Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
Grande Milan!
Skrevet af Bishop
Witzel er da umiddelbart en klar forbedring, jeg kan huske da vi var efter ham inden han skiftede til Benfica, han synes aldrig helt at have levet op til forventningerne omkring ham. Man kan i hvert fald undre sig over hvorfor han aldrig er endt i en af de 3 store ligaer.

Forhåbentligt klarer han skiftet, hvis det bliver en realitet, noget bedre end vores Japanske ven.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Zenit kom jo væltende I sin tid med 40mio€ plus en garanteret klækkelig lønforhøjelse. Witsel gik efter pengene, og fik stadigvæk CL-fodbold.

Jeg synes umiddelbart det er svært at lave sammenligninger, men egentlig minder han jo om Kondogbia - bare udstyret med et højreben. Og det er jo generelt for de spiller vi søger - de har stor fysik, fylder meget og stort løbepensum(Rabiot, Witsel, Kondogbia osv.). Men I de pebrede priser får man jo så teknikken.
Skrevet af Great Milan
Bocchetti er sendt tilbage til Spartak Moskva. Synes det er fint.
Grande Milan!
Skrevet af Bosse1983
Som spiller er Witsel vel lidt mere "Fellaini-typen", uden den eorme størrelse. Han er mere central midt, hvor Kondogbia er skolet dybere i banen. Han er en glimrende pasningsspiller, med et fornuftigt teknisk niveau, men han er ikke noget jern som sådan. Der minder han lidt mere om Imbula, som en regulær tovejsspiller. Kondogbia har alle forudsætninger for også at blive en god box til box, men Monaco har holdt ham i kort snor taktisk.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Fossa dei Leoni
Forventer at Bertolacci og Witsel bliver signet hurtigt. Dernæst kan man gå efter en centerforward og midterforsvarer. Er der ikke snart noget nyt om nogle af vores spillere, der bliver sendt af sted?
Skrevet af Lentini
I forlængelse af Bosses indlæg vil jeg også mene at Witsel er mere mobil end Fellaini og knapt så kluntet.

Man kan da håbe at Rami snart er fortid og en vis colombiansk angriber bliver sendt den anden vej. Kunne snildt forestille mig at Galliani prøver men det er ikke så sikkert at Bacca vil skifte.
Skrevet af Great Milan
Fossa dei Leoni

"Forventer at Bertolacci og Witsel bliver signet hurtigt. Dernæst kan man gå efter en centerforward og midterforsvarer. Er der ikke snart noget nyt om nogle af vores spillere, der bliver sendt af sted?"

Witzel skal vi nok få signet, og Bertolacci har vi efter sigende smidt 13 mil Euro efter, så lad os se, om Roma vil af med ham.

Destro skulle være på vej til Monaco. Essien er på vej til græsk fodbold. Rami enten Sevilla eller Lyon. van Ginkel på vej tilbage til Chelsea. Bocchetti som sagt tilbage til Spartak Moskva. Pazzini taler bl.a. med Fiorentina og Sampdoria, så ham tror jeg også vi får skippet. Cerci måske tilbage til Torino. Allesammen gode nyheder dog med disse undtagelser. Muntari har bedt om at blive, og han vil gerne gå ned i løn. Det samme har Bonera bedt om. Hvis de to bliver, så viser det blot, at vi ikke er blevet klogere. De er absolut de to ringeste spillere på holdet stærkt forfulgt at van Ginkel.

Higuain bliver sat i forbindelse med Milan. Vi har åbenbart været i kontakt med hans agent/bror. Napoli kræver dog 50 mil Euro for ham, hvilket er alt for meget efter min bog. Men spilleren selv skulle være frisk på at skifte Napoli ud med Milano, som han skulle være meget glad for.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Det er i hvert fald ikke pengene, som vil skille os fra Witsel. Og givet fald heller ikke Bacca. Det er mere at Milan slet ikke er så attraktivt længere, hvilket giver nogle daglige leverstød.

Higuaín har vel også gjort sig mere eller mindre uvenner med stort set alt i og omkring Napoli. Han har opført sig som en ulidelig krukke, og i Napoli er der kun en argentiner, som må opføre sig sådan. Det har Higuaín ikke fattet.

Derudover er jeg ikke synderligt interesseret i at stikke for mange penge ud til decideret konkurrenter.

Der er også begyndt at komme lidt fokus på defensiven af medierne. To spillere skulle være oppe i overvejelse også. Kamil Glik i Torino, som har et 15mio€ prisskilt på sig. Den anden er den unge 21-årige Aymeric Laporte fra Bilbao. Alene det lyder helveds dyrt – de har det med at tage voldsomme priser for deres stjerneskud. Jeg har ærlig talt ikke set meget til Laporte. Alene det han er spanier/basker gør mig lidt forbeholden, men jeg kender ham ikke særlig meget som spiller.
Skrevet af NickRomano
Laporte er et kæmpetalent, men helt udenfor Milans rækkevidde.

Ath. Bilbao forholder sig til deres spilleres frikøbsklausul, og senest - indenfor den seneste måned - har de fået hævet Laportes klausul til 45 mill. euro.

Lader Bilbao spilleren gå billigere, vil f.eks. Barca ( som muligvis har Laporte som 1. prioritet til centerforsvaret ) og Real Madrid stå klar med det samme.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Great Milan
Vi har snakket om det før. Det første store køb er så vigtigt for Milan. Når det første store køb kommer i hus, så skal andre spillere nok træde til. Men da Kondogbia på mærkeligste vis lavede en u-turn og skiftede til Inter i sidste øjeblik, fik Martinez også kolde fødder. Sådan er det i fodbold. Store spillere vil spille med andre store spillere. Det giver dem mulighed for at vinde noget. Hvem gider at spille for det Milan hold der er lige nu? Ikke ret mange.

Så det er uhyre vigtigt, at vi kommer ind i kampen og får lukket to store handler inden længe. For ellers bliver det en sommer med panik indkøb til sidst. Higuain er en god angriber, men han er næppe mere end 30-35 mil Euro værd. Skal vi endelig kaste så mange på en angriber, skal det være en der er bedre end argentineren. Zlatan vil koste mellem 10-12 mil. at hente. Ham tror jeg ikke vi skal udelukke endnu. Jeg tror man i Milan søger to angribere. Zlatan er den ene, og så kræver han naturligvis en skarp angrebsmakker, som man endnu ikke har fundet. Vi skulle have været hurtigere ude end Juventus for Dybala. Han er alle pengene værd. Vi må se om vi kan finde en i stil med ham. En lille og hurtig angriber ved siden af Zlatan.

Abdennour vil være en god forstærkning til forsvaret. Han har udtalt sig ganske pænt om grande Paolo. Måske han flirter lidt med Milan?

http://www.calciomercato…dini-105910

Grande Milan!
Skrevet af Lentini
I dagens Milano er 45mio€ ikke et beløb, som er svært at lægge ud. Spørgsmålet er snarere om Laporte vil – men som sagt er jeg forbeholden, fordi kender ikke rigtig til manden. Men ud fra Barcas interesse i manden kunne det da tyde på at manden har lidt i fødderne, som jeg personligt godt kunne tænke mig. Men når jeg håber et, gør klubben som regel det modsatte.

GM,

Martinez fik ”kolde fødder”, fordi han er udstyret med vendekåbe af en agent. Jeg er mere end godt tilfreds med at han ikke kom til Milan. Godt nok skal man ikke forvente noget i dagens fodboldverden, men så en twofaced optræden af Pompeo vækker meget lidt begejstring fra min side – det er slet og ret dårlig opførsel.

Jeg er ligesom dig enig i at man ikke skal afskrive Zlatan endnu. Jeg går egentlig bare og venter på at et angriberkøb i PSG kan åbne op for fornyede forhandlinger.

Jeg er som sådan ikke nervøs for at vi får brugt penge, fordi det skal vi nok. Og som sagt før, er transfermarkedet ikke engang åbnet endnu, og Galliani har helt sikkert forberedt en større liste.
Skrevet af NickRomano
Mon dog ikke 45 mill. euro er et beløb, som Milan får lidt problemer med, når der er adskillige andre huller at lukke.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Lentini
Næ, det er det egentlig ikke – kassen er slået op på vid gab i både Inter og Milan denne sommer. Man har kastet beløb mellem 35-40mio€ efter Jackson Martinez og Kondogbia, så 45mio€ er som hovedregel ikke et problem at smide ud, hvis man virkelig mener at denne Laporte kunne være manden der kan lede Milans defensiv igennem generationer.

Det er dog bare ved at være næsten 15 år siden man sidst investerede heftigt i en forsvarsspiller, Alessandro Nesta. Og historisk set har Milan altid været en del mere fedtede omkring forsvarsspillere fremfor offensiv-spillere. Så mon ikke Milan i stedet kaster sig over Maksimovic osv., det virker i hvert fald mere ligetil og en langt mindre risikabel investering. Der er en del forskel fra spansk til italiensk forsvarsspil på både godt og ondt, og til det beløb ville han skulle slå til med det samme.
Skrevet af Rossoneri
Sign Belotti nu!
Fin målnæse og arbejder hårdt.

Der er en ting som vi ikke taler så meget om her, men som vi tidligere har nævnt som en væsentlig faktor ift succes - eller mangel på samme.

Jeg synes det er interessant at se på nogle af de spillere vi er sat i forbindelse med, udfra om de også kan bidrage til kulturen.

Der skal være plads til individualisterne - det har der altid været i Milan. De skal bare "holdes oppe" af en stærk kultur der også altid har kendetegnet klubben.

Derfor står jeg stadig tilbage med et kæmpe håb om at Zlatan vender retur.
Der er overraskende stille omkring ham - det tolker jeg faktisk positivt.

GM skriver at Bocchetti er sendt retur til Moskva - jeg har ikke kunne finde historier der understøtter dette. Personligt hver jeg han bliver. En no-nonsense spiller med profesionelle dyder.

Af samme årsag ser jeg også gerne Honda blive og at Cerci bliver sendt retur til Madrid.

Mener har uden tvivl været et lyspunkt, men paradokset er at holdet (som enhed) har fungeret bedre når han ikke har været med. Man skal selvfølgelig passe på med at sætte den slags lighedstegn, men jeg mener faktisk at man kan argumentere for at der er noget om snakken.

Jeg ønsker mig et professionelt Milan tilbage!
Skrevet af Milanbaby
Det skrives på Milanellos twitter, sammen med et fint billede, at han er taget tilbage til Spartak Moscow:
https://twitter.com/milanello
Skrevet af Rossoneri
Mener = Menez
Skrevet af Lentini
Jeg synes også det er en smule trist at Bocchetti ikke bliver erhvervet permanent. Han er skide professionel, har en ordentlig attitude, går til stålet og er bare gennemført solid i det han foretager sig. Og hvad mere kan man forvente af en reserve? Med ham ville man også have en ”nødværge” til venstre backen, selvom det selvsagt ikk er hans favoritposition.

Men det bliver spændende at se hvad der sker i forsvaret. Jeg tror heller ikke man har det helt klarlagt, fordi man tøver med at forlænge både Mexés og Bonera. Og det kan sagtens være fordi man sidder med forskellige scenarier/spillere, der kan få kalkulen til at gå op.

Så også Italien, og Belotti er godt nok dedikeret. Jeg ville dog hellere erhverve Zappacosta – der er sgu nogle krummer i ham, og hvis han først bliver rigtig skarp med indlæggene kan han blive meget dygtig.
Skrevet af Lentini
Så har vi i min optik kun et skud tilbage i bøssen til at hente en topangriber. Luiz Adriano vælger pengene, fordi Shakhtar er blevet enige med Al Ahli om en transfer. Det efterlader så i min optik kun Carlos Bacca tilbage.

Giv nu bare Sevilla en spand penge og Adil Rami oveni, for fanden.
Skrevet af Lentini
I øvrigt er Witsel på bryllupsrejse, så det skulle da undre hvis han underskriver noget foreløbigt, medmindre han ønsker fruen på nakken.
annonce
0