Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fossa dei Leoni
Spalletti, Prandelli evt lade Tassotti tager over for resten af sæsonen? Jeg ved ikke om du følger med i Milan, men hvis du gjorde så burde du kunne se at det UMULIGT kan blive værre. Inzaghi er alligevel færdig til sommer uanset hvad og med ham på roret, så tror jeg ikke engang vi skal regne med at komme i EL.
Skrevet af Old Bull Lee
Jeg tror ikke på Prandelli. Spalletti ja, Montella ja, Lippi meget gerne men vi skal skære ned og har ikke råd til en dyr træner.

Der er en grund til at vi har hentet gamle koryfæer, der er uprøvede på træner fronten. Vi fedter fordi vi ingen fucking penge har.


Som Lentini skriver er jeg også meget positivt stemt overfor Bochetti. Antonelli er også allerede nu en gevinst. Med Cerci, Menez, Suso, Honda, Destro og SES når han er skadesfri samt Antonelli og Abate på backsne, har vi et potientelt meget, meget giftigt hold til en 4-3-3.

Problemet er bare at taktikken og vores midtbane flytter, flytter flytter og flytter bolden til side og tilbage. Monty er endda gået hen og blevet statisk og tør ikke noget. Vi mangler de dybe afleveringer, som han f.eks. lavede til Balo under EM 2012 i kampen mod Tyskland.

Forestil jer scenariet: De Jong tackler og vinder bolden, spiller den til Monty der lægger en lang aflevering ned ad højreflanken hvor den italienske Rommedahl (Cerci) slår den ind i boksen til Destro. Det virker helt usandsynligt lige nu.


Det taktiske oplæg og den opstilling vi kom med mod Chievo er utilgivelig. Og Bonaventura syntes ikke at kunne magte opgaven som offensiv midtbanespiller. Han stoppede vores kontraer og slap bolden alt for sent. Det kunne være rart med et hold der turde spille med højt pres og lave kontraer med 2-3-4 afleveringer før den var inde i boksen

Det hele virker som et symptom der startede omkring 2010. Først lægger vi alt ansvaret på Zlatan og Silva. Så sælger vi dem og erstatter dem med andenrangsspillere. Nu er der gået 4 år og de sidste kampe bevidner et hold der er bange for at spille fremad i frygt for at tabe da vores forsvar har været så usandsynligt ringe.

Jeg håber egentlig at den franske solariekonge starter inde med Bochetti, han har uanset hvad grinta og tænker at den konstellation er den bedste.

Iøvrigt, er der nogen der ved hvornår Abate eller De Sciglio er klar?
"Old Lull Bee"
Skrevet af Martinovic
http://www.football-ital…ury-relapse

De Sciglios sæson er formentlig forbi.

Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Set på papiret har vi et ganske fornuftigt hold og jeg er helt enig med dig. Borchetti og Antonelli er gode transfers italienske spillere og kan førstnævnte vende tilbage til Genoa niveauet, så skal han nok blive en gevinst for forsvaret. Og netop derfor skal Inzaghi fyres NU, fordi vi kan stadig nå i Europa League, hvor jeg tror med en kompetent træner at vi sagtens kan nå langt og derved vil det blive en god gevinst for os. Hvad angår lønnen, så bliver Inzaghi alligevel fyret til sommer.

Jeg har sagt det i længere tid at Bonaventura er hverken teknisk eller kreativ nok til at være offensivt midtbane mand for os. Der synes jeg at det er værd at prøve med Honda eller Suso også rykke Bonaventura ned på 3 mands midtbanen.
Skrevet af Lentini
En fyring af Pippo nu kan kun forsvares, i min optik, såfremt spillertruppen ikke længere har tiltro til hans evner. At ledelsen i Milano klynger sig til et spinkelt håb mht. 6.pladsen er en anden ting. Jeg finder ikke EL synderligt interessant, og nærmest mere som en straf for en klub af Milans størrelse.

Jeg er dog ret sikker på at Galliani allerede har skrevet nogle potentielle navne ned, såfremt Pippo fyres, hvilket kunne tyde på bliver tilfældet uanset til sommer. Og modsat de, nyere tiders, andre valg, bliver det nok ikke Cristian Brocchi, Nesta etc. denne gang. Jeg tror Montella står højt på listen, men det ville kræve at man køber ham fri af kontrakten i Firenze, og det sker ikke. Desuden har Montella fået gang i Fiorentina, sådan for alvor, så de begynder at kunne ane en mulig CL-kvalifikation. Så hvorfor skulle han overhovedet ønske et skifte til et falleret Milan?

Milan vil helt sikkert have en træner der står for noget offensivt ”positivt” fodbold. Jeg tror ikke Prandelli er en del af feltet, selvom jeg ikke mener at VM-fiaskoen med Italien, burde diskvalificere ham til jobbet. Clarence Seedorf blev faktisk nævnt sidste dag i medierne, som en mulighed Galliani overvejede, men det ville forårsage en afgang af Tassotti, som havde nedlagt veto imod en returnering af hollænderen.

Jeg synes, og det bare min egen tanke, at pilen peger kraftigt imod Luciano Spalletti. Inden man i sin tid erhvervede Seedorf som afløser for Allegri, blev det kendt at Galliani havde haft et par middage med Spalletti, som ikke var i romantisk øjemed. Problemet dengang var at Spalletti i kølvandet på sin fyring i Zenit, stadigvæk hævede omtrent 4.5mio€ årligt – et beløb som Milan i så fald skulle dække, og som man ikke havde interesse i på daværende tidspunkt.

Det er et beløb som Milan ikke kan eller skal honorere en fremtidig træner med, men det er heller ikke en lønning som Spalletti vil kunne hive ind igen, såfremt der dog ikke dukker en ny vanvittig russisk klub op med sådan et tilbud. Derfor er der grobund for forhandling med Spalletti. En mulig konkurrent kan blive Napoli, hvor Rafael Benítez vægrer rundt omkring forbliven på San Paolo eller ej. Napoli synes dog også positivt indstillet omkring Montella, hvor Di Francesco måske kan blive arvtager i det toscanske. Så der er en mindre kabale som skal op.

Benítez’ tøven kan komme som en lille gave for Milan, såfremt man kontakter Spalletti, fordi Napoli står i ”undtagelsestilstand” og ikke rigtig kan foretage en fremtidig planlægning, indtil Rafa får fingeren ud af røven og giver et definitivt svar til De Laurentiis og Bigon.

Man kan sige at Spalletti i hvert fald matcher kravet omkring offensivt betonet fodbold. Hans foretrukne spillesystem, 4-2-3-1, passer egentlig også ind i det som det nuværende spillermateriale i Milan tilbyder.
Skrevet af Bishop
"Jeg finder ikke EL synderligt interessant, og nærmest mere som en straf for en klub af Milans størrelse."

En ting er måske at turneringen ikke er den mest interessante, men symbolværdien i at man 2 år i træk ender uden for europæisk fodbold er sgu ikke optimal. Jeg synes personligt, den nuværende forfatning i betragtning at EL er ganske vigtigt.

Jeg havde samme holdning som dig, da Milan deltog i 08/09, da vidste man trods alt at det blot var det ene år og at man næste år nok skulle vende tilbage til det forjættede land. Men nu er situationen jo en anden, og udsigten til CL er langt væk, hvorfor man selvfølgelig må tage til takke med det man kan få, ikke mindst pga. signalværdien.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Hvis vi tager det tænkte eksempel med Spalletti en tand videre, vil det igen ikke betyde en større spillerrokade i forhold til forstærkninger af truppen.

I forhold til den måde Spalletti vil spille på, så vil den offensive midtbanespiller i hans system kræve en løbestærk spiller, for at give lidt rum til de meget offensive kantspillere. Jeg mener i hans tid hos Roma, at han spillede med De Rossi og Pizarro som de to stabiliserende midtbanespillere, mens Perrotta lå lidt fremskudt, hvor han skulle sørge for at komme med i boksen, og samtidig skulle levere et defensivt stykke arbejde, som blev lidt ekstra stort i de kampe hvor Vucinic havde udgangspunkt i venstresiden.

I forhold til Milans trup peger pilen nok mest imod Jack, til at kunne håndtere positionen som Perrotta havde. Honda også til en vis grad, mens Ménez nok blive diskvalificeret grundet sin manglende ambition indenfor defensivt arbejde. Ménez vil dog have ”luksuspositionen” med udgangspunkt i venstre side, hvor han kan drive ind i banen.

Vi har tre lejesvende, som bliver nødvendigt at købe fri af deres nuværende kontrakt: Bocchetti, Antonelli og Destro. Ift. Antonelli og Destro læste jeg på et tidspunkt at købssummen skulle være opdelt i tre rater ved begge spillere. Hvad Bocchettis prislejde ligger i, vil jeg ikke gøre mig klog på. Men det må være vældig nedadgående fra sin tid i Rubin Kazan.

Niang skal naturligvis bringes hjem igen, selvom Genoa meget gerne vil låne ham næste sæson også. Men han skal hjem for at konkurrere med Destro. Han er mere bevægelig, fysisk stærkere men endnu ikke en nær så klinisk afslutter som Destro. Det kan han dog blive – hans præstationer i Genoa er so far opløftende. Det var de også i starten i Montpellier, så nu gælder det om at holde fokus for vores unge franskmand. Og ikke drøne rundt i biler foregivende at være Bakaye Traoré.

Derudover handler det om at hente nogle spillere ind, der ikke mindst passer ind i Spallettis system. Men derudover skal de have en alder hvori der er rum for yderligere forbedring. De skal desuden have en vis karaktérstyrke, trods en forholdsvis ung alder. Og det er derfor jeg peger i retningen af både Fabian Schär og Jordy Clasie. En transfer som fx Antonelli bifalder jeg også, fordi han er en mand af vis karaktér og er tidligere blevet fremhævet grundet hans personlighed i Genoa. Uden at kende hverken Schär og Clasie, har de dog tilfælles at de er foregangsmænd på deres nuværende mandskaber i både Basel og Feyenoord. De er vant til at blive tildelt ansvar og præsterer derefter. Derudover er de hhv 22 og 23 år gammel, dermed i en alder hvor de kan blive endnu bedre.

Clasie er lidt samme type som Montolivo. Han behersker både en stabiliserende mezzala-rolle og kan også figurere som regista. Det er fint ift. Spallettis system med de to centrale stabiliserende midtbanespillere. Derved er vi heller ikke så lette at lukke ned, hvis det kun er Montolivo som kan finde ud af at spille fodbold. Selvom jeg begræder De Jongs afgang, så må man se fremad og rette sig ind.

Med Clasies tilgang er det heller ikke så grelt at hente Baselli, som en understudy til Montolivo og Clasie. Det kan være med til at udvikle ham, så han forhåbentlig kan blive så god som hypen pt. vil gøre ham til – og som jeg er uenig i.

Med de tre køb af Schär, Clasie og Baselli er man egentlig færdig med at investere i truppen.

Så er det bare et farvel til Abbiati, Zapata, Mexés, Albertazzi, Zaccardo, Armero, De Jong, Essien, van Ginkel, Mastour(udlejning) og Pazzini.

Noget a la:
Diego Lopez
Abate - Schär - Bocchetti - Antonelli
Clasie - Montolivo(C)
Cerci - Jack - Ménez
Destro
Skrevet af Fossa dei Leoni
Lentini, kender ikke så meget til Schar, hvad kan din ekspertise fortælle om ham. Clasie og Baselli så var vi altså en midtbane, der kan holde mange år endnu. Jeg læste her forleden at Montella var i pole position til en løn af 2 millioner euro om året.

http://bleacherreport.co…ppo-inzaghi
http://www.football-ital…nish-coach’
Skrevet af Lentini
@ Bishop

Min anke imod deltagelse i Euro League går på både det økonomiske plan, men så sandelig også på det fodboldmæssige.

Økonomisk er det en sekunda-turnering, og hvordan i alverden vil man kunne sælge billetter på San Siro til opgør imod Lech Poznan, Slovan Bratislava, FC København og andre snoldede hold? Derudover er præmiepuljen ikke just opløftende, selvom man har tilført en CL-plads til vinderen af turneringen.

Rent fodboldmæssigt har vi mere end rigeligt problemer med at stille 11 mand, af bare et vist niveau til Serie A. For at deltage i en europæisk turnering, kræver det en bred trup af kvalitetsspillere, fordi prioriteringen vil altid være Serie A for at kvalificere sig til Champions League. Vi har pt. ikke de finansielle ressourcer til at bruge pengene i overflod på at forstærke truppen, så den kan konkurrere på to fronter. Vi erstatter ikke længere Crespo-Shevchenko til Inzaghi-Tomasson fra kamp til kamp. Nu erstatter vi De Jong med Essien(!) – der er milevidt til forskel.

Fordi jeg har det sådan at deltager man i en europæisk turnering, så gør man alt for at vinde den. Jeg gider ikke se os tabe fx til FC København fordi vi stiller med et ynkeligt svagt B-mandskab. Faktum er at vores b-kæde er fornærmende ringe pt.

Det vil kræve en større opgradering af spillertruppen hvis en deltagelse i Euro League bliver et faktum. Det kan jeg ikke se vi har de økonomiske ressourcer til, hvorfor vi slider på en trup der skal ramme en CL-kvalifikation i Serie A.

Slitagen på truppen kan dog være et falsum fra min side, fordi siden årsskiftet er de bedste præsterende mandskaber, de hold som deltager i internationale turneringer. Hvilket er lidt af en interessant udvikling, fordi muligvis kan man drage den konklusion at den internationale deltagelse rent faktisk hæver niveauet hos de mandskaber, som deltager i enten Euro League og Champions League.

Måske er det bare de sidste års lort i Milan, som gør mig til en "gammel" sur mand...
Skrevet af Old Bull Lee
Jeg håber vi ender i Europa. Tager Euro league seriøst og kommer i gruppe med FCK og Brøndby. Så kan jeg nemlig se noget Milan bold i danmark.

Det er den vigtigste faktor for mig. Udelukkende.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Sheriffen
Fra nu af synes jeg, at vi kun må skrive positive ting om Essien som eksempelvis, hvis han har en god hårdag.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Bishop
Jeg kan sagtens følge dig Lentini, dog ser jeg vores trup stor nok, i hvert fald kvantitativt, til også at deltage i europæisk fodbold.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
@ Fossa

Fabian Schär er dygtig i luftspillet, både offensivt som defensivt. Ydermere er han god med bolden, og formår rent faktisk at skille sig fornuftigt af med bolden. Jeg er særligt vild med de diagonale skift over 40 meter, som han til tider slår frem i banen. Det giver lidt en ekstra dimension i det offensive spil, at de korte flade pasninger frem i banen kan blive afløst af en meget direkte diagonal lang bold. Defensivt synes jeg han er forudseende i sit spil, selvom han til tider bliver ramt af den ungdommelige kådhed. Men han forbedrer sig hele tiden, og med både landskampe, Champions League og Euro League under bæltet, er han som 23-årig allerede godt rustet erfaringsmæssigt.

Han er en del af det nye unge kuld i schweizisk fodbold, som vil præge det schweiziske landshold i fremtiden sammen med bl.a. Granit Xhaka, Ricardo Rodriguez og Inters Xherdan Shaqiri.

Meget vigtig pointe er at han er transferfri til sommer, men det er ganske givet at Milan helt sikkert ikke vil være de eneste som har ham i kikkerten. Arsenal, Inter og Milan er de klubber som er blevet nævnt mest i sammenhæng med Fabian Schär, og jeg kan da frygte at han havner i Inter. Gør han det, så vil jeg betegne Inter som mesterskabskandidater til næste sæson. Fordi han laver ikke overdrevne stupide fejl som fx Ranocchia, og tilbyder langt større overblik end fx Juan Jesus, som er meget duelorienteret. Ud fra rygterne i januar måned ligner det dog at Inter har sat deres fokus imod colombianeren, Murillo, der pt. figurerer i spansk fodbold.

Det forunderlige er at der er meget stille omkring ham. Det kan undre med den transferfrie status, som burde gøre at han konstant var at finde på rygtebørsen. Det kan betyde at Schär faktisk allerede har fundet sig en klub, hvem ved? Men jeg mener så heller ikke han er god nok til at spille for fx Chelsea, Real Madrid osv. – altså den absolut elite i europæisk fodbold på nuværende tidspunkt – eller jo, han kan sidde på bænken i de klubber. Men hvor interesseret vil han være i det på det tidlige stadie af hans karriere?

Jeg kunne godt se klubber som fx Tottenham, Southampton, Lazio, Leverkusen, Wolfsburg, Newcastle osv. gå efter ham. Jeg ansér ikke længere Arsenal som en bejler dertil, eftersom de erhvervede sig Gabriel Paulista fra Villarreal, og er dækket ind.
Skrevet af Lentini
Snakken omkring Vincenzo Montella er også skudt i gang kan jeg se. La Repubblica snakker om et tilbud til Montella, sportsjournalisten Ivan Zazzaroni siger at det ikke er muligt for Montella at komme til Napoli næste sæson fordi han allerede har en aftale med Milan, og sidst men ikke mindst skriver Corriere dello Sport at Montella har besluttet sig for at blive i Firenze. Det kan man da kalde spredehagl!

Men er der noget jeg har misset? Løber Montellas kontrakt ud til sommer?

Telelombardia skriver en lidt interessant historie omkring salg af aktier i Milan. Mediet skriver, ligesom Il Giornale, at Berlusconi skulle have bestemt sig for et tilbud på en investering, som vil kaste 30 % af aktierne i hånden på en udenlandsk investor. Ydermere er der dog den hale af Berlusconi yderligere overvejer at sælge et sted mellem 10-15 % af aktierne til fangrupperingen – altså en kopiering af den model man kører hos de to store i Spanien. Det betyder dog stadigvæk at familien Berlusconi sidder med magten i Milan, men udover at plukke yderligere penge fra fansene, involverer man dem en smule og giver dem et ejerforhold, som kan være gavnligt i forholdet mellem ejerne og fansene, når man et eller andet sted byder fansene til bords.

Sidste rygte omkring investorer, er en af verdens rigeste mænd, Carlos Slim, fra Mexico. En mand der var verdens rigeste i årene 2010-2013, og kun en strammere regulering fra den mexicanske regering gjorde at han måtte lade sig overhale af Bill Gates og Warren Buffet på den liste, med den sølle formue af 75 milliarder dollars.. tsk tsk, sikke et skvat.
Skrevet af Viola 4 Ever
Løber Montellas kontrakt ud til sommer?


Nej. Han har kontrakt til sommeren ´17
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Viola 4 Ever
Mht. Fabian Schär, så har der bestemt ikke været stille omkring hans person, hverken før eller efter januar-vinduet.
Han har været kædet sammen med klubber fra Spanien (Barcelona), Tyskland (Dortmund, Borussia Mönchengladbach), England (Arsenal, Liverpool, Manchester Utd., Tottenham) og Italien (Juventus, Inter, Roma, Milan, Napoli).

Hvad han selv synes er mest interessant er vanskeligt at sige ret meget om, selvom der har været nogle rapportere der meget gerne vil påstå at det ved de en hel masse om. Time will tell. Han får i hvert fald næppe vanskeligt ved at finde en ny klub, og som de siger i USA "He´s gonna get paid".
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Gustenv@rius
Men at han skulle gøre Inter til mesterskabskandidat. Arhh rolig nu.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Lentini
Ja okay, mesterskabskandidater er nok lige at tage munden for fuld. Men det understreger egentlig bare min begejstring for Schär, og han er da den eneste grund til at kampen Basel-Porto i CL er spændende for mig personligt – men han vil i min optik gøre en mærkbar forskel i et Inter-forsvar, som mangler et fast holdepunkt. Og ift. de to Milano-mandskaber, så synes jeg det er ganske klart at Inter mangler færre justeringer end Milan til at blive rigtig farlige.

Der er naturligvis en større kabale omkring midterforsvarere, der skal gå op, hvor Fabian Schär er en del af dette.

Kigger vi på Italien, og starter med Juventus, så får de til sommer en meget stærkt spillende ung gut i Daniele Rugani hjem fra Empoli. Det giver dem fem decideret valg til centerforsvaret, hvor Caceres også kan figurere som et alternativ i en nødsituation. Juventus skal rydde ud såfremt der skal være plads til Schär, og det ville være et mærkeligt valg såfremt. Derfor havner han ikke i Juventus, fordi hvad skal de bruge ham til?

Det er anderledes for de to Milano-klubber, da de begge lider under centrale forsvar der får skizofrene øjeblikke. Juan synes jeg egentlig har gjort det fint i Inter, men han har bare ikke et overblik og Ranocchia, ja, han er Ranocchia. Vidic er over the hill og Andreolli rent og skær middelmådig.
I Milan er det gevaldige bølgeture de centrale forsvarsspillere tager fansene igennem. Aléx startede stærkt, blev skadet og skadet, og ligner nu en gumpetung pensionsmoden spiller. Mexés tog over fordi han var sur – surheden kammede over imod Lazio, og nu er han med garanti gumpetung efter sin karantæne, fordi det er Mexés bare. Bocchetti er eneste lige nu, som rent faktisk leverer stærkt stabilt forsvarsspil fra en central position.

I Rom vil Lotito sjældent op med pengene, hvorfor en mand som Schär garanteret giver ham stådreng på. Ligesom han sjældent vil betale store summer for spillere, vil han også sjældent leverer dem en løn. Desuden har de vel efterhånden stablet 500 centrale forsvarsspillere sammen i Lazio. Roma er anderledes, fordi jeg er ikke sikker på at Roma udnytter optionen på Astori. Der er et massivt spørgsmålstegn omkring Leandro Castan velbefindende og niveau.

Så er der Tyskland. Dortmund henter ham kun såfremt en af deres nuværende bliver solgt, hvor en misset CL-kvalifikation til Dortmund kan koste Mats Hummels, hvor United er længst fremme i køen. De har trods alt Hummels, Sokratis, Subotic og Ginter – det er en meget fin gruppe spillere.
Gladbach kan ikke konkurrere på løn, selvom FF havde travlt med at snakke dem umådeligt op i EL-tråden. Leverkusen heller ikke. Wolfsburg kan til gengæld, og Schär er på nuværende tidspunkt bedre end både aldrende Naldo og Robin Knoche – de kan sagtens være en mulighed. Schalke har fået sig Nastasic.

Med Gabriel Paulistas tilgang i Arsenal ser jeg ikke Arsenal gå efter Schär, fordi de er dækket ind. Liverpool har både Lovren, Sakho, Skrtel og Touré. Hvad skal de med Schär? Chelsea har Terry, Cahill og den unge Zouma. United kan være en mulighed, men jeg er ret sikker på at der står andre navne på den liste før Schär, bl.a. Hummels og Otamendi. City måske, i og med at Mangala ikke rigtig rammer niveau, Demichelis er gammel og Boyata for dårlig. Tottenham til gengæld, kunne være en mulighed for der er gået sport i at være den værst præsterende centrale midtstopper på WHL, og de mangler noget stabilitet. Jeg kunne godt se subtopklubber som Newcastle og Southampton holde et vågent øje med ham, fordi han vil være en mærkbar forstærkning i de to respektive klubber.

Barcelona har for så vidt jeg ved transferforbud, og har lige hentet både Mathieu og Vermaelen til et centralt forsvar som også tæller Piqué, Mascherano og Bartra. Hvad skal de med Schär?

Jeg tror Schär havner i en af følgende klubber: Inter, Milan, Lazio, Roma, Tottenham eller Wolfsburg. Outsidere er Dortmund, Valencia, City og United, grundet transferkabaler, mens Gladbach, Leverkusen, Newcastle og Southampton skal håbe på lidt held.
Skrevet af Lentini
Ift. situationen omkring Filippo Inzaghi, så blev hele teamet omkring holdet kaldt til møde i går af Galliani. Han ville have nogle svar på den miserable tilstand, Milan befinder sig i. Pippo skulle have undskyldt sig med de mange skader, og at der var nogle problematiske spillere på holdet, som ikke gjorde opgaven lettere. Hvem disse spillere er, vides ikke – det kan der kun gisnes om. Undskyldningerne skulle dog ikke have imponeret Galliani.

Vincenzo Montella skulle have haft en samtale med Della Valle i Firenze, hvor han bekendtgjorde sin lyst til at fortsætte i Firenze. Andre navne der bliver nævnt er Conte, Spalletti og Klopp. Conte ville jeg hade som pesten, Klopp er på kontrakt i Dortmund, mens det så efterlader min ”favorit” på oddset: Luciano Spalletti.

Til hjemmekampen imod Verona, så ligner det udfra træningerne at Pippo skifter over til et 4-2-3-1 system grundet skaderne til De Jong og Montolivo, hvor Poli sammen med Muntari skal spille de kontrollerende midtbanepladser. Selvom det er et pest eller kolera-valg, ville jeg havde foretrukket Marco van Ginkel fremfor Muntari.

Mest overraskende er at Ménez ligner en mand, der får en tur på bænken. Jack skal spille venstre kant, Honda på 10’eren, mens Cerci spiller højre kant, med Destro helt på toppen.

Endnu er der ikke nævnt noget omkring forsvaret, men jeg forestiller mig at Mexés afløser Aléx i det centrale forsvar ved siden af Bocchetti.
4-2-3-1: Diego Lopez; Bonera, Mexés, Bocchetti, Antonelli; Poli, Muntari; Cerci, Honda, Bonaventura; Destro.

Selvom jeg personligt ville have valgt Ménez fremfor Destro, så er jeg lidt nysgerrig efter at se Honda på hans favoritposition for første gang, hvorfor jeg nok bliver nødt til at overvære endnu en mareridtspræstation, for at få tilfredsstillet min nysgerrighed.
Skrevet af saglighedens_portal
Hvorfor ville du hade Conte, Lentini?
annonce
0