Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bishop
Mht Carlo, så må det også være en smule tillokkende for ham, at han kan få stort set hele æren, og sikre sig legende status, hvis han hiver Milan tilbage til toppen af Italiensk fodbold.

Og med de to foregående sæsonner in mente så har han immervæk et godt grundlag for at vise forbedringer.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Fossa dei Leoni
Vanvittigt at kunne kræve 100 millioner € hvis man bliver fyret, jeg håber så han er fortid til 2018, hvor hans kontrakt udløber.
Skrevet af Lentini
Berlusconi slynger omkring sig med ord…. Som Ancelotti så fik skudt godt og gevaldigt ned efterfølgende 7-3 sejren over Getafe. På pressekonferencen sagde Ancelotti, at såfremt man ikke ønskede ham i Real Madrid så ville han tage et sabbatår. Han takkede for Berlusconis ord, men det var hans klare intention at tage en pause hvis/når han bliver fyret i Madrid.

Det strider i stærk kontrast i forhold til de store ord, som Silvio fik banket af tidligere i dag, hvor han hævdede at såfremt Real Madrid fyrede Ancelotti, så ville han komme tilbage til Milan. Dejlig respektløst imod Pippo i øvrigt – det synes jeg trods alt ikke Pippo har fortjent på nogen måde.

Man kan så spekulere i hvorfor han ikke vil til Milan igen. Om han virkelig har brug for en pause, kan være reelt nok. Modsat kan det også være at Milan ikke kan give ham de garantier på markedet som han ønsker.

Den dumstædige Galliani tager dog stadigvæk til Madrid mandag for at snakke med Carlo.

Hvorom alting er, bliver det sgu noget fladt at snakke træneremner som Montella, Mihajlovic osv., fordi de nærmer sig slet ikke den klasse som Carlo har. Min egen optimisme ville i høj grad være steget med Carlos tilbagevenden – modsat nu stiger min irritation så bare yderligere imod lederne i Milan.

Man kan jo heller ikke lokke Ancelotti med Bertolacci og Mauri til midtbanen. Så skal de sidste to manglende medlemmer dertil være Song, Khedira, Sissoko, Witsel eller Herrera.

I angriberafdeling skal vi jo også op i noget a la Benteke, Bacca, Martinez eller Zlatan, for at det bliver sådan rigtig interessant.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Martinez rygtes stærk på vej til Arsenal. Men jeg er helt enig med dig, træneremnerne ser meget flade ud. Emery eller Conte som forhåbentlige alternativer.Ender vi med at hente endnu en urutineret mand en til næste sæson, så går jeg mildest talt i psykose.
Skrevet af Lentini
Conte vil være den ultimative nedsmeltning. En taktisk amøbe – klynkende fornærmet personlighed – babyattitude værre end Bishops barn/børn. Han er simpelthen et no-go. Derudover tror jeg nærmest at Silvio insisterer på en italiensk træner, hvorfor navne som Mihajlovic og Emery smides nederst i bunken, mens navne som Montella og Sarri bliver rykket frem. Vi lader dog en dør stå på klem for en Carlo kovending.. det kan også være et sidste cryout til den hjernedød Florentino Perez, at han virkelig gerne vil blive i Madrid.

Det er mig også utroligt at Florentino Perez kan være så blæst i skallen. Alle nøglespillere har talt Carlos sag – han er utrolig populæt blandt spillerne – Madrid har leveret en smal trup til ham fordi det er vigtigere at hente navne i det madrilenske – og hjemmepublikum skulle have givet Carlo stående ovationer. Alt det ser Peréz simpelthen forbi. Manden er jo komplet idiot, og naturligvis nære venner med Galliani… Det siger vel egentlig alt!

Men man kan jo heller ikke lokke en toptræner med Bertolacci og Mauri. Spændende spillere, men der er jo brug for her-og-nu-løsninger også, som skal være attraktivt. Og der skal vi altså op i klassen af spillere med Sami Khedira, Moussa Sissoko, Axel Witsel, Hector Herrera osv., mens en spiller som Alex Song kan være meget anvendelig fordi han ville kunne give en konkurrence til Montolivo på regista-positionen ydermed han kan spille en balanceret mezzala-rolle. Han var jo total fejlcastet til rollen i Barcelona, men jeg synes han viste noget klasse i Arsenal, selvom han har et utilgiveligt ringe bundniveau.
Skrevet af Stankovic
Man kan jo heller ikke lokke Ancelotti med Bertolacci og Mauri til midtbanen. Så skal de sidste to manglende medlemmer dertil være Song, Khedira, Sissoko, Witsel eller Herrera.

I angriberafdeling skal vi jo også op i noget a la Benteke, Bacca, Martinez eller Zlatan, for at det bliver sådan rigtig interessant.


Har du hørt om FFP?
Skrevet af Gustenv@rius
Om man kan lide ham eller ej, så er Conte præcis den træner Milan står og mangler lige nu.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Lentini
Hvad er problemet Stanko? Jeg nævner en kategori af spillere som der skal til for at gøre opgaven interessant for Carlo. Hvad har det med FFP at gøre? Skulle jeg tage notits af FFP havde jeg nok skrevet noget a la Song, Khedira og Falcao.

Jeg har meget svært ved at se Conte og Berlusconi i skøn forening, Gusten. Derudover er jeg heller ikke enig betragtningen. Der er mange måder at motivere og lede på. Skrige er en af dem, men den står langt nede på min liste.
Skrevet af Stankovic
Witsel, Herrera, Zlatan og Falcao er alle i en pris kategori, hvor Milan økonomisk set vil havne i problemer af hvad man kommer til at se med Inter snart, da indtægterne ikke står på mål med sådanne udgifter jvf. FFP.
Skrevet af Lentini
Og igen; Hvad har det med mit første indlæg at gøre? Det var en simpel vurdering af spillermateriale som ville kunne gøre Milan interessant for Carlo. Jeg snakker æbler - du pærer.
Skrevet af Bishop
Lentini, du kan godt glemme at nævne store navne uanset kontekst, der er åbenbart nogle der aldrig bliver trætte af at smide FFP kortet. Det på trods den diskussion er taget og at alle selvfølgelig er beklendt med begrebet.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Old Bull Lee
Åbenbart må man ikke diskutere hypotetisk længere for så kommer "realitets politiet" og smider FFP kortet.


Ha ha ha ha Stankovic har Inter hørt om FFP for i smider da med penge (mange flere end os) omkring jer.

Pas din egen tallerken og hvis du absolut skal kommentere så vær venlig at gå nogle sider tilbage og læs, for den diskussion har vi taget.

Derudover har Lentinis indlæg intet at gøre med FFP, så smut ind i din Inter tråd og diskuter jeres nederlag til Genoa

Edit: Hvad Bishop sagde..

"Old Lull Bee"
Skrevet af Lentini
Hvis vi skal tage FFP med i ligningen, så kan vi snakke Munoz, Khedira(fordi det er fri transfer-spillere) og så ellers lejeaftaler en masse, mens Galliani skal fortsætte arbejdet med at overtale andre klubber til at frigive deres skrald. Derudover skal vi så sælge fra i stor stil.

Og blander vi så de æbler og pærer, som Stankovic var i gang med jvf. mit første indlæg, så bliver det et rungende klart nej fra Ancelotti.
Skrevet af Bishop
Og for lige at snakke om noget mere alvorligt, så er det forhåbenligt sidste gang du, Lentini, sammenligner min underskønne søn med Cunte.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Stankovic
Ha ha ha ha Stankovic har Inter hørt om FFP for i smider da med penge (mange flere end os) omkring jer.


Kan du ikke i det mindste læse det indlæg jeg skrev tidligere på dagen? Tak. Inter får som jeg skrev selv problemer med det her til sommer. Det er allerede blevet offentliggjort. Som skrevet ønsker jeg vitterligt at Milan tager nogle skridt frem, men ligesom man ser i den anden del af Milano er der kommet en faktor ind der gør, at de glade 90´er dage hvor man smed sig rundt med penge ikke er en mulighed længere.

Så kan i kalde det for at blande lakrids og vingummi.
Skrevet af Lentini
Det er jo en blanding du er ude i. Mit indlæg handlede om hvad der kunne være interessant for Carlo, som kunne gøre ham det mindste interesseret i at træne Milan igen.

Sorry Bishop - det skal ikke ske igen. Som straf får jeg nok en datter med paryk til juli.
Skrevet af Old Bull Lee
Det er fint Stank. videre... Det er pointløs at diskutere.

Havde vi ikke nærmest sikret os Munoz i Januar.?

Det virkede som en sealed deal ifølge Zamparinis udmeldinger i vinterens transfer vindue.

Vores trup til Torino ser også særdeles tynd ud men det kan jo være at Mastalli får chancen. Inzaghi melder da også at enten får SES chancen ellers bliver det Di Molfetta

Det skulle så også være eneste incitament til at den ellers værdiløse kamp, jeg har så også valgt at være på arbejde under aftenens kamp.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Martinovic
Milan hentede Paletta i stedet for Munoz. Ingen af de to bør være i klubben.
Mojn do!
Skrevet af Gustenv@rius
@Lentini

Ja, Conte vandt mesterskabet foran Allegri i hans første sæson fordi han var bedre til at skrige end Allegri. Come on, du kan forhåbentlig godt selv se hvor dumt det er.

Milan har netop brug for en mand som Conte, der kan motivere som få, og få meget ud af selv middelmådige spillere pga. disse evner. En træner der har vist han mestrer liga systemet som få andre.

Ancelotti giver meget lidt mening i Milans tilfælde. Han er notorisk for at klare sig ganske middelmådigt med selv stærke hold i den hjemlige turnering, da hans primære fokus altid har været europæisk. Ikke rigtigt noget Milan kan bruge til ret meget på den korte bane.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Fossa dei Leoni
Jeg er helt enig med Gusten, som sagt jeg spillerne træner virkelig hårdt under Conte og Conte vil kun have spillere der virkelig arbejder for holdet. Jeg tror netop han kan skabe en positiv træningskultur i Milan, som vi har brug for. Fordi af hvad jeg har læst så er der også problemer på træningsbanen.
annonce
0