Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af La Mir!!
Kan ikke hvorfor Roma skulle sælge ham, jeg vil tro, han kommer til at få meget spilletid i næste sæson. Castan ved vi ikke, hvor han står, når han kommer tilbage. Så er det godt at have et talentfuld 3. Valg som Romagnolli til at agere i rotationen.
Daje!
Skrevet af Goikoetxea
"Sky rapporter at Larpotes buy out clause er 38 millioner, hvis han er så god som folk gør ham til, så lad os slå til og hente ham. Han er kun 21 år"

Den er på 50 millioner euro, han har lige forlænget sin kontrakt og der blev det skrevet ind. Martinez gik for 40 millioner euro til Bayern, og Llorente blev smidt på bænken, da han ikke ville forlænge. Athletic er ikke den nemmeste klub i verden at handle med.

Held og lykke med at få fat i Laporte ;-)
Wise Men Say...
Skrevet af Old Bull Lee
Vi skal ikke smide flere penge mod Rom, medmindre det bliver i Lazio (De Vrij ville være at foretrække).

Som Lentini rigtigt nok siger så er 30 mil en såkaldt hands off pris og fordi vi har givet 20 mil for Berto nægter jeg at tro på at vi samlet kaster 50 mil € til romerne.

Det ser sværere ud at finde en god midterforsvarer, jeg har lavet en lille liste som Zio kan kigge på, jeg ser udover at Mihajlovic gerne vil have forsvarer under 25:

De Vrij (Men Lotito vil nok ikke slippe ham, rent røverkøb de lavede sidste år)

Simon Kjær - Hvis vi havde rykket lidt før så havde Fenerbache ikke fået ham. Han er klasse og har udviklet sig enormt i Lille. 26 år er ingen alder.

Ron Vlaar - Hans kontrakt udløber i dag. Han har været meget skadet, men hvis han får en tur i vores nye fryser og han kan komme igang igen så er han en meget habil styrmand. Det så vi også til VM sidste år.

Ogbonna - Selvom jeg er modstander af at give Merda penge så er han er til salg og det er ærgeligt men forståeligt han ikke har fået chancen i Juve. Han vil være en klar opgradering af vores forsvar.

Alderweireld - Nævnt før. Vi skal følge situationen mht. hans leje ophold i Southampton og hans modvilje til at komme tilbage til Atl. Mad.

N´koulou - Prisen vil nok være lidt pebret og selvom han ikke virker til at være et fysisk monster så kunne han gå ind og blive den spiller vi har manglet i midterforsvaret som også kan føre bolden frem i banen

Dragovic - 24 år og virker til at bygge mere og mere på sit spil. En såkaldt hård hund.

Doria - Ikke den faste mand men ville være en bedre back-up/ rotationsspiller end Bonera, Zapata osv.

"Old Lull Bee"
Skrevet af La Mir!!
Hva med Fabian Schär? Er han skiftet / har forlænget?
Daje!
Skrevet af Goikoetxea
Ham har Hoffenheim lige fisket til sig.
Wise Men Say...
Skrevet af La Mir!!
Arg okay. Det var jeg ikke lige klar over. God fangst må man sige.
Daje!
Skrevet af Lentini
Schär passer heller ikke så godt i beskrivelsen af den type som Mihajlovic leder efter. Han er lidt for pæn, hvis man kan sige det sådan.

Absurde krav løber åbenbart omkring Rom for tiden. Prisen på Romagnoli er vanvittig - derudover har Romas deal med Gervinho faldet sammen fordi han åbenbart krævede en helikopter til rådighed hele tiden, sin egen personlige strand og en limitless brug af flybilletter til Elfenbenskysten. Og nu kan Roma så ikke få fat på ham. Så kan man da snakke om absurde krav...
Skrevet af Lentini
Men det begynder godt nok at tynde ud i forsvarsemner når alle kandidater banker sig henover de 30mio.
Skrevet af Rossoneri
Hvad der dog taler for et køb af Romagnoli - udover at han er en af de mest spændende defensive spillere på markedet - er at der tales om at SES kunne indgå i en handel.
Med den snak der er om offensive forstærkninger, må SES nok indse at han er placeret et stykke nede i hierakiet.

Vi har rigeligt med spillere der kan spille ved siden af Bacca. Menez har nogle åbenlyse mangler - men hans offensive kvaliteter er det samme. Navnlig sammen med en "fox-in-the-box" som Bacca. Niang har også kvaliteterne til at være en flakkende angriber og Cerci har tidligere besat pladsen med succes.

Derfor kan SES hurtigt komme i overskud - ikke mindst fordi han nærmest har sat to streger under at han kun kan fungere bredt. Det har han i hvert fald gjort sæt for at bevise, både for Azzurri og Milan.

Dertil kommer at en SES der ikke spiller, hurtigt kan blive et PR problem. Visse dele af fansne anser ham stadig for en slags Mesias, og der kunne være "krav" om at se ham i start 11´eren.

Romagnoli i Milan ville gøre mig rigtigt glad - også selvom det betyder at vi skal finansiere Romas Dzeko-køb.
Skrevet af Bishop
Hvis SES skulle ryge til Roma, så skal det koste kassen, han skal mindst repræsentere en værdi af 25 mio.

Muntari skulle vist officielt være fortid i Milan trøjen, så mangler vi bare den anden Ghanabror og så er to tunge lønposter definitivt fjernet.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af fedtfjæs
Hvis du hentyder til Essien, er det da officielt, at han er fortid også?

Angående Shaarawy kan jeg ikke forstå, i vil af med ham. Han har afgjort nærmest alle kampe, han har været med i. Er klar over skadesperioden, men han er vores eneste spiller med verdensklasse X-faktor..
Skrevet af Rossoneri
@Bishop
Desværre tror jeg ikke han vurderes til meget mere end 15M. Han har ret beset ikke leveret varen i to sæsoner nu og har en skadeshistorik der ikke just taler i hans (og klubbens) favør.
Skrevet af Rossoneri
@fedtfjæs
Det må vist være på din PlayStation.
SES har indeværende sæson bidraget med 3 mål og 3 assists i 19 optrædender.
Skrevet af Great Milan
Det skulle så være sket for 3 år siden!

http://www.football-ital…ri-contract

Så er vi da i det mindste ikke 10 mand mere i de kampe han er med. Og så sparer vi 2,5 mil Euro om året. Endelig endelig endelig.
Grande Milan!
Skrevet af Sheriffen
Vi bliver noget short on negerpower den kommende sæson.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af fedtfjæs
@Rossoneri

Mig bekendt, og de kampe jeg har set, har manden kun fået slutminutter, imellem hans skadesperioder.
I det tilfælde matcher 3 mål + 3 assist da meget fint, og er da en udmærket præstation. Vi har alle set hvad han er i tilstand til, når han er kampdygtig.
Skrevet af Rossoneri
@fedtfjæs,
Hvis jeg mindes statistikken korrekt, bruger han lidt over 300 minutter pr. mål.
Han har nogle klare kvaliteter i din speed, teknik og drive mod mål. Han mangler dog virkeligt at få noget ud af sine anstrengelser.
Han er mere underholdende end effektiv (og vigtigt).

Skal man tale om kampafgørende spillere, peger alle pile mig Menez - manden som SES i så fald ville skulle slå af.
Skrevet af Serpente
Jeg har lige læst ffp reglerne er ændret så klubber som milan og inter i fremtiden kan bruge løs uden sanktioner fordi de er ved at komme tilbage fra en nedtur. Så forstår jeg bedre at vi bruger så meget i denne sommer, for næste år skal vi så igen have styr på regnskaberne såfremt vi kvalificerer os.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Great Milan
Han er den spiller jeg helst ser forsvinde. Gud hvor har han ødelagt meget for Milan.

http://app.football-italia.net/?refer…507&menu=news-all

Dét skal fejres!
Grande Milan!
Skrevet af Gustenv@rius
@Serpente

Har du et link til den historie?
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
annonce
0