Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Tja, et mål af Atalanta, og derefter har vi egentlig sat ganske fint på tingene. Fint som Pippo lave en småændring, som giver succés – det kan jeg godt unde ham.

Pazzo ligner i øvrigt en, som efter en lang tørke, der er på vej i form.

For en gangs skyld kommer vi også til at spille i mellemrum foran modstanderens felt. Det har vi været rigtig dårlige til, i meget lang tid.

@ Serpente

En Pazzo i form, kan jeg egentlig godt lide, fordi han har en tilstedeværelse i boksen hele tiden. Og generelt så bruger han sin krop ret godt, selvom han vidst kun er 1.80 høj. Hans dedikation fejler ingenting ihvertfald, og gør det sjældent.
Skrevet af Rossoneri
Altså, Rosso, det er altså flueknepperi du er ude i med diverse talkombinationer.

Hvad mener du? Jeg ville blot understrege at dette ikke var en snak om for/imod en given taktik (omend jeg tillod mig at komme med min holdning til 4-3-3).

Det var snarere et tankespind omkring situationen hvis Carletto skulle vende tommelfingeren opad på onsdag.
Skrevet af Lentini
Fantastisk start på anden halvleg af Paletta! Først høvler han den lige op i hovedet på De Jong, for så på bedste tonservis at hamre den skævt ud til hjørne. Alt gjort på under ti sekunder. Fremragende!

I guder hvor er han dog middelmådig.
Skrevet af Serpente
Synd han fik den skade, for inden var han virkelig god. Jeg kunne godt unde ham at han kom tilbage i topform. I så fald er han mere end velkommen til at blive. Inzaghi har i øvrigt udtalt, at han selv mener at have fundet nøglen til dette hold. Noget han ikke har kunnet tidligere og at de sidste kampe viser det. Noget om snakken eller en desperat mand?
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Fossa dei Leoni
Pazzini er fin nok som backup, han lavede trods alt 16 kasser i sin første sæson hos os. Når Pazzini har momentum, så hugger han dem ind og han arbejder også godt for holdet. Men det er klart han er afhængig af at andre sætter ham op.
Skrevet af Lentini
Fordi 4-3-3 som udgangspunkt kan spilles med decideret wings, inderangribere, secondstrikers osv., hvorfor alle disse talkombinationer bliver kastet til højre og venstre. Nu har vi hele sæsonen kaldt Pippos system 4-3-3, hvor man også kunne kalde det 4-1-4-1. Så at udelukke 4-3-3, men at fremhæve 4-3-2-1 giver absolut ingen mening.

Og så nok om talkombinationer. Der bliver en farlig masse snakken-forbi-hinanden.
Skrevet af Lentini
Hvis man vil have rolig boldomgang, er Paletta ikke vejen. Han får Zapata til at ligne et teknisk unikum.
Skrevet af Lentini
Baselli pillet ud. Et fint mål på godt timet løb.. men... det var vel det! Zappacosta ser mere spændende ud.
Skrevet af Serpente
Som grafiker må jeg bare erklære mig vild med casa milan logoet som bæres på udetrøjen. Hele designet fik virkelig et løft i den forbindelse. Wearemilan konceptet er sku imponerende reklamearbejde.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Bum! Det burde så være den kamp.
Skrevet af Serpente
Så er det ind med en ung nu. Udemærket afslutning inzaghi får de sidste kampe i øvrigt.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Fossa dei Leoni
Bonaventura gør det onde mod sin tidligere klub. Han arbejder hårdt og scorer et par mål her og der, vil være god for rotationsspiler til næste sæson
Skrevet af Martinovic
87 minutter og Milan stadig med 11 spillere på banen!
Mojn do!
Skrevet af Serpente
Hvis inter taber 5-0 så overhaler vi dem, gør vi ikke?
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
@ Serpente

Jeg ville ikke sætte næsen op efter det, hvis jeg var dig.

-------------

Nå, jeg lovede jo at vende tilbage mht et 4-4-2-system.

Først og fremmest vil jeg blive rigtig ked af, hvis kanterne i sådant et system skal udgøres af Jack og Honda. Og selvom en back vil kunne lette opgaven for Honda på venstresiden, er jeg bare ikke specielt stor fan af at spille en mand så meget ude af position som i Hondas tilfælde. Og det gælder i øvrigt alle spillere.

I et sådant system som 4-4-2, vil Honda gøre mest gavn som en hængende angriber, second striker, 10’er, kald det hvad du vil, hvor han kan bevæge sig lidt rundt som han lyster, men med et udgangspunkt centralt i banen – problemet er så bare at Honda ikke er god nok til at starte inde, fordi i sådant givent system hvor man evt. vil benytte en second striker/10’er/hængede angriber, overstiger Ménez ham i høj grad.

Man skal virkelig også have to centrale midtbanespillere, som er meget dygtige til at dække store områder. Rent personligt ville jeg foretrække at have den ene kant, som en decideret kantspiller, der holder bredde, mens den anden har sin primære force i at trække ind i banen. Det giver som regel den rette, og bedste balance på hele midtbanen.

Det var i øvrigt noget Carlo yndede at gøre i hans PSG-tid. Til tider, når man spillede en taktisk kamp lød det som en 4-4-2 med Lucas og Pastore til at varetage kanterne, mens Lavezzi lå som en hængede angriber ved siden af Zlatan. Var det en anden slags kamp, rykkede man Lucas lidt frem, pressede Lavezzi ud til venstre og rykkede Pastore ind i banen, som man havde en form a 4-3-3. Nogle gange vekslede man også meget imellem systemerne i løbet af kampen, alt efter hvordan kampen forløb, og alt efter om man angreb eller forsvarede.

Hvis Milan i øvrigt mener det seriøst, så skal spillere som Jack og Honda være rotationsspillere.

Men nej, jeg mener ikke den flade 4-4-2 er noget som Milan skal forfølge. Skulle Carlo blive aktuel, tror jeg heller ikke det bliver tilfældet. Men det kommer jo så igen an på, hvad for spillere man henter ind til ham.
Skrevet af Serpente
Jeg er ved at sprænges af spænding over hvad der kommer til at ske. Hvis det viser sig at være det rene valgflæs af Berlusconi, så kan det jo ramme ham selv som en boomerang. Jeg fornemmer virkelig ikke at milans fans er klar til endnu en latterliggørelse. Så er tilliden for alvor væk, og så tvivler jeg på at der bliver solgt ret mange sæsonbilletter, hvilket fører til dårligere økonomi, og salgsværdien af klubben vil også falde. Han er sku også fordum hvis han ødelægger sit eget eftermæle, ved at holde alle for nar. Nej han er simpelthen nød til at holde hvad han har lovet, sådan nogenlunde. Khedira til juve, og Gundogan på vej til München, så er 2 rigtig gode muligheder til midten væk. Spændende at se hvem de egentlig går efter. henter de Zlatan og Silva tilbage så er de nok tilgivet af de fleste.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Der løber også en Witsel rundt, som virker lidt træt af Rusland. Men lad os vente og se. Jeg stoler ikke på Berlusconi på nogen måde - snarere tvært imod. Slet ikke i en valgkamp.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Men er stadig i tvivl om jeg skal håbe på sejr eller nederlag for ham, eller om det er fuldstændigt ligemeget
Skrevet af Lentini
Det er vel ret så ligegyldigt. Valget har jo ikke som sådan noget med Milan at gøre. Det da muligt at der vil ligge et større pres på ham for at opfylde sine løfter såfremt Forza Italia vinder - men dertil kan han jo bare sige at det ikke lykkes ham at finde en investor.
Skrevet af Borger Louis
Tak for sæsonen. Det har været sådan lidt midt til de sene 90ere-agtigt blot grimmere og mere charmeforladt. Men next year in Jerusalem. Som man siger.
annonce
0