Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Goikoetxea
Bishop

Kunne jo godt være, at det bare var mig som havde fået den tanke.
Wise Men Say...
Skrevet af Bosse1983
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Lentini
Jeg tror ikke på at man er blind overfor FFP. Jeg tror snarere det handler om, hvad man vel kan kalde, for en kalkuleret risiko. Er det realistisk at undgå restriktioner fra FFP? Nej, det tror jeg næppe. Men jeg tror at en fremtidig straf er noget man kalkulerer at tage imod, bare for at nå målet om at komme i Champions League – det er jo der de store penge er. Jeg kan ikke huske hvilke bøder hhv City eller PSG løb ind i, men ved Inter og Roma er en del af deres ”synder” blevet gjort betinget. Det forestiller jeg mig vil være samme billed med Milan, og dertil nok også en reduktion i antal spilleberettigede spillere i turneringen. Noget jeg også mener gjorde sig gældende for City og PSG.

Hvis nu Bee fik 51% af aktierne, ville min svada omkring stivheden i reglerne for en ny ejer, komme igen. Lykkeligvis for jer alle blev det ikke tilfældet.

For mit vedkommende er jeg noget ambivalent. Optimalt set har man en sund driftig forretning, men pt. er det kun halvdelen af de to CEO’er, som kan finde ud af det. Det er Ladyens styrker der fremtidsmæssigt skal veje op for Gallianis elendigheder. Hun har skaffet en større aftale med Emirates, Casa Milan er en succés og hendes største styrke i mine øjne, er at hun er lydhør overfor andre mennesker som besidder kompetencer på områder, hvor hun er knap så stærk. Var det sket under Galliani? Nej. Han er en lefler, som slet ikke egner sig til opgaven som CEO. Milan har et massivt navn i Asien, og særligt Kina, som er et kæmpe uberørt marked. Det vil så vise sig om Bee og hans kumpaner kan leve op til deres planer. Det er et andet interessant perspektiv i hele ”Milan-sagaen”.

Jeg kan sagtens følge Bishops synspunkt, fordi jeg er sgu led ved at se en omgang juks den ene weekend efter den anden. Men min irritation mod Galliani stiger igen, når han som det første skyder en overpris afsted imod Jackson Martinez – særligt hvis Zlatan kommer til. Og samtidig husker jeg stadigvæk de to sidste oversmeltninger, hvor Milan blev efterladt i ruiner. Jeg er overhovedet ikke tryg ved ”den skaldede hævner”.

Jeg havde håbet på lidt smartness og 3 ”key-signings” – en til hver kæde på holdet. Men det kan jeg vidst godt skyde en hvid pil efter med Galliani ved roret. Selvom man har 100-150mio€ til indkøb, betyder jo ikke at man nødvendigvis skal blæse det hele af på en gang.

Men når bolden triller i de 90 minutter, så glemmer jeg fuldstændig min irritation over Galliani, Milans økonomiske situation, udover når kameraet obligatorisk glider forbi Galliani. Hvem gør overhovedet det?

Så jeg bliver nok en kende dobbeltmoralsk. Irritation over Galliani mens jeg jubler ligeså højt som altid, hvis vi begynder at vinde igen.
Skrevet af Bishop
Viola, er det ikke noget med at skilnes mellem samlet underskud og driftunderskud, hvor milan skulle være gået i nul i sidstnævnte?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Great Milan
Vi skal nok holde os på den "rigtige" side af UEFA´s sanktioner/bøder. Milan har gang i et lovende projekt med Mr.Bee, så jeg tror vi vender de røde tal til grønne den kommende sæson. Casa Milan, større profilering i Asien, nyt stadion snart, køb af store navne = salg af flere sæsonkort, trøjesalg, reklamer, sponsorater osv. skal nok hjælpe Milan godt på vej til en sund og fornuftigt drevet klub. Det vigtigste er, at vi med disse køb til den kommende sæson også leverer resultater på banen. Så der hviler et ret stort pres på spillerne til næste sæson. Det bliver mega spændende at følge Milan de kommende måneder og dertil år.
Grande Milan!
Skrevet af Geddar , moderator
"så jeg tror vi vender de røde tal til grønne den kommende sæson."

Er det et væddemål?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Bosse1983
Haha! Gud kunne ikke gøre det på én sæson og han skabte trods alt universet på en uge.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg ved ikke, hvad der er mere vanvittig at tro på: at Milan vender de røde tal til grønne ditto på et år, eller at man henter Zlatan, Kondogbia, Godin, Miranda og Savic i flæng, på grund af domino-effekten.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bishop
Minus minus minus giver plus, GM får sgu ret...

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Det er et løjerligt regnskab du fører, FD. Grønne tal? Energiregnskab?

Derudover; hvis man smider 35mio€ efter Jackson giver det et klart signal af at man ikke er færdige. Og af dem, som rygtes til pt, bl.a. Kondogbia, Zlatan og Miranda, nærmer ingen sig et skilt, obligatorisk dyrt Porto-skilt, Jackson i købssum. Kondogbia kommer nærmest med en anslået værdi i omegnen af 25-28mio€. Miranda har et år tilbage af sin kontrakt.

Og apropos et år tilbage af sin kontrakt. Det har Gündogan også…
Skrevet af Promo
Det er dælme god underholdning på sådan en halvkedelig torsdag aften det her. Jeg takker.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Viola 4 Ever
Jeg er overrasket over at man er begyndt med grønne tal.

Men nej - Man vender ikke et minus i den størrelsesorden på en sæson.

@ Bishop

Korrekt. Man differentierer tingene, så man kan i princippet godt have foretaget nogle regnskabsmæssige afskrivninger/værdinedskrivninger der fylder meget på papiret i regnskabet, men som ikke betyder noget i forhold til FFP.
Et eksempel kunne være Brøndbys nedskrivning af deres stadions værdi.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Flying Dutchman
@ Lent

Ikke mine ord.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Great Milan
Rettelse: Vi skal nok vende bøtten til et mindre underskud den kommende sæson.

Man skal åbenbart være meget detalje orienteret i denne tråd.

For en fodboldklub i Milan´s nuværende situation er der kun én vej... købe tilstrækkeligt nok med store navne ind, så man igen kan vinde fansenes tillid. Dygtige spillere som de nævnte vil bringe Milan tilbage, hvor de hører til. Lige nu er vi nødt til at bruge de penge vi har til at købe store navne for. Så er jeg ligeglad om vio smider 35 mil. Euro på Martinez. Koste hvad det vil, vi skal til at vinde nu. Vinder vi, får vi ikke blot succes på banen, vi får også stor succes udenfor banen.

Milan vinder Serie A indenfor 2 år og CL. indenfor 3 år. Så er jeg ligeglad om UEFA giver os en bøde på 450 mil. kr. Det overlever vi nok oven i al den succes.
Grande Milan!
Skrevet af Promo
Milan vinder Serie A indenfor 2 år og CL. indenfor 3 år
Hahahahaha! Oh dear. Sorry. Det var ikke pænt.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Flying Dutchman
Milan vinder Serie A indenfor 2 år og CL. indenfor 3 år. Så er jeg ligeglad om UEFA giver os en bøde på 450 mil. kr. Det overlever vi nok oven i al den succes.

Den kan så passende tilføjes listen over ting, der er vanvittige at tro på. Det er næsten mere sandsynligt, alle de nævnte spillere kommer til klubben.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Great Milan
Det er altid tilladt at grine, men jeg mener det helt seriøst. Indenfor de næste 2 år har vi en Scudetto og indenfor de næste 3 år har vi endnu en CL pokal til samlingen.

Jeg er overhovedet ikke et sekund i tvivl.
Grande Milan!
Skrevet af Promo
Jeg tager gerne et væddemål på et par tusind på den påstand.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Lentini
Jeg læste egentlig i dag at sidst Zlatan var i klubben, begærede El Shaarawy et transferønske. Zlatan smuttede og Faraoen blev. Hans bror har da også travlt med at ævle løs om alle disse bejlere – det kan jeg ikke helt tro ovenpå to skadesplaget sæsoner.

Skal vi spille med diamand på midtbanen, vil jeg have det ganske afslappet omkring et salg af Faraoen.

Diamanden gør dog at en mand som Saponara pludselig bliver interessant igen ud af det blå – men med frikøbsklausulen på 4mio€ ryger han nok afsted denne sommer. Heldigvis kan man sige at sælger Empoli ham videre skal Milan have 30% af salgssummen.
Skrevet af Lentini
Hehe, du er i det mindste positiv GM - det trænger tråden til. Vi andre er sølet for meget ind i de elendige resultater, de sidste par sæsoner.
annonce
0