Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fossa dei Leoni
De Jong er dog klart bedre..
Skrevet af Lentini
Ja, helt sikkert. Man kan ligeså godt forlænge med De Jong end spendere penge på en dårligere spiller.

Det som jeg synes vores midtbane har manglet i nogle år nu, er dog ikke muskler, men snarere flair og hurtig boldomgang. Det er mere spillertypen, der er mærkværdig.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Det er jeg helt enig med dig i Lentini, men synes faktisk at Da Jong er den bedste 6´er vi kan få lige nu. Kongdogbia som er blevet rygtet til os er vist en 8´er. Forresten noget nyt om Van Ginkels fremtid?
Skrevet af Lentini
Nej, og med de meldinger der sådan kommer ser det ud til at vi ryder ud i butikken inden der bliver hentet ind. Angiveligt, i min verden, for at kunne rejse en større sum penge til en ny træner, hvem pokker det så end bliver.
Skrevet af Lentini
Som det ser ud i skrivende stund, så forlader følgende spillere Milan: Rami, Zapata, Bocchetti, Albertazzi, Zaccardo, de Jong, Essien, van Ginkel, Muntari, Cerci, Destro og Pazzini Milan.

Så er der tvivl mht. Aléx og Suso.

Jeg kunne godt forestille mig at Aléx bliver, og Bocchetti må lade livet for det. Det kan godt ærgre mig en smule, fordi jeg synes Bocchetti er en pålidelig spiller, som gør sit job – virker meget professionel. Han er ikke skræddersyet til venstreback, men kan udfylde den, og er dygtig centralt. Det er ikke til at se at han har haft en rimelig alvorlig skade i Moskva. Egentlig ville jeg helst af med Paletta, hvis jeg måtte vælge - hans frisure og spil pisser mig af.

Men jeg har enorme problemer med at finde en central stopper til at supplere Mexés, Paletta, Bonera og Aléx.

Tager man udgangspunkt i 4-3-3, 4-3-2-1, så bliver Montolivo, Poli mens Mastalli formentlig rykkes permanent op i truppen. Man vil meget gerne have fingrene i Bertolacci og Mauri. Dertil vil jeg gerne supplere med Jordy Clasie, men yderligere mangler der endnu en, som jeg heller ikke har et specielt specifikt bud på.

Cerci, Destro og Pazzo virker færdige i Milan. Suso kan jeg simpelthen ikke se få plads på holdet, fordi man beholder Honda, af hvad der pt. kun kan være kommercielle grunde. Jeg er heller ikke sikker på at Niang kommer tilbage, fordi han kan meget vel ryge ifbm Bertolacci såfremt man har held med at hente ham – mit håb er dog at Niang kommer tilbage. Uden Niang vil man mangle to boksspillere.

Mandzukic er ikke min kop te, selvom jeg ikke vil benægte at han er stærk i feltet. Jackson Martinez ville jeg meget gerne have, men prisskiltet skræmmer i den grad – igen står jeg i ingenmandsland på den post. Man kan eventuelt beholde Matri som substitut til frontpositionen, selvom jeg altid synes Matri har fungeret bedst når han har en partner ved siden af sig.

Alt i alt vil man stå og mangle tre startere på ret signifikante positioner. Central midtstopper – Central mezzala – Central spidsangriber. Man skal ramme rigtigt, fordi i hvert fald to positioner vil være en del af en meget vigtig grundstamme på mandskabet. Der er ikke råd til at ramme ved siden af.
Skrevet af Serpente
Defrel fra cesena er rygtet til milan. Jeg har set lidt video med ham, og han ser ok ud, men er stadig lidt skuffet over de nævnte spillere. Baselli bliver nok vores første tilgang, og han vel også fin , ligesom Mauri, men er det disse som skal vende op og ned på det hele.? Jeg er ikke særlig imponeret, og håber der snart kommer bedre navne på bordet. Ancelotti bliver landet i morgen tror jeg. Der skal deres fjerde møde foregå, og jeg tror den er sikker.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Gustenv@rius
Hvad er det præcis der gør dig optimistisk angående Ancelotti til Milan?

Alle udmeldninger jeg har set peger mod et sabat år. Senest hans kone.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Serpente
Det har jeg allerede argumenteret for, men vi tager den bare igen. Dels er det hele måden Galliani har tacklet det som minder om andre situationer, eksempelvis zlatans, dinhos og balo tilgang. Derudover skal de have det fjerde måde i morgen, som jo er spild af begges tid, hvis han vitterligt ikke vil. Jeg har samtidig en fornemmelse af at han venter på landstrænerposten, som måske blir ledig efter hans sabatår, og det er måske det de finder løsninger på i form af clausul. Det er jo stadig gæt fra min side, men jeg fornemmer at det kommer til at ske meget snart. Galliani er stålsat, og så plejer han at få sin vilje ellers arbejder han helst i smug fra pressen.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Gustenv@rius
Forskellen i forhold til de spillere du der nævner er bare, at Ancelotti selv var ude i pressen og udtale, at blev han fyret i Madrid, så stod den på et sabatår væk fra fodbold. Så kan Zio Fester mødes nok så mange gange med manden, men umiddelbart ligner det han har gjort sig klar på en pause.

jeg har svært ved at se Milan tiltrække navne som Ancelotti og Emery pt. Jeg kunne sagtens forestille mig at man ender med Montella på bænken.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Fossa dei Leoni
De Jong, Van Ginkel, SES, Niang, Mattia De Sciglio, Antonelli, Abate, Bonaventura, Honda og Lopez må gerne blive i klubben, resten er jeg faktisk ret ligeglad med.
Skrevet af Magnifico
Jeg kunne sagtens forestille mig at man ender med Montella på bænken.


Det kan sagtens ende med Montella. Ifølge alle forlydender ryger han i Viola - eller går selv - efter at have lagt sig ud med supporterne.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Lentini
Jeg må nu også erkende at jeg er noget skeptisk. Ancelotti og selv hans kone har snakket et års pause fra fodbolden.

Montella er lige en kende for naiv i sin spillestil til min smag.
Skrevet af Bishop
Carlo er selvfølgelig slet ikke en done deal, men nu møde nr 4? Om ikke andet så er det i hvert fald ikke udelukket, uanset hvad han og konen ellers udtaler.

Jeg kunne også forestille mig at der bliver snakket om en aftale der involvere en eller anden form for skånekost, indtil han er på toppen igen efter sin operation.

Det undrer mig i hvert fald at man i Milan ledelsen er så åbne omkring møderne med Carlo, og at Berlusconi ikke holder sig tilbage. Det må alligevel anses som lidt af en nederlag, hvis det ikke lykkes at lave en aftale med Carlo, særligt nu når Berlu er inde omkring politik igen.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Bishop
Ancelotti skulle have udsat sit svar til 03 Juni, 50/50 på om han siger ja.

Og et transferbudget i omegnen af 120mio går igen og igen.

Hvornår er det at der er valg? Det kunne jo godt tyde på rent valgflæsk.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Serpente
En 3 årig periode med 120 giver jo 40 om året, så det er vel ikke urealistisk. Stadig kun halvdelen af hvad premierleague suptop bruger. Jeg vil sige at mindre ikke kan gøre det hvis vi skal tilbage. Man påtænker sikkert 60 i år så man kommer i europa og 30 de to sidste år.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Budgettet der bliver skudt på er til denne sommer, Serpente. Ikke at man skal lægge for meget i de eksakte beløb.

Bishop, jeg mener det er d.31.maj, der afholdes valg. Sjovt som Carlos beslutning kommer efter er valg... Tsk tsk..
Skrevet af Bishop
En smule trist dog, hvis Ancelotti sådan uden videre går med til at holde fansne for nar. Hvorfor jeg dog også stadig har et håb om at der rent faktisk er en solid chance for at han siger ja.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Serpente
Lentini
Ang. Beløbet så er det jo ikke et officielt beløb? Derfor er det jo gætværk fra pressen, måske endda bevidst at de vil have det til at lyde som et her og nu beløb. Jeg ser det dog som mere realistisk at det er til hele kontraktperioden. Vi snakker jo en milliard danske, og den køber jeg simpelt hen ikke. Skulle det vise sig at være i år, så skal vi have lavezzi thiago og zlatan fra psg. Khedira og isco fra real. Jeg tør dog ikke tro på det beløb, af frygt for en rimelig sikker skuffelse
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Old Bull Lee
Hvornår er det der kommer afklaring ifht. stadion planer?

Er det ikke ret snart?
"Old Lull Bee"
Skrevet af Serpente
I et interview lavet lige efter dagens møde, oplyses at milan og ancelotti er enige om forholdene, og ancelotti udtaler at der er en tænkepause med 50 % chance. \"Vi får se\" svare han til om han tager en pause. Galliani erklærer at forholdet til inzaghi er det samme, men at jobbet som træner indebærer risiko for fyring. Jeg tror ikke det her er spin. Ancelotti kommer på plads. Det håber jeg ihvertfald
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
annonce
0