Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
Stankovic

Man behøver ikke at se en spiller på tv, før man kan danne sig et billede af,hvor god/dårlig han er. Jeg har set rigeligt i de 5 klip, og jeg kan virkelig ikke se noget ekstra ordinært i Pjaca. I min verden er 10 mil. Euro for ham sygt!

Om han er 20 eller ej, på nogle spillere kan man se det ret hurtigt. Altså om de har potentiale til noget stort, eller om de bare når til et vis punkt. F.eks. kan man se på Mastour (hvis du ved hvem han er - google ham), at han er et kæmpe talent i en alder af bare 17 år. Dybala er endnu et godt eksempel på en spiller der bliver meget stor.

Saponara har jeg absolut ingen fidus til. Spillere som ham er der dælme mange af rundt omkring. Har hørt, at Napoli vil smide 15 mil. Euro på ham. De må ha drukket af natpotten eller noget.. 15 mil for ham er dælme en god forretning for Milan. Vi siger JA TAK til den handel, med mindre Juventus byder mere.

Du: "Saponara er jo nemlig en stærk defensiv midtbanespiller helt ligesom Kondogbia, hvorfor at Juventus da helt sikkert vil være interesseret i det bytte nu når de åbenbart søger en defensiv orienteret midtbanespiller."

Hvis du med denne sætning mener, at Kondogbia og Saponara er lige stærke/gode, så synes jeg du skal interessere dig for en anden sport end fodbold.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Vi får åbenbart kun 30% af salget for Saponara. Anyway han bør sælges.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Vorherre bevares! Så har Galliani og Nelio Lucas gudhjælpemig sat til middag sammen med Inters delegerede Ausilio og Fassone, samt Monacos vicepræsident og Kondogbias agent her til aften. Inter har tilsyneladende en aftale med Imbula, men han er åbenbart backup til Kondogbia. Inter var først ude i hele det her Kondogbia-ræs, hvor man blev enige med Kondogbia om en kontrakt. Men det er egentlig ikke det springende punkt, fordi Kondogbia har interesse i at skifte til hvem som helst af Milano-klubberne.

Det springende punkt er kravet fra Monaco, som Inter endnu ikke har mødt. Milan har lagt et bud der inkl. bonus kan strække sig til 35mio€, hvor Inter derimod har lagt et bud der inklusiv bonusser lægger sig på 25mio€. Nu skal Ausilio så snakke med Monacos vicepræsident i nat, fordi Monaco gerne vil vide hvor langt Inter vil strække sig. Monegaskerne har naturligvis interesse i denne budkrig mellem de to Milano-klubber for at presse prisen så langt op som muligt. Jeg synes allerede at 35mio€ er 5mio€ for meget for Kondogbia, så Ausilio må gerne lige stramme op, og strække våben, fordi jeg gider sgu ikke smide flere penge, men jeg gider heller ikke tabe en budkrig til fucking Inter.

@ Fossa

Jeg har endnu til gode at se Faraoen spille bare tilnærmelsesvis en god kamp som centralangriber. Han er ikke speciel god til at spille centralt, og med ryggen mod mål. Ménez er ham overlegen både teknisk og i sine vendinger på førsteberøring. Og at en angriber er individuel og vil score mål, er ikke noget som kan få mig op i det røde felt.

Mht. Saponara vil han rigtig nok være langt mere anvendelig nu med et andet spilsystem, men Empoli har altså en købsklausul på 4mio€. Det ville undre mig meget om de ikke benytter sig af den. Ydermere har Milan en klausul på 30% af videresalg på Saponara. Og Empoli ligner en klub, der vil kræver +10mio€ for Saponara, hvorfor Milan i hvert fald havner på et samlet salg på et sted mellem 7-10mio€. Og hvis det endelig skal være, så er det trods alt en fin pris.
Skrevet af Great Milan
Der går rygter om at Inter gerne vil byde 35 mil Euro nu. Berlusconi vil om nogen ikke tabe en budkrig til Inter. Sker det, bør Galliani pakke kufferten og fise af. Han skal ikke have flere chancer, for han kan tilsyneladende ikke finde ud af det her med at forhandle længere. Tevez sagaen og nu måske Kondogbia. Der skal strammes op. Vil de have 35 mil Euro, jamen så må de give dem det. Smid så 4 mil Euro i løn til spilleren + evt. bonus. Så må den da være hjemme.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Galliani skal ikke ud og give mere end de 35mio man har strukket sig til nu. Det ville være helt og aldeles hovedløst. Der løber altså en Witsel rundt i Rusland, som gerne vil væk...
Skrevet af Great Milan
Enig, 35 mil. Euro, 4 mil Euro i løn + CL bonus. Byder Inter mere end det, så må de få ham.
Grande Milan!
Skrevet af Stankovic
Great Milan:

Først og fremmest behøver du ikke at forsøge at belære mig. Jeg tog endnu et af dine mange mindre stupide postulater og forsøgte at pensle det ud med fede strøg, for at vise hvor intet sigende det nok engang var.

Gud pokker kan man da ikke ud fra et eller flere klip på youtube bedømme en spiller. At du så nu skriver et halvlangt indlæg om alt muligt andet, end at forholde sig til det jeg konkret skriver, hvilket endda var på få linjer, er underfrankeret og vel reelt et forsøg på at dække sin dumme udtalelse.

Du: "Saponara er jo nemlig en stærk defensiv midtbanespiller helt ligesom Kondogbia, hvorfor at Juventus da helt sikkert vil være interesseret i det bytte nu når de åbenbart søger en defensiv orienteret midtbanespiller."

Hvis du med denne sætning mener, at Kondogbia og Saponara er lige stærke/gode, så synes jeg du skal interessere dig for en anden sport end fodbold.


Forsøger du at trolle mig med disse linjer? Gør du? Det håber jeg da næsten. Hvordan pokker du kan få det du citerer mig for til at blive et udtryk for, at jeg forsøger at fortælle at de er lige gode, ja, det er så sandeligt tragikomisk.

Apropos det med at jeg skulle finde mig en anden interesse, så synes jeg glimrende selv du skulle tage det op til overvejelse. Dine konstante postulater, hvor du udover at skilte med en mangel på en evne for, at deltage i en diskussion på et voksent niveau, samtidigt med dine oneliners der tydeligt indikerer, at du enten ikke besidder en ret stor reel viden om Milan eller du rent fodboldfagligt har svært ved at forstå det taktiske element gør, at det er trættende at følge med i en fodboldtråd her som ellers indtil da var kvalitetsmæssigt i orden.

Jeg vil holde mig en endegyldigt længere pause fra denne tråd og ønske Lentini og de andre saglige brugere held og lykke med kampen og transferperioden. Et stærkt Milan vil være for alles bedste.
Skrevet af Great Milan
Det sidste du skriver, vil jeg sætte stor pris på.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Noget undrer mig.

Vi snakker meget om at Miha vil spille 4-3-1-2.

Nogle af de transfers vi pt sættes i forbindelse med, tyder dog i mine øjne på noget andet.

Pjaca og Salah er jo udprægede wing-typer. Jeg har svært ved at se at planen kunne være andet end 4-3-3 eller 4-2-3-1 i den henseende.

Spørgsmålet er så hvad der sker omkring Zlatan og Martinez. Vi henter naturligvis ikke begge for at den ene skal sidde på bænken.

En 4-3-1-2 vil klart betyde afsked med Cerci og SES. Jeg er helt enig med Lentini i - og det bør i øvrigt være evident for enhver - at SES ikke kan spille centralt. Det er prøvet ved mange lejligheder både i Milan og på landsholdet - hver gang har været uden succes.
Skrevet af Lentini
Salah skulle ikke have interesse, men med Pjaca vil man faktisk også været dækket ind til en alternativ 4-3-3 fordi Niang, Menez og Jack yderligere er der til at besætte pladserne. Honda vil nok også smides ind i den ligning. Det er kun fint at have taktiske alternativer.
Skrevet af Rossoneri
Jeg er ganske enig i at det er fint at have alternativer. Jeg ville dog undre mig over at man brugte +10M på en spiller der udelukkende passer ind i et alternativt system.

Nu kunne noget i øvrigt tyde på at Kondogbia ikke kommer - i hvert fald siger Galliani at der er gået voldsom inflation i både pris og lønkrav.

Samtidig tyder noget også på at Martinez kunne ryge for næsen af os, idet vi ikke skulle være interesserede skrive under på kontrakt uden et foregår de lægetjek (som trækker ud). Det skulle både Arsenal og Atletico pønse på at udnytte.

Jeg hører til dem der synes at 35M er rigtigt mange penge. Smid deroveni lønninger der kommer til at ligge i den højeste ende i ligaen. Får vi ikke Kondogbia og Martinez til de priser, er jeg ikke super ulykkelig.

Jeg vil langt hellere smide penge efter Zlatan og give Niang chancen som backup.

En dygtig midtbanespiller forbliver stadig et krav. For 35M når man dog rigtigt langt.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Synes vi burde sælge Menez, når vi kan få en sjat penge for ham og at jeg ikke tror han får en ligeså god sæson. Kevin Gamiero bliver også rygtet endnu en ligegyldig spiller.

Desuden siges det at Galliani overvejer at trække sig pga Kongdogbia kræver for meget i løn, tror det var omkring 7 millioner euro i årsløn. Kæft et grådig svin, hvis det passer.
Skrevet af Lentini
Pjaca beskrives som en spiller der kan spille i et angreb med en mere stationær makker, så det ville jeg ikke være så nervøs for.

Jeg hører til den kategori af mennesker der mener 35mio for Martinez er for meget. 10mio for meget i min optik, men det er nok svært at frakende Gallianis opmærksomhed andetsteds grundet hans mancrush på Jackson. Jeg synes ligeså godt man kunne investere i Luiz Adriano i Donetsk. Han er for mig ligeså god, yngre og ikke mindst billigere i pris.

Derudover tror jeg Galliani vil strække sig langt(for langt til min smag) for Kondogbia. Inter forsøger at snakke med Kondogbias agent igen i skrivende stund. Der skal komme et nej fra Kondogbia til Galliani vil strække sig, fordi han vil ikke tabe til Inter og han vil slet ikke tabe til Mancini. Der ligger noget gammelt nag mellem de to parter, som har strakt sig over en årrække.

Var jeg Galliani forhørte jeg mig ved Witsel istedet for, fordi de har sat et krav på 30mio for belgieren, men det bliver næppe tilfældet.
Skrevet af Lentini
Desuden er det agenten for Martinez som spiller dobbeltspil. Så synes jeg bare man skal lade handlen gå tilbage, så må agenten jo tigge og bede Atletico om at ligge de 35mio for Jackson, fordi kender man Pinto ret i Porto slækker han ikke på kravene.
Skrevet af Great Milan
Synes godt nok Monaco og ikke mindst Kondogbia er grådige. 35 mil Euro, 4 mil Euro i løn + bonus ved CL deltagelse næste sæson, så burde den handel være lukket og slukket. Hvis de virkelig kræver mere end det, så synes jeg bare Inter skal have lov at byde højere. Galliani havde jo nærmest alt på plads, da han fløj til Monaco igår, men så kommer Inter ind i billedet i 12. time. Hvorfor? Kun fordi de vil ødelægge det for Milan. De har i hvert fald været med til at skrue prisen gevaldigt op. Mancini er manden bag det pludselige indgreb, som Lentini også påpeger. Et gammelt had.

Men vi skal lige huske på, at vi bliver nødt til at byde højere end alle andre for Martinez og Kondogbia, da vi ikke kan spille med CL musklerne. Altså en spiller vil være nemmere at købe for et CL deltagende hold, end det er tilfældet for Milan, som end ikke er med i Europa næste år. Derfor skal og må vi gøre alt, hvad der falder i vores magt for at lukke disse to handler. For gør vi det, skal det nok blive nemmere at hente andre store navne. Mister vi disse handler, mister også muligheden for at hente andre store navne. Derfor må vi ikke give op overfor hverken Inter og Atl. Madrid.

Grande Milan!
Skrevet af Old Bull Lee
Åhh den transfersaga vil ingen ende tage..!

Jeg fatter simpelthen ikke at de gamle rotter igen er ved at ødelægge klubben med deres ødslen.

Jeg vil gerne have seværdigt konkurrencedygtigt hold men ikke til fordel for at vi havner i samme situation om 2 år igen.

Jeg tror jeg forholder mig passivt indtil div. transfere er ufficiale.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Old Bull Lee
Problemet er jo også at Berlu har enorme armbevægelser og sender et klart signal ud til resten af fodboldverdenen: Far vil bruge penge, mange penge.

Det er klart at div. opportunister vil presse hvilken som helst mulighed for at presse hver en euro ud af os.

Det er et meget, meget farligt projekt vi har gang i. Jeg er ikke enig i at de store navne bare havner hos os fordi andre siger ja, så ville vi have mærket det ed f.eks. Torres

Vi skal have et langsigtet projekt som spillerene kan stole på. Det nytter ikke noget at vi henter 10 spillere i 2 transfervinduer hvor de ellers ryger igen efter et halvt til et helt år.

"Old Lull Bee"
Skrevet af MaggiMagg
måske man kunne have lukket handlen før man begyndte at snakke om transfermål i pressen? bare en tanke.
Skrevet af Great Milan
Det er også noget mærkeligt nogat at kæfte op om, at man har mange penge, og at man vil købe spillere for 120 mil Euro osv. Det er også mærkeligt, at Galliani skal gøre sig så meget bemærket hver gang han skal tale med en spillers agent. Hvornår lærer vi, at vi skal forhandle i skjul og al hemmelighed? Det er ikke videre kløgtig forretningsgang.

De sidste mange år har man nævnt navnene på alle de spillere Milan var interesseret i, og så endte det med at Juventus og Roma løb af med dem. I år det så åbenbart Inter vi skal kæmpe med.
Grande Milan!
Skrevet af Milanisti
Man behøver ikke at se en spiller på tv, før man kan danne sig et billede af,hvor god/dårlig han er. Jeg har set rigeligt i de 5 klip, og jeg kan virkelig ikke se noget ekstra ordinært i Pjaca. I min verden er 10 mil. Euro for ham sygt!

Det er jo så sygt dumt skrevet.. Hvad så med Robinho? Kæmpe talent - alle havde spået det, men hvad skete der?

Ingen kan jo spå i fremtiden. Sådanne udtalelser udstiller jo bare din ignorance på det groveste.
annonce
0