Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Bare der investeres i det midterforsvar, må resten komme i anden række.

Hent Silva retur!
Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Silva ville være god, men vil heller have Marquinos, han er ung.
Skrevet af Martinovic
Og koster nok også det tredobbelte.
Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Skrevet af Serpente
Jeg troede den handel var tabt. Mr bee må virkelig have et stort hjerte for klubben siden han accepterer disse vilkår. Hvorfor ellers gøre dette her. Han kommer med penge uden at kræve magten. Håber han lever op til sit interview, så kan han blive en fremragende tilførsel, og hvis ikke så ejer silvio stadig magten. Jeg forsøger ikke at blive alt for begejstret, men det er svært. I det mindste giver det lidt håb til sommeren.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Slettet(042125212608)
Har i overvejet at grunden til at Inter ikke har fået den store succes er på grund af de trænere i har haft? Desuden er det langt fra alle jeres spillerhandler, der er noget at råbe hurrah for.


Det er et billigt købt argument, problemet har i langt højere grad skyldtes en inkompetent ledelses presset på økonomien i årene 10-13. Der har gjort at man undlod at investerede da man havde vundet alt, samt ikke solgte eftertragtede spillere oppe i årene da man havde chancen, spiller man vel og mærket ikke havde råd til at aflønne. Derefter i ren panik købt en bunke under middel spiller fordi man ud i det blå skulle lave en generationskifte, disse er så sidenhen blev erstattet af andre på samme niveau, der var omtrent ligeså utilstrækkelige. Dette i en herlig kombination med at man i en rum tid var brændt inde med ældre og afsindig løn tunge spillere man måtte sluse ud på mere eller mindre flatterende vis, hvoraf nogle stykker nærmest konstant var skadet.

Thohir har kun ejet klubben i 21mdr. Derfor kan man heller ikke give ham skylden for det rod der var i perioden 2010-2013 herunder de utilstrækkelige trænere der kom og gik i nævnte periode. Det ændre dog ikke særligt meget på at han ligesom Mr. Bee ikke er en mand der egentligt har råd til at eje en klub.

Mancini er "blot" vores anden træner under Thohir, men ligesom Mazzarri, så har kvaliteten i truppen været alt andet end prangende. Man kan ikke forvente mirakler med spillere der uskrevne, eller som alle ligge et sted mellem 0-12mio euro i indkøbspris. Men hvordan skal en Thorhir og Bee ligesom ændre på det billede? de har ikke pengene til det, det eneste de kan gøre er at låne eller samarbejde med det ene mere tvivlsomme investeringsfirma end det andet, så som Doyen Sports eller Goldman Sachs, og så kan det næsten være hip som hap, ingen er firmaer jeg personligt jubler over bliver involveret i italiensk fodbold.

Jeg ved ikke om du syntes du kan nikke genkende til noget af dette i Milan?

Zlatan virker jo fuldstændig ugennemtænkt, han er oppe i årene og en ting er at begå sig i Frankrig, hvor der reelt ikke er den store konkurrence og på et alt dominerende hold, noget andet er Serie A. Hans hyre burde afskrække jer, især når man har UEFA potentielt set pustende i nakken.
Skrevet af Gustenv@rius
"Man kan ikke forvente mirakler med spillere der uskrevne, eller som alle ligge et sted mellem 0-12mio euro i indkøbspris."

Tja, Juventus har vundet 4 mesterskaber på stribe, og er i CL finalen på vej mod en mulig treble, netop ved primært at have købt spillere i prislejet €0-15M.

Hvis vi kigger på startopstillingen til CL finalen.

Buffon: €50M
Bonehead: €15M
Barzagli: €350.000
Evra: Fri transfer
Lichtsteiner: €10M
Pogba: Fri transfer
Pirlo: Fri transfer
Marchisio: Egen avl
Vidal: €12.5M
Morata: €20M
Tevez: €13M

Derudover kan nævnes:

Chiellini: €7M
Caceres: €9M
Pereyra: €14M
Asamoah: €18M
Llorente: Fri transfer

Så det kan altså lade sig gøre, også i Inter og Milan. Men som sagt tidligere, så handler det om at have en ledelse med de rette kompetencer og dygtighed, og her halter man gevaldigt efter i begge Milano klubber.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Viola 4 Ever
Jeg kender ikke til tallene fra 2014, men regnskabet indeholdt fx betaling af Seedorfs løn for den resterende del af hans kontraktperiode.


Hvilket var små 10 mio. €. Ud af et minus på godt og vel 90 mio. €.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Bishop
Eller over 10% af hele underskudet, på blot en person der bidrager med absolut intet. Det er da en rimelig stor post?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Det er jo ikke Bee alene, der har lagt pengene, som jeg har forstået det. Bag ham har han bl.a. en arabisk og kinesisk bank(støttet af den kinesiske regering), som en del af konsortiet.

Jeg forstår virkelig heller ikke skepsismen omkring en returnering af Zlatan – han er verdensklasse, og kan rive alle defensiver i verden rundt. Argumentet ”gammel” er et sløjt argument. I så fald skulle Juventus havde ladet Pirlo smutte andetsteds hen, fordi han var gammel. Klasse kan ingen fornægte, og desuden har ingen af de et spil der er lagt an på hurtighed.

Det vigtigste med disse ældre klassespillere, er om de stadigvæk indeholder motivationen, og hæftet ved det ivrige vindergén Zlatan har, så virker det ikke til at han er gået i stå, rent mentalt.

Derimod kan jeg frygte at man laver andre idiotier. Nu skal man selvfølgelig ikke tage alle rygter for gode vare, men når Kolarov og Dani Alves pludselig florerer på rygtebørsen, bliver man da ærlig talt en smule ”skræmt”. Dani Alves er netop en type, som man skal holde sig langt fra. Pivhamrende dyr og faldet væsentligt i niveau – til hver en dag foretrækker jeg Abate og De Sciglio, som vel også knap hæver halvdelen af den hyre Dani Alves kræver.

I øvrigt så snakker Galliani i dag sammen med Kia Joorabchian, som vil prøve at strikke en aftale sammen som sender Aléx hjem til Santos. Dvs. at udover Rodrigo Ely skal man hente to ekstra centerforsvarer, såfremt Aléx smutter hjem til Brasilien.

Jeg tror også man lige skal spise lidt brød til her efterfølgende annonceringen i går, fordi medierne skyder omkring sig med vilde beløb. 150mio€ til indkøb denne sommer lyder fuldstændig vanvittigt. Det ligner for mig, at man lige selv har lavet et lille regnstykke omkring de 480mio€ i aktiesalg.

Så har Gusten i øvrigt fuldstændig ret i, at det ikke kommer an på prisbeløbet på spillerne. Det handler jo om at finde de rette ingredienser til sit mandskab. Det betyder nødvendigvis ikke at man skal kaste omkring sig med penge. Det handler om god scouting(som Galliani aldrig bruger).

Bertolacci og Clasie vil jeg mene kunne styrke midtbanen i høj grad, og det er spillere der ligger i nærområdet af de 10mio€.
Skrevet af Lentini
Sky Sports siger Zlatan vil have 7mio? pr sæson i Milan.
Skrevet af Bishop
Mht Zlatan og om det er en god ide, så handler det stor grad om hvad det samlede budget ligger på. Hvis man rent faktisk har tænk sig at gå ud og investere kraftigt i truppen, og man mener det seriøst med CL næste år, så ja tak, men hvis der ikke kommer en større finansiel indsprøjtning, og man fyrer alt krudtet af på Zlatan, så nej tak.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
@Bishop

Jeg tror roligt vi kan antage at Zlatan ikke siger ja, hvis der ikke bliver investeret ordentligt på resten af banen. Så jeg tror slet ikke et sådant scenarie vil tegne sig.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Lentini, tror du at Clasie ender hos Milan? Han er blevet tidligere rygtet til os, men synes ikke jeg kan læse eller finde noget konkret her i de sidste par dage. Og er ham Bertolacci virkelig så god, som folk gør ham til?
Skrevet af Lentini
Nej, jeg tror ikke Clasie ender i Milan.

Bertolacci har lige gennemført en flot sæson i Genoa fra den centrale midtbane. Han er i høj grad interessant fordi han ligner en som er klar til næste spring, og tilmed tilbyder noget kreativt i det fremadrettede spil samtidig med han arbejder hårdt trods lidt klejn statur.

Ikke desto mindre vil typer som Clasie og Bertolacci være lettere at sælge hvis de skulle vise sig ikke at være gode nok, eller ikke slå igennem af en eller anden årsag. Det er meget sværere med eksempelvis Muntari over 30 år, fordi der er meget lille chance for at han skulle blive markant bedre end det han er.

Falcao desuden blevet udelukket og Galliani snakkede Zlatan med Raiola igår, og skal snakke igen idag.

Galliani også kølig omkring Kondogbia, men mere varm på Witsel.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Hellere Kongdogbia end Witsel.
Skrevet af Lentini
Det er jeg så ikke enig i. Men det afhænger jo af øjet der ser.
Skrevet af Lentini
I ly af Champions League-finalen kan det siges, at Milan tilbyder Zlatan en 3-årig kontrakt til 6.5mio€ netto pr.sæson.

Skulle det blive en realitet, er første ”key-signing” gjort. Dernæst mangler man så en i hhv forsvaret og på midtbanen. Naturligvis suppleret op af sultne spillere med kvalitet på de resterende manglende positioner.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Er bange for at ledelsen ikke har lært af deres fejl, nemlig at tænke på at hente stjerne spillere nu og ikke tænke langsigtet strategisk.
Skrevet af Rossoneri
@Fossa
Der er jeg godt nok uenig med dig.
Det altafgørende må være at komme tilbage i CL til 16/17 sæsonen. Det kræver som bekendt min. en 3. plads.
Derfor skal der spillere til der kan skabe resultater her og nu. Faktisk kan jeg ikke komme på nogen (realistisk) signing jeg hellere så end Zlatan.

annonce
0