Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
Dana er tydeligvis oprørt, men det skal man ikke udtrykke på den måde. Han burde være mere professionel end dette. Inter har vundet kampen om Kondogbia mod os, og det skal Inter fans da have lov at fejre. Vores fans havde vel gjort det samme. Og så den der til sidst "den der ler sidst, ler bedst", skulle han nok vente med at komme med NU.

Noget andet.. Med hensyn til Rami handlen siger Galliani "det er en privat snak med Sevilla, så jeg kan ikke udtale mig". Kunne du for fanden ikke også lære at holde din kæft, når du skal forsøge at købe en spiller. Så kunne det være du kunne lukke en handel, når du er 5 milimeter derfra.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Hvad blev der i øvrigt af vores ven Johannes Geis? Han er vel den type spiller vi står og savner.

Har andetsteds set at Jöel Veltman også skulle være en mulighed til det centrale forsvar. En spiller der både er stærk i sit markerindspil og som samtidig har en hæderlig teknik.

Jeg er ofte lidt lunken ved hollandske forsvarspillere. I de senere år har der været for meget fokus på det offensive, mens de let falder igennem defensivt.
Jeg har rådført mig med en inkarneret Ajax fan der har fulgt klubben i 30 og han mener bestemt at Veltman har hvad der skal til for at blive en profil i europæisk fodbold.
Skrevet af Fossa dei Leoni
For første gang i mange år ser deres forsvar ud bedre end deres angreb. Ville ønske vi havde gået efter De Vrij.
Skrevet af Serpente
Jeg er enig med gm om at bonera skal videre. Han koster mål hver gang han er på. Dog må jeg sige dig imod ang. at han er klubmand . Bonera fortjener respekt for sin tid i milan, for han har været en god breddespiller, bare ikke i år. Udenfor banen og i omklædningsrummet har han ifølge spillere og trænere været en stor personlighed, og han har været professionel og ydmyg i sit job. Præcis som abbiati. Flere af deres sags tak.

Er det i øvrigt ikke anden gang at bee er ude og tage afstand fra dana i pressen? Hvad sker der for det fjols. Det er jo mega pinligt for klubben at blive sat i bås med en forhandler der kalder rivalerne rotter.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Old Bull Lee
Veltman er klart en med fremtidsperspektiver i, men er meget mere usleben end f.eks. De Vrij var.

Det ærgrer mig også grænseløst at vi ikke fik gaflet De Vrij.

Det bliver spændende at følge Milans ageren på transfermarkedet efter denne katastrofale start.

Som jeg skrev før så er Alderweireld utrolig interessant, men Saints udløser sikkert klausulen.

Problemet er så også at har svært ved at forsvare de sidste 2 års kaos, så vi ville sikkert tabe en kamp med Schalke om f.eks. Clasie.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Old Bull Lee
Det føles også som om at Nelio Lucas spiller os ud mellem forskellige forhandlingsparter for at presse prisen op.

Det ville da være en fordel at have Doyen som partner når det kommer til spillerkøb men det har da ikke virket sådan.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Lentini
Det forlyder ihvertfald at Galliani er en lille smule træt af Lucas, og går solo nu.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg ser i sagens natur en del hollandsk fodbold, og jeg må s´gu sige, jeg har lidt svært ved at se Veltman begå sig i Italien. Jeg tror, niveauet ikke er til meget mere end De Eredivisie, så hvad I vil med ham, må guderne vide. Endvidere tror jeg, Clasie er meget opsat på engelsk fodbold - logisk, hans spillertype i mente - hvor både Southampton og United melder sig meget interesserede i ham.

Alderweireld bør være én, Fester skal gå efter. H
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lentini
Joël Veltman synes jeg er alt for rå - han skal virkelig finpudses. Jeg har ikke den store tiltro til ham, må jeg indrømme.
Skrevet af Lentini
Jeg savner lidt Braida i disse dage. Han kunne fint tage sig af Abdennour og Maksimovic, mens Galliani så kunne lege rundt og spille stormongul i hhv St. Petersborg og Sevilla/Donetsk.
Skrevet af Old Bull Lee
Hvis det udelukkende er jern på midtbanen som Miha er ude efter forstår jeg ikke at man ikke har prøvet at lande Mbia der har haft en kanon sæson med Sevilla.

Mht. forsvaret ville det være bedre at hente end Vlaar selvom hans skadefrekvens har været høj, kan det ikke være værre end Alex. Han er også lige en tand yngre
"Old Lull Bee"
Skrevet af Sheriffen
@Bosse

Men hvordan, Sjæriff, HVORDAN?! Med den vanvittige indlægsfrekvens, kan der ikke være meget tid til at ryge.


Meget af det er sådan lidt kælligeagtigt, så jeg formoder, at vi er ude i noget multitasking.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Lynild
Det er jo ikke ualmindeligt at ryge og rejse, så mon ikke rejse kan substitueres med andre ting?
Skrevet af Bishop
Jeg her været væk nogle dage uden dækning på mobilen, men jeg kan forstå at min skepsis og frygt viste sig at holde stik, ingen nævneværdige spillere sikret, og dem vi havde på sigtekornet er gået til konkurenterne. Det er fandme typisk...
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Ja, det har været noget uforløste at følge Galliani og Lucas turnere rundt til ingenting. Nu må vi se hvad Galliani kan på egen hånd.

Jeg forstår ikke helt hvorfor han ikke indleder en snak om Bacca når Sevilla og Emery er så vilde efter at få Rami. Det ville da være oplagt og tidsbesparende istedet for at gå og drømme løs om Zlatan eller Cavani. Man kan ligeså godt forholde sig til at det er umuligt og lade dig overraske istedet for hele tiden at håbe.

Rabiot vil væk igen fra Paris. Han kunne også sagtens være en mulighed til midtbanen.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Der er snak om vi har mistet Jose Mauri til Fiorentina, hvilket jeg mener vil være en faliterklæring, hvis det virkelig var sådan at vi var ude efter ham. Hvis jeg ikke tager helt fejl så er Adrien Rabiot en defensiv midtbanespiller, da han blot er 20 år gammel vil jeg gerne hilse ham velkommen i Milan, da han har potentialet til noget stort.
Skrevet af Lentini
Jeg tror Galliani venter lidt med de mere sekundære køb som fx Mauri eller Soriano. Det er ikke spillere til start 11\´eren og dermed er de ikke førsteprioritet. Baselli smides også ind i den kategori.

Angriberen er som altid førsteprioritet i Milan, men denne gang er det ikke så dumt at prioritere det først i og med det ikke vælter med tilgængelige 9\´ere på markedet. For mig er der kun to: Luiz Adriano og Bacca. Efter det går man en hylde ned til Destro osv,. Derfor skal han ud og finde den angriber. Hvem det bliver af dem er for mig ligegyldigt.
Skrevet af Rossoneri
Rabiot skal være meget velkommen.
Skrevet af Lentini
Ynkelig som Pompeo, Martinez\´ agent trækker i land - jeg gider sgu ikke se på Martinez efter hans leflende agent ikke kan bestemme sig.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Enig, glem lige Martinez. Så lad os hente Bacca i stedet for, der er mere proven.
annonce
0