Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Hvad giver dig den mening? Der har da ikke været nogen identikationer på at han vil være landstræner.

Med fare for at få FFP-eksperter op i det røde felt igen, så snakkes der Kondogbia og Mandzukic(alternativt Martinez) som noget Galliani vil vifte med for næsen af Carlo.

Sjovt nok alle tre spillere der på en eller anden måde er koblet til Doyen...
Skrevet af Rossoneri
Så har Carletto endnu engang understreget at han tager et års pause, fordi han skal opereres.
Han benytter dog også lejligheden til at sige at han kun vil tilbage Milan, hvis han igen skal træne i Italien.

Vi må antage at der er en eller anden form for dialog. Uncle Festor er næppe i Madrid for at nyde tapas (omend andre medier mener at vide at det drejer sig om et møde med Emery).

For mig at se er der to scenarier såfremt han skal tilbage til Milan.

1: han kommer retur nu og Inzaghi indgår i et assistentteam sammen med Tassotti. I en periode vil de have det primære ansvar for holdet, mens Ancelotti er med på sidelinjen (så at sige). Han vil være primær ansvarlig for transferpolitikken og tegne de overordnede rammer.

2: Inzaghi får lov at sidde et år længere til Carletto er på benene igen. Han vil i så fald uden tvivl være en marionet, styret af Berlusconi.
Inzaghi er stadig en fan-favorit og håbet kunne være man kunne finde et ægte leder på holdet, der kan hæve niveauet hos de andre. I parantes bemærket, ville Zlatan passe rigtigt fint på den beskrivelse.

Under alle omstændigheder bliver det ret interessant at se hvad der sker de kommende måneder.
Skrevet af Serpente
Jeg har set adskillige interviews hvor han snakker om azzuri, en hurtig søgning gav dette resultat: http://www.milanfan.com/…d&pid=84767
Så det er så absolut noget han venter på. Tidligere har han dog været i gang med vigtige jobs i real og chealsea, hvorfor denne drøm måtte vente, men blive han fyret nu, kan han jo øjne en mulig Conte exit om et år hvis han ikke klare sig godt. Han er jo allerede på rygtebørsen. Det er derfor jeg tror at denne operation blot bliver brugt som undskyldning for at vente på Contes exit.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Serpente
Rossoneri
Jeg tror absolut ikke på ideen om Inzaghi som assistent. Det ville være alt for ydmygende at blive skubbet ned i rang. Kommer der en ny træner, så er je ikke i tvivl om at Inzaghi forlader klubben.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Jeg har svært ved at se scenario 1 udspille sig. Det vil være en total underminering af Pippo, som jeg ikke tror han vil synes om på nogen måde.

Men jeg vil nu ikke udelukke mulighed nummer to, hvor Pippo bliver siddende i et år. Det kræver dog at man får skrevet en forhåndsaftale med Carlo, så han ikke får gode idéer næste sommer, skulle der åbne sig mere attraktive muligheder andetsteds.

Tiltrækningskraften for klubben vil dog mindskes i rimelig stor forstand, da Pippo ikke når Carlo til sokkeholderne indenfor trænerfaget. Alene signalværdien i en eventuel ansættelse af Carlo vil betyde rigtig meget ift. at hente interessante spillere til klubben.

Skulle man kaste sig ud i en helt tredje løsning, vil jeg, af de navne der er nævnt, foretrække Emery eller Sarri.

Jeg tror heller ikke at Carlo har øjet mod Azzurri pt., fordi at materialet ikke er videre spændende.
Skrevet af Serpente
Der mangler klart noget slagkraft i azzurri i form af Nesta, Del Piero, Maldini, Baggio osv, men Ancelotti er jo ikke helt ung mere, så hvor længe tør han vente? Noget tyder dog i at du er inde på noget Lentini. Har lige læst denne:
“In Italy there is this belief that is often underlined, that Italy reaches the World Cup final every 12 years,” Ancelotti told FIFA.com. “We have done it in 1970, in 1982, in 1994 and in 2006.

“If this turn of events should continue then in 2018 we will be in the final and I think that Conte will still be the coach at that point.

“We must also say that Italy wins a World Cup every 24 years and these things being so they will win again in 2030. I will be 71-years-old at that point, I still have time.”


Her lader det til at han har en del fokus på om holdet reelt kan vinde VM. Jeg under ham chancen en dag, og håber ikke viskal helt til 2030 for at se Italien vinde VM igen.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Fossa dei Leoni
Bliver Inzaghi et år mere, er det mere realistisk at vi kommer til at kæmpe om nedrykning end om EL. Uden Menez havde vi været 25 point fattigere og havde haft 24 point og havde ligget anden sidst sammen med Cesena.
Skrevet af Lentini
Selvfølgelig havde vi det.
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Fossa

Ingen tvivl om at Menez har været vigtig, men sådan kan man jo ikke stille tingene op.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Man kan så spekulere i hvad Galliani overhovedet skal i Madrid, hvis han ved at han får et nej fra Carlo. Det kan selvfølgelig betyde at nej’et ikke er så standhaftigt, som man måske kan tro. Emery vejrer også lidt i baggrunden.

Derudover må Galliani også have noget i posen til Carlo. Et budget af en art – hans kendskab til aktiesalg i Milan er ganske givet meget større end vores.

Hvis jeg var Galliani, og gudskelov er jeg ikke det, ville jeg ikke tage turen til Madrid med mindre jeg havde et tilbud med. Og et godt et af slagsen. Andet ville simpelthen ikke give mening.
Skrevet af Viola 4 Ever
Emery befinder sig mere end 500 kilometer fra Madrid, så at Galliani er i Madrid har næppe noget med ham at gøre.
Mon ikke han også har andet at se til i disse dage.

Men naturligvis tager man ikke til Madrid, blot for at sondere terrænet. Galliani har naturligvis et klart billede af hvad han har at arbejde med, og hvor langt han kan strække sig i den ene og den anden retning.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Serpente
Det er sku morsomt at følge hvordan galliani gøgler pressen, med små lumske bemærkninger. Personligt tror jeg på noget så kedeligt som snak om torres og cerci, men vi må vente og se. Khedira og ancelotti ville være en drøm
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Old Bull Lee
Khedira er al, al for løntung en spiller at hente. Desuden har han glasben og er en boks til boks spiller, vi har brug for en kreativ midtbanespiller. Det må blive et nej tak herfra. Det virker også lidt til at Schalke næsten har sikret ham. Det må vi håbe for så daler deres interesse for Clasie i Feyenoord som jeg gerne ser i de sort-røde farver

Ancelotti er også urealistisk, selvom Emery er 500 km væk er han knap så urealistisk. Jeg tror at det enten bliver ham eller Sarri.

Det bliver nok Sarri.

"Old Lull Bee"
Skrevet af Fossa dei Leoni
Af hvad jeg kan læse mig frem til vil Sarri, så heller ikke være helt så tosset? Af en eller anden mærkelig årsag har jeg mere tiltro til Sarri end Montella. Men hvordan er Sarri som trænertype?

ifølge Sky: Berlusconi har sagt hvis ikke Ancelotti så Conte eller Montella… Nej til Sarri, Emery eller Mihajljovic. Dear lord..
Skrevet af Serpente
Ja og conte blir det jo ikke. Hvorfor skulle han kvitte azzurri, nej hvis det passer så er der kun montella, og så beholder jeg hellere inzaghi. Det er så sindsygt spændende at følge, men jeg holder ikke ud hvis vi får montella, og en række fesne italienere så tror jeg dør indeni.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Bishop
Ja så indtræf hjerneblødningen officielt i madrd, så er man da halvvejs. Man kan jo håbe at Ancelotti har det som han havde første gang han blev spurgt til trænersædet i Milan, "man siger ikke nej til en mand som Berlusconi" skriver Carlo i sin selvbiografi.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
I Milans nuværende forfatning må det blive et nej tak til Ancelotti.

Jeg ved ikke, om Sarri er klar til en storklub, men hellere ham, Emery eller Conte til at bygge noget nyt op.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Om jeg begriber hvordan man ikke kan ønske sig Ancelotti til klubben....

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Enig, Bishop. Man vil have Pippo fyret, men vi skal helst ikke have den dygtige Carlo. Det giver ingen mening overhovedet.
Skrevet af Martinovic
Af respekt for at undgå at ødelægge hans navn i klubben, som det er sket for Seedorf og Inzaghi.

Mojn do!
annonce
0