Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Serpente,

Er det dét der i Belgien for tiden? Hvor en domstol har underkendt FIFA\´s regler. Læste med et halvt øje - mener dog FIFA har anket den afgørelse.
Skrevet af Lentini
GM,

Ja det er seriøst vildt at slippe af med ham.

I øvrigt dejligt at Galliani viste lidt konsekvens ovenpå Muntaris kovending.
Skrevet af Serpente
Bonera er nu også ude. Sikken dag. Jeg ser lige om jeg kan finde linket om ffp
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Serpente
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Geddar , moderator
@Lentini

Det er nu UEFA :)

Men så vidt jeg kan se er det kun en belgisk domstol, og UEFA har appelleret.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Great Milan
Tro fanden vi ender på en 10. plads, når vi i nogle kampe har spillet med Bonera, Essien (van Ginkel) og Muntari i startopstillingen. Det er jo som at spille med 8 mand!
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Et "her og nu" billede fra Piazza Duomo efter nyheden om at Bonera og Muntari stopper i Milan.MUNTARI E BONERA FUORI DAI COGLIONI.Piazza Duomo così:

https://twitter.com/inte…89625266176
Grande Milan!
Skrevet af Gustenv@rius
@Serpente

http://bigstory.ap.org/a…ub-spending

En lidt mere detaljeret gennemgang.

Som du kan læse, så kan klubberne stadig ikke bare bruge løs, som du ellers skrev tidligere. Der er stadig en del forhold at skulle tage hensyn til for at få lov til at investere mere end budgettet ellers tillader.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af MaggiMagg
haha, stærkt! men hold nu op hvor er de her 2 nyheder dejlige. næsten lige meget hvem vi hiver ind bliver vi forstærkede
Skrevet af Bishop
Gusten, hvad er ellers dín holdning til at man ikke skal forvente at der bliver brugt 70-100 mio på dette transfer vindue?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Great Milan
Abdennour´s agent laver en u-turn:

"Italy is an option, but the right offer must come in".

http://www.football-ital…italy-dream

Tegning!
Grande Milan!
Skrevet af Serpente
Hehe gm, så er man godtnok ikke populær, meeen det er uden tvivl ikke virkeligt. Tror alle er glade, men sådan en fejring virker voldsom og usandsynligt. Faktisk har curva sud meldt at de ikke vil tage imod holdet efter ferien fordi de er vrede over ansættelsen af sinisa. Det gir jeg nu ikke meget for, da manden allerede er ansat, og fansne bør i stedet glæde sig over de positive ting, og støtte de nye ansigter i truppen.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Serpente
Gusten
Måske skal jeg læse det mere grundigt, dog tænker jeg at der er en sammenhæng mellem den nye regel og milano klubbernes fremmarch på markedet.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Fossa dei Leoni
Milanews rapportere at det er Sinisa Mihaljovic der selv gerne vil have Romangoli til klubben, Roma siger 30, men hvis spilleren selv vil, så går 20 an. Jeg så gerne vi hentede ham for 20 millioner, han har 10+ gode år, hvis han bliver udviklet med rette. Er det bare mig, eller er det noget nyt at Galliani rent faktisk går efter en spiller som træneren selv vil ha?
Skrevet af Bishop
Sidste år føjede man nu også Pippos ønsker, selvfølgelig ikke med samme økonomi, men det virkede til at Galliani gik langt for at Pippo skulle lykkes.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Fossa dei Leoni
Forståeligt nok, men til sidst var det bare for meget.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Forresten jeg misunder Romas akademi her på det seneste: Florenzi og nu Romagoli, de kan finde ud af at producere gode talenter i Rom.
Skrevet af Gustenv@rius
@Serpente

Det kunne godt tyde på der er en sammenhæng.

@Bishop

Tja, hvis reglerne bliver ændret som anført, så står vi i en anden situation end da vi havde debatten tidligere, og så er det da ikke utænkeligt at Milan ender med at bruge nævnte beløb på spillere.

Det jeg kan læse ud af det der er kommet frem er følgende:

"Sponsors or anyone else who contributes more than 30 percent off a club´s revenue will be investigated to see if they are linked to the ownership."

Ovenstående betyder også klubbens ejere, altså må Milan eller Inters ejere ikke pumpe mere end hvad der svarer til max. 30% af klubbens indtægter ind i klubben. €100M overstiger dette beløb i begge klubbers tilfælde.

"Clubs won´t be judged as harshly if they play in countries where TV and ticket revenue is significantly lower than the top leagues."

I og med at både Milan og Inter spiller i en af de store ligaer, så vil de ikke kunne nyde godt af at denne regelændring.

I grove træk betyder det at klubberne kan bruge flere penge på spillerindkøb, men der er på ingen måder tale om noget der ligner tidligere tiders indkøb. For både Inter og Milan er der stadig tale om at balancere på en knivsæg, og skulle en eller begge klubber glippe CL med det nuværende forbrug, så kan det blive kritisk.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Lentini
@ Geddar

FIFA, UEFA – det viser i virkeligheden vel bare min enorme interesse for disse forbund, at jeg ikke kan skelne mellem æbler og pærer. Ellers er det bare mit daglige sælgergén som slår igennem – alt papirarbejde og mellemregninger lader jeg custome care og økonomiafdelingen om. Bare jeg henter mine budgetter ind.

--------------------------

Ift. linket Gusten kom med, afspejler det egentlig meget fint de kritikpunkter jeg selv har haft omkring eventuelle investorer, og hvordan de bliver banket i hovedet fra første dag. Så synes egentlig det er fint, at man har løsnet nettet en smule. FFP skal jo også gerne udvikles hele tiden, så man følger med tiden og ikke havner med et forældet reglement, som hæmmer mere end det gavner.

On another note så skulle José Mauri underskrive en 4-årig aftale i morgen. Det er i hvert fald det som samstemmende meldinger fortæller.

I forhandlingerne omhandlende Baselli, ser det ud til at Atalanta rent faktisk har en interesse i Michelangelo Albertazzi. Det kunne være passende at pådutte Atalanta ham – så kan de bøvle med hans elendighed.

Carpis nye sportsdirektør, Sean Sogliano, har været på visit. Han vil gerne have Rodrigo Ely og Simone Verdi – sandsynligvis på lejeaftaler. Verdi skulle ikke være et stort problem, mens man er lidt mere tilbageholdende omkring Ely. Ikke mindst fordi Sinisa gerne vil se ham an først, men også fordi Milan endnu ikke har slået ind på den defensive bane i forstærkninger.

Kovendingen fra Abdennours agent irriterer mig – nu har man oplevet Pompeo(Martinez’ agent) og hans pludselige døde telefon osv., og jeg gider sgu ærlig talt ikke flere af disse amatøragenter. Så for min skyld kan man fint slette Abdennour af listen, indtil han finder sig en agent med lidt omløb i hovedet. Og ift. forsvaret så er der flere i ”kandidatfeltet”, som jeg ikke er helt skarp på. Det seneste alternativ er mexicanske Hector Moreno fra Espanyol. Ikke en speciel høj spiller med 1.84, men har ærlig talt ikke gidet belemre mig med noget så sygt som kampe med Espanyol.

Alligevel tog jeg nogle Youtube-videoer med denne Aymeric Laporte, og skal man vurdere udfra noget så sølle som nogle videoer, der udelukkende viser ”the upside” har vi at gøre med en komplet forsvarsspiller. Hurtig, fysisk stærk, forudseende, god i luften og en dygtig boldspiller – hvis vi har tænkt at latterliggøre os selv med 30mio€ for Romagnoli, kan vi næsten ligeså godt gå hele linen ud og smide et kæmpe beløb efter Laporte. Han virker til at være det værd, og skulle han floppe(det gør han ikke, fordi han er franskmand) kan man alligevel hente størstedelen af det tabte hjem igen. Og så er han venstrebenet…

Til midtbanen nævnes Wijnaldum nu som alternativ til Witsel. Det vil heller ikke være nogen dårlig spiller at hente ind – man kunne dermed forene den succesfulde centrale akse fra det hollandske landshold fra VM i Brazil. Cocu i PSV er i hvert fald ret sikker på at Wijnaldum ikke er at finde i PSV i næste sæson.
Skrevet af Lentini
Jeg undrer mig desuden en smule over den beskrivelse eller betegnelse, om man vil, på José Mauri. Nu har jeg set flere steder hvor de skriver han er en type som Javier Mascherano. Jeg har ærlig talt svært ved at se de helt store paralleller mellem de to spillere. Mascherano er jo en hård defensiv hund, der ikke bringer meget offensivt frem af banen. Derimod synes jeg ikke Mauri har den hårdhed som Mascherano, og desuden gør sig bedre lidt længere fremme på banen. Jeg anser ham mere som en 8’er end en 6’er som Mascherano rettelig er.
annonce
0