Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Tillykke, Lentini!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Great Milan
Rami til Lægetjek hos Sevilla i næste uge. Muligvis mandag. Det er fint.

Bacca til lægetjek imorgen. Jose Mauri til lægetjek imorgen eller fredag.

Alt i sin fineste orden!

Grande Milan!
Skrevet af Bishop
En spiller til højre midt og mindst en CB så er jeg tilfreds, og jeg har bestemt troen på at det nok skal komme i orden inden sæsonen starter.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Serpente
Rami bliver solgt for 3,5. Det er sku dårlig købmandskab, når vi selv skal give de overpriser, men godt at komme af med så mange. Vi er snart nede på normal trupstørrelse igen, og væk er næste hele overskudslageret. Tror dog mexes bliver forlænget, ogdet er også ok, hvis vi får 2 rigtig gode førstevalg.
Der kommer godt nok mange nye til startelleveren, og det bliver faktisk spændende at se om vi rykker op i tabellen. Det er jo på ingen måde sikkert at så mange nye kan fungere. Vi har jo ikke en god grundstamme fra sidste år at bygge på, og hvis bacca ikke kan falde til i serie a, samtidig med at bertolacci flopper, så kan vi måske nå meget mere. Næste sæson kan gå flere veje. Jeg tror ikke på mesterskab, og jeg føler mig heller ikke sikker på cl, men uanset hvad så tror jeg på fremgang. Synes dog stadig vi mangler 3 topklasse spillere, hvis vi virkelig skal nå højt.
En god start på sæsonen er virkelig vigtig. Derudover skal vi have strammet op på disciplinen. Det nytter ikke vi får 13 røde, og inkasserer 20 mål på dødbolde. Derfor er sinisa virkelig vigtig, og jeg håber han er mand for denne opgave. Jeg håber han er taktisk bedre end vi har set de sidste år, så vi kan bygge op om en god filosofi, istedet for de hovedløse kyllinger vi er vant til. Lykkedes dette så kommer vi meget tæt på toppen tror jeg.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Bishop
Ja det bliver spændende at se hvor manger yderligere der bliver hentet med tanke på at gå direkte ind i startopstillingen. Jeg priser mig glad for at vi har Lopez, Abate, De Jong og forhåbenligt også Menez vi ved der kan præstere på et højt niveau og som uanset er tænkt at starte. Derfor har jeg det også fint med at der bliver forlænget med Mezes, han kunne sagtens ende med også blive en fast del af den startende opstilling. En ting er papiret en anden ting er praksis, og at turde løbe an på at 5-6 nye spillere skulle kunne gå direkte ind i startopstilling og føre os i top 3 er meget lidt sandsynligt.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Fossa dei Leoni
Rami til så lidt? Wow, han burde da sælges for 7-10 han er jo ikke dårlig. Men han er væk og det er vigtigst.
Skrevet af Old Bull Lee
Mht. Mihajlovic, er der nogen der ved hvilke folk han hiver med ind i klubben?

Får vi ny assistent træner, evt. en med dødboldskompetencer i det offensive såvel som det defensive?

Eller må vi trækkes med endnu en sæson med inkompetent trænerstab?
"Old Lull Bee"
Skrevet af Lentini
Jeg mener faktisk at Sinisa tager Nenad Sakic med - Tasotti blev fortid. Sinisa skulle også have forsøgt at hverve Rino af flere omgange men han er som bekendt træner i Novara nu.
Skrevet af Martinovic
Kom jeres nye rossonero til verden?
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Mit kendskab til ham Sakic er meget ringe. I det mindste er han tidl. forsvarer, måske kan han rette op på dødboldende.

On another note, så håber jeg virkelig at vi går efter Wijnaldum på midtbanen. Ham ser jeg en stor stjerne i. Cocu har udtalt at han ikke er i klubben efter sommeren, og det virker ikke til at han er alt for dyr.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Lentini
Ja, det gjorde hun, Foggy :) Man er godt nok slidt ovenpå et 18timers marathon - afsluttende med kejsersnit. Men jeg skal ikke klage fordi det er jo trods alt fruen som gør alt det hårde. Men lige nu skal jeg ikke lave de latterlige vejrtrækningsøvelser igen - kæft hvor har jeg stået og pustet og stønnet som en anden idiot i nat :)
Skrevet af Old Bull Lee
Tillykke Lentini!
"Old Lull Bee"
Skrevet af Bosse1983
Tillykke Lentini. Du forklarede vel fruen at det er dårlig form, sådan at afbryde midt i en internet-sludder om fodbold. Nu er der snart linet op til 5-mands bold mellem Arsenal- og Milan-tråden.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Martinovic
Fedt. Tillykke med hende!
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Jeg er sgu bange for at min knægt der allerede nu, er +90 cm høj og vejer 15kg, kun små to år gammel, kommer til at egne sig bedst i engelsk fodbold, han har et godt skud, et godt blik for spillet, er lidt af en hardhitter og tuder aldrig selv ved hårde taklinger. Jeg forestiller mig en fremtidig Paul Scholes bare 30cm højere, blonde hår og uden alle fregnerne.


Edit: Tillykke Lentini! ja det er sgu en hård en omgang, min kæreste "valgte" at starte hele seancen klokken 01.00 ca så vi startede ud med at miste en nattesøvn :)
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Serpente
Tillykke lentini. Godt klaret af jer begge. Hun skal vel hedde barbera ;)
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Geddar , moderator
Stort tillykke, Lentini!
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Promo
Ja tillykke med bebsen, Lentini!
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af MaggiMagg
tillykke med den bette Lentini! :D
Skrevet af Lentini
Tak skal i ha allesammen, og nej, navnet blev ikke Barbara :) Men derimod Nellie - det var det eneste navn vi kunne blive enige om. Det skal siges at fruen er svensk og derfor er der lidt forskel i hvilke navne man synes er pæne. Hvis det havde været en dreng, havde han heddet John Doe idag! Så langt var vi fra hinanden mht en dreng - så priser os lykkelige for at det blev en pige.
annonce
0