Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bishop
"Martinez agenten melder ud at en klub er villig til at betale klausulen hos Porto. Det tror jeg sgu ikke er os. Zlatan og Martinez udelukker hinanden i kabalen"

Eller gør de? Hvisvi nu vi ikke fokuserer på det økonomiske, så kunne de vel godt supplere hinanden udmærket, men hvis det er med til at begrænse tilføjelser til midtbane og forsvar, så er det selvfølgelig ikke optimalt. Det kunne dog godt ligne en typisk berlusconi handel med fokus udelukkende på offensiven.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Du kan have ret, Bishop. Min formodning om at Martinez og Ibrahimovic er to ”modsætninger” gik egentlig på Sky’s meldinger om at Mihajlovic primært ville spille 4-3-3 med Milan. Di Marzio skriver dog så i dag at de to angribere ikke udelukker hinanden fordi Mihajlovic tænker på en 4-4-2 diamand-formation. Og hvis man vitterligt henter dem begge, så er det nok ikke for at smide den ene af dem på bænken.

Man kan til den part også sige at Mihajlovic var en smut forbi hos Sarri i Empoli, for at studere hans måde at spille denne slags 4-4-2 med diamand. Han har forsøgt det med Sampdoria, men jeg syntes ikke det var noget kæmpe succes.

Ikke desto mindre bliver vi pænt crowded på toppen med Zlatan, Jackson, Ménez, Niang og Faraoen. Derudover har jeg selv en lille panderynke over Zlatan-Jackson kombinationen. Jeg synes Zlatan i hans sidste tid i Milan fungerede klart bedst med en ”flakker” såsom Robinho og Cassano, fremfor en mere udpræget boksspiller som Pato. Så er der det defensive spil, fordi der synes jeg det vil være en pæn overdrivelse at kalde hverken Zlatan eller Jackson som særligt hårdtarbejdende i det defensive spil. Min forudsigelse vil være at Zlatan-Ménez kombinationen vil være den mest slagkraftig, mens Faraoen givetvis kan løbe ind i problemer. Så alt i alt vil jeg betegne Jackson til 35mio€ for værende fråds. De penge kunne være givet meget bedre ud – faktisk kunne man nøjes med at stikke Pazzo en forlængelse i en rolle som reserve.

Man kan modsat, positivt, få Honda ind centralt i den rolle, som passer ham. Så vil der til gengæld heller ikke være flere undskyldninger fra ham af, fordi så spiller han i den rolle der passer ham bedst. Han er som sådan en intelligent spiller, og måske kan Zlatan rive ham på et højere niveau.

Nu kommer jeg til at lyde som en gammel sur mand, men en spiller som Kondogbia står heller ikke højest på min liste af nye spillere.
Skrevet af Bishop
Jeg er enig i stort set alt hvad du skriver Lentini, men lige med Pato, sp var han vel heller ikke rigtig en boksspiller. Han fungerede vel i virkeligheden også bedst ude på kanten. Eller spiller min hukommelse mig et puds nu?

Hvordan spiller Zlatan og Cavani sammen i PSG? ikke en kamp har jeg set med PSG.

Men ja det virker som fråds, og også som noget af et sats, da man på ingen måde er garanteret succes mellem ham Martinez og Zlatan. De sidste rygter, peger dog i den grad imod at Martines bliver en realitet. Måske vi allerede i løbet af i morgen får den første store transfer.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
I de kampe jeg har set med PSG har de spillet 4-3-3, hvor Cavani har spillet ude på højrekanten – noget som han har beklaget sig over utallige gange.

Problemet for Cavani er at Zlatan er bedre end ham, fysisk og rent teknisk i en position som ene mand på toppen. På allerhøjeste internationale niveau, har Cavanis teknik det med at begrænse ham. Sådan en ”basal” ting sker bare ikke for Zlatan. Men sammenspillet fungerer egentlig ganske pænt, selvom de eftersigende ikke bryder sig specielt meget om hinanden.

Det er også lidt vrøvlet af mig mht Pato, fordi i mesterskabssæsonen fungerede de egentlig fint som et par på toppen. Skaderne og manglende form har også en stor del af skylden for Patos deroute, men jeg synes Zlatan blev markant bedre med en flakkende angrebsmakker. Mht. Pato var han nu ganske glimrende i selskab med Ronaldo, Pippo på toppen, eller når han lå selv helt fremme med Kaká, Dinho/Seedorf bag sig. Der var jo en grund til wonderboy-betegnelsen.

Jackson er jeg næsten på bliver en realitet. Det seneste var at man snakkede om hvordan de 35mio€ skulle fordeles i rater. Det ligner en 4-årig kontrakt til 3.5mio€ netto pr.sæson til Martinez.

Desuden er vores radar rettet imod Miranda fra Atlético Madrid, 30 år, som nu her har et år tilbage af sin kontrakt i det madrilenske. Summen skulle ligge omkring de 10mio€. Det er i hvert fald en hardhitter – personligt har jeg aldrig været hel vild med ham, og tillægger Simeone meget stor betydning for hans niveau.

Zlatan, Jackson, Kondogbia, Miranda – jeg ville sgu gerne have lidt mere flair ind. Kondogbia har dog potentiale til at blive en spiller a la Matuidi, og det kan alle tophold bruge.
Skrevet af Serpente
Faktisk har jeg læst at rami og menez er med i en handel om kondogbia. Synes bare det virker tåbeligt at skippe vores klart mest afgørende spiller(og nej jeg mener ikke rami) . Det må jo være noget med at træneren ikke vil bruge ham i sin måde at spille på. Jeg tænker at de må være fra forstanden eller have fundet et huld i ffpregelerne, hvis de henter både zlatan og jm . jeg er enig i at det virker dumt hvis det betyder at vi ikke styrker midten og forsvaret
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Bishop
Som jeg husker mesterskabssæsonen så var det nærmere sådan at Pato nærmest tog over for Zlatan i sidste halvdel af sæsonen, Zlatan havde både et par karantæner og en skade mener jeg, og i den periode gjorde Pato det virkelig godt.

Jeg har en god fornemmelse med Jackson, men jeg har sgu også savnet den type spiller, umiddelbart ligner han jo en blanding mellem Eto´o og Pippo:)

Måske kaninen i hatten på sidste dag i transfervinduet bliver en midtbanespiller med flair, der skal jo gemmes en til 11 time. Pastore?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Haha, jeg vil have enormt svært ved at se PSG slippe Pastore i elvte time af transfervinduet. Desuden har han lige spillet en rigtig flot sæson i det franske, så han er steget i pris igen. Man er vel også dækket forholdsvis godt ind på 10’eren med Honda, Ménez, Jack og Soriano, hvis han kommer som Sinisa gerne vil have det.

Jeg har ikke set rygtet med Rami+Ménez for Kondogbia, kun at Monaco for en måneds tid siden ville tilbyde 10-12mio€ for Ménez… ridicolous! Mht. Rami har jeg kun set irriterende Aulas i Lyon kævle løs om hvor interesseret de er i Rami, uden at aflægge et konkret bud.

Jeg tror nu nok vi vil se investeringen i resten af holdet – det er bare typisk Galliani at blæse halvdelen af budgettet af på angribere, ganske unødvendigt.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Jackson Martinez & Zlatan er for meget alt for stille stående angreb. Desuden gud hvor er jeg træt af at ledelsen ikke tænker langsigtet. Men Menez og Rami for Kondogbia er jeg mere end glad for. Men hvor meget ville Doyen Sports eje Jackson og hvor meget betaler selve Milan for Jackson?? Hvordan fungere hele det her DOyen cirkus?
Skrevet af Bishop
Den der Menez Rami handel så jeg godt rygtet på Twitter, den kommenterede Rami! Dog selv højst uventet på, svarer var ikke andet end latter til overs for rygtet, så den kan vi hurtig lukke igen.

Men Lentini med 150mio så er det jo ikke engang halvdelen af budgettet der bliver skudt af :D
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Hehe, det er selvfølgelig rigtig. Men bliver trenden at fyre overpriser afsted som 35mio€ for Jackson, så forsvinder de penge meget hurtigt. Jeg gad egentlig godt at vide, hvor meget ejerskab Doyen har over Jackson, bare for at regne deres fortjeneste ud.

Et lille regnestykke:
Jackson 35mio€
Zlatan 10-15mio€
Miranda 10mio€
Kondogbia 25-30mio€(Ménez inkluderet er et cut på 15-20mio€)
Soriano 7-10mio€

Så har vi allerede hamret 100mio€ af, og der er stadigvæk flere huller på mandskabet.

Jeg havde hellere sparet Jackson-købet og beholdt Ménez, og forlænget Pazzo eller i yderste tilfælde, beholdt Matri det sidste år af hans kontrakt. De 35mio€ havde jeg i stedet investeret i fx Gündogan(han har også kun et år tilbage af sin kontrakt og vil derfor ikke ramme det prisniveau), hvor vi så ville have en fremtidsdygtig midtbane bestående af Gündogan-Montolivo-Kondogbia(det er international høj klasse). Der er både km, fysisk styrke, teknik, flair og taktiske egenskaber.

Men neeej, vi blæser alt af på angribere… Idioter.
Skrevet af Bishop
Jeg tror og håber ikke vi kommer til at give det samme for Zlatan som vi solgte ham for. Jeg tror faktisk slet ikke han kommer hvis det ikke bliver på en fri transfer.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Sheriffen
Martinez vil være en fuldstændig vanvittig tåbelig signing. Han er jo ikke et hak bedre end Matri, er alt for stilledestående og bliver med garanti en bragende fiasko, da vi ikke har en eneste spiller, der formår at slå et anstændigt indlæg.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Bishop
67 mål i 89 ligakampe for Porto. Om du så ophævede offside reglen ville Matri end ikke være i stand til at score halvdelen. Martinez er iøvrigt ganske god med begge fødder og virker til at være afhængig af indlæg?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Han virker bare til at have et instinkt til at være de rette steder. Men teknikken er væsentlig bedre end Matris.
Skrevet af Bishop
Iøvrigt også en ganske god statistik kun at have misset EN kamp på 3 sæsoner
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Old Bull Lee
Hvis Zlatan og JM kommer til spår jeg ingen fremtid for Menez i Milan. Jeg vil ihvertfald gerne se Mihas håndtering af hhv. Berlu, Menez, JM og Zlatan.. og Menez bliver taber i den kabale rent personlighedsmæssigt.


Cavani har været meget strandet ude på højrekanten for PSG, han er og bliver en target-man. En fremtidig 4-4-2 med diamant og hvis vi henter Kondogbia åbner op for flere spørgsmål end svar.

Hvis 442´eren er bred hvem ligger så på kanterne og lægger de de defensive pligter i der forventes af dem?

Hvis det er en tæt 442 så har vi mange kantspillere i overskud


Cerci, Suso, Bona, Poli, Monty, Niang og SES vil alle blive rotationsspillere og det ville være synd. Især for Niang og SES´ udvikling. Jeg ved heller ikke om Monty vil være tilfreds med en rotationsrolle
"Old Lull Bee"
Skrevet af Serpente
Monty skal ikke være i start elleveren uanset hvad. Han er bare aldrig slået til og de kan ligeså godt skyde ham af. Psg kan få ham for zlatan. Jeg kan godt forstå bekymringerne omkring kanterne. Det bliver sku lige offensivt nok med jm, zlatan ses og niang, især hvis honda skel spille offensiv midt.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Bishop
"Cerci, Suso, Bona, Poli, Monty, Niang og SES vil alle blive rotationsspillere og det ville være synd. Især for Niang og SES´ udvikling. Jeg ved heller ikke om Monty vil være tilfreds med en rotationsrolle "

Det ved jeg nu ikke, jeg synes ikke at der er nogle af de ovennævnte spillere, der har vist noget der skulle berettige dem til at være faste startere, ikke hvis ambitionen er at blive en klub der skal spille med i det sjove selskab.

Bona, Poli og Monty skal da også nok blive brugt, Monty tror jeg uanset nok skal få en betydelig rolle på holdet, og Bona og Poli er vel netop den slags bredde vi har brug for på bænken, og vil uanset hvilket system man vælger, være brugbare.

SES og Niang, særlig førstnævnte kan dog godt komme i klemme, men hvis man skipper Menez afsted, siger farvel til Pazzo, og selvfølgelig ikke overtager Destro, så skal der da nok også blive spilletid til ham. Ligesom at Niang vil være en god indskifter i stedet for Martinez.


https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Old Bull Lee
Destro og Menez tror jeg er fortid, uanset hvad.

Det er heller ikke fordi at jeg begræder manglende spilletid til Poli og Bona. Det er bare ærgeligt at vi hver transfer vindue køber ind til forskellige systemer.

Bona kan blive vores alt-mulig mand mens Poli kan jeg ikke rigtig se være god på nogen position medmindre vi spiller med en tæt midtbane.

Men spørgmålet er hvad der vil ske hvis vi henter Kondogbia eller Witsel, det må jo betyde meget mere manglende spilletid til vores kaptajn, da vi jo kun har 2 turneringer at koncentrere sig om.

SES syntes jeg kun har vist sig god nok på venstre wing og ikke i angrebet, Niang derimod syntes jeg har spillet godt for Genoa oppe foran når han har haft en makker og enig med dig Bishop i at Niang ville være en ideel indskifter.

Cerci har vi stadig på lån i et år endnu..

"Old Lull Bee"
Skrevet af Bishop
Ja vores trup bærer stærkt præg af en ikke eksisterende rød tråd, med skiftende trænere og endnu flere systemer. At man så de sidste par år fra ledelse har snakket "barca modellen" (eller Holland modellen om man vil) er jo bare delvist grinagtigt og sørgeligt.

Trods alt kan vi da glæde os over at træneren er på plads helt fra starten af "genfødslen" og derfor må forventes at være indeover de forskellige transfers. At det så er et noget usikkert kort, der meget vel kan blive skiftet ud om et år, er hvad det er. Træerne gror jo langt fra ind i himlen i den rød/sorte del af Milano.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce
0