Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Så skal vi hellere ødelægge Montellas? Eller fortsætte med at smadre Pippos?
Skrevet af Martinovic
Ja da. Ancelotti er et stort navn i Milan.

Det er hverken Montella, Sarri, Emery eller Conte. Bliver de fyret, er det sådan, det er. Jeg vil helst undgå, at vi ender med en ny Seedorf og Pippo-fadæse, hvis Ancelotti ikke kan vende skuden med den lorte trup.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Arh så du mener man skal gå efter en dårligere træner så man ikke risikere at "ødelægge" hans navn? Det er noget pjat, jeg er da enig i at det er ærgerligt hvordan det endte med Seedorf, og nu til dels Super Pippo, men de var begge to, en katestrofe der ventede på at ske. Carlo er jo rent faktisk ikke bare en dygtig træner, men eminent, med masser af erfaring, han har snart prøvet alt og på trods af fyringer i sine seneste job, så har han gjort det godt i hver og en klub han har sat sine ben. Han har overtaget hold i alle fatninger, både vindene og tabende hold, hold der har skuffet og hold fyldt med superstjerne. Så selvfølgelig kan han også overtage Milan, hvis der er nogen der kan vende skuden i Milan er det ham.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Du har jo fuldstændig misset pointen. Carlo siger kun ja, hvis der er noget at skyde med på markedet til sommer – det er sikkert og vist. Nok elsker han Milan, men han gider ikke spilde sin tid på det materiale der er nu. Hvilket er ganske forståeligt.

En ansættelse af Carlo vil varsle om en noget mere offensiv tilgang til markedet. Ikke alene vil truppen blive forbedret, men vi vil samtidig stå med en af trænerfagets dygtigste.

Og hvorfor ansætte nogen med forventning om at de skal fyres? Det er da den mest mærkværdige tilgang jeg har hørt om ifbm en ansættelse.
Skrevet af Martinovic
Med hvilke penge?

Spenderer Milan 100 mio. euro på spillere, kan vi forvente en lige så stor bøde som Inter, Roma, PSG og City i forhold til FFP, hvis klubben kvalificerer sig til europæisk fodbold.

Ancelotti har trænet Chelsea, PSG og Real - alle klubber med kæmpe økonomisk råderum. Sådan er det ikke i Milan.

Jeg sætter kæmpe pris på Ancelotti, men Milan har ikke pengene til at købe de spillere, han har brug for. Personligt vil jeg hellere bygge noget nyt op omkring en træner, der kan præstere med et mindre budget.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
At han har trænet hold med mange penge og superstjerner er da ikke ensbetydende med at han ikke kan træne andre typer hold. En ting er dog klart, han han kan styre omklædningsrummet, og har en fantastisk mandskabspleje, hvilket jeg i den grad ser som en mangel hos Pippo, og så ved Seedorf. Derudover er han selvfølgelig også de andre taktisk overlegne.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Vågn nu lidt op, Foggy! Igen – Carlo siger ikke ja medmindre der bliver brugt penge på markedet til at forstærke truppen. Takker han ja, kommer der i sidste ende til at ske noget. En træner af Carlos standarder takker ikke ja til et job, hvor transferstrategien kommer til at handle om at signe flest gratis spillere i verdenen.

Takker han nej, er det derimod interessant at se om Silvio har været ude i en kæmpe omgang valgflæsk og fupnumre for at hente stemmer på bedste politiske vis.

Nu bliver en del af bøderne i FFP gjort betinget, som fx i Inters tilfælde. Det kan meget vel blive Milans tilfælde også i og med at reglerne i dag ved FFP er for firkantet, i mine øjne, når nye investorer træder ind, hvor de i min optik bliver banket oven i hovedet pga. andres tidligere makværk. Jeg kan da håbe at de ændringer man snakker om ifbm FFP omhandler lige dette område. Med mit sædvanlige held, gør det naturligvis ikke det.

Jeg tvivler meget stærkt på at Milan i alle tilfælde vil lave en PSG, selvom Marca i deres sædvanlige rus ævler om 150mio€ til forstærkninger. Det tror jeg simpelthen ikke kommer til at ske på nogen måde. Man kan sige at PSG tog imod bøderne, klagede over det, fordi den heftige investering blev brugt til at skabe grobund for at være i toppen af Europa - det var ganske givet en medkalkuleret i deres plan for at ramme Europas top. Jeg tvivler på de havner i karambolage med FFP fremadrettet, uden jeg på nogen måde har set deres regnskaber.

Så er der jo den ubekendte faktor omkring Doyen Sports Group, som man ikke rigtig ved hvor man har. Men det er da ”besynderligt” at Di Marzio skriver om Milan i forbindelse med Mandzukic og Martinez, der spiller i hhv Atlético Madrid og Porto, som begge to er storforbrugere af Doyen Sports. Det vækker da en tanke eller to.

Skal Milan tage ”PSG-vejen”, hvis man kan kalde det for det, er det fint med mig – gerne udenom DSG. Jeg er ovenud træt af at skulle se den ene rædderlige kamp efter den kamp, mens man tigger Chelsea om at frigive deres skrald til fordelagtige priser.

En ansættelse af Carlo vil give identikationer om mere offensiv tilgang.
Skrevet af Martinovic
Fair nok.

Jeg foretrækker bare en anden type træner til de spillere, vi har.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Og for lige at runde den af med Pippo, så synes jeg personligt ikke at der er pillet noget af hans legendestatus i Milan, han fik en opgave der var lige lovlig stor at bide over, og det tror jeg egentlig han godt selv er klar over. Hvis ellers at man finder en god aftrædelseorden, og at ingen parter smækker med døren, så ser jeg det ikke som umuligt at Milans og Pippos veje kan krydses igen på et senere tidspunkt.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Ja, men Pippo udtalte så sent som i går, at han gerne vil fortsætte. Han ser det nok som et personligt nederlag at blive fyret. Det vil de fleste gøre.

Mojn do!
Skrevet af Bishop
Det skal han selvfølgelig sige, det samme sagde Carlo forleden dag, om Pippo kan bære en fyring lige så flot som Carlo ( man crush off) ved jeg ikke, men jeg håber.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Mr. Juve
Hold da op en gave Real lige har foræret jer hvis Carlo kommer tilbage.

Helt igennem en fantastisk træner der kan bringe jer tættere på, hold kæft jeg krydser fingre for at det lykkedes og han samtidig får lidt råderum på transfermarkedet.

Fatter simpelhen ikke Real, kæft en hjernedød klub.
Vinder af den italienske Euro 2016-tipskonkurrence, Mr Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2016/2017, Mr. Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2017/2018, Mr. Juve. fino alla fine ★ ★ ★
Skrevet af Bishop
Galliani eftersigende til middag med Carlo i skrivende stund. Jaja så skal Fester bare bare efterlade en blanco check og så er vi igang.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Ja, det er åbenbart et problem at Carlo ikke snakker spansk. Perez er en kæmpe idiot, og nede i småtterierne for at finde et valid grundlag for fyringen.

Mht Pippo tror jeg ikke hans eftermæle lider skade fordi der vil altid være et \"men også et lorte hold han fil serveret\". Samtidig syns fansene mere at rette vrede imod ledelsen fremfor Pippo. De synger også stadig hans sang på stadion.
Skrevet af Serpente
Jeg er enig i at Inzaghi ikke har ødelagt sit ry, i hvert fald ikke hos de ægte fans. Er der bare en i dette forum der ikke stadig holder af den mand?
Jeg gør i hvert fald, og ønsker ham held til fremtiden. Nu er det dog på tide at komme videre for ham.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Pippo er svær ikke at holde af som Milan-tilhænger. Dedikeret og passioneret synes at være de rette ord at smide på ham som spiller, og vel egentlig også som træner.

Et eller andet sted var Pippo en meget begrænset fodboldspiller. Han kunne ikke rigtig noget, sådan rigtig godt - udover at løbe i offside og score ekstremt mange mål.

Han gav altid mig smil på læben, når han drønede hele stadion rundt i en kæmpe jubelscene, selv når han havde scoret en forholdsvis "ligegyldig" scoring til 4-0.

Tror det var Mourinho engang der sagde, at han hadede når Pippo var på banen, fordi man aldrig rigtig vidste hvor man havde ham henne.
Skrevet af Lentini
Hvorom alting er så bliver det i hvert fald interessant at se hvad pokker der sker, når Silvio er færdig med tournere rundt i Italien og spille verdensmand. Jeg græder sgu mig i søvn hvis hans latterlige All-Italian idé rent faktisk bliver søsat. Så graver man da virkelig sin egen grav.

Som jeg ser det, med udgangspunkt i 4-3-3, 4-3-2-1, kald det hvad i vil – så mangler der i hvert fald nogle brikker i puslespillet. Ud fra hvad jeg selv ønsker af spillestil, så mangler der fire mand på midtbanen(2 startere) plus en hitter på toppen. Jeg kan heller ikke rigtig blive enig med mig selv omkring besætningen i det centrale forsvar. Paletta slipper man næppe af med fordi han stort set lige er ankommet, mens jeg personligt hælder mod en forlængelse af Mexés. Rami og Zapata må gerne tage af sted, mens jeg har det noget ambivalent omkring Aléx. I form holder han stadig høj klasse, men de mange muskelskader irriterer mig.

Hvis der kommer penge, bliver det også lidt spændende at se hvad der sker med Nigel de Jong, som synes at lurpasse i øjeblikket. Ift den måde jeg selv gerne vil se Milan spille, må han faktisk gerne rejse, selvom det nok lyder en anelse bizart i andres ører. Det handler lidt om igangsætning af spillet nede fra, i og med, at vi udover Mexés ikke har nogen med kompetence i den første pasning frem af banen hos de centrale stoppere. Her synes jeg Montolivo sætter spillet væsentlig bedre i scene fra den position end De Jong gør.

Desuden så jeg gerne Honda kylet til helved. Berardi kunne være spændende, selvom han har svært ved at stå på benene. Han virker heller ikke som typen der er skræddersyet til Allegris spillestil - ihvertfald har jeg endnu til gode at se ham spille med ryggen mod mål, hvor han fra sin kantposition får flere aktioner med positur af ansigt mod mål. Men han er så også typen man river sig i håret over, grundet hans irriterende filmende spillestil. Han er vel næsten overdreven italiensk.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Ancelotti er en dygtig træner uden tvivl, men en ting er helt sikkert er at han ikke rotere nok på sin start 11´er, altid de samme stortset. Og det er muligvis forklaringen på Reals elendige 2015. Plus den døde jo også fuldstændig ud til sidst, da han var i klubben. Han skulle da havde påbegyndt et generationsskifte sammen med Galliani lige efter 2007 triumfen. Uanset med eller uden investeringer ville det her hold være det ringeste han har trænet i mange år og derfor ville hans trænerkundskaber blive at for prøve. Så har Emery overbevist mig mere om at han kan få noget optimalt ud af en ikke-elite trup. En ting er sikker, når vi en dag kommer i CHL igen og skal spille med i toppen af Serie A og pokalturneringen, så skal der roteres på holdet ellers kører spillerene trætte hal vejs igennem.

GazzettaTV: Galliani mødes med Atletico imorgen for at diskutere Mandzukic. En doyen sports spiller, hvis jeg ikke tager helt fejl.
Skrevet af Lentini
Du skulle tage og læse indlæggene fra sidste dag en gang til, inden du igen igen igen søsætter Ancelotti som hovedmand for Milans deroute. Når man beder om Adebayor eller ihvertfald en type af den slags og får serveret Ronaldinho er det selvsagt ikke let.
Skrevet af Lentini
Som godnatlæsning kan det siges at Carlo ikke giver sit endegyldige svar til Galliani denne aften. Iflg Bronzetti er intentionen fra Carlo dog at tage et sabbatår.

Bronzetti nævner også at Rafa med 99% sikkerhed bliver efterfølger i Madrid. Jeg mistænker nogen fra denne tråd for st sidde i Madrids bestyrelse.

Imorgen mødes Galliani igen med Atletico-ledere. Hensigten er Mandzukic. Det er ihvertfald en hårdtarbejdende spiller, som altid ser ud som om han har væltet sig i en bunke kokain. Drabelige dueller med Chiellini kan i så fald ventes.
annonce
0