Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fossa dei Leoni
Niang scorede igår og Saponara idag.

Jeg så gerne en 4-3-1-2 med Saponara som den hængende angriber og Niang en af de front forrerste.
Skrevet af Fossa dei Leoni
http://www.goal.com/en/n…P_TNM_ART_2


Ingen akademier Italien eller i Syd eller Mellemamerika? Hvad er pointen så?
Skrevet af saglighedens_portal
Fossa: Suriname er Sydamerika, og der var Rijkaard og Gullit eksempelvis fra. Også De Jong.
Skrevet af Nerazzurri
Det er jo noget vrøvl. De er alle født i Amsterdam Holland. Nogen af deres forældre stammede fra Surinam.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Fossa dei Leoni
Ja okay, men vil stadig fortrække at vi satsede på lande markeder som: Uruguay, Chile, Colombia og større Sydamerikanske lande som: Argentina og Brasilien, hvis det er muligt. Også selvfølgelig i Italien.
Skrevet af Lentini
Det er jo en del af den kommercielle proces. Det handler ligeså meget om penge, som det gør at finde talenter.

I øvrigt forventes en aftale indgået i aften eller senest imorgen tidlig. Det er ihvertfald hvad Gazzetta dello Sport melder skråsikkert ud.

Den lidt langsommelig dag idag mht forhandlingerne har bundet i at Silvio helst har villet afgive flere aktier end de 51 som Bee erhverver sig. Derudover synes det at have været vigtig at sikre sine folk sine nuværende positioner - Barbara virker sikker på at blive i organisationen, mens det er mere uvist med Galliani. Just nu ligner det at han skal fungere som overgangsfigur mellem den gamle organisation til den nye. Jeg vil stadigvæk finde det mærkværdigt hvis Galliani skal arbejde fast sammen med Maldini, taget deres kølige forhold i betragtning.

Jeg håber man får overstået det formelle og papirarbejdet i en ruf, så man kan tegne det nye Milan hurtigst muligt. Ikke mindst få sat nøglepersonel ind på positionerne teknisk direktør og sportsdirektør, der kan finde deres trænerkandidat hurtigst muligt.

De senere dage har det forlydt at Spalletti skulle være den primære kandidat, hvis/når Bee Taechuabol tager over.
Skrevet af Lentini
Nelio Lucas vil blive rådgiver for Bee. Det er ham som ejer Doyen Sports, der har interesser i Felipe Anderson, Witsel og min lille kronjuvel, Gabriel.

Sky Sports snakker allerede om et transferbudget på 70-100mio?, men lad os lige slå koldt vand i blodet inden vi med glasklare øjne drømmer løs om Witsel osv. Det var tilsyneladende et krav fra Silvio at der blev investeret kraftigt i spillertruppen.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Jeg ved ikke med jer, men jeg er meget skeptisk overfor at få Doyen Sports med i klubben, det vil jo være dem og ikke selve klubben, der vil bestemme over den enkelte spillere. Og i tilfælde han skulle blive solgt har vi ingen indflydelse… Og jeg læste af UEFA vil ulovliggør den slags.

http://www.dailymail.co.…t-they.html
Skrevet af Promo
Jeg ville også være skeptisk over at skulle hoppe i kanen med Doyen. Ville de ikke også hive profitten på at salg af en spiller, hvis det var han blev solgt fra Milan?
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Fossa dei Leoni
Vi ville nærmest låne penge af Doyen for at finansere et salg, men jo det er jo dem der vil få pengene.
Skrevet af Lentini
Jeg er også skeptisk omkring DS, men forskellen her ligger nok i detaljen. Fordi mig bekendt er DS ikke en del af ejerkredsen andre steder, som tilfældet vil være nu her i Milan, hvor man investerer i en klub. Det ligner for mig en manøvre udenom regulativerne fra forbundene, så man stadig vil kunne udføre sin forretning - bare på en lidt anden måde end førhen.

Men det er formentlig meget teknisk skruet sammen. Fordi tredjepartsaftaler er ulovlige i Italien - hvilket for en sjælden gang skyld er en god ting i støvlelandet. Men læste noget om Beppe Bozzo, agenten, bliver involveret på en eller anden måde - som sagt formentlig teknisk.

Det skulle dog undre en del hvis ikke der er nogle Doyen-klienter i Milan efter Taechaubol tager over. Falcao ligner bl.a. en mand der mangler en klub, bare for at nævne et eksempel.
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Lentini

Der er lige et par krøller på halen omkring det der med Doyen.

Det skulle dog undre en del hvis ikke der er nogle Doyen-klienter i Milan efter Taechaubol tager over. Falcao ligner bl.a. en mand der mangler en klub, bare for at nævne et eksempel


Spillerne er ikke Doyens klienter. De er dybest set Doyens ejendom.
Problemet med tredjeparts-ejere, er at en investor ejer spillerens rettigheder. Så denne investor foretager i realiteten valget for spilleren mht. hvor denne skal spille, ud fra hvad der er mest hensigtsmæssigt i forhold til at forrente investeringen.
Det er svært at se hvordan man som ejer af et aktiv, skal forrente investeringen i det pågældende aktiv, hvis man ikke sælger eller lejer det ud til nogen som betaler for brugen af aktivet.
Så hvis man er en del af ejerkredsen af en klub, så vil der ingen som helst indtjening være til Doyen, hvis ikke klubben betaler Doyen for brugen af deres aktiv, det vil sige trækker midler ud af klubben.

Det er en ekstremt uheldig glidebane at komme ind på, for hvornår ophører Doyens interesser og hvornår starter klubbens?

Det er naturligvis til at overse, når/hvis der parkeres en verdensklasse-spiller i klubben, men hvad sker der når Doyen synes at det er hensigtsmæssigt at få et par af deres nye unge brasilianere i udstillingsvinduet, selvom de ikke er klar til at være med på højeste plan?
Hvad sker der når der er mulighed for at lave endnu en deal med en af de store klubber i PL (det er jo der pengene er)?
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af ilsemprelaziale
Var det ikke fra næste sæson at Fifa (eller UEFA?) ville forbyde 3 parts ejerskab af spillere?

Iøvrigt, Doyen sports er et rigtigt usselt firma der håndterer sine klienter som var de et produkt og ikke unge mennesker der prøver at få en karriere. De fik smadret Felipe andersons transfer i et vindue og var lidt ved at gøre det igen i det næste.

Milan har altid været en klub fyldt med integritet og ikke en klub der skal sættes i forbindelse med firmaer ala Doyen Sports.

Fandt et link: http://sports.yahoo.com/…032566.html

https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Old Bull Lee
Men hvis DS får fat i en klub så er det jo klubbens profit og dens generelle overskud de involverer sig i. Og så er vi jo bare en "købe" klub ligesom vi altid har været.Jeg tror at det kan være en firma strategi at gøre klubben rentabel og sigte mod det asiatiske marked.

Etik,klubånd osv, eksisterer desværre kun i laver rangerende klubber. Vi som rossoneris skal finde ud af hvad vi helst vil have: vil vi udfordre om scudetti (for vi ved jo alle sammen at hverken Roma, Lazio eller Napoli fortjener den :)) eller ligge på en 10 plads i serie a
"Old Lull Bee"
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Old Bull Lee


Selvfølgelig er en hvilken som helst eventuel køber af en fodboldklub ikke interesseret i at klubben ikke løber rundt, for til syvende og sidst skal ejerne jo dække et evt. underskud.
Forskellen på at drive en klub og et investeringsselskab er bare ret markant.
Klubben har jo interesse i at penge der genereres i klubben, bliver i klubben. Det samme er ikke tilfældet hvis du er et investeringsselskab. Investeringsselskaber køber ikke forretninger med andet for øje end at tjene penge på sin investering via at trække penge ud af forretningens overskud. Det er i den forbindelse uinteressant om man køber en fodboldklub, en isbod eller en bank.

Selvfølgelig kan man forestille sig en situation hvor Doyen ikke blander tingene sammen, og har et selvstændigt selskab til at stå som ejere af de pågældende aktier, og lader deres investeringer i spillere køre i et andet selskab. Men der kan lynhurtigt opstå interessekonflikter, selv i sådan en model. Hvilken sportschef siger fra, når ejeren ringer og siger at det ville være hensigtsmæssigt at købe spiller X? Så sidder man reelt i en situation hvor man forhandler med sig selv, og hvilke hensyn er det så der tages? Er det investeringsselskabets aktiv der skal beskyttes/udvikles/forrentes, eller er det klubbens interesser der er fokus?
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Jeg har nu noget svært ved at se Milan agere udstillingsvindue for håbløse brasilianske sekundaspillere. Gør man det vil en topposition være udelukket, hvilket i sidste ende vil ramme Doyen selv. Så det ville være et idiotisk træk.

Som udgangspunkt er jeg skeptisk omkring Doyen og deres klientel. Men jeg er nu også en smule nysgerrig efter hvordan de vil slå det an, når de selv køber sig ind i en fodboldklub, fordi der er andre hensyn at tage.
Skrevet af Lentini
Men hvordan er det med Morata i Juventus? Han fremgår også af hjemmesiden Doyen har? Og hvordan er det med Felipe Anderson? Han er vel ikke en del af Doyen længere efter Lazio købte ham? Eller fungerer de som \"agent\"? Kan sgu ikke finde rundt i det møg der.

Hvorom alting er så vil er transferbudget på 70-100mio? falde på et tørt sted. Dertil lægges vel de afgange, som Milan har en massevis af denne sommer.

Jeg håber man bruger lidt hjerne, og ikke kaster omkring sig med penge på store navne som fx Cavani til 60mio?.

Den åndssvage non-EU regel man har sætter også lidt grus i maskineriet.
Skrevet af Bishop
Så længe det er slut med de såkaldte røverkøb, hvor succesen afhænger af at spilleren pludselig skal genfinde et tidligere niveau eller mirakuløst være færdige med skader der ellers har plaget spilleren igennem hele karrieren.

Vi har brug for pålidelige spillere, både i niveau men også med henblik på at være tilgængelige.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Old Bull Lee
Verratti og Carlo samt de 700-100 mil skriver FI idag.

Det kunne være rart. Krydret med en Jackson Martinez ville også hjælpe på tingene, men det mest interessante er hvordan ledelse kommer til at se ud..
"Old Lull Bee"
Skrevet af Flying Dutchman
Du tror vel ikke oprigtigt, at Veratti og Jackson Martinez kommer til Milan, når der ikke er Champions League i udsigt til næste sæson?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0