Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Old Bull Lee
Det er for sygt. Hvad sker der
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
Igen, nej. I perioden 13/14 - 14/15 - 15/16 må klubberne ikke overstige €30M i underskud. I de 3 år forud for dette var beløbet max. €45M. Kig du regnskaberne igennem for nævnte periode og prøv så igen at bilde mig ind, at Milan kunne tillade sig et underskud på €45M alene i 2013.

Det vil jeg meget gerne lige se noget litteratur på. Jeg er nemlig ret overbevist om at det drejer sig om en procentvis beregning ift klubbens økonomi.
Skrevet af Geddar , moderator
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Lentini
Fedt.
Skrevet af Lentini
Vor herre bevares.
Skrevet af Old Bull Lee
Katastrofal kamp
"Old Lull Bee"
Skrevet af Lentini
Nu er det tit diskuteret hvornår vi har været ringest - men det her var ikke bare elendigt, men grænsende til det pinlige. Alene det groteske scenarie de sidste ti minutter siger alt om håbløsheds omkring Milan. Om Lopez og Paletta var blevet på banen gjorde ingen forskel, da vi stadig ville have været spillet ud af eget stadion af oprykkerne fra Empoli.
Skrevet af Rossoneri
I stand corrected. Grundlaget for beregningen er forkert.

Det ændrer dog ikke på konklusionen. Med et positivt driftresultat, må Berlusconi bidrage med €30 mio.
Skrevet af Martinovic
8 røde kort i 23 kampe. Det er lidt mere end hver tredje kamp. Det må efterhånden være Milan-rekord i negativ forstand.
Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Nogen rygter om Inzaghis fyrring?
Skrevet af UdAfBusken
Niang med to kasser efter blot en halv times spil.
Skrevet af Mastour Jr. DK
Hvorfor ikke vente til sommer med fyringen af Pippo, selvom han næsten ikke kan gøre det dårligere? Det vil tage tid for den nye træner og at sætte sig ind i problemerne?

Ellers så væk med Berlusconi, Galliani, Tassoti osv.
Der ske noget nyt! Ellers bliver det snart Serie B.... :(
Skrevet af Gustenv@rius
"Det ændrer dog ikke på konklusionen. Med et positivt driftresultat, må Berlusconi bidrage med €30 mio."

Igen, nej. I hvert fald ikke hvis man i Milan er bare det mindste fremsynede. Med tanke på at Milan forventer et underskud i omegnen af €70M i år, primært pga. manglende CL, som man også ser ud til at miste næste sæson, så er det ikke muligt da man allerede der er på kant med FFP.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Martinovic
Er FFP ikke kun relevant, når man deltager i Europa?

Mojn do!
Skrevet af Gustenv@rius
Jo, men mon ikke Milan regner med at komme i Europa inden for de næste 3 år.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Sheriffen
Jo, men mon ikke Milan regner med at komme i Europa inden for de næste 3 år.Hvis med med Bunga Berlusca og Zio Fester, så ja. Realistisk set kan EL bliver en mulighed, men CL er vi milevidt fra, og det bliver ikke de næste 3 år, man ser Milan i europas stærkeste turnering.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Lentini
Som opfølgning på La Repubblicas historie i går omkring et eventuelt salg af klubben fra Berlusconi-familien, følger Gazzetta dello Sport og Corriere della Sera i dag op på historien.

Thailænderen som skulle have forelagt budet for Berlusconi, er en Bee Taechaubol – entreprenørmand, velanset og initiativrig forretningsmand i hjemlandet, Australien osv. Det var selvsamme mand, som i slutningen af sidste år bekræftede at han meget gerne vil købe Milan og investere i italiensk fodbold. Desuden er han nær ven af Fabio Cannavaro. Hans formue er dog ikke noget nær den Silvio Berlusconi indeholder. Forbes mener at vide Silvio & Family er værd 7.3 millarder dollars – hvilket er noget mere end Bee’s formue på ”sølle” 1.2 milliarder.

Det har været almindelig kendt at Milan igennem de senere år har været åbne for investeringer i Milan, dog uden at få fuld majoritet over klubben. Og det skulle have været den åbning, som Bee Taechaubol ville forsøge at udnytte, ved at overtage klubben gradvist igennem en årrække. Det skulle dog være noget som Silvio Berlusconi har afvist, og er derfor ikke interesseret i at afgive aktiemajoriteten i AC Milan.

Jeg ved dog ikke hvor det stiller det påståede bud fra Wanda Group, fra Kina, som iflg La Repubblica, havde lagt et bud på 20 % af aktierne i Milan – det melder historierne i Gazzetta dello Sport eller Corriere della Sera ikke noget om. Faktum skulle dog være at Milan med deres åbning for salg af aktiedele har åbnet op for meget interesse.

I min optik har jeg dog svært ved at se seriøse forretningsfolk købe mindre andele i Milan. Hvorfor skulle man det? Man får jo ikke den afgørende magt, og i min verden forestiller jeg mig at erhversfolk helst selv vil sidde med den afgørende beslutning i hænderne, fremfor fremmede hænder, uagtet deres faglige niveau.

Et eller andet sted forestiller jeg mig dog at Milan må afgive nogle aktieposter til investorer, fordi hvordan vil man ellers finde partnere til stadionprojektet? Det gør ingen gratis. Der skal naturligvis være en gulerod at følge.

Men umiddelbart kunne det tyde på at Silvio ikke har tænkt sig at opgive ævred i Milan. Jeg ved dog ikke om det kan betegnes så rosenrødt, som Rossoneri, fremstillede det i går. Det betyder nok mere at Silvio dækker huller imens Galliani hverver Valdifiori, Baselli, Cassani, Terzi etc., fordi nu skal vi i Champions League med et Forza Italia-mandskab.
Skrevet af Lentini
Ift. ”Pippo Raus” kampagnen som køres her i tråden, kunne det være meget interessant at høre følgende:

1) Hvem skal være den nye træner?
2) Har Milan råd til den pågældende træner, der eventuelt foreslåes?
3) Vil den pågældende træner rent faktisk kunne flytte Milan fra en midterplacering til en 5.plads i den resterende sæson?

P.S. Det er ikke tilladt at være kvalmende bagklog, og hævde Pippo aldrig skulle have været ansat. I så fald har man glemt de indledende jubelbrøl, man selv deltog i, som følge af Milans sæsonstart.

Jeg medgiver at Pippo ikke er nogen succes, og hans trivielle ”vi må rulle ærmerne op og arbejde hårdt”-svar efterfølgende den ene miserable indsats efter den anden, er trættende. Næsten ligeså trættende som de ikke-argumenterende ”Pippo-raus”-opråb her i tråden. Jeg har haft et problem med Pippo, allerede siden Juve-kampen på San Siro, fordi udgangspunktet simpelthen er for lavt på banen. Jeg bryder mig slet ikke om den bundholdstaktik, som Pippo fører – særligt fordi han har enorme problemer med at organisere en velfungerende defensiv, og skifter åndssvagt meget ud i centerforsvaret.

Men jeg kunne godt tænke mig at vide hvem denne mirakelmager, som skal føre Milan til toppen? Denne mirakelmager som er indenfor økonomisk rækkevidde. Og husk nu, at man med en ny træner, stadigvæk betaler løn til Filippo Inzaghi såvel som Clarence Seedorf. Og prøv et fyldestgørende svar, fordi de andre kummerlige trivielle og ikke mindst ensidig ”Pippo raus”-opråb er simpelthen for letkøbt, hvis man ikke magter at argumentere sin sag.
Skrevet af Viola 4 Ever
I min optik har jeg dog svært ved at se seriøse forretningsfolk købe mindre andele i Milan. Hvorfor skulle man det? Man får jo ikke den afgørende magt, og i min verden forestiller jeg mig at erhversfolk helst selv vil sidde med den afgørende beslutning i hænderne, fremfor fremmede hænder, uagtet deres faglige niveau.

Et eller andet sted forestiller jeg mig dog at Milan må afgive nogle aktieposter til investorer, fordi hvordan vil man ellers finde partnere til stadionprojektet? Det gør ingen gratis. Der skal naturligvis være en gulerod at følge.


Som en "almindelig" investering, giver det ingen mening at købe 20-30% af aktierne i Milan, til en pris omkring 10 mio. € per procent. Sandsynligheden for et afkast der på nogen som helst måde afspejler investeringen, er ganske enkelt ikke tilstede. Hvis man investerer den slags beløb forventer man almindeligvis et ganske betydeligt årligt afkast, som jeg har vanskeligt ved at se hvordan man skal opnå.
Specielt hvis man ikke har nogen som helst betydende indflydelse, men skal sidde og lade sig diktere af Daddy´s Girl, der udelukkende har fået jobbet fordi farmand ejer butikken.

Stadionprojektet kan sagtens være noget andet. Det kan jo være et selvstændigt selskab, bl.a. med Milan som ejer. Det kan godt, i princippet, være en fornuftig investering for investorer, såfremt de altså får noget at skulle have sagt og får indflydelse så deres interesser varetages bedst muligt.

Hvad angår Pippo.. Det nærmer sig lidt Catch 22. Jeg kan sagtens forstå at det er et økonomisk aspekt i en evt. fyring, ligesom jeg godt kan se at det må være vanskeligt at bevare troen på hans evner.

Faktum er at Milan siden årsskiftet har opnået 5 point i 7 kampe, hvilket ville placere Milan under nedrykningsstregen, hvis turneringen var startet ved årsskiftet. Det er ikke imponerende, uagtet at vi nok kan blive enige om at den nuværende Milan trup ikke er blandt de bedste i klubbens historie.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Martinovic
Lad Tassotti tage over resten af sæsonen. Denne sæson er alligevel spildt og færdig. Aldrig har Milan spillet så ringe og ideforladt fodbold som Pippo. Grænsen blev simpelthen nået i går, hvor Milan til tider blev udspillet af Empoli på eget græs.

Hvem der til sommer skal stå i spidsen, er et godt spørgsmål, men grønne og urutinerede trænere som Seedorf og Inzaghi har ikke vist sig at være brugbare.

Til sommer frigives en del lønkroner, og trænerposten er vigtigere end nogen anden.
Mojn do!
annonce
0