Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Jeg vil nu ikke dømme Kaká endnu. Han skal lige tilbage i omdrejninger. Men det er frustrerende, at Galliani leger Real Madrid og kun fokuserer på offensive investeringer. Vi burde have haft 9 point nu modstanderne taget i betragtning.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Det jeg syntes var bekymrende, var vores ikke eksisterende presspil. De tre foran virkede forvirret og uden sammenhæng hvilket afspejlede sig helt vejen ned. Der var intet sammenhæng overhovedet!

Med vores skadessituation får man virkelig set hvor stor niveauforskel der er fra Abate og De Sciglio til Zaccardo og Urby. Både offensivt og defensivt. Ved at gentage mig selv, så vi også tunge ud. Langsom i tanke og handling.

Astori og Criscito ville virkelig pynte på holdet på kvantitet- og kvalitetsmæssigt. Kaka undlader jeg at kommentere, men håber vi har en aftale med Honda....
Skrevet af Lentini
Vorherre bevares, skadessituationen ligner jo efterhånden et lazaret:

Abate, De Sciglio, Bonera og Silvestre i forsvaret.
Montolivo, Poli og Kaka på midten.
El Shaarawy, Niang og Pazzo i angrebet.

Det ligner noget a la det her slatne lort mod Celtic:
Abbiati; Zaccardo, Zapata, Mexes, Emanuelson; Nocerino, de Jong, Muntari; Robinho; Matri og Balo.

Defensiven og midten ser enorm slap ud.
Skrevet af Lentini
Forlydender om at Burdisso er vores messias til vinter. Han er jo også transferfri næste sommer. Gudfader bevares! Galliani burde få en del at se til næste sommer.

Det er ligefør jeg håber man hælder El Shaarawy ud for et uhyrlig stor sum penge, som kun engelske klubber kan gøre. Det ville kun optimere defensiven en smule. Ansaldi er kommet til Zenit, og er konkurrent til Criscito. Astori har et år tilbage næste sommer, som er endnu en mulighed. Ikke at de to nævnte er direkte verdensklasse, men bedre end Bonera, Urby etc. Konkurrence med Abate, De Sciglio og Criscito ville være fint.

Jeg håber Honda er en done deal, og at han er tiltænkt en rolle på midtbanen a la den Lazzari havde i sin tid i Cagliari under Allegri, og som Seedorf havde under Carlo. Det ville ihvertfald give noget tiltrængt flair. Desuden kunna man hente Casemiro i Madrid som et wild goose chase.

Og få så hældt ligegyldigheder som Urby, Constant, Nocerino, Sulley, Robinho og Birsa ud. Det er alt for mange pinligheder.
Skrevet af Bishop
Øv noget lort, med alle de skader, og Kaka, det er det da godt nok værst tænkelige start for ham.

Men ellers enig i at defensiven halter betydeligt, især Zaccardo var en konstant trussel mod eget hold.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Bishop
http://football-italia.n…njured-kaka

Kaka går langt for at please "os"
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Det manglede også bare.

Vi ville tjene en god lille sum, hvis alle skadede spillere gjorde lige sådan.
Skrevet af Bishop
"Det manglede også bare."

? Det gjorde det vel egentlig ikke, det er da selvfølgelig en kæmpe gestus fra Kaka´s side, det er jo ikke ligefrem hverdag af spillere frabeder sig løn når de er skadet. Og hvis Kaka ikke havde frabedt sig lønnen, var der jo heller ikke nogle der havde bebrejdet ham.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Det er bare mit typiske Milanhumør august/september måned, hvor alting er jammerligt i og omkring klubben. Skadessituationen hjælper desuden ikke på humøret. Desuden er min lunte til Kaká uendelig kort, ift. din. Jeg ser ham som en ny Emerson/Ronaldinho/Shevchenko 2.0 i klubben. En afdanket has been, og nu når han har spildt tiden i Madrid med skader i hobevis til 10mio€ året, så synes jeg nok at han kan droppe sin løn lidt, fordi han igen er skadet. Han er ikke forpligtet nej, men ja...

Jeg gad desuden også godt se hans sign-on fee til klubben, fordi jeg er om noget nysgerrig for om det er de resterende Honda-penge, som er blevet smidt i hans pose. Jeg mistænker stærkt Galliani for at have brugt dem ifbm. erhvervelsen af Kaká. Jeg bliver rasende hvis japaneren ikke kommer til vinter, fordi Galliani laver et mediestunt med hans Messias i form af Kaká.

Jeg er så enormt træt af den her transferpolitik. Underligt nok, tror jeg det er tredje/fjerde sommer i træk, hvor jeg igen raser ud over noget som jeg egentlig godt ved ville ske. Det er så hovedrystende håbløst.
Skrevet af Bishop
Ok, jeg er klar over at jeg har talt Kaka op, hvilket skyldes mit romantiske hjerte, og ret så optimistiske syn på Milan.

Jeg håber i øvrigt også på Honda, men jeg begriber sgu ikke hvorfor at så mange, inklusiv en sortseer som dig er, SÅ begejstret for Honda, vi snakker en spiller i den Russiske liga, der på trods af en relativ lav pris, og snarligt kontraktudløb ikke er blevet kigget på af andre store klubber. Og aldersmæssigt har han toppet, sådan rent udviklingssmæssigt.

At han skulle blive meget andet end en tilføjelse til bredden, har jeg svært ved at se.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Honda er 27 og peaker sin karriere nu. Han er heller ikke nogen verdensklassespiller, men han har i min verden samme niveau som Kaka, koster det halve løn, slæber ikke rundt på en kronisk knæskade og stor skadeshistorik de senere år. Skulle han fejle, har han tilmed engelske bejlere og viil være salgsbar. Desuden så han spændende aud med hirtige fødder i sommers.

Jeg synes det havde været den smarte transfer. Og jeg er bange for at han.er droppet på bekostning af Kaka.

Og jeg synes det er forståeligt at være sortseer når det omhandler transfer strategi.
Skrevet af Bishop
"Honda er 27 og peaker sin karriere nu"

Ligepræcis og det på trods er der ingen der har ønsket at smide de småpenge han koster. Jeg er helt med på hvilke forcer han har, og at han ikke har skoleproblemer (haha) Skadesproblemer) og lign. men i manges øjne bliver han beskrevet som en redningsmand, hvilket jeg tvivler på han kommer til at være.

"Jeg synes det havde været den smarte transfer."
Som sagt så håbede jeg også på Honda, men ikke ikke med en forhåbning om at han ville gøre løfte hele holdet.

Om han er på niveau med Kaka er svært at sige, jeg er ikke overbevist, heller ikke hvis jeg skal være objektiv. Men nu har vi forhåbenligt heller ikke set Kaka for fulde omdrejninger endnu.

"Og jeg synes det er forståeligt at være sortseer når det omhandler transfer strategi."

Ja det kan du have ret i.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af bHoy1977
Go kamp i aften til jer :) Bliver vist i TV så det er da rart for begge parter :)

Hvordan ser jeres skade-situation ud til i aften.!? Bliver kampen betegnet som en walk-over fra Milan´s side af. Nu plejer i jo at være uhyggelig stærke hjemme i CL. !!
Celtic Football Club since 1990 Sympati for : Liverpool, Hibernian, St. Pauli, OB. "Celtic jerseys are not for second best, they don't shrink to fit inferior players" Jock Stein
Skrevet af Martinovic
http://www.football-ital…quad-celtic

Milans trup, hvor 5-6 stamspillere er ude samt en række reserver.

Det bliver formentlig en målfattig affære.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Walk-over må siges at være et optimistisk syn på kampen, men favoriter er Milan dog stadig. og hvis ellers der skal gøres forhåbning om videre deltagelse, så skal hjemmekampe som disse da også vindes.

Men jeg er enig i Foggys antagelse, det bliver en målfattig affære.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Borger Louis
Stensikkert X.
Skrevet af MILANMILAN
Word, BL. Sidder heldigvis i Berlin og nyder livet hos noget familie, så jeg kan slappe af og streame den frustrerende kamp i trygge, beroligende rammer.. Selvom jeg elsker CL, er det sgu ikke en kamp jeg det frem til.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Rossoneri
Gazzatta´en mener at vide at dette er vores opstilling i aften:

Abbiatti; Zaccardo, Zapata, Mexes, Constant; Nocerino, de Jong, Muntari; Birsa; Matri, Balotelli

I så fald må det være officielt at Allegri enten har fået en hjeneblødning, sparer spillere til Napoli-kampen eller bare generelt vil køre klubben i sænk.

At Constant overhovedet kan være udtaget til kampen er hovedrystende. Birsa som trequartista??!! Vi har Robinho siddende på bænken mens Poli også klart ville være at foretrække. Poli burde i mit univers også være foran både Muntari og Nocerino omend sidstnævnte egentligt har gjort det ok efter systemskiftet.
Skrevet af Martinovic
Poli blev småskadet mod Torino.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Men er udtaget til truppen - man må i så fald antage at han er fit.
annonce
0