Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Serpente
Old bull
Well spoken, det opsumerer det ganske fint, og jeg deler især din holdning om berlusconi, og dine tanker om markedet. Underligt nok, så har alt dette møg alligevel fået mig til at følge holdet endnu tættere. Jeg sætter også størst pris på dit ægte klub spillere: abate, abbiati, de sciglio og ES, som har milan i hjertet. Bonera er den eneste jeg desværre ikke sætter pris på. Det kan jeg simpelthen ikke.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Serpente
Det sidste nye jeg har læst er at Berlusconi klare transferperioden af egen lomme. Det vil sige flere gratis spillere. De skal bare have samme kvalitet som Lopez og Menez, så er det vel også helt fint. Så kan han bruge pengene på en bedre træner, som jeg har øverst på ønskeseddelen. Jeg ærger mig helt vildt over at det gik så dårligt med Pippo, men jeg har simpelthen mistet troen på ham. Hvis det bare handler om at sætte 11 spillere og vælge en formation, så kunne vi alle være træner, men det er jo netop på alt taktisk vi har fejlet stort under ham, og han fortsætter bare af samme vej og håber problemerne løser sig. Vi snakker struds med hovedet i jorden, der lige kigger frem en gang imellem og opdager at der intet er ændret. Men det er sku lidt synd for ham, for han elsker klubben og han elsker fodbold, og han gir sig 200%, desværre ikke med samme held som aktiv.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Magnifico
I følge dagens Corriere dello Sport skulle topkandidaterne til stillingen som ny træner for Milan være Lippi eller Montella. Der spekuleres endog i, at Milan kunne finde på at engagere dem begge - med erfarne Lippi som teknisk direktør (dt) og unge Montella som træner (ct).
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Fossa dei Leoni
Jose Mauri fra Parma bliver rygtet til os, nogen der har kendskab til ham? Og ville han være god for os?
Skrevet af Old Bull Lee
Mauri - Nej tak.

Vi skal forstærke os, ikke opkøbe middelmådigt lort fra andre klubber især ikke en nedrykker klub som Parma.

Iøvrigt så ser det ud til at Bertolacci tager til Roma.

Det var så 3 midtbanemand de "stjæler" fra os, han var dog som delejerskab.

Tænk hvis vi havde en midtbane bestående af Strootman, Nainggolan og Bertolacci.

Jeg er misundelig på Roma selvom Strootman har været skadet en del.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Fossa dei Leoni
Har mere kniv over at Saponara er nok tabt, han bliver også rygtet til Roma..
Skrevet af Viola 4 Ever
Empoli har i hvert fald en klausul på 4 mio. €. De er idioter hvis de ikke udnytter den, sådan som han har spillet for dem. De 4 mio. € hiver de let ind med en fin forrentning hvis de sælger ham videre.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af La Mir!!
Jeg har ikke set Saponara rygtet før du skrev det. Men bare rolig, Roma køber ham næppe. De skal fyre penge af på Ninja først, desuden har de lige hentet Paredes permanent for 4,5 €.

Hvis Berti også kommer til Roma, så kan jeg virkelig ikke se plads (råd) til Saponara.
Daje!
Skrevet af Lentini
Milan har en videresalgsklausul på 30% hvis Empoli sælger videre. Og Saponara nytter ingenting i Milan, så længe der ikke er styr på en skid oh når vi ikke spiller med en decideret 10\´er.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Ja, men Saponara bliver rygtet rundt omkring og desuden så køber Empoli ham nok desværre. Han fik kun chancen en gang mod Palermo, hvor vi tabte 2-0 og blev kåret som MoM. AT han så idet mindste ikke har fået flere startere, viser bare hvor inkompetent Inzaghi er. En anden ting der virkelig irriterer mig er at han spiller 4-3-3 med Honda og Bonaventura ude i kanterne. Begge to er ikke kantspillere og ville være bedre med en 4-3-2-1.
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Fossa

EDIT - My bad. Tog fejl af nogle datoer.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Mom mod Palermo er ikke noget at prale af da hele holdet var utilgiveligt ringe i den kamp.

Men det er meget svært at være god på nuværende tidspunkt i Milan når alt sejler og der er tårnhøje forventninger.

Jeg vil nu gerne se Mauri i Milan. Jeg synes der er nogle krummer i knægten. Men det er selvsagt ikke en mand som man skal forvente ændre det helt store på nuværende tidspunkt.

En god mercato består af indkøb med perspektiver og her-og-nu-løsninger. Mauri er det første.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Men i det mindste er Mauri ung og kan viderudvikle sig modsætning til ligegyldige spillere som Essien og Muntari.
Skrevet af Bishop
Men er vi ikke ved at være træt af alle de ligegyldigheder der måske måske ikke udvikler sig til noget fornuftigt. Jeg synes det er tosset at gå ud og bruge peneg på udviklingspillere så længe vi ikke har nogle afklaringer i forhold til trænersædet og den øvrige ledelse.

Milan i sin nuværende forfatning er ingen lunde gearet til at udvikle spillere, snarere tvært imod, man præstere jo på "fornemmeste" vis at hive potentialet ud af selv de mest lovende spillere.

Jeg er helt med på at man er nød til at kigge på spillere der ikke helt har peaket endnu, for at holde den økonomiske linje, men hvis vi skal have nogen som helst mulighed for at vende tilbage til noget der minder om toppen af serie a, så skal vi have noget struktur, og en rød tråd man tror på. Første skridt på vejen må være en træner der har de rigtige værktøjer og som der samtidig får tid, og ikke skal bekymre sig om at han hvert øjeblik kan få sparket.

Min favorit er stadig Carlo, han kender klubben og klubben kender ham, han vil have den nødvendige respekt fra både spillere og ledelse, og så er han selvfølgelig også enormt dygtig. Det ville selvfølgelig være noget af en udfordring for den gode Carlo, men, ellers uden sammenligning, så var Milan da han tog over i første omgang heller ikke i bedste forfatning, og han formåede at lave nogle taktiske genistreger bedst illustreret i sin Pirlo genopfindelse, og så at milan fik styr på defensiven der ellers havde haltet. Selvfølgelig var materialet på daværende tidspunkt en verden til forskel fra den nuværende trup. Men uanset så formåde han på ganske kort tid at gøre underværker i Milan.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Old Bull Lee
Der er tre problemer mht. Carlo:

For det første er han stadig på kontrakt i Real Madrid indtil 2016 og medmindre han virkelig går ned i løn og RM vil slippe ham gratis så bliver han ufattelig dyr. Mere end vi har råd til.

Og hvem har RM af alternativer til trænerposten?
Enten vil de have top top trænere og her er det næsten kun Scolari der er fri. Zidane har skuffet fælt med primavera holdet, som ellers var en kandidat. Den sidste virkelige kandidat kan så være Portos Julen Lopetegui, som har haft succes men kun i et år på senior plan og jeg tror at RM mener at de er bedre tjent med Carlo end endnu et træner skifte.

Tilbage til Carlo så rapporterer The Mirror at han har skrevet en forhåndskontrakt med Man City. Selvfølgelig benægter City den påstand da Pellegrini stadig er træner. Og det skal lige siges at mit begrænsede kendskab til engelske medier gør at jeg ikke ved om The Mirror er en valid kilde.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Bishop
At købe Carlo fri tror jeg ingenlunde på er muligt, hvis Milan skal have Carlo, så skal det være fordi Madrid får en hjerneblødning og fyrer ham. Og man således ville kunne strikke en aftale sammen hvor Madrid kommer til at betale noget at lønnen indtil deres kontrakt reelt ophører.

Om Milan så overhovedet er interessant for Carlo, kan man da også sagtens tillade sig at tvivle overfor, i så fald skal der i hvert fald reserveres nogle transfermidler.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Old Bull Lee
Hvor villige RM er så er jeg bange for at de ikke vil give os endnu en gratist, især ikke når det er en træner med så stort et format.

City, Liverpool og andre klubber med al for mange penge ville være interesseret i at købe en træner som har vundet alt (dog med forskellige klubber).

Og som du selv siger Bishop, er han interesseret i at vende tilbage til klubben og sætte sin ikon-status på spil.

Lige nu er han jo udødelig i Milan; Saint Carlo
"Old Lull Bee"
Skrevet af Old Bull Lee
Ifht transfervinduet så tror jeg der kommer til at ske store rokader, så det er bare om at få en ny træner på plads så vi kan handle hurtigt.

Real Madrid er bange for at få samme transfer karantæne som Barca, så de skal ud og investere 2 vinduer fremad.

PSG skal til at finde erstatning for Zlatan, og hvis de sælger Cavani til Juve så må de også handle hurtigt.

Bayern har proklameret at de er parate til at åbne den helt store pengepung for de skal også til at foryngre truppen. Man må også forvente at Dortmund skal bruge nogle skejsere med ny træner og den dårlige sæson de har haft.

United/Arsenal/City skal også ud og forstærke sig hvis de skal udfordre Chelsea, især City skal bruge mange penge. Arsenal har jo også for første gang i lang tid råd til at spendere

Liverpool & Tottenham virker også til at være parate til at smide om sig med penge.

Hvor efterlader det os? Galliani kan udnytte denne situation og komme af med noget skrald og evt. hente spillere der ikke har slået igennem men har masser af potentiale de kan få forløst her.

Vi har ret beset brug for en starter i hver kæde:

1 midtstopper
1 central kreativ midtbane
1 boks angriber med mål i støvlerne

det er de "stjerne" spillere vi mangler, og så ville det være rart med udviklingsspillere som back-ups.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Geddar , moderator
Du skal ikke regne med at der sker flere store handler for Arsenals vedkommende. Der er en lille sandsynlighed for at der bliver hentet en stærk målmand (Cech), og så kan der ske lidt hvis Walcott ikke forlænger, og i stedet sælges. Ellers er der ikke meget der tyder på storindkøb. Tottenham tror jeg heller ikke køber voldsomt ind. Liverpool går derimod på jagt efter en klasseangriber. Dortmund vil rette sig ind efter at de ikke får CL-indtægter. Et par store salg vil dog føre til indkøb.

Men ellers tror jeg også at især City og United vil være meget aktive.

Men hvor mange af de hold skal i overhovedet konkurrere om spillere med, hvis i samtidig skal forsøge at overholde FFP-kravene fremover? Der er desuden masser af dygtige spillere, som kan styrke jeres trup, uden de dog er store profiler i dag.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Old Bull Lee
Arsenal har fået økonomien til at lave de store handler nu, det så vi også med Sanchez signingen og de behøves måske ikke at hente nogen synderligt udover på målmandsposten og evt. en til at konkurrere med Coquelin.

Dortmund skal rette ind, men de vil jo også gerne købe lidt til deres nye træner og jeg mener at det kun er Reus der står for offensiven i denne sæson.

Jeg tror lidt du misforstod min pointe (ellers gjorde jeg den ikke klart nok)

Vi skal ikke konkurrere med disse klubber, det var at vi kunne hente overskydende spillere som stadig er gode men på en eller anden måde er presset ud.

Menez og Lopez er gode eksempler, samt Wulfert har vist gode takter. Af andre spillere der har gjort det godt siden de forlod deres "storklub" kan man også nævne Schürrle, De Bruyne, Mandzukic osv.

Det er her vi skal handle, ikke konkurrere om spillere til vanvittige priser
"Old Lull Bee"
annonce
0