven. For en mand der er så presset som Galliani er det, forestiller jeg mig ikke at han spiller ”blackjack”/højt spil. Men svarene får vi mod slutningen af sæsonen, hvor jeg forestiller mig at vi rammer slut marts, april før det igen begynder at rumstere.
Skrevet af Martinovic
Bocchetti havde en fin debut for Milan - hvorfor spillede han ikke i dag?

Paletta og Zaccardo var lidt både og. Alex var ringe, mens Antonelli gjorde det fint.

Abate-Paletta-Bocchetti-Antonelli vil jeg gerne se.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
@ Foggy

Det ved jeg ikke. Pippos valg.

----------------------

Galliani kan dog sagtens påbegynde planlægningen til sæson 2015/16, hvor der skal stå en langt mere fleksibel trup til rådighed, for hvem end der bliver træneren. Med eller uden skader, så får Pippo ikke et let job hvis han ikke henter 12 point i de næste fire kampe imod Empoli(H), Cesena(H), Chievo(U) og Verona(H). Skader er bare ikke en undskyldning, og flere fadæser på dødbolde, heller ikke.

En styrkelse af truppen behøves egentlig ikke være så hundens dyr, selvom Destro skal betales såfremt man ønsker at beholde ham permanent. Jeg vil gerne beholde Bocchetti permanent, og det er egentlig bygget udfra noget så svagt som tidligere præstationer i Genoa og Rubin. Spartak virker ikke synderlig interesseret i at beholde ham. Derudover så jeg gerne en ny midterforsvarer hentet til, og der er tre navne som popper op i min erindring. Først og fremmest Fabian Schär i FC Basel – jeg er sådan set ligeglad med om han skal honoreres med 4mio€ netto pr. sæson, han skal bare hentes til. Alternativerne kan være udstødte Dória i Marseille, eller den transferfrie Munoz fra Palermo(lejet til Sampdoria). Både Munoz og Schär har kontraktudløb til sommer, mens Dórias markedspris styrtdykker for hver kamp, Bielsa nødelsesløst sender ham på tribunen.

De franske bff kan passende hældes ud, sammen med den krympende reje, Cristian Zapata. Der vil kunne hentes en smule transfersum på Rami og Zapata, mens lønningsbesparelse vil være stor ift. en erhvervelse af en af Munoz, Schär eller Dória. Ift. Abbiatis formodede stop, er det jo egentlig bare at hente Gabriel hjem fra Carpi, hvor han hidtil har leveret en fin sæson i Serie B.

Den store hurdle bliver at levere en midtbankapacitet der kan andet end at tackle. Vi har en af verdens bedste hårde hunde i Nigel de Jong, og desuden Montolivo som ved vanlig standard er en glimrende spilopbygger. Familen Ghana a.k.a. Essien og Muntari er færdig i min bog. De er ligesom De Jong brydere, bare ikke nær samme klasse som hollænderen. Khedira ville være ønskværdigt, men jeg tror egentlig han er en mand der meget vel kunne havne i Torino hos de zebrastribede – men det er bare et bud.

Problematikken med at finde spillere til positionerne er at spillerens karakteristika skal passe i både en flad 4’er midtbane, eller 3’er midtbane. Både Baselli og Bertolacci matcher heri. Atalanta var egentlig ikke videre afvisende for at sende Baselli afsted på lån, det krævede ”bare” en obligatorisk købsklausul. Bertolacci er en langt mere vanskelig affære med delejerskabet, og Roma er i nød af italienske spillere til næste sæson. Davy Klaasen stormer frem på min egen personlige hitliste, men er efterhånden ved at nå et prisniveau hvor Milan pt. ikke har hjemme. En transferfri herre, som den lille østrigske landsholdsspiller, Zlatko Junuzovic, i det rædderlige Werder Bremen tilbyder også noget anderledes i og med hans force ligger på den sidste tredjedel af banen. Poli er i min bog udelukkende reddet ved fleksibiliteten, men burde hænge på yderste mandat. Bonaventura kan grundet sin alsidighed også anvendes på en 3’er midtbane, selvom jeg synes han gavner mest fra wingen, fordi han endnu ikke har udviklet sit assistsspil synderlig meget – for at sige, slet ikke.

Helt fremme kunne jeg godt forestille mig at den overdrevent hypede Stefano Okaka bliver kvast i konkurrence med Eto’o og den muligt dyrtindkøbte Muriel, mens Sampdoria ikke virker specielt glad for at han tøver med forlængelsen. Og hvis man vil have et brød som alternativ til Destro, er han i hvert fald en mulighed – drømmen personligt er dog Zapata i Napoli, men han går ikke billigt. Så der behøves ikke spenderes oceaner af midler for at forstærke holdet, og tilføre nye kompetencesæt på essentielle positioner, hvor der er et behov.

Skrevet af Lentini
MM: Diego Lopez
MM: Michael Agazzi
MM: Gabriel

HB: Ignazio Abate(C)
HB: Cristian Zaccardo
MF: Aléx
MF: Gabriel Paletta
MF: Fabian Schär(Munoz, Dória)
MF: Salvatore Bocchetti
MF: Daniele Bonera
VB: Luca Antonelli
VB: Mattia De Sciglio

CM: Nigel de Jong
CM: Riccardo Montolivo
CM: Daniele Baselli(Bertolacci, Klaassen)
CM: Zlatko Junuzovic
CM: Andrea Poli
HW: Alessio Cerci
HW: Suso
VW: Giacomo Bonaventura
VW: Stephan El Shaarawy

SS: Jeremy Ménez
SS: Keisuke Honda
CF: Mattia Destro
CF: Stefano Okaka(?)
Skrevet af Duck
Doria blev vist udlejet til en brasiliansk klub forleden.
Skrevet af La Mir!!
Det er pænt synd, Doria ikke er havnet i anden stor klub, men det er svært at klandre Bielsa, når resultaterne taler for ham.

Daje!
Skrevet af Lentini
Korrekt, Duck. Han er udlejet til Sao Paolo.

Er Marseille ikke gået lidt i stå i det franske, La Mir?
Skrevet af Cheech
Så smut ind i jeres egen tråd og spil fandango derinde, klovn.


Foggy, du lille amøbe, har vist intet at lade nogen høre for på den konto.
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af Martinovic
En lidt over middel trup, som burde kunne kæmpe om en tredjeplads, men så heller ikke mere i mine øjne.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Foggy, du lille amøbe, har vist intet at lade nogen høre for på den konto.


Gå i seng, kiddo.
Mojn do!
Skrevet af Cheech
Nej nej, du klichéspreder over dem alle, så let slipper du ikke denne gang: Mener du i fuldt. alvor. at du er i en position til at frabede dig forhånende kommentarer i din klubtråd?
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
annonce
0