Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Hans vip henover Zubizarreta er dog dejlig boldføling - stor finale af den fikse tekniker.
Skrevet af Great Milan
Miranda er nu Inter spiller, mens Mandzukic skal erstatte Tevez hos Juventus. Så er det vores tur til at hente en spiller ind henover weekenden - Kondogbia!
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Mihajlovic skulle have bedt specifikt om den unge kroat, Pjaca, men Dinamo Zagreb skulle have afvist vores bud på 10mio€ - ham Mamic i Zagreb gør et godt job i at kræve penge ind for sine unge spillere. Det lidt irriterende ved vores situation med nye penge, men ingen Champions League, er at vi skal betale overpris for spillere. Kondogbia er god, men 35mio€? Jackson er også god, men 35mio€? Tilsammen vil jeg mene vi er ude og smide 15mio€ mere end de reelt set er værd. Og nu Pjaca hvor 10mio€ er afvist.

Det er sgu en pebret omgang. Og vi er endda langt fra færdige.
Skrevet af saglighedens_portal
Serpente: Åh ja. Har en super hukommelse. Husker folks fødselsdage og deres adresser. Samt selvfølgelig deres fulde navn.
Skrevet af Great Milan
IL MILAN HA PRESO KONDOGBIA

Il Milan ha chiuso per Kondogbia: il centrocampista del Monaco è praticamente un nuovo giocatore rossonero.

Vi nærmer os en stor handel..
Grande Milan!
Skrevet af Goikoetxea
Man kan vel også købe guld for dyrt, hvis prisen virkelig er 35 millioner euro.
Wise Men Say...
Skrevet af Lentini
Ja, det er sgu dejligt. Vigtigt at få ham af markedet hurtigst muligt.
Skrevet af Lentini
Pris er 30mio, Goi.
Skrevet af Goikoetxea
Det er vel også derfor Arsenal har trukket sig?

Var prisen ikke 22mio til at starte med?
Wise Men Say...
Skrevet af Lentini
Arsenal har mig bekendt slet ikke lagt et bud. Inter forsøgte i starten med 15mio + Hernanes, men Monaco lagde et udgangspunkt på 35mio, hvor man til slut så har mødtes på midten med Milan på de 30mio.

Men vi får da ruttet med pengene - 65mio for Jackson og Kondogbia. Det havde ikke gjort mig noget hvis Jackson var blevet udskiftet med Luiz Adriano i den sammenhæng, men Galliani har haft et mancrush på han siden sidste sommer.
Skrevet af Lentini
Men nu er jeg spændt på næste træk, fordi Milan skal finde en keysigning i det centrale forsvar. Og jeg synes ikke umiddelbart at der ligger en lige til højrebenet.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Glem alt om forsvar lol. Hvis vi henter ham kroaten, så vil det være spild at hente Zlatan. Forsvaret har virkelig brug for forstærkninger, desuden så ja De Jong bliver normalt brugt som en 6´er, men synes spillestillen under Seedorf og Inzaghi at der han næsten været en 8´er og han er ikke teknisk dygtig nok til at være så frem på banen.
Dog ser Pjaca fra Dinamo Zagreb spændende ud, men så ryger forhåbentlig Cerci eller Menez. Gerne dem begge for min smag.

Ham Maksimovic fra Torino ser spændende ud og han er blevet rygtet til os tidligere, men som sagt håber på en ung og italiensk løsning, selvom det ikke ser sådan ud.
Skrevet af Great Milan
Der er flere bud til det centrale forsvar: Godin (kan være Atl. vil sælge for 35 mil), Silva (samme pris), Hummels (samme pris). Men sandsynligheden for at de to først nævnte overhovedet er til salg, er meget minimal. Dog kan 35 mil Euro for en forsvarer friste de fleste klubber. Silva vil nok gerne tilbage til Milan. Han siger jo tit, at Milan er hans hjerteklub.
Grande Milan!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Giver ikker 35 millioner for hverken Silva eller Gordin. De er ikke det værd og de er i slutningen af deres prime
Skrevet af Serpente
Pjacas agent udtaler at milan er første prioritet for ham, og at han meget gerne vil skifte til os. Der skulle være forhandlinger, men vi må vente og se. Til forsvaret er der ingen jeg hellere så end Silva, men at hente den unge torinomand med fremtiden for sig ville også være godt.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Jeg er med på ideen om Maksimovic - han kan godt vise sig at blive rigtig dygtig. Torino har sat ham til 13mio.
Skrevet af MILANMILAN
Spændende hvad der sker med Kondogbia. Super fedt at Galliani og Inters sportsdirektør havde lavet en principiel aftale om at Galliani holdte sig fra Imbula og Miranda, hvis de holdte sig fra Kondogbia, hvor at de så nu i 11. time stadig melder sig ind i kampen om ham. Åndssvagt at lave den slags aftaler, men de er stadig de rotter de altid har været. Og hvis Kondogbia ligefrem skal have betænkningstid til at vælge mellem os og fucking Inter, så drop ham.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Lentini
Inter har ikke de penge. Jeg vil anse det som højst overraskende fordi de allerede har blæst en del penge af grundet Shaqiri, Murillo og Brozovic, og har fået en løftet pegefinger af FIFA. De skal sælge fx Kovacic for at kunne byde ind, medmindre de kører vores stil der blæser på alt om FFP.

Men derfor kan de jo godt lække historier i pressen for at pisse os af. Det har de jo altid gjort.

On another note så ligner det en 1-årlig forlængelse af Mexes, mens Rami har interesse fra både Sevilla og Lyon.
Skrevet af Stankovic
Hvor har du læst om den aftale henne?
Skrevet af Fossa dei Leoni
Generelt må jeg sige at vores lønpolitik er helt hen i vejret, jeg håber med nogle af de kommende signings at folk rent faktisk viser de er flere millioner værd. Så vidt jeg ved, så er vores budget niveau blandt toppen af Italien og mange af de spillere vi har som: Honda, Pazzini osv. er slet ikke deres løn værd. Lentini tror du at Galliani har lært af sine fejl eller fortsætter cirkuset stadig?

Jeg har intet imod at Kongdogbia og Jackson får meget i løn, de har jo niveauet.
annonce
0