Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af HeyItsFooball
Spændende med Kondogbia hvis han havner hos jer... Har været klart bedst i CL hvor han har domineret og steppet sit niveau op, mod de store spillere
fra Arsenal og Juventus.

Hans form i ligaen har dog ikke været lige så god hvilket måske lidt er en bekymring, men stadig en spiller jeg er kæmpe fan af!
HeyItsFootball.Blogspot.Com
Skrevet af HeyItsFooball
Foggy: Du har ikke set Cabaye siden han skiftede til PSG vel?
HeyItsFootball.Blogspot.Com
Skrevet af Martinovic
En enkelt kamp.

Det er mest for hans tid i Newcastle, hvor han var en ligaprofil.
Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Vi mangler stadig en kreatør på midten og i midterforsvaret, glem lige Cabaye.

Romagoli ville være en drøm, ung italiensk stortalent. Næsten ligeså godt som Kongdobia. Tvivler stærkt på at Honda har niveauet spille lige bagangriberne. Der så jeg mere en El Shaarawy eller Niang også ha 2 mere defensivemidtbane spillere, Kongdogbia til venstre og en anden til højre også en kreativ spiller lige foran dem.
Skrevet af Mastour Jr. DK
http://www.futhead.com/1…s/34350421/

Man har vel lov at drømme!

Ved godt at det ikke går op på flere punkter (bla. positioner, bænken, Ibra kan ik´ lide SES osv.)
Måske kunne man bytte Menez ud med Niang.
Skrevet af Martinovic
For offensivt.

Bonaventura på en central midt?

De Sciglio hører også til på bænken.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Haha, det der er jo helt håbløst.
Skrevet af Milanisti
Nu forlyder det fra Spanien at Milan vil byde 15 millioner euro for Miranda.. Men Atletico kræver 20. GLEM DET!
Skrevet af Rossoneri
Efter at have kigget lidt nærmere på Mihajlovic´ foretrukne midtbaneformation i Sampdoria, vil jeg udlede at han helt klart foretrækker at spille med en 6´er centralt.
Det forklarer også meget fint hvorfor han (efter sigende) meget gerne vil holde på de Jong.

På de to brede pladser spiller han gerne med typiske box-til-box spillere (Obiang og Duncan har været foretrukket). Her giver Kondogbia-interessen rigtigt god mening.

Det rejser dog spørgsmålet hvad der skal blive af Montolivo? Trequartista måske - for box-til-box spiller er han i hvert fald ikke.

Kunne Mihajlovic måske finde på at "genopfinde" sin 4-2-3-1? Det vil i såfald ikke være med en klassisk trequartista. Mit bud vil være at det ville være med Zlatan lige bag Martinez - eller med andre ord et meget offensivt udgangspunkt a la det Ancelotti spillede i Real.

Ja - spørgsmålene er mange.
Skrevet af Slettet(042125212608)
lyder som noget Mancini kunne have opfundet! en skraldemand og to, tovejs spillere det kan næppe blive særligt kønt

jeg håber for jer at Mihaj har mere oppe i ærmet end det.
Skrevet af UdAfBusken
Zlatan? Er han på vej tilbage til Milano, eller er det ønsketænkning?
Skrevet af Martinovic
Lidt af begge dele tror jeg.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
@ UAB

Det ved vi nok først sådan rigtigt på mandag. Raiola skal hele vejen til Dubai for at snakke med El-Khelaifi om et eventuelt skifte til Milan på mandag på et eller andet tidspunkt. Han ville formentlig ikke tage den lange rejse til mellemøsten, såfremt Zlatan ikke havde udtrykt et okay omkring et skifte. I princippet skulle man være blevet enig om en 2-årig aftale til 8mio€.

Hurdlen er som sådan ikke Zlatan i mine øjne. Det handler nok mere om at PSG kan nægte at sælge, eller stiller en urealistisk salgspris. Zlatan er trods alt 33 år og går ind i det sidste år af sin kontrakt i det franske – så jeg tror max Milan vil strække sig til 10mio€. Allerhelst håber man nok på at han vil blive løst fra sin kontrakt – det virker dog usandsynligt i min optik.

Så ønsketænkning vil jeg ikke helt betragte det som, men en svær handel så absolut.
Skrevet af Lentini
@ Rosso

Smider Mihajlovic Montolivo op som trequartista vil jeg betegne ham som halvvejs retarderet. Omvendt kan jeg heller ikke forestille mig at han anser Montolivo som den idelle til den rolle.

Forlænger man Nigels kontrakt, kommer Montolivo til at spille en kontrollerende mezzala. En mezzala er jo ikke bare defineret som box-box der i bedste engelske stil, tonser frem og tilbage. Joao Moutinho spiller mezzala i Monaco – det samme gør Geoffrey Kondogbia. Det ville være meget synd at kalde de to spillertyper identiske.

I Sampdoria har han satset på muskler. I mit stille sind håber jeg det er pga. manglen på kreativt indkøb, og det ikke er fordi vi bare skal have en rugbrødsmidtbane. Soriano har også spillet på den centrale midtbane flere gange i denne sæson når Samp spillede 4-3-3, mens han har været rykket frem på 10´eren i 4-4-2 med diamand.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Du har helt ret - han kan naturligvis vælge at spille med en "skæv" midtbane.

Med de defensive problemer vi har haft, ser jeg dog positivt på at spille med to 6´ere.
Der ville Montolivo også kunne komme til sin ret.

De fire forreste pladser vil så afhænge meget af om vi har held med at hente Zlatan.
Skrevet af Martinovic
Jeg håber på 4-3-1-2 med offensive wingbacks. Det er den formation, Milan har præsteret bedst med de sidste mange år.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
@ Rosso

Jeg anser det for meget usandsynligt at Zlatan skal spille andet end decideret angriber. Han har været decideret angriber hele sin karriere – med stor succés. Hvorfor dog ændre på det han er allerbedst til?

Rent defensivt handler det for mig mere om at man får skabt et hold, en enhed, som rent faktisk er sammenhængende offensivt såvel som defensivt. Jeg synes ikke løsningen er at stoppe tre spillere ind på midtbanen, som mere eller mindre minder meget om hinanden. Det giver for lidt fleksibilitet i min verden.

Og det er ikke fordi jeg mener Nigel er/har været dårlig, men det Milan jeg kender, er et som vil spille offensivt. Derfor er jeg ikke vild med konstruktionen af Kondogbia – De Jong – Montolivo. Og det er derfor jeg helst så Nigel tog videre i karrieren, fordi jeg vil have noget andet end på midtbanen. Andre kompetencer, som udvider kompetencefelterne på centrale midt, hvor vi har været belemret med for meget stål og granit, og for lidt teknik og flair de senere sæsoner.

Det er derfor jeg har villet have Gündogan. Han løber sine kilometer, bidrager defensivt, men har sine klare forcer i det tekniske spil, pasninger og opbygningen. Han har det flair og kvikke fødder, jeg skriger efter.

Men ud fra hvad Sinisa synes at kunne lide, vil jeg da foreslå en anden Doyen-klient, Axel Witsel som har en rigtig fin alder. Han har en enorm fysik, og kan spille fodbold fremadrettet også.
Skrevet af Rossoneri
Jeg tænker bestemt heller ikke at Zlatan ikke skal være angriber. Jeg ser ham i en rolle hvor han kan skifte mellem at ligge på linje med Martinez og andre gange trække lidt væk fra modstandernes back-linje så han kan bringes i situationer hvor han retvendt kan udfordre sin direkte modstander. Alternativt tage løb i boksen fra en lidt dybere position.

Det er på ingen måde en klassisk 10´er rolle. Mihajlovic har fx brugt Eto´o i samme rolle i Sampdoria.
Skrevet af Martinovic
Det er jo bare et almindeligt tomandsangreb. Spiller man med to angribere, skal de selvfølgelig ikke ligge på linjen. Den ene er ofte mere boksorienteret og den anden søger ned i banen som eksempelvis Morata/Llorente og Tevez.
Mojn do!
Skrevet af Milanisti
Hvilke af de spillere vi kædes stærkt sammen med ejes af Doyen - og i så fald, hvilken konkret betydning får det for klubben?

Ud fra min beskedne viden på lige det område, så virker det som at pisse i bukserne for at holde varmen.
annonce
0