Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
Robinho kæmpe talent? ALdrig i min verden.
Grande Milan!
Skrevet af Serpente
Det er ti meter for dumt at blive presset op fordi det er inter. Monaco er ikke grådige. De havde jo sagt god for prisen, men siger jo ikke nej til et højere bud. Det ville milan heller ikke have gjort. Spilleren er grådig, men det er de fleste spillere idag. Jeg så gerne kondogbia i milan, men ikke til mere end 4 i løn, og det er fordi vi ender med splid i gruppen. Hvis vi bare sprænger banken på 3-5 nye stjerner, så vil andre blive utilfreds, fordi vi kommer fra en periode hvor lønnen har været lav for nogen, og vi har endda set spillere som måtte i egen lomme for at komme til klubben. Den utilfredshed vil kunne ses på banen, og så er vi lige vidt. Man kan ikke bare gå fra sort til hvid på den måde medmindre andre også får del i festen.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Milanisti
Robinho kæmpe talent? ALdrig i min verden.

Den hype fik han dengang.. Men så gammel er du vel heller ikke, knægt.
Skrevet af Great Milan
Jeg vil så mene, at langt de fleste spillere fra den netop afsluttede sæson skal lukke og være tilfreds med den løn de får idag. De fortjener ganske enkelt ikke bedre. Der er jo også en grund til at der bliver brugt mange penge nu. Netop fordi keglerne i sidste sæson underpræsterede i det groveste. Ganske få af dem gjorde det godt sidste år. Lopez, Antonelli, Bonaventura og Menez. De andre skal være tilfreds med, at de stadig er at finde i klubben. Så i min optik ingen grund til splid på grund af lønnen. Lønnen vil jo altid være individuelt fra spiller til spiller, og det må man være indstillet på. Man skal være professionel.
Grande Milan!
Skrevet af Serpente
Robinho var lige så stort talent som messi da han kom til madrid. Det gik helt anderledes som vi alle ved, og pato er jo et lignende eksempel. Hvis du gm virkelig kan se hvordan folk med sikkerhed vil udvikle sig, så synes jeg du skal skynde dig ind i branchen, for så blir et kæmpe navn. Ingen af topklubberne har den indsigt, hvorfor man ser fejlkøb på fejlkøb.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Geddar , moderator
Det tyder på uvidenhed eller problemer med hukommelsen hvis man ikke kan anerkende at Robinho dengang var et kæmpe stort talent. Få unge spillere var eftertragtede end han var da han skiftede til Real, hvor han var fast fra første færd.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Serpente
Jeg er enig i at de burde have selvkritik nok til ikke at tænke på lønstigninger, men sådan er fodboldspillere sjælden. De tænker ofte at det er resten af holdet der fejler, og jeg tror de fleste spillere vil bede om lidt mere, hvis vi pludselig uddeler lønninger i 7-9 million klassen. Men måske tar jeg fejl.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Fossa dei Leoni
Luiz Adriano er 1 år yngre og har spillet i en væsentlige dårligere liga.


Hvis Kongdogbia kræver den løn, som han gør og Atletico vil købe Jackson for 35 millioner, be my guest. Vi kan finde bedre og billigere alternativer. Som Lentini nævner, så render Witsel rundt i Belgien, men han fylder snart 27 år.
Skrevet af andib
Jeg kan ikke forstå dem af jer, der mener at Kondogbia er grådig. I en relativ kort karriere skal han selvfølgelig forsøge at presse citronen. De fleste af os gør vel det samme, når vi er til forhandlinger om lønnen og kan vi få mere andetsteds, så er vi heller ikke blege for at smutte.

Ligesom på fodboldbanen er der nogle stykker der gerne bliver samme sted et helt liv, da de føler sig i trygge rammer, men størstedelen søger mod de steder, hvor enten udfordringern (her måske CL) eller lønnen giver vedkommende mest.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Lentini
Donetsk er i samme situation som Porto. Der er tophold som Donetsk, Kiev, Porto, Benfica og Sporting plus alle de andre som er milevidt fra de nævnte.

Inter får Kondogbia og vil også have Imbula - så er der ihvertfald blæst 55mio af hos naboerne plus deres tvungne klausuler på Shaqiri, Brozovic, Santon med Murillo oveni hatten. Det er omtrent 90mio de har klasket afsted. Det troede jeg alligevel ikke de havde nosser til - Mancini har åbenbart en kæmpe magt hos naboerne. Mon ikke Kovacic og Guarin bliver herpet ud nu?

Witsel er verdensklasse, og som nævnt en million gange før, så skal man have her-og-nu løsninger samt perspektivrige transfers. Witsel er det første.

Nu skal jeg lige have et par timer til at fordøje Kondogbia fadæsen, selvom jeg synes prisen er for voldsom, men alligevel... Fucking Inter og fucking Mancini. Jeg håber hans muskelfodbold brænder sammen.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Desuden laver Inter idiotiske handler, deres forsvar er elendigt og deres angreb med undtagelse for Icardi er intet at råbe hurrah for. Mancini er en defensiv træner, alligevel er deres forsvar elendigt. Og som du selv nævner Lentini, allerede brugt 90 millioner €, hvis de kommer med i Europa næste år, så må de jo straffes rigtigt hårdt?

De henter to ens spillertyper for 55 millioner €, jeg er på ingen måder misundelig på Inter.
Skrevet af Lentini
Der er ihvertfald ingen undskyldning fra Mancini nu. Han får leveret sit Scudetto-mandskab, så nu skal han præstere og stoppe med at jamre.

Jeg vil da gerne have Kondogbia, men prisen er ude af proportioner - fornuften skal sejre i sådan et øjeblik selvom det er noget pis at Inter løber med ham.

Imbula er jeg ikke vild med, men også en typisk Mancini profil. Synes da vi skal give et bud på Kovacic istedet nu sammen med Witsel.
Skrevet af Lentini
38mio plus 4mio + bonus pr år får han i Inter. Det er pænt pebret, lønnen skal han nok leve op til.
Skrevet af Goikoetxea
GM kaldte ham jo en af verdens bedste om 2 år, måske læser Inter med herinde.
Wise Men Say...
Skrevet af Great Milan
Godt køb af Inter, absolut. Galliani er en fallit erklæring.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Han har da også klart potentiale til at nå et niveau a la Matuidi. Og det er da ihvertfald verdensklasse. Det med verdens bedste er som øjnene ser. Alle har forskellige præferencer.

For min skyld må Jackson også gerne falde igennem. Så får Galliani muligheden for at starte forfra - ikke at det hjælper det store.

Det er fandeme ikke let at være fan af en klub, hvor jeg konstant synes man tager den forkerte vej.

Allerede ved den nye træner går man stik modsat vej af det Silvio egentlig ønsker. Offensiv fodbold med teknikken i hovedsæde. Det er altså ikke Sinisas fodbold - den er mere rugbrødsbetonet som hans klaphat af en mentor.

Jeg synes helt ærligt man har glemt den identitet. Men muligheden har jeg for en gang skyld lagt for meget i Silvios ord.
Skrevet af Fossa dei Leoni
^^ Care to translate?
Skrevet af Lentini
Berlusconi har flere gange igennem hans periode som ejer/præsident af Milan hæftet sig ved at Milan skal vinde naturligvis. Men man skulle vinde igennem offensiv teknisk fodbold. Sacchi var revolutionerende for hele fodbolden, mens Capello førte det videre i en lidt mere stram forfatning. Carlos fodbold er lige den type fodbold, som Silvio beskriver. Allegri er lidt mere fysisk præget i sin stil, men på andre punkter slægter han Carlo meget fin på i syn på fodbolden, blandt andet den teknisk betonet omgang af bolden.

Sinisa har desværre sat på pladsen lige ved siden af Mancini i for lang tid, fordi hans fodbold er stærk inspireret af Mancini. Et fysisk boltværk der skal tromle modstanderen midtover. Møder man mandskaber der kan matche fysisk, har man problemer fordi man så er henladt til individualismen ved den enkelte spiller. Og den type træner, er ikke det som Silvio har beskrevet igennem tiderne.

Jeg må sige at jeg havde foretrukket Montella. Han har sin naivitet der spiller ham et puds stadigvæk, men i det mindste havde han stået for teknisk offensiv fodbold. Sinisa er sølet ind i Mancinisk fodbold.
Skrevet af Serpente
Andib. Tyv tror hver mand stjæler. Der er flere end du tror, der ikke kun tænker på at få flere penge, men som kan stille sig tilfreds og være glade for hvad de har. Det handler ikke altid om at være tryk, men bare noget så simpelt som tilfredshed.
Argumentet med den korte karriere holder ikke. Kondogbia kunne leve lykkeligt til han blir gammel alene på sin nuværende kontrakt, og karrieren stopper jo kun hvis spilleren ikke gider arbejde efter fodbolden. Der er jo en verden af muligheder for tidligere spillere, og går det helt galt, så kan han vel blive fodboldkommentator. Jeg håber ihvertfald ikke det lykkedes ham at hente 15millioner mere i årsløn fra os bare fordi inter er inde i billedet.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
annonce
0