Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Ja ja, medierne gør ihvertfald deres til at højne optimismen i Milan.

Gds kører igen deres historier om voldsomme 120mio? til indkøb denne sommer. Dog uden detalje om evt spillersalg indgår i det beløb.

Så smækkes Gündogan og Zlatan nu op - så kan man vel næppe slå et større brød op.

Pedulla siger Zlatan vil \"hjem\" til Italien. Pedulla har en ret stor hitrate i det syditalienske og i de lidt mindre klubber i centraldelen af Italien, mens jeg synes han er lidt på glatis når vi er fra Genoa og op efter. Silvio pustede yderligere til ilden med en ny omgang valgflæsk, hvilket jeg tror overraskede Mino, som ikke var helt så afvisende som før med et \"jeg tror ikke det er muligt.\"
Skrevet af Serpente
Det er muligt det er valgflæsk, men zlatan er ikke urealistisk. Vi hentede tidligere, og vi fik også ronaldinho og beckham. Han har ligesom de havde stadig noget at byde ind med et par sæsoner, dog ikke nødvendigvis på samme niveau som sidst zlatan var her. Gundogan bliver sværere tror jeg, men det kunne være en perfekt løsning for os. Lavezzi kunne jeg også godt se blive vores, eller måske dzeko. Ved godt inter ser på ham, men mener at have læst at han som barn var milan fan, så det kan måske blive afgørende. Kan dog ikke sige noget om hans evner da jeg aldrig ser premiere league
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Rossoneri
Jeg tror at "Zlatan projektet" står og falder med Ancelotti - og måske endda også omvendt.

Ancelotti overtager helt sikkert ikke et Milan hold uden en vision (læs: og pengene til at eksekvere).
Ancelotti har været kritiseret for ikke at rotere nok - man kan vende den om og sige at han bygger sine hold op omkring individer.
Der er vel ca. lige så evident som at Grækenland har rod i økonomien, at Milan ikke har nogen at bygge et hold op omkring i skrivende stund.
Udover at være en topspiller rent kvalitetsmæssigt, skal det også være en person med åbenlyse lederegenskaber (dette kan man som bekendt have på mange måder).
I Zlatan ville han få netop det - og det er i virkeligheden svært at få øje på nogen spiller der kunne være bedre til at "løse" den opgave.

Personligt ser jeg det heller ikke som umuligt med Zlatan retur i Milan, omend det bliver en svær manøvre.
Carletto ved roret, vil i hvert fald helt sikkert gøre denne manøvre noget lettere, da svenskerens beundring for Ancelotti er velkendt.
De resterende argumenter har jeg tidligere fremført og dem vil jeg ikke kede folk med igen.

Af andre interessante tilgange har Cristante i et interview "afsløret" at han har haft snakke med Galliani.
Jeg hører til dem der mener at salget af Cristante var en decideret fiasko. Det mente jeg dengang og det mener jeg ikke mindre i dag. Det er som bekendt let at være bagklog. Men med de midtbanepræstationer vi i år har set, ville jeg meget gerne have set Cristante i stedet for Muntari og Essien.
Cristante er selv sagt ikke en spiller der går ind og løfter niveauet væsentligt med det samme, men jeg ser ham som en spændende brik i kommende sæsoner. Sammen med Mastalli og Locatelli ville der være en en stærk basis for fremtiden.


Lad os lege med tanken om at Berlusconi/Galliani har held med at få overtalt Ancelotti.
Formationen vil efter alt af dømme hedde 4-4-2 eller 4-3-3. Jeg har i øvrigt flere steder i denne tråd nu set at folk taler en "diamant midtbane". Er det mig der misser noget? Ancelotti har hele tiden spillet med to 6´ere. Det gjorde han i Real, i PSG og i Chelsea.

I en 4-4-2 kunne vi mønstre et ganske fint hold med nogle tilgange:

Lopez; Abate, ny CB, Alex, De Sciglio; Honda, Montolivo, De Jong, Bonaventura; Menez, Zlatan.
Det er naturligvis vigtigt at vi får købt spillere til bredden. Jeg ser gerne at vi beholder Cerci, Antonelli, Bocchetti og Zaccardo. Dertil kommer Niang og Saponara.
Fra de yngre rækker kunne det være spændende at se mastalli og Mastour får nogle kampe.
Jeg ser det heller ikke som helt usandsynligt at de Jong kan overtales til at blive såfremt der bliver præsenteret en holdbar plan for en genrejsning af holdet. Han er stadig en super spiller i mine øjne, men har naturligvis lidt under at hele holdet ikke har fungeret.

Skrevet af Martinovic
Lopez; Abate, ny CB, Alex, De Sciglio; Honda, Montolivo, De Jong, Bonaventura; Menez, Zlatan.
Det er naturligvis vigtigt at vi får købt spillere til bredden. Jeg ser gerne at vi beholder Cerci, Antonelli, Bocchetti og Zaccardo. Dertil kommer Niang og Saponara


Alex, De Sciglio, Honda og Bonaventura i start 11´eren til næste sæson? Så skal vi da havne uden for CL-pladserne ;-)

Antonelli er et niveau over De Sciglio, og jeg vil gerne vide, hvad du mener, Zaccardo kan bidrage med?
Mojn do!
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Rossoneri

Hvad er det med jer Milanistas og Cristante?
Hvorfor er det at i alle går og drømmer om at få ham tilbage, når han er floppet så hårdt som det er tilfældet i Benfica?
Men på magisk vis, så vil han pludselig udvikle sig til en nøglefigur på et Milan hold der rejser sig fra midterplaceringerne i Serie A, til en seriøs kandidat til CL-pladserne?

Jeg forstår det ikke. Men i kan med garanti få ham tilbage billigt, for Benfica kommer ikke til at kæmpe for at beholde ham. Får de et bud, så er han ude af døren fem minutter senere.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Jeg synes Alex har været vores klart bedste CB i år. Han er duelstærk, relativt hurtigt for sin størrelse og modsat Mexes og Rami så har han en fodboldmæssig IK er ligger en væsentligt niveau over hans skostørrelse. Hans udfordring er naturligvis at han har mange skader. Lad os håbe at det nye krypterapi tiltag i Milan Lab vil bære frugt.

Omkring De Sciglio så er jeg stadig af den holdning at han er blandt de største talenter i taliensk fodbold. Hele holdet har jo underpræsteret i år og der er ikke let for en ung spiller at præstere når alle omkring ham heller ikke gør. Med fast spilletid og et solidt forsvar, tror jeg bestemt han kan blive en stjerne.

Jeg mener også at både Honda og Bonaventura har gjort en rigtigt fin profil. Ja, Honda har haft sine udfald. Lad os dog lige huske på at han startede sæsonen som lyn og torden sammen med Abate på højrekanten.

Bonaventura har for mig at se været sæsonens lyspunkt. Altid professionel og hårdtarbejdende. Han er ikke den mest iøjenfaldende spiller, men jeg ser ham som en meget vigtig brik.

Zaccardo har naturligvis ikke starter-potentiale til et Milan hold. Han har dog den egenskab at han leverer vare når han får chancen. Samtidig så går han ikke og brokker sig over manglende spilletid hele tiden. Han er kort og godt en god backup spiller.

Det samme gør sig i øvrigt gældende for Poli (som dog er et godt niveau over Zaccardo). Poli må for min skyld også meget gerne blive.
Skrevet af Martinovic
Fair nok. Jeg er slet ikke enig.
Mojn do!
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Rossoneri

Alex er til gengæld ofte skadet og han bliver heller ikke ligefrem yngre.

De Sciglio er bestemt talentfuld, men man sætter vel ikke en bedre spiller på bænken fordi man har en ung spiller? Antonelli er, som Foggy er inde på, en bedre spiller end De Sciglio. Klart endda. Både defensivt og offensivt.
Det er jo heller ikke fordi Antonelli er ved at nærme sig pensionsalderen.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Altså, hvis Zlatan på nogen måde skal være realistisk, kræver det jo som minimum at Zlatan har et ganske klart ønske om at vende tilbage til Milano, og at han stiller det krav overfor Paris SG. Har han det ønske, så er Zlatan også klar over at han skal gå på kompromis med sine lønkrav, fordi ingen i Italien har tilnærmelsesvis lyst til/eller evner at betale ham de 14mio€ netto(tror jeg det er) han hæver i det franske.

Jeg læste dog et sted(kan ikke huske hvor), at Zlatan dog er ”fanget” i Paris, selv hvis han har lyst til at forlade klubben. Noget med FFP-reglerne – men hvordan det lige skulle hænge sammen, meldte artiklen ikke noget om.

Vil vi ud og lave ”trademarks”-signings, kræver det dog at Ancelotti er træneren. Montella, Mihajlovic osv., har ikke store nok navne til at hente fx Zlatan.

Mht. Cristante, så er jeg egentlig enig med Rosso på visse punkter. Han kunne sagtens have få et dusin kampe denne sæson med tanke på at Essien og Muntari i den grad spillede fallit – men man skal huske at i sommers var det ham selv som insisterede på skiftet til Benfica. Måske dårlig rådgivning fra en agent, fordi Pippo anvendte ham ganske hyppigt i sommerkampene. I Benfica stillede Jorge Jesus det faktum op, at han skulle kæmpe med græske Samaris om spilletid – den kamp tabte han stort.

Cristante er jo heller ikke en spiller der skal gå ind og få en nøglerolle med det samme. Men i sammenspil med Mastalli, Modic, Locatelli(lige lovlig ung endnu) og evt. José Mauri vil man stå med nogle unge spændende midtbanespillere, som skal bevise sig selv på forskellige måder. Nogle ved at agere backups i Milan – andre på lejemål.
Skrevet af Lentini
Ift. backsituationer, synes jeg man står i en gunstig position med Abate og Antonelli på begge sider, og De Sciglio til at udøve kvalificeret konkurrence på begge positioner. I form(hvilket desværre sker sjældent) er De Sciglio en klart bedre forsvarsspiller end Antonelli, der tydeligt har spillet meget wingback – offensivt er han dog bedre. Jeg regner også med at en hidsig offensiv back som Antonelli, er noget Carlo rigtig gerne ynder at bruge.

Desuden synes jeg overhovedet ikke at Real Madrid har spillet med to 6’ere.. Snarere har Carlo fået et materiale, hvor han har skullet ændre på næsten decideret 10’ere som Isco og Jamés til mezzala-typer, samt at Kroos spiller regista i en 4-3-3 med Ronaldo, Benzema og Bale på toppen. 4-4-2 kan jeg ikke se blive effektiviseret i Milan – snarere end 4-3-3 med enten juletræ, eller mere brede kanter.
Skrevet af Rossoneri
@Viola
Jeg forstår naturligvis godt din pointe.

Der er primært to årsager.

Cristante har vist at han uomtvisteligt har et talent. Hvordan det talent udvikler sig, kan man naturligvis aldrig spå om. Det er Balotelli et glimnrende eksempel på.
Jeg har ikke fulgt nok med i hans udvikling i Benfica til at komme med et kvalificeret bud på hans manglende gennembrud.

Jeg kan dog læse mig frem til at han primært har været brugt som ene 6´er i en rolle som "oprydder". Det er efter min bedste overbevisning ikke hans bedste position. Han fungerer bedst i en mere holdende/styrende position og er flere gange blevet sammenlignet med Albertini.
En anden forklaring kan meget vel være at han bare ikke passer til portugisisk fodbold. Speed er ikke just Cristantes største force og hér kan han bestemt have haft sine udfordringer i en lige der er meget individualt præget og hvor spillet går hurtigere end i Italien.

Den anden årsag er "en smule" mere romantisk. For mig at se tegnede/tegner De Sciglio og Cristante en fremtid for Milan. Spillere dømmes jo ikke udelukkende på deres færdigheder. Alle elsker de lokale helte der er vokset op eller har haft en lang historie i klubben om som kan danne en akse på holdet og blive kulturbærere. "Senatorerne" som de tidligere blev kaldt i klubben, omend at disse også har omfattet udenlandske spillere.

Det er naturligvis ingen garanti for at dette ville ske for Cristante i Milan, men potentialet er der. For mig at se er dette en af de aller største årsager til Milans fald fra tinderne - mangel på kulturbærere.
Ikke dermed sagt at vi ville være mesterskabskandidater med den nuværende trup - det er den bestemt ikke stærk nok til. Men jeg tror at de fleste vil være enige om at truppen på papiret er bedre en vores øjeblikkelige placering som nummer 10.
Skrevet af Lentini
Så kan det i øvrigt nævnes at efter Galliani er kommet hjem, så vil man rette kurs imod Genoa. Man vil meget gerne have fingrene i Bertolacci – jeg tror dog, desværre, at han havner tilbage i Roma. Også selvom han vil have garantier.

Derudover ligner det at Roma ikke har tænkt sig at indløse optionen på 5mio€ for Astori i Cagliari, hvilket skulle have fået vores opmærksomhed. Juventus nævnes også, men det kunne ligne den typiske Allegri-forbindelse, man forsøger at lave. Hvorom alting er så ville Juves interesse ikke gøre mig noget, fordi det nok åbner muligheden for Ogbonna. Og Astori, Bocchetti eller Ogbonna er egentlig for min skyld lidt ligegyldigt – deres niveau er meget det samme.

Man kan sige at Astori så har en fordel ved at han kan blive betragtet som homegrown. Det største talent af dem, synes jeg dog Ogbonna er, men har ikke slået til på sine chancer i stærk konkurrence i Juventus.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Når Ancelotti har spillet 4-4-2 (hvilket har været det mest benyttede system i hans tid efter Milan), har han altid spillet med to 6´ere. Han har også spillet 4-3-3 og 4-2-3-1 samt andre systemer ved enkelte lejligheder.

Hvad er det ved 4-4-2 du ikke mener vil fungere i Milan?
Skrevet af Martinovic
4-4-2 er en gammeldags formation, hvor man brugte kanterne til at komme til baglinjen og smække indlæg ind i boksen.

Milan har ikke den slags kanter, og hvilke to spillere skal spille centralt?

Spaniere foretrækker 4-2-3-1-formationer. Derfor har Benitez også brugt den formation i Napoli, men både Juventus, Roma, Inter, Milan, Fiorentina og Lazio har alle spillet med en regista foran forsvaret på en tremandsmidtbane.
Mojn do!
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Foggy

Men nu kan 4-4-2 jo dække over mange forskellige ting.
Det er ikke nødvendigvis et system der handler om at komme til baglinjen og smække indlæg ind i feltet.
Det kan eks. spilles med en diamant på midten, hvilket ikke lægger op til traditionelle kanter og minder en hel del om 4-3-1-2.

Benfica har eks. spillet en form for 4-4-2 hele sæsonen, med stor succes.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Martinovic
Jeg vil så heller ikke forbinde 4-3-1-2 med 4-4-2. Væsentligt forskel på de to formationer.

Jeg håber, Milan kommer tilbage og spiller med en tremadsmidtbane, en offensiv midt og to angribere, som Ancelotti praktiserede og Allegri fortsatte med, da han kom til Milan.

Monty eller De Jong som regista, to nye på siderne, Menez som offensiv midt og to nye angribere. Med mindre Shaarawy kan omskoles til at spille i et tomandsangreb og ikke som fløj, så bliver han overflødig.

Det er blot et håb fra min side, men så længe en ny træner ikke er på plads, kan vi kun gætte.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
4-4-2 er en gammeldags formation, hvor man brugte kanterne til at komme til baglinjen og smække indlæg ind i boksen.

Nu ved jeg ikke helt hvad du forstår ved "gammeldags". 4-3-3 har man spillet i Holland siden 70´erne.
Desuden kan enhver formation jo fortolkes på mange måder.
4-4-2 er (også i Milan) ofte blevet spillet med wings der trækker ind i banen. På den måde kan det minde om 4-2-3-1 hvor wings dog har et lidt dybere udgangspunkt. Dette svarer til at 4-1-4-1 er en 4-3-3 hvor wings igen har dybere udgangspunkt.

Jeg vil dog give dig ret i at Milan ikke har wings som fx. Man City der spiller med wings der går til baglinjen. Det vil jeg dog tro heller ikke er meningen.

Jeg ser Honda (højre) og Bonaventura (venstre) som glimrende til det system.

Eksempelvis har Ancelotti i Real Madrid foretrukket at bruge Isco i venstre mens Bale og James er brugt i højre. I PSG brugte han Pastore i venstre og Lavezzi i højre.

...og hvilke to spillere skal spille centralt?

Mit bud på to startere vil være de Jong (hvis han kan overtales til at forlænge) og Montolivo. Begge er gode på bolden omend Montolivo har et bedre blik frem i banen.
Skulle de Jong smutte ville et ønskescenarie være Verratti. Poli vil være en hæderlig rotationsspiller mens Cristante (qua tidligere post) også ville fungere rigtigt godt.

Spaniere foretrækker 4-2-3-1-formationer. Derfor har Benitez også brugt den formation i Napoli, men både Juventus, Roma, Inter, Milan, Fiorentina og Lazio har alle spillet med en regista foran forsvaret på en tremandsmidtbane.

Jeg har vist misset et eller andet her - hvordan relaterer det til det jeg skrev (hvis det da gør)?
Skrevet af Martinovic
Nu ved jeg ikke helt hvad du forstår ved "gammeldags". 4-3-3 har man spillet i Holland siden 70´erne.


Jeg skulle have uddybet det bedre. Gammeldags engelsk.

Eksempelvis har Ancelotti i Real Madrid foretrukket at bruge Isco i venstre mens Bale og James er brugt i højre. I PSG brugte han Pastore i venstre og Lavezzi i højre.


Ancelotti brugte 4-2-3-1 med Modric og Kroos centralt, Ronaldo venstre, James offensiv midt, Bale højre og Benzema i front. Da Modric gik i stykker, blev Isco omskolet til central midt. Ancelotti har dog også brugt 4-3-3 med Isco, Kroos og Modric samtidig, da James var ude.

I PSG spillede Ancelotti 4-3-3.

Jeg har vist misset et eller andet her - hvordan relaterer det til det jeg skrev (hvis det da gør)?


Jeg ville såmænd bare påpege, at det er meget typisk italiensk at bruge en tremandsmidtbane. Det tror jeg ikke, Ancelotti vil undvige fra, hvis han bliver ansat.

I Real var det nærmere en undtagelse med to mand centralt, fordi de spiller meget offensivt med mange offensive spillere.


Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Det er ikke korrekt.

Ancelotti har efter sin Milan tid benyttet sig flittigt af 4-4-2. Står transfermarkt til troende, har han fx benyttet sig af 4-4-2 ved 21 lejligheder i sæsonen 14/15.

I 12/13 i PSG var 4-4-2 hans udgangspunkt i 28 kampe.

Hans andet foretrukne system har været 4-3-3.

Som jeg skrev tidligere, så forventer jeg også at disse vil være de foretrukne, hvis vi får held med at hente ham retur.

Personligt har jeg dog aldrig været stor fan af 4-3-3 i den italienske liga, idet forsvaret tit står forholdsvist dybt, hvilket har gjort det svært for wings.

Skrevet af Lentini
Se kampene, Rosso. At bruge transfermarkt underbygger ingenting. I så fald er Bocchetti 12mio? værd. Ronaldo, Benzema og Bale har hele sæsonen fungeret som foretrukne trekløver på toppen, hvor Ronaldo og Bale har haft udgangspunkt i hver deres side.
annonce
0