Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
@Fossa
Jeg deler naturligvis din holdning omkring at Menez´ arbejdsmoral er tvivlsom (i bedste fald). En anden ting er at han synes at være meget udisciplineret.

Problemet i 4-3-3 var ret evident. Som 9´er manglede hans tilstedeværelse i boksen. Det gjorde det for let for modstandernes forsvar. Som wing er der behov for at løbe baglæns og følge modstanderens backs. Det er mildest talt heller ikke det han har brugt alt sin energi på.

Virkeligheden er dog at den manglende arbejdsmoral, lidt bedre kan fungere i en 4-3-1-2. Tag fx. Robinhos rolle sidst vi spillede det system. Det var heller ikke mange meter han løb baglæns.

Jeg undrer mig lidt over ønsket om at hente Luiz Adriano. Han minder i mit univers for meget om Bacca. Prisen på Adriano er ikke den store forhindring, men hans løn og ikke mindst forventning om spilletid ser jeg som problematisk.
Skrevet af Lentini
Hvis vi skal til at snakke defensiv arbejdsmoral, så kan vi jo passende også slette Zlatan fra listen. Han skælder desuden også meget ud.
Skrevet af Rossoneri
Hahaha Lentini - kort og præcist :)
Skrevet af Lentini
20mio vil Monaco have for Abdennour.

Jeg syns det ville være dumt at hente Luiz Adriano. Ikke bare fordi vi egentlig er godt dækket ind med spillere som kan spille boksrollen i form af Bacca, Niang og Matri. Men også fordi Adriano vil låse muligheden for endnu en non-EU spiller. Og det kan blive nødvendigt at have den åbne position til en central forsvarer, som fx Abdennour.
Skrevet af Rossoneri
Skulle vi ud og hente en ny angriber, så jeg rigtigt gerne at vi gik efter Jovetic. Dette hvis både SES og Menez skal sælges.
Han kunne være rigtigt spændende at se sammen med Bacca.
Jovetic siges at være "desparat" efter at komme tilbage til Italien og skulle koste i omegnen af 18M.
Skrevet af Rossoneri
Abdennour har meldt klart ud at han ikke vil til Milan (eller Italien i det hele taget).
The search continues...
Skrevet af Old Bull Lee
http://www.football-ital…an%E2%80%99

Så fik Abdennours agent lige lukket den.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Lentini
Ja, det skal jeg da love for. Men så kan han da fise til West Ham, hvis det er der han vil.

Mht Jovetic er han fremragende, men som det bliver nævnt, kræver det flere salg, hvis han overhovedet skulle blive aktuel. Derudover beholder jeg helst Menez, fordi jeg også synes Jovetic for ofte er skadet.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Altså inden han kom til Monaco og spillede så var der ingen der kendte ham, så han er ikke lige den jeg vil satse på.
Skrevet af Old Bull Lee
Jovetic er heller ikke min kop te.

Spændende om vi henter witsel eller rabiat nu hvor bertolacci er bekræftet
"Old Lull Bee"
Skrevet af Mastour Jr. DK
Så er Bertolacci 100% officiel! Han får en kontrakt til 2019!
Skrevet af Lentini
Det skal vi sgu! Jeg syns det er for tyndt at hænge sin hat på at Montolivo genfinder niveauet efter at have været væk godt et år, eller at Baselli og Mauri skal levere over det niveau, de hidtil har vist. Særligt fordi vi allerede har været bagud på midtbanen et godt stykke tid hvor navnligt Juventus og Roma er os overlegne. Inters metalmidtbane kan også vise sig svære at nedlægge.

Baselli og Mauri har talent, men de skal føres frem i rette hastighed og ikke kyles for løverne med alt for stort et ansvar.
Skrevet af Great Milan
Lig ikke for meget i hvad de agenter går og lukker ud. Abdennour ville elske at spille i Italien, det er jeg ret sikker på. Det handler bare om at give ham de rigtige penge, så ser vi ham i Italien. 23 mil Euro burde lukke og slukke den handel. Om vi har brug for ham? Hvis der er noget vi har brug for, så er det en type som ham. Sten hård, aggressiv og lynhurtig. En forsvarsspiller skal man slå sig på, og det gør man på Abdennour.

Galliani smid 23 mil efter ham for dælen og fjern så klovnen Bonera. Vi gider ikke spille 10 mand igen i år.
Grande Milan!
Skrevet af Bishop
Luiz Adriano er godt nok gået i charme offensiven, hvis han eller en anden angriber i den kaliber bliver hemtet så må SES næsten være fortid? Omend en angreb bestående af SES, Bacca, Adriano og Niang er yderst alsidigt. Men hvad med 10er positionen? Menez kunne bære interresant, og under de rigtige forudsætni ger kunne han godt fungere på den plads, så kan Honda og Jack være back up.

Uanset om man signer Adriano eler ej, så er en erstatning for Monty dog vigtig, endnu vigtigere er dog mindst en ny klasse CB..

Der er i hvert fald plads til optimisme, og lækkert at man for en gangs skyld ikke går et transfervindue i møde hvor man frygter at miste en klassespiller. Lopez, (Abate) Og De jong er på plads, resten er mere eller mindre undværlige.

Nå ja, her til sidst, så selv om at prisen var pebret for Berto, så er jeg tilfreds, han er klart en forbedring i forhold til hvad vi har nu, og så har han et potentiale vores andre midtbanespillere bestemt ikke render rundt med.https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af MaggiMagg
enig omkring prisen Bishop. hvis vi skulle få en billigere ender vi op med en ny muntari :< og nu skal vi bare finde en ordentlig CB.
Skrevet af Great Milan
Bishop

"Nå ja, her til sidst, så selv om at prisen var pebret for Berto, så er jeg tilfreds, han er klart en forbedring i forhold til hvad vi har nu, og så har han et potentiale vores andre midtbanespillere bestemt ikke render rundt med."

Vi skal forvente at betale mellem 3-5 mil Euro for meget uanset hvem vi køber i dette transfervindue. Dels så har vi meldt klart ud, at vi er kommet til mange penge. Når man sådan render rundt og reklamerer med "cash i banken", så er det klart, at de andre klubber vil forlange mange penge for deres spillere. Bertolacci´s markedspris er efter min mening på 17 mil Euro. Bacca burde vel koste 27 mil Euro.

Men når det er sagt, er jeg bedøvende ligeglad med de beløb vi betaler for de spillere vi henter. Det handler om at bygge et vinder hold op, og det gør vi kun ved at bruge mange penge. Vi er jo også nødt til at betale en god løn til spillerne for at tiltrække dem, nu hvor vi ikke er med i Europa.

Det vigtigste er, at vi ikke smider en masse små beløb efter middelmådige spillere som f.eks. er på niveau med Saponara, Valdifiori, Baselli.

Forstår stadig ikke, hvad man vil med Luiz Adriano. Håber Galliani kommer til fornuft og afblæser den handel.
Grande Milan!
Skrevet af Bishop
"Vi skal forvente at betale mellem 3-5 mil Euro for meget uanset hvem vi køber i dette transfervindue. Dels så har vi meldt klart ud, at vi er kommet til mange penge. Når man sådan render rundt og reklamerer med "cash i banken", så er det klart, at de andre klubber vil forlange mange penge for deres spillere. Bertolacci´s markedspris er efter min mening på 17 mil Euro. Bacca burde vel koste 27 mil Euro.

Men når det er sagt, er jeg bedøvende ligeglad med de beløb vi betaler for de spillere vi henter. Det handler om at bygge et vinder hold op, og det gør vi kun ved at bruge mange penge. Vi er jo også nødt til at betale en god løn til spillerne for at tiltrække dem, nu hvor vi ikke er med i Europa. "

Jeg er meget enig her GM, mht at man har været åbenmundet i forhold til pengene, så er der sikkert mange der ytrer at det er dumt af Milan, men for at have en god chance for at hente interessante navne er det nødvendigt at sprede budskabet, at man er villig til at spendere for at opbygge et fornuftigt hold. Minuset er så selvfølgelig at man kommer til at betale ved kasse 1, et nødvendigt onde om man vil .
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Fossa dei Leoni
Hvad jeg synes, så mangler vi mere en disciplineret midterforsvar som kan sit værktøj og råbe ad sine medspillere, dvs lidt af en ledertype. Hummels vil være den ultimative drøm, Adenour minder vist lidt om Rami på en måde.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Roma kræver 30 millioner for Romaglioli, de solgte en gang til overpris til os, men skal ikke igen. Så gerne vi fik Rham, men slet ikke for 30 millioner.

Sky rapporter at Larpotes buy out clause er 38 millioner, hvis han er så god som folk gør ham til, så lad os slå til og hente ham. Han er kun 21 år
Skrevet af Lentini
Laportes klausul skulle være svimlende 50mio, hvilket er helt vanvittigt. Roma er ligeså vanvittige med 30mio for Romagnoli - det ligner mere et \"hanerikketilsalg\". Hvilket er fair nok og forståeligt, men sådan en sum skal slet ikke forfølges.

Til sådanne beløb skal det være en spiller, som gør en mærkbar forskel.
annonce
0