Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Old Bull Lee
Niang spillede igen en god kamp igår mod Sampdoria. Han bliver guld værd, især hvis vi begynder at spille fast med 2 angribere.

Fuck Matri, Niang positionerer sig godt, er hurtig og generelt farlig i de kampe jeg har set ham.

"Old Lull Bee"
Skrevet af Lentini
Ja, man må sige at Niang gør det rigtig godt i Genoa. Én scoring, assister og tilkæmpet straffe hidtil i sin færd. Det er noget, som må blive noteret i Milan. Det kan være de skal have Il Faraone til næste sæson?

Studsede over en historie, som jeg ikke aner er rigtig eller forkert. Men den kommer i kølvandet på Cesena-kampen, hvor Pippo introducerede Cerci kort før tid. Det skulle Cerci have været så utilfreds med at han efterfølgende skulle have råbt af Pippo, at det skulle han aldrig nogensinde gøre imod ham igen. Næste dag kunne Pippo selv gå på banen i så fald. Pippo svarede at hvis Cerci følte sådan, skulle han ikke engang vise sig på Milanello, men bare blive væk. Galliani skulle så have forsøgt at dæmpe gemytterne – ikke så skide gunstigt, at man efter en sejr får den vendt til det negative. At Cerci og hans kæreste kommer med sådanne udfald betyde vel bare at de to tilsammen passer godt. Om Cerci og hans mentalitet så passer til Milan, er lettere tvivlsomt – særligt i en tid, hvor der synes at vibrere egoistiske motiver fra Milanello.

Calciomercato skrev sidste dag at Nigel de Jong er så godt som sikker på at være Manchester United-spiller. Udsigten til europæisk bold næste sæson, samt det facts at han ikke vil vente til sidste på sæsonen til at snakke forlængelse, skulle være grundlag nok for skiftet. Samtidig har Milan hidtil ikke villet honorere ham de lønkrav, han har fremstillet. Så der bliver nok en større omvæltning på midtbanen til sommer – om det så kvalitativt bliver bedre, står hen i det uvisse.

Jordy Clasies navn går igen flere gange, hvilket behager mig. Derimod går Valdifioris navn også igen flere gange, hvilket føles som en mindre straf.

Defrel fra Cesena er også havnet på tapetet.

Wang Jianlin skulle have en oprigtig interesse i at investere i Milan, navnlig omkring stadion. Hans virksomhed hedder Wanda Group, og er ustyrligt rige. Wang Jianlin har en formue der er knap dobbelt så stor som Silvio Berlusconi. Samtidig har de just opkøbt rettighederne til Serie A, mens Wanda Group tidligere har investeret i Atlético Madrid. Det der kunne friste Silvio Berlusconi her, er at Wanda Group ingen interesse har i majoriteten, hvilket heller ikke er tilfældet i Altético Madrid.

Læste en historie tidligere, hvor det forlød at Wanda Group ville investere 200mio€ i Milan, hvilket ville give dem 20 % af aktierne. Men lad os se, hvad der sker. Barbara har i hvert fald gjort et godt stykke arbejde med at finde alle disse mennesker frem. Sidste dag blev rygter om investeringer fra Singapore benægtet.
Skrevet af Viola 4 Ever
Defrel fra Cesena er også havnet på tapetet.


Det er han overalt, også udenfor Italien. Hvilket man sagtens kan forstå.
Jeg mener i øvrigt at Parma stadig ejer halvdelen af hans transferrettigheder.

Rami skadet. Nogen meldinger om hvor galt det er?
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Ja, Defrel er et spændende bekendtskab, men jeg kan dog ikke se hvad Milan skal med ham? Hvorfor ofre penge på Defrel, når man har Niang? Synes talentet minimum er det samme, og desuden er Niang 3-4 år yngre end Defrel. Så det ville være en håbløs transfer.

Det er en ny muskelskade, så vidt jeg kan forstå. Men det betyder jo bare endnu en rokade i forsvaret - dem har Pippo også selv sørget en del for selv uden skader. Mexés burde dog være med næste gang, så vidt jeg ved. Aléx ligeså. Men det er bare et irritationsmoment med alle de skader - særligt fordi der er et eller andet galt med alle de muskelskader man samler sig. Det tror jeg ikke på er en tilfældighed.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Niang gør det godt i Genoa og under de rette omstændigheder ville han sagtens kunne gøre det godt og endnu bedre i Milan talentet er der. Clasie ville være klasse at få til Milan, en dygtig 8´er så vidt jeg ved der fighter.
Skrevet af Lentini
Både Niang og Clasie vil være nyttige indkøb. Men det er sand for dyden ikke let at være ”indkøber” i Milan. Godt nok vil jeg helst sparke Galliani ud, trods nogle fine to seneste vinduer, men de konstante skift i systemer gør det fandeme ikke let for ham. Så spiller vi 4-3-3, så er det 4-4-2, og så er vi ovre i 4-3-1-2. Hvordan søren skal man kunne manøvrere rundt i det minefelt, når træneren søger som lys og lygte efter et eller andet der fungerer? Det gør ikke omstændighederne for Galliani meget lettere.

Så må man finde en fleksibilitet der matcher hinanden, som fx Carlo havde det med diamanten og juletræet. Det er meget vanskeligt at sammensætte en trup, med de midler Milan har, hvis Pippo fx gør brug af diamant og et decideret 4-3-3 system, fordi de deciderede kantspillere bliver ubrugelige såfremt det er diamanten som fungerer for holdet. Så negligerer og diskvalificerer man trupmedlemmer, der bare gror støvet hen i et hjørne af Milanello.

Hvis man skulle gøre en status, og agerer ud fra det spinkle grundlag en grim hårdtkæmpet 2-0 sejr over bundproppen Cesena er, så kan man vel på sin vis klare indkøbene med 4 nye udefra – 2 hentet hjem fra lån(Gabriel & Niang) og 3 permanente kontrakter til nuværende lejede medlemmer(Bocchetti, Antonelli & Destro).

Men lægger man sig fast på ’The Carlo Way’, så er man også nødt til at foretage de nødvendige og ubehagelige beslutninger, og det er fx at skære Stephan El Shaarawy fra, fordi han passer ikke ind på den ene eller anden måde – det er en beslutning, som jeg ikke tror Galliani tør tage. Måske ikke fordi han ikke selv kan se nødvendigheden, men mest af alt, fordi jeg tror ganske enkelt ikke han tør, fordi Il Faraone er en af fanskarens yndlinge, og passer ind i Forza Italias-partiprogram – ung og italiensk.
Skrevet af Lentini
I forhold til de mange rygter, der dagligt kommer omkring investorer til Milan, er der kommet nogle nye de senere dage. Det er blevet rygtet at Silvio Berlusconi afviste et bud fra en gruppe af erhvervsmænd fra Singapore, som skulle have været på 970mio€ for hele klubben.

Dernæst rapporterede China Daily at Wanda Group, med Wang Jianlin, skulle have tilbudt 150mio€ for 30 % af aktierne i Milan. Deres interesse i Milan går hovedsageligt på stadionbyggeriet, da de blandt mange ting har interesser i entreprenør, byggeri etc., og derudover ville det passe meget godt ind i deres strategi, hvor de vil skabe et imperium af sports. Som bekendt købte de tidligere 20 % af aktierne i Atlético de Madrid for sølle 45mio€, og har netop opkøbt Infront for lidt over en milliard €. Det er det selskab som åbenbart har interessen for Serie A og andre store sportsbegivenheder.

Wang Jianlin har dog i dag, via Wanda Groups website, benægtet at have budt på Milan.

Så skulle der også være arabere i farevandet. En gruppe af arabiske pengemænd, skulle tilsyneladende være i konstante snakke med Berlusconi-familien. Blandt disse arabere skulle der være medlemmer af Mansour familien, som jo bekendt er dem som har købt Manchester City. Endnu snakker man stadig, og der er intet konkret på bordet. Rygterne siger dog 300mio€ for 30 %, og generelt set skulle alle disse investorer være meget interesserede i stadionbyggeriet i Milano. Silvio skulle dog tage sin tid, fordi han gerne vil foretage en velovervejet beslutning. Men det synes klart at bud på aktiemajoriteten, bliver skubbet i affaldskværnen. Det er kun bud på 20-30% af aktierne, som har Berlusconis interesse.

Jeg mener at have læst at deadline for lokationen er d.10.marts, hvor der vil blive taget en beslutning fra Fondazione Fiera, mener jeg det hed. Alt dette tekniske, med udbudsrunder, beslutninger osv., er en smule krejlet for mig må jeg indrømme.

Ham Bee er desuden blevet latterliggjort i medierne af flere omgange.
Skrevet af Lentini
I forhold til kampen mod Chievo i weekenden, ser det ud til at Aléx afløser Rami i det centrale forsvar. Man vil ikke tage nogle chancer med Paletta, og Mexés er trods alt tilbage fra karantæne. Ellers skulle der være genvalg til de resterende, der gik på banen imod Cesena, bortset fra Abbiati.

Diego Lopez; Bonera, Aléx, Bocchetti, Antonelli; Poli, De Jong, Montolivo; Bonaventura; Ménez, Destro.

Desuden tror jeg Mexés er den eneste forsvarsspiller på bænken(!) Rami, Zapata, De Sciglio, Abate, Zaccardo og Armero skulle alle sammen være skadet.

Så kan Pippo passende smide Cerci ind med under fem minutter igen, bare for at teste hans professionalisme.
Skrevet af Bishop
Har du læst noget om den forventede formation? Jeg tænker at jeg måske skal se kampen i weekenden, hvis tiden bliver til det.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
4-3-1-2 mod Chievo: Lopez; Bonera, Alex, Bocchetti, Antonelli; Poli, De Jong, Montolivo; Jack; Menez, Destro.

Det er stadig den forventede opstilling. Det skal nok blive problematisk med Chievos betondefensiv.
Skrevet af Martinovic
Niveauet og tempoet i Milans kampe er som sædvanligt røvsygt.

Mojn do!
Skrevet af Lentini
Zzzzzz... Kæft en langgaber!

Kunne godt tænke mig at der bare engang imellem er en central midt, som bryder kæderne.

Mere bevægelse og mere fart i pasningerne, også må man gerne forsøge vende på førsteberøringen på den sidste tredjedel af banen.

Men meget omstændeligt som forventet. Hvis vi kommer bagud, får vi enorme problemer med at hente point her, tager første halvlegs spil i betragtning.
Skrevet af Martinovic
Destro havde en løs chance, og Alex havde et hårdt sparket frispark, der ramte egen mand i muren. Ellers er det så småt med Milan-chancer.

Der er simpelthen for mange boldflyttere. Bolden spilles videre til næste mand, uden der igen løbes i position. Det giver ikke mening, at professionelle fodboldspillere ikke ved, at det intet gavner at stå stille.

Løb uden bold kender Milans spillere intet til.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Jeg håber at instrukser til Honda betyder at Jack rykkes ned på midten.
Skrevet af Lentini
Hvad fanden laver de to fjolser? Det ku de ha ordnet i pausen.
Skrevet af Lentini
Ligner en 4-4-1-1. Men fint nok Montolivo røg ud. Han var ikke prangende... igen!
Skrevet af Lentini
Kæft et riv!
Skrevet af Old Bull Lee
Jeg syntes 1 halveg viste meget godt at Menez ikke duer som angriber i en duo opppe foran, Bonera ikke kan spille back og Antonelli skal have den mere i dybden.

Kedelig kedelig kamp. Men også utroligt at vi stiller med Poli, De Jong, Monty og Jack på midtbanen. De vil intet offensivt.

Det er iøvrigt fedt at se Bochetti gejle sine medspillere op.

Nu må i bare håbe at Menez ikke trækker et gut kort nr 2 som han lå op ad i 1 halveg
"Old Lull Bee"
Skrevet af Sheriffen
Jack?
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Lentini
Har Bonera ramt en hvid mand, bar en gang af de fremadrettet pasninger?

Menez spiller forfærdeligt.
annonce
0