Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Old Bull Lee
Så fik vi lige vores røde kort nr 10. Det højeste i ligaen. Hvor fanden bliver disciplinen af?
"Old Lull Bee"
Skrevet af Fossa dei Leoni
Problemet lidt med Allegri var at når man havde bolden var der ingen rød tråd, han var dygtig til at organisere holdet og sette dem up taktisk, men når vi ikke havde de offensive x-faktorer, så skabte vi oftest ikke særligt meget. Men han er stadig en meget dygtig og kompetent træner, men nøj hvor jeg håber på Emery i Milan.
Skrevet af Serpente
Det bliver jo absolut ikke nemmere med alle de røde kort. Havde vi haft bare halvdelen, havde vi sikkert stadig kunne nå Europa League, men alt er håbløst i år.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Old Bull Lee
Så røg vi sgu op på hele 11 røde kort. FANTASTISK! Hold da kæft en omgang. Tak for en dårlig start på søndagen, Milan.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Serpente
Det var så 11 :( Kæft vi stinker. Det er sku det ringeste fodbold jeg har set i snart 25 år som Milan fan
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Fossa dei Leoni
OG for at gøre ondt være har Saponara lige scoret igen for Empoli. Niang & Saponara stråler ligeså snart de kommer væk fra Milan, det er en skandale fra vores side af..
Skrevet af Lentini
Saponara og Niang vil ikke ændre en skid i det nuværende Milan. Klubben er syg, og der er helt andre drastiske midler der skal til for at ændre klubbens kurs end to unge mænd, der spiller i den ene og anden sekundaklub. Samtlige spillere i Milan bliver ramt af en kollektiv depression, så snart de påfører sig den rød/sorte-trøje.
Skrevet af Bosse1983
Lidt skummelt med hattrick-mageren udlånt fra Juve også. Det fortæller lidt om de skotske forhold i denne tid. Der er langt til Milan fra den første halvdel af halvfemserne, og nu er udfordringen at få noget realitetssans ind i foretagendet, inden der går helt Liverpool i den, hvor man står tilbage med klassiske mesterskaber og et skævskudaf en ChL-triumf, hvor tiden stille sejler væk med virkeligheden.

Med andre ord; kan I ikke bare få styr på jeres lort?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Lentini
Jo, Bosse. Det kræver bare at man gør noget, som er umiskendeligt svært i øjeblikket i Milan: At tage bare én rigtig beslutning.

Lige nu svæver den nuværende ejer rundt i hans ego. Først vil han finde en minoritetsaktionær på 20-30% af aktierne. Så overtalte hans finansieringseksperter i Finninvest ham til at afgive majoriteten, fordi de alle dage bestemt ikke har været glad for at Milan var en del af Finninvest, fordi det som det eneste ikke blev kørt som en forretning og kostede betydelige summer. Men den kære Silvio, bryder sig så og sige ikke om den mediebevågenhed som nogle af de interesserede fik. Og det kommer fra selvsamme mand, som har benyttet Milan som et stort pr-stunt siden 1986, hvor han overtog klubben – alt for at fremme hans egen person, men det er selvfølgelig noget andet når det er andre som får spotlightet.

Nu er han så tilbage til at ville afgive 35% af aktierne. Jeg tror dog at han har indset at for at få en minoritetsaktionær på 35% pt. til den nette sum af 250mio€, så må han indgå klausuler hvori han afgiver magten mere og mere gradvist, fordi ingen normal investor med bare en smule hjerne, vil sidde på sidelinjen til de beløb, der skal smækkes henover disken.

Vi kan da også tage Galliani for en stund. Manden er en lefler og omvandrende retardo, men en eller anden klaphat har syntes det var en vældig god idé at indføre en klausul i hans kontrakt(gående til 2018) at skulle han blive bedt om at forlade sin post før tid, så var han berettiget til 100mio€ - meget flot stykke arbejde!

Det skal siges at Silvio ikke har gjort det let for Galliani, da han pludselig ingen penge havde og rent faktisk skulle få en sportslig forretning grundet FFP. Han fuckede det så op i stor stil med køb af Zlatan og Robinho, som Milan ikke havde råd til, og som nær havde kostet ham jobbet, havde Ladyen fået sin vilje. Men det skal ikke fraskrive ham fra, IKKE at benytte Milans enorme scoutingnetværk, hvor han i stedet løber rundt som den lefler han er, og overtager over-the-hill-lort fra hans europæiske venner.
Skrevet af Goikoetxea
Jeg gemmer bare min BA trøje væk til bedre tider.
Wise Men Say...
Skrevet af Lentini
Ba viste sig at være det rendyrkede lort selv. At man så i hans efterår af karrieren diskede op med en ”sympati-kontrakt” til ham, var også en af Gallianis enestående værker.

Og vi kan fortsætte paraden af idioti. MilanLab var berømmet, men da der skulle spares skar man kraftigt ned på det. Juventus’ retur til toppen startede, da MilanLab døde under Galliani. Hvem husker ikke det lazaret Milan havde, da Juve vandt første mesterskab under Conte? Vi havde jo en grotesk stor trup, fordi alle var skadet konstant. Men vi skulle jo have Zlatan og Robinho, så til helvede med at alle andre konstant blev skadet. Man peb over Allegris træningsmetoder, men de synes nu at fungere ganske fint i Torino.

Vi har jo også ca. 60 mand på kontrakt plus ungdomskontrakter. Det er jo meget vigtigt at have spillere som Filkor, Oduamadi og andet revl og krat på kontrakt. Idioti idioti og atter idioti.
Skrevet af ilsemprelaziale
Der er et kæmpe problem i Italiensk fodbold, at klubberne ikke gør nok for at holde deres spillere fit. Det er vel kun Juventus der kan mønstre en nogen lunde intakt trup over en hel sæson.

Det er ret skræmmende at både Milan og Lazio i år har haft kæmpe skades problemer, når man tænker på at ingen af de to klubber var i Europæisk fodbold i den her sæson.

Jeg vil gætte på at det er en blanding af dårlige trænings facilitieter, forældet teknonologi mht forebyggelse af skader og så god gammeldags Italiensk arrogance..at man ikke vil indse at der er et problem der skal løses.

Specielt Tysk og Spansk fodbold er rigtigt dygtige på det område, de bruger langt færre spillere end de italienske over en hel sæson. Jeg kan ikke huske tallene præcist, men et par tyske klubber lå på 16-17 spillere brugt over hele sæsonen i deres liga, imens de store italienske lå på 25-33 spillere...

https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Ilse

Det er lidt forsimplet. Alle skader er jo ikke ens.
"Impactskader" og forvridninger i kampsituationer kan man ikke tilskrive dårlige træningsforhold eller dårlig fitness hos spillerne og forstrækninger eller fibersprængninger i kampsituationer er også alt for enkelt at stikke ind under "dårlig fitness". Det er også svært at skyde en alvorlig korsbåndsskade på dårlig form.

Hvad der er sket med MilanLab ved jeg ikke, men det var "State of the art" i sin tid.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Viola 4 Ever
Nu har jeg fået set highlights.. I er heller ikke skideheldige.
1-0 - Stor fejl af Lopez, men bolden er er jo ikke inde. Klar fejldom.
2-0 - Det ligner altså en offside på Berardi da stikningen falder.

Der var ikke nogen klip af situationerne hvor Bonaventura fik sine gule kort, men nogen mener at det var hårdt dømt i begge tilfælde.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Iflg stupide Di Francesco skal man ignorere sådanne tilfælde, fordi det sker jo altid....

Hvis det havde været omvendt, havde han hylet som en vild, og den klassiske med at "storklubberne har altid dommerne med sig" ville blive skreget ud. Men sådan er der så meget som pisser mig voldsomt af for tiden omkring italiensk fodbold.
Skrevet af Serpente
Viola
Meget i denne sæson har været stolpe ud. Marginalerne har været imod os, og det manglende held er et stort problem, men vi spiller altså bare også en skidt sæson, og i dag havde vi ikke fortjent mere. Har lige læst at Montella er blevet mindre populær i Firenze, og at han igen er rygtet til Milano. Ved bare ikke rigtig om han er manden vi mangler.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Fossa dei Leoni
Det har slet ikke været stolpe ud på nogen måder, vi har været elendige i hele den her sæson. Uden Menez havde vi ligget til nedrykning nu, han alene har været garant for 25 points..
Skrevet af Fossa dei Leoni
Nu bliver Conte nævnt igen og folk skriver at han ikke dur internationalt.

Det der med at Conte ikke dur til noget internationalt kan vi slet ikke bruge til noget. (Hans debut sæson med Juventus i CHL var faktisk mere end godkendt, de leverede ganske fine resultater) Vi bør gøre ligesom Juventus først komme tilbage i toppen af Serie A fast også koncentrere os om at levere resultater i Champions League. Jeg har mine tvivl om Ancelotti kan genopbygge et nyt hold op, som vil være tilfældet. Desuden kan man sige hvad man vil om Conte men han er en hård hund, der forlanger stenhårdt arbejde af sine spillere. Hans attitude alene gør at jeg næsten vil kvalificere ham som træner. Selvom det ikke er prængende det han levere for Italien, så er de stadig ubesejret. Han er på ingen måde en perfekt træner og vil dog stadig fortrække Emery fremfor alle mulige andre. Men vil dog mene at Conte vil passe bedre i det nuværende Milan fremfor Ancelotti og muligvis også en Montella. Dog bliver Emery rygtet til Napoli og det ville jeg mene vil være skidt, det næsten lige før vi bare bør hente Emery, så Napoli ikke kan få ham

Ideelt kunne jeg se Conte være manden der bragte os tilbage til toppen i 3 sæsoner også derfra hente en som Montella ind, som kun bliver bedre jo mere erfaring han får. Men igen afhænger det også af hvilke ejere vi får og hvor meget vi har at forbruge med på kort sigt. Og på lang sigt afhænger det af at vi kan fører en rationel lønpolitik og ikke hente afdankede stjerner som intet bidrager (Galliani: RAUS!) Så hellere hente nogen ind fra vores eget akademi.
Skrevet af Lentini
Jeg nægter at se Milan med Conte ved roret. Hans mindreværdskomplekser kan han holde langt væk.
Skrevet af Old Bull Lee
Enig Lentini.

Det eneste Conte medbringer kommer til at være yderligere fremmedgørelse mellem truppen og ledelsen.

Conte der vil have fantasi-spillere som vi ikke kan hente hvis vi skal have en holdbar økonomi op og køre bidrager på ingen måde til en langsigtet løsning.

Jeg husker på samme tid sidste år hvor han erklærede at hvis Juve skulle videre fra chl gruppespil og hvis han overhovedet skulle være træner for Juve så skulle der hentes kvalitet ind på mange områder. Juves vigtigste signings må siges at have været Allegri og Morata.

Juves succes skyldes i høj grad ledelsen, Conte tror jeg ikke vil ændre noget, så længe at vi ikke rammer rigtigt i transfervinduet. For vi har ikke råd til mange missere.

Det leder mig så hen til det andet punkt: Jeg har gået og tænkt lidt på sæsonens udvikling.

Da vi har valgt at, modsat tidligere tider, at bringe ustabilitet ind på trænerposten i form af hurtige fyringer og ansættelse af trænere uden erfaring har heller ikke givet os den fornødne ro til at hente de spillere ind som på længere sigt ville gavne os.

Fordi at Inzaghi på dag et blev sat under resultatmæssigt pres reflekterede det også vores indkøb. Man havde ikke tid/råd til at investere i spillere som kunne blive til noget. Nej, vi skulle have spillere som havde præsteret på top eller sub-top niveau, og fordi vi er disse whealer og dealers smed vi om os med underlige indkøb, nogle gode og andre knap så gode.

Det er normalt kotume at når en træner kommer til klubben bringer han nogle folk med ham som deler hans vision. I moderne fodbold er det meget sjældent at manageren styrer alle ting, og især på scouting posten kan der blive udskiftet, selvom man kan bibeholde setuppet og her mener jeg at det også er gået galt.

Da Galliani er numero uno og vil bestemme alt, og Inzaghi kommer fra primavera bliver hurtigt til det samme gamle altså Inzaghi vil have en angriber og Zio Fester har Torres osv. osv. Den mulighed man har for at ændre dele af organisationen, med at bibringe nyt blod går tabt.

At vi så i Januar præsterer noget så fælt gør at vi vader i panik-køb. Som yderligere gør at vi ligeledes for mere travlt end normalt til sommeren da vi skal veje alle spillere der er hentet ind på leje samt finde ud af hvad en potientelt ny træner leder efter.
Presset på Inzaghi er enormt og han ser sig nødsaget/presset til at hente 3 forsvarsspillere og 2 wings/angribere. Og som CV (fra FCK) udtalte her forleden omkring transfervinduer er det typisk vintervinduet man bruger til at forberede sommervinduet. Vi har nu meget travlt til sommer og det er vores egen skyld.

Iøvrigt så er sagaen omkring mulig overtagelse af klubben uendelig. Men i sidste interview må jeg give Berlu ret. Han er en dygtig forretningsmand, og jeg er i det mindste glad for at han ikke bare sælger vores klub til hvem som helst ligesom andre (høm høm nogen der starter med I og slutter med nter). Det virker som om at klubben stadig betyder vanvittigt meget for ham og selvom hans Forza Italia projekt er komplet idioti så er jeg glad for at en semi-rig mand fra Thailand der er i lommen på fodboldens udskud (Doyen osv.)ikke kommer til magten.

Desværre tror jeg også at vi bliver skuffede mht. trænerposten her til sommer. Medierne snakker altid stort (Klopp, Emery, Spalletti, Conte, Lippi eller He-Man måske Splinter) så ender det sikkert med Di Francesco eller Sarri.

Nå det blev lidt længere end forventet.

"Old Lull Bee"
annonce
0