Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Jeg er ikke enig i at Montolivo og De Jong ikke fungerer sammen i en 4’er-midtbane.

Jamen hov - jeg mener skam ikke at de to ikke kan spille sammen. Jeg argumenterer for at jeg ikke mener at de som typer, passer i et 4-4-2 system. Som jeg ser det, skal de to centrale være meget mobile.
For mig at se er De Jong bedst når han ligger foran forsvaret, mens Monty er bedst når han ikke har pligter både frem og tilbage i banen.

En af de ting jeg mener vi har manglet i de kampe hvor vi har prøvet 4-4-2 er at den centrale midt har været alt for defensivt indstillet. Der mangler simpelthen support frem i banen.
Skrevet af Rossoneri
Nej, det vil ikke se katastrofalt ud på papiret. Der tilføres jo både på aktiv og passiv siden.

Rent regnskabsmæssigt er det klart at en investering vil blive modposteret som et aktiv. Det er bare ikke det sensationspressen ser når der er tale om hvor mange flere penge Milan (på papiret) har brugt end de har haft indtægter.

Min pointe er at driftsregnskabet formentlig ikke viser et minus på €70 mio. Men det kan man jo kun gisne om indtil regnskaberne bliver offetliggjort.
Skrevet af Lentini
@ Rosso

Det siger du jo, når du siger De Jong fungerer bedst som 6’er lige foran forsvaret – i Milan har han under både Allegri og Seedorf spillet ganske fortræffeligt sammen med Montolivo, hvor de har lagt skulder ved skulder.

Det samme gør sig gældende på det hollandske landshold, hvor De Jong spillede ved siden af Strootman med Sneijder i en fremskudt 10’er rolle.
At de begge ikke er så mobile eller hurtige opvejes ganske enkelt ved deres snedighed og placeringsevne, så de sjældent fanges ude af position.

Hvad jeg forstår på dig, vil du gerne have at der søges med i boksen, fra centralt hold, angrebsmæssigt. Det er en smagssag – jeg vil hellere have offensive backs, mens der beskyttes på centralt hold. Det udelukker ikke muligheden for at støde med frem til skud fra kanten af feltet, men grundlæggende skal de holde spillet i gang rent offensivt med få berøringer.

Jeg vil hellere have at Antonelli og Abate støder med offensivt, for at give plads til Jack og Cerci i mellemrummet mellem modstanderens forsvar og midtbane.

Ift. økonomien står vi til at tabe 40-45mio€ i tabt CL-indtægt, som vil påvirke økonomien.
Skrevet af Viola 4 Ever
@Rossoneri

Så er det heldigt at vi ikke fokuserer på hvad Glitz & Glamour Magazine skriver om Milans økonomi.

Driftsregnskabet vil formentlig lide under manglende indtægter fra de europæiske turneringer. Der er i hvert fald det som meldingerne lyder på.
Men ja, vi skal nok blive klogere når det foreligger.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Så kan det i øvrigt også siges at Bangkok Post nu også skriver om Bee Taechaubols bud på Milan. Men iflg den thailandske avis, så har Taechaubol ikke interesseret i at købe alle aktier, men målet er over 50 %. Meget optimistisk melder man at en aftale kunne være undervejs indenfor den næste måneds tid.

Så historien omkring entreprenøren og erhversmanden, Bee Taechaubol, synes ikke rigtig at ville forsvinde.
Skrevet af Rossoneri
Driftsregnskabet vil formentlig lide under manglende indtægter fra de europæiske turneringer. Der er i hvert fald det som meldingerne lyder på.

Hvilket jo er lige præcis det jeg skriver...
Skrevet af Viola 4 Ever
Hvilket jo er lige præcis det jeg skriver...


Hvilket jeg ikke har anfægtet
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Rossoneri
Godt så :)
Skrevet af Rossoneri
Jeg tænker i øvrigt at vores situation (omkring hieraki på holdet) kan sammenlignes meget godt med situationen i Man Utd.

De sagde også farvel til en lang række af deres kulturbærere (dog over et par sæsoner) og tilbage står de kun med Wayne Rooney der har været der i en længere periode. Omend han er en fantastisk spiller, så er det nok ikke ham man skal hænge sin hat på, når det kommer til at videreføre en kultur.

Og i relation til os, så er det jo interessant at se på hvad yderst rutinerede og agtede trænere har gjort for dem. Navnlig van Gaal var/er vel anset som en af verdens bedste trænere (med en løncheck der matcher).
Og til trods for et nær astronomisk transferbudget, har de stadig ikke fået det til at fungere.

Med den parallel, kan man jo se på om Inzaghi virkeligt er problemet. Man kunne fx spørge sig selv om van Gaal (eller en anden træner af hans kaliber) ville have gjort en forskel i Milan. Det er naturligvis et retorisk spørgsmål, men dog alligevel interessant.

Min personlige holdning er at man først og fremmest må definere en kultur i klubben. Det kunne være bygget op omkring træningsetik, disciplin, kost, hvilke typer af spillere man vil have m.m.
Dernæst må man se på hvordan de nuværende spillere passer ind i denne. Sidst men ikke mindst må man finde nogle der kan være med til at bære denne kultur.

Som leder har jeg selv stået i en tilsvarende situation, og jeg må blot konstatere at det har gjort underværker at definere og være tro mod en kultur. Multi-kultur er ingen kultur (det var IKKE en åbning til en politisk debat).
Skrevet af Lentini
Et eller andet fungerer i hvert fald ikke i den sportslige afdeling. Der er jo også konstant uro. Så er Barbara og Galliani uvenner, og når de ikke er det så kan Pippo og Tassotti ikke blive enige – alt sådan noget gøgl har sin effekt på miljøet omkring spillerne. De kontinuerlige fyringsrygter af Pippo, tror jeg heller ikke har nogen særlig positiv effekt på spillerne, fordi de kan sagtens gå rundt og spekulere over om de behøver fighte for træneren, hvis han alligevel står til en fyring – modsat kan de jo også kæmpe som en vanvittig for ham, fordi de gerne vil beholde ham. Men med tidens negativitet omkring Milan, ville det overraske mig hvis det skulle være et positivt tilfælde.

Gazzetta dello Sport skriver i dag at Pippo SKAL have tre point mod Cesena, ellers er det ud af vagten hvor Tassotti så vil være caretaker indtil sommeren, hvor man så vil finde en ny træner. Og hvem bliver det så? Nesta? George Weah? Eller måske Gianni Rivera? Weah bliver streget fordi han er neger, og ikke italiener.

I øvrigt tror jeg nu nok van Gaal skal få sat skik på United. Han er manden for et langt sejt træk, med efterfølgende succes. Han har enorm rutine, og en drejebog som fungerer - dertil har han så også en overflod af penge til indkøb.
Skrevet af Rossoneri
...Weah bliver streget fordi han er neger, og ikke italiener.

Ha ha ha :)
Og da slet ikke hvis Sacchi skal have noget at sige.

I øvrigt tror jeg nu nok van Gaal skal få sat skik på United. Han er manden for et langt sejt træk, med efterfølgende succes. Han har enorm rutine, og en drejebog som fungerer - dertil har han så også en overflod af penge til indkøb.

Det er nemlig lige præcis pointen. At han har en plan og at det tager tid at implementere. Ting skal ændres i Milan - det kan Pippo eller nogen anden ikke gøre på kort tid. Ikke dermed sagt at Inzaghi er nogen Mesias, men blot at man nok bliver slemt skuffet hvis man tror en ny træner kommer ind og redder dagen.
Skrevet af Bishop
Jeg har ikke set en eneste UTD kamp, men ifølge tabellen så kan det nu godt ses at van Gaal har taget over, at han ikke hiver mesterskabet hjem i første forsøg har vel heller ikke været en "realistisk" målsætning, men top 4 er da indtil videre indfriet. Så helt uden fremgang kan man da ikke sige UTD er, modsat Milan der der blot ser ud til at forsvinde længere og længere væk fra Europæisk fodbold.

Hvis van Gaal elller Ancelotti overtog roret i Milan så tror jeg heller ikke at vi fra den ene dag til den anden skulle blive kandidater til førstepladsen, men jeg er nu ret overbevist om at man ikke ville ligge og rodet rundt på en 11 plads, uden den mindste fremgang at spore.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Jeg har ikke set en eneste UTD kamp, men ifølge tabellen så kan det nu godt ses at van Gaal har taget over, at han ikke hiver mesterskabet hjem i første forsøg har vel heller ikke været en "realistisk" målsætning, men top 4 er da indtil videre indfriet.

Når man ansætter Luis van Gaal og bruger i omegnen af 1,5 milliard (by far det største beløb i PL), så er man næppe tilfreds med ikke at spille med om 4. pladsen og pt være 12 point efter Chelsea i tabellen.

Havde Milan købt Pogba, Falcao og Thiago Silva, havde det nok også set lidt anderledes ud.

Men nu var det egentlig ikke en snak om United, men snarere om man skulle se i andre retninger for at finde en løsning på de nuværende problemer. Om lykken nødvendigvis er at få en nye træner.
Skrevet af Lentini
Jeg kan ikke huske hvor jeg læste det imorges, måske Gazzetta, at Pippo højst sandsynligt ryger til sommer uanset, hvis man ikke har mærkbare fremskridt i foråret.

Jeg er ikke engang sikker på ledelsen lærer af sine fejl og ansætter en mere erfaren træner i rollen. Deres gentagne fejlskud giver mig ikke just de største forhåbninger om er velkvalificeret valg såfremt Pippo ryger senest sommer.
Skrevet af Stankovic
Så bliver det vel Gattuso´s tur. Dernæst kan man passende afprøve Nesta.
Skrevet af Rossoneri
Silvio og Galliani skulle have forsikret Pippo om at han havde deres opbakning. Det synes jeg er et rigtigt godt træk. Der er behov for arbejdsro lige nu - så må man på et mere strategisk plan se på hvordan organisationen kan forbedres.

Der har været snak om at Pippo insisterede på at køre den defensive træning også - noget som Tassotti under skiftende trænere har været primær ansvarlig for.

Det er egentlig ikke fordi jeg tror at han pludselig kan lære Rami at placere sig, eller implanteret en hjerne i Mexes for den sags skyld. Men det er vist evident for enhver at der mangler et koncept.
Men som sagt - den snak må tages af dem med den sportslige ledelse.
Skrevet af Lentini
Er det ikke samme artikel, hvori der står at Pippo bliver udskiftet til sommer uanset? Fordi er det de rygter, som ryger rundt og i Milanello, står man uanset udfald i en taber-situation. Spillerne kan sagtens miste motivation, fordi cheftrænerens hoved alligevel er lagt på blokken til sommer, så hvorfor kæmpe for ham? En caretaker-funktion til Tassotti er lidt samme tilfælde, fordi han alligevel også ville blive udskiftet til sommer.

Et pointtab mod Cesena vil være en enorm katastrofe, hvorfor jeg ikke tror Pippo er fredet som sådan – slet ikke hvis pointtabet bliver på samme facon, som Empoli-kampen, der var decideret 90 minutters tortur i pinlighed, for alle som har klubben nært.

I forhold til vores thailandske ven, Bee Taechaubol, så var der lidt kontrameldinger i går i medierne. Først lancerede La Repubblica en historie, hvori de citerer Taechaubol, for at sige tilbuddet på Milan er valid og sandt. Han havde desuden et større projekt for kommercielle interesser, hvor han ville satse stort på samtlige store asiatiske byer.

Ikke lang tid efter kom der en kontramelding fra selvsamme Taechaubol, som via en pressemeddelelse benægtede at der foreligger bud eller underskrevne aftaler, men han har dog interesse i at investere i Milan, men ikke som hovedaktionær. Det passer fint ind i Finninvest’s pressemeddelelse, hvor man skriver at man ingen interesse har i at afgive aktiemajoriteten(mellem linjerne sagt, at man gerne ser investorer som ikke søger majoriteten).

Efterfølgende har der været lidt løse rygter omkring Silvio havde vurderet Milan til at være 1.5mia€ værd, og derfor skulle have afvist budet fra Taechaubol på 970mio€ - den tror jeg ikke på, fordi Silvio har før i medierne sat sin pris på 1mia€. Tror det var i kølvandet på Peter Lims bud på 300mio€ for 51% af aktierne i Milan, at Silvio eller Barbara fastsatte prisen på 1mia€ for Milan.
Skrevet af Viola 4 Ever
Et pointtab mod Cesena vil være en enorm katastrofe


Hvorfor? Set i forhold til ligaplaceringen er det jo reelt ligegyldigt.
Cesena har lige fået uafgjort mod Juventus og slået Lazio. De har også fået flere point (7) i dette kalenderårs 7 kampe, end Milan har (5). Så nogen "enorm katastrofe" kan det vel næppe karakteriseres som.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Fossa dei Leoni
Hvis Inzaghi bliver er det et farvel til Europa League. Også må alle Pro-Inzaghi fans og ledelsen mene at det er det værd.
Skrevet af Rossoneri
Er det ikke samme artikel, hvori der står at Pippo bliver udskiftet til sommer uanset?

Nej, dette var faktisk en anden artikel.
jeg har kun ét sted set nævnt at Inzaghi skulle være ude til sommer med sikkerhed - det er ikke den generelle melding jeg har hørt.
Når det er sagt, så er der naturligvis ingen tvivl om at Inzaghi spiller for sin fremtid i klubben. Ingen europæisk fodbold, vil helt sikkert være lig en fyring.

Som jeg tidligere har skrevet, så tror jeg simpelthen ikke at Berlusconi er interesseret i at overgive magten i klubben. Jeg tror faktisk at han helst så at det fulde ejerskab stadig blev hos ham.
Jeg tror dog at den kære Barbara har en meget vigtig plads ved sin fars øre, og har overbevist ham om at der skal tilføres kapital hvis man skal genrejse klubben.
Milan kunne vel ret beset være et godt langsigtet investeringsobjekt såfremt man tror på et projekt der dels bringer klubben tilbage i den europæiske top, en mere lukrativ forretning (fx ifm nyt stadion) og ikke mindst som brand på de "nye" markeder (Asien og USA).
annonce
0