Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Men det er jo en smøre vi har været igennem flere gange. Der har været virkelig voldsomme amatøragtige beslutninger på ledelsesplan, som kan spores halvandet år tilbage. Faktisk helt tilbage til Galliani besluttede at gøre aktiv brug af sin leflen for stjerneindkøb og erhvervede Zlatan Ibrahimovic og Robinho. Dernæst har der været en kæde af idiotiske beslutninger i en lind strøm.

Barbaras larmende indtog i Milan med interne stridigheder mellem hende og Galliani.
Silvios elendige ”split-decision” med ansvarsopdeling mellem Galliani og Barbara.
Ansættelsen af Seedorf som på ingen måde var bakket op af Galliani.
Undermineringen af Seedorf i pressen(formentlig istandsat af en tavs Galliani) trods hollænderens pointgennemsnit der var tredjebedst i ligaen.

Der skal en helt anderledes professionel forretningstankegang til.
Skrevet af Lentini
Det er jo faktisk kun Lady B som har skubbet lidt til den konservative skude, der kaldes Milan. Sheriffens oneliner er egentlig en meget god beskrivelse af Milan. Der er jo for fanden ingen plan. En helveds masse ord, uden substans og uden reel virkelighedssans.

Jeg tør slet ikke tænke på om Casa Milan var blevet til noget uden Lady B. Om der var kommet lidt skred i stadionplanerne uden Lady B. Om der overhovedet var kommet skub i kommercielle planer for Milan uden Lady B. Udover Lady B står alt andet stille, og det kan man glædes over eller irriteres over – jeg ryger lidt mellem de to grøfter. Der er overhovedet ingen rød tråd, udover Lady B’s kommercielle tiltag.
Skrevet af Lentini
Man kan da håbe, at et ejerskifte fører lidt revolutionært over et støvet Milan fyldt med spindelvæv.

Og det skal siges at Bee Taechaubols konsortium ikke er de eneste som er i gang med en due dilligence. Det samme er det kinesiske konsortium, med Lee i spidsen, der er bakket op af Xi Jinpeng, Kinas overhoved.

Fondazione Fiera er i forhold til stadionplanerne lidt usikre omkring Milans finansielle garantier for projektet der løber op i et beløb på 280-300mio€. Det er ganske forståeligt, fordi hvem er ejer af Milan i maj? Berlusconi holder nok lidt igen med pengepungen, så længe ejersituationen er uafklaret i den henseende.

Man kan håbe at med et ejerskifte har man en ejer, som har en vision om at gøre Milan bæredygtigt. En administrerende direktør, som rent faktisk er sit ansvar voksent, og ikke lefler rundt til højre og venstre i kammeratskaber som en vis Adriano Galliani.

De kommercielle tiltag skal naturligvis udvides og fortsættes i den retning som Lady B har angivet. Med asiatiske ejere får man formentlig også noget viden på bordet lige med det samme, så man rent faktisk kan udnytte Milans store navn. Stadion er essentielt, og skal blive en realitet. Der må tages boksehandsker på i bestræbelserne på at gøre det til en realitet i alt bureaukratiet.

Udover det skal der investeres i MilanLab igen. Førhen så berømmet, og nu vader man sæson efter sæson i den ene skade efter den anden. Det er noget lettere at have en velfungerende medicinsk afdeling, som kan fraholde spillere for mange skader. Man kan i samme moment tage eksperthandskerne på, og granske Milanello i samme moment.

Derudover skal man have en sportslig plan. En rød tråd fra ungdomsholdene til Serie A-mandskabet.

Det kræver også at man ”outsource” sine kompetencer på flere mand, og ikke i dag hvor Galliani løber rundt og laver handler med alle hans venner i det europæiske landskab, uden hensynstagen for hvilke type spillere man skal bruge. Der skal være mere sammenhæng, og ingen egenrådighed.

En teknisk direktør og en sportsdirektør, som ganske enkelt har den samme vision og forskellig artede kompetencer. Med ejeren skal der naturligvis sammensættes et koncept for hvad Milan gerne vil stå for fodboldmæssigt, og at man holder sig til det. Jeg synes ikke det er fjoget at Berlusconi ønsker at se sit hold spille 4-3-1-2, fordi det er hans ret, og derfor skal den sportslige sektor agerer indenfor et setup som matcher til ejerens ønsker.

Det er derimod fjoget at den sportslige ansvarlige køber spillere til et andet system end det ejeren har defineret som hans ønskescenarie. Det er også fjoget at ansætte trænere, som ikke gør brug af det ønskede system og hellere vil noget andet. Så skal trænerkandidaten droppes, fordi han ikke matcher den måde Milan gerne vil spille fodbold på. Jeg synes faktisk det er børnelærdom, men man kan vel næppe overraskes af noget som helst i Milan længere.

Dedé, Bertolacci, Khedira og Benteke til min ønskeliste – ja, jeg regner med at der skal bruges penge til sommer.
Skrevet af Old Bull Lee
Jeg er enig med din ønskeliste men jeg tror desværre at et fuldt salg trækker ud og vi går to kedelige vinduer i møde. Som sagt så tror jeg lige at Berlu venter til jubilæet er ovre før at resten af procent andelen bliver solgt.!
"Old Lull Bee"
Skrevet af Lentini
Det tror jeg ikke. Silvio er presset og pengene lokker fordi han finansielt er bollet i røven og hans holdingselskab, Finninvest, har i flere år anset Milan som en hæmsko.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Montella bliver desuden nævnt som igen at være en kandidat og der skulle eftersigende havde fundet møder sted i kulissen. Han spiller underholdende fodbold og virker som en dygtig taktiker, men noget kommer til at sige mig at vores forsvar ville sejle under ham.
Skrevet af Lentini
Endelig kommer der lidt nyt fra den asiatiske presse, fra et af de ældre nyhedsbureauer som har snakket med en mand ved navn Fu Yixiang, som åbenbart skulle ligge inde med viden omkring det kinesiske konsortium, der ifølge ham, skulle være meget hippe på idéen omkring et køb af Milan. Og det er ikke hvem som helst, der er involveret i den gruppe af kinesere.

Manden i front er en forretningsmand, Richard Lee, fra Hong Kong. Yderligere involveret er Wanda Group, Wahaha, Huawei, Alibaba Jack Ma og et thailandsk selskab.

Det som Fu Yixiang siger er at det kinesiske konsortium vil lægge 500mio€ på egen hånd for klubben, alt imens den resterende del vil blive hentet ved noget der kaldes crowdfunding(ingen idé om hvad det er). Det der yderligere bliver sagt er at der ikke hersker tvivl om at Silvio Berlusconi gerne vil sælge klubben, men Fu Yixiang siger at der internt i Berlusconi-familien er tvivl om hvornår det rette tidspunkt er at sælge på – her menes det nok hvor mange aktier man vil afgive på nuværende tidspunkt. Spekulationen går åbenbart på at med et nyopført stadion vil Milans værdi stige, men ifølge italienske medier begynder det at pege imod at Berlusconi afgiver majoriteten.

En ting skulle ifølge Fu Yixiang være klar: Kineserne vil meget gerne have fingrene i Milan, fordi man ser enorme perspektiver i erhvervelsen af vores fallerede storklub.
Skrevet af Martinovic
Lyder også mere attraktivt end ham Mr. Bee.
Mojn do!
Skrevet af Viola 4 Ever
Crowfunding? Det lyder umiddelbart ret utraditionelt for den slags projekter.

Det er normalt små, oftest kreative, projekter, som forskellige personer donerer mindre beløb til via portaler som Kickstarter, IndieGoGo, Sellaband, GoFundMe. Det er typisk musik, uafhængige film, spil, bøger o.l., mens der findes Youcaring for folk der hjælper andre med donationer til college omkostninger og omkostninger til medicinske behandlinger (USA).
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Umiddelbart er jeg enig med dig, Foggy.

Måske også fordi det er mere gennemsigtigt nu, hvor man har fået navnene frem på menneskerne bag det kinesiske bud, hvor det virker mere lyssky med Bee Taechaubol og den gruppe som han leder. Rygterne omkring Doyen Sports Group er heller ikke noget som har behaget mig med hensyn til Bee’s interesse.

Men hvis man bare ser på de mennesker i det kinesiske konsortium er det jo bestemt ikke hvem som helst, og man forstår hvorfor præsidenten Ji Xinpeng i Kina bakker op om disse herrer, der alle sammen er multimilliardærer. Der spekuleres faktisk også i at Ji Xinpeng får en rolle at spille, fordi han politisk kan snakke sammen med Silvio Berlusconi.

Richard Li, som er manden der er frontfører for kineserne har en personlig formue på 4.6mia€ som er skabt via telekommunikation og hans rigdom blev forøget, da han fik sin fars firma.

Wanda Group er ledet af Wang Jianlin, som har en personlig formue på knap 25mia€. Wanda Group har som nævnt før købt rettighederne til Serie A, og har fingrene nede i en masse ting.

Jack Ma står bag Alibaba Jack Ma, som også har interesser i alskens ting. Hans personlige formue ligger på lidt over 21mia€, mens den sidste kineser er Zong Qinghou, der stiftede Hangzhou Wahaha, der er Kinas største distributør af læskedrik, eller hvad man vil kalde det. Hans formue lyder på knap 11mia€.

Der er ikke navn på det thailanske selskab som er med disse fire kineser, men besidder de en formue af bare samme kvalitet som ”fattigmanden” Richard Li, så må man sige at der er økonomiske muskler bag disse kineser. Jack Ma og Wang Jianlin ligger hele tiden i skarp konkurrence om at være Kinas rigeste mand.

Bare som sammenligning så har Berlusconi familien en samlet formue på lidt over 6.5mia€.

Selvfølgelig kan det hele ikke gøres op i personlige formuer, men det bevidner trods alt at det er mænd med en vis form for økonomisk handlekraft.

Det er også væsentlig lettere at opstøve noget information om kineserne fremfor Bee Taechaubol. Samtidig omsætter hele Taechaubols familie for kun 100mio€ - så spørgsmålet omkring pengebeholdningen hos Taechaubol er faktisk ret valid! Og det selvom han hævder at det er penge, som han sagtens kan finde. I mine ører lyder det bare lidt som luftkasteller, fordi folk med den slags penge og med interesse i Milan behøver jo ikke Taechaubol. Det minder lidt om Peter Lim, der søgte, søgte og søgte og endelig fandt sig en klub i konkursboet i Valencia, selvom Peter Lim har lidt flere penge at spille med end Bee Taechaubol.

Jeg synes bare der er væsentlig mere seriøsitet at spore hos kineserne. Særligt når de sådan involverer præsidenten i deres planer. Jeg mener dog også at Hangzhou Wahaha er delejet af staten, men det er ikke noget som jeg kan huske på stående fod – så der kan være forbindelser til præsidenten gennem den vandkanal.
Skrevet af Lentini
Calciomercato bragte også en historie hvori Berlusconi internt skulle have sagt ”Done deal” med hensyn til salget af Milan – lige nøjagtig den historie kom faktisk i kølvandet på Richards Li besøg i Arcore i privatboligen hos Silvio Berlusconi i starten af marts. Det kan være en indikation, selvom jeg bevæger mig på konspiratoriske linjer.

Som skrevet så er der uenighed i Berlusconi familien i salget af Milan. Silvio skulle være indstillet på at sælge fra, fordi han udelukkende tænker i penge, hvorimod Barbara hælder imod et gradvist afkald på aktiemajoriteten i klubben. Finninvest bakker dog op om anskuelsen af et Milan-salg.
Skrevet af Old Bull Lee
Tak Lentini for din iver ifht. afdækningen af det næsten sikre salg! Det er dejligt du gider at samle alle oplysninger i øst og vest så man selv slipper for at frekventere adskillige fora samt nyhedssider.!


Jeg indstiller dig til hermed til cavlingsprisen
"Old Lull Bee"
Skrevet af Lentini
Man kan da forstå at Berlusconi vil af med Milan, fordi godt nok har han villet dække underskuddet for 2014, men beløbet bliver ikke 63mio€ som først troet, men åbenbart 92mio€, som iflg La Repubblica er grundet ekstraordinær skat. Så det kan da ikke undre at Finninvest råder Berlusconi til at slippe klubben.

Ifølge La Gazzetta dello Sport er Berlusconi mest fristet af tilbuddet fra Kina, fordi der er større garantier for at kineserne kan rejse den milliard euro, som man søger for klubben.

Edit: Jeg glemte Huawei i går i gennemgangen af de mennesker, som er involveret i det kinesiske konsortium. Huawei er en virksomhed indenfor telekommunikationsudstyr, og stifteren er Ren Zhengfei, som ift. de andre i konsortiet er knap så velhavende. Hans personlige formue er ”sølle” 1.25mia€.
Skrevet af Lentini
Haha, tak for det OBL.
Skrevet af Bishop
Ja nyd det mens det varer Lentini, Lange indlæg og den store research, kan du godt skyde en lang pil efter når det kommer til at stå på bleskift og what not:)
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Haha - jeg regner også stærkt med at komme på glatis.

Forsøger også at involvere mig i det her graviditet, og er med til det her fødselsforberedelse. Men hold nu kæft det er kedeligt - fruen blev lidt flov over mig fordi jeg første gang gabte højlydt. Men hvem fanden ligger også sådan en session kl.19 en mandag aften? Totalt idiotisk. Min popularitet dalede endnu en smule da jeg grinte højlydt over jordemoderen mens hun illustrerede hvordan man kunne made et barn. Baby lå på bordet, hvor jordemoderen hævdede at man bare kunne læne sig indover og hejse varerne ned i kæften på det stakkels lille barn. Det var noget komisk, men mam skulle nok have været der.

Det næste er selve fødslen hvor fruen frygter jeg igen gør mig pinligt bemærket med hvad hun kalder skaberi.

Men jeg har det sådan lidt at bare jeg ved basis, skal jeg nok danne mig værdifulde erfaringer på egen hånd.

Nå ja, Armero er smuttet til Flamengo.
Skrevet af Bishop
Vi droppede helt fødselsforberedelser her i huset, i hvert den slags hvor man møder op til en gruppe, som du snakker om. Der er ikke det Google ikke kan klare, og det gælder også fødselsforberedelse.

Selve fødslen går jo sin gang, og hvis du ellers ikke har tænkt dig at besvime, og holder dig på den "rigtige side" så går det nok.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Medierne beretter at bud på Milan først vil komme efter sæsonens slutning, og derfor tror jeg meget vel at Milan kan imødegå en sløj sommer. Berlusconi vil ikke have nogen intentioner om at bruge penge på markedet, fordi et salg vil være nært forestående og jeg tvivler på at man kan overstå et salg på så kort tid, at Milan ikke kommer skævt ind til sommeren.

Zong Qinghou, det er ham læskedrik-manden, står for kinesernes due dilligence. Eller det er hans folk, som står for analyserne af Milans budgetter, og i morgen vil han have et topmøde med sine nærmeste allierede for at diskutere et eneste emne: Milan.

Det forlyder at budet som kineserne vil sende på 500mio€ vil svare til 65% af aktierne i deres beregninger. Altså vurderer man ikke Milan til at være en milliard euro værd, som Berlusconi gerne vil have for klubben. Det har noget at gøre med at Milan også har en gæld på ca. 250mio€, som bliver medregnet i deres analyser. En kort hovedregning siger at kineserne vurderer Milan til at være 675mio€ værd.

Efter Zong Qinghou har haft sit topmøde med sine nærmeste betroede, vil han i næste uge mødes med de andre kinesiske ”bagmænd” for at drøfte det endelige bud på 500mio€, hvor Richard Li er manden med den direkte kontakt til Arcore og Berlusconi. Zong Qinghou er desuden en mand, som går meget op i ro og diskretion, hvorfor Richard Li har fået ordre på at han på ingen måde må udtale sig offentligt om konsortiets forsøg på at købe AC Milan.
Ift. kampen imod Sampdoria, har der i løbet af ugen været tvivl om Jack og van Ginkel, som begge har døjet med småskader, hvorfor Poli formentlig overtager van Ginkels startplads. Ellers skulle startformationen være uændret fra Palermo-kampen.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Så gælder det Sampdoria i aften 20:45 på San Siro. Det er et meget formstærkt Sampdoria hold, der ganske vist tabte 2-0 mod Fiorentina sidst de var i aktion. Men har vundet de seneste 4 ud af 5 kampe, blandt andet sejre på hjemmebane mod Inter og en flot udesejr 0-2 over Roma.

Personligt tror jeg Van Ginkel starter inde i dag fremfor Poli. Ellers ligner det meget det samme hold ligesom mod Palermo med Cerci-Destro-Menez i front.
Skrevet af Old Bull Lee
Cerci skal til at aflevere noget mere
"Old Lull Bee"
annonce
0