Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Og hun deltager ikke i babymatchen mellem Arsenal-Milan. Kvindefodbold skal jeg på en eller anden måde have lagt fuldstændig ned.. Jeg orker ikke at skulle se på det crap weekend efter weekend. Og der er heller ikke penge i det - måske arvtager til Wozniacki eller Annika Sörenstam. De tjener da lidt penge i det mindste.

Ift Rami så ryger han for minimum 4mio fordi Galliani skal have regnskabet til at passe. Så 7mio nævnt andre steder - det giver lidt mere mening. Så 23-26mio for Bacca der nu er officiel er godtaget for min del.
Skrevet af Great Milan
Velkommen til Bacca! Er sikker på du bliver en stor succes..

http://www.milannews.it/…iche-180822
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Nu undersøgte de forhåbentligt hans tænder under lægetjekket.
Mojn do!
Skrevet af MaggiMagg
har han haft problemer med bisserne? :O
Skrevet af Fossa dei Leoni
^^Henvisning til dengang Cissohko failede lægetjekket grundet tænder.
Skrevet af MaggiMagg
nå ja, min fejl :D
Skrevet af saglighedens_portal
L. Adriano er også jeres ifølge GDM.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Det samme raportere Sky, hvad sker der for Milan, vi sikre faktisk vores spillere før August og i starten af transfervinduet. Vildt alligevel
Skrevet af Bishop
Det må så også betyde at man har opgivet Zlatan. Men ellers må man sige at offensiven er i orden. Nu skal der bare bygges lidt forsvaret og midtbanen og så er holdet sgu klar til kamp.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Fossa dei Leoni
Enig, Zlatan ville være fantastisk, men ikke det vigtigste. Personligt tror jeg også at Romagnoli er snart hjemme og han er venstrebenet, så lad os få en højrebennet verdensklasse forsvarsspiller lidt dyrt ind til start 11eren. Samt en verdensklasse midtbanespiller.
Skrevet af Rossoneri
Pudsigt nok melder Di Marzio stadig at Zlatan skal til Milan - eller i hvert fald at muligheden foreligger (hvis jeg lige skal tage de objektive briller på).

Jeg ville også undre mig hvis Bacca og Adriano var udset til at spille sammen - dertil er de for ens.

Mit bud er at Miha vil have en spiller der falder lidt ned i banen og kan modtage bolden mens han i Bacca (og muligvis Adriano) vil have mere fast tilstedeværelse i boksen.

Vi har naturligvis Menez der er rigtigt dygtig med bolden og god til at udfordre. Cerci kunne også spille pladsen. Jeg tror simpelthen bare at Miha har siet dem fra fordi de er for udisciplinerede (det kan man så synes om hvad man vil).

Et Zlatan-Bacca partnerskab så jeg i hvert fald meget gerne. Der kunne man vel ret beset tale om en duo der ville kandidere til den bedste i verden.

Og hvis vi så har Niang og Adriano at rotere med, ser det rigtigt fornuftigt ud.

Lad os så samtidig hente Romagnoli og Savic (sidstnævnte har fået et prisskilt på 15M på ryggen af sin klub idag).

Vi mangler naturligvis stadig en ekstra mand til midten. Hvis de andre førnævnte handler bliver til noget, kan jeg sagtens stille mig tilfreds med Baselli.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Er ikke helt så stor tilhænger af Savic
Skrevet af Yetilover
Velkommen Luiz Adriano. (Lige bekræftet på Milans twitter)
Glæder mig til at se hvordan han gør det sammen med Bacca!
Skrevet af Great Milan
Bishop

"Det må så også betyde at man har opgivet Zlatan. Men ellers må man sige at offensiven er i orden. Nu skal der bare bygges lidt forsvaret og midtbanen og så er holdet sgu klar til kamp."

Nej, Zlatan er 100% inde i billedet. Det er jeg ret så sikker på. Tror Zlatan og Milan allerede har en forhåndsaftale, som blot skal gøres offentligt, når tiden kommer dertil.

Hvad vi vil med Adriano, fatter jeg ikke! Han er jo mega useriøs og doven. Han bliver formentlig den nye Balotelli.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Det eneste jeg lige kan se som et plus i ham er, at han er meget kølig foran mål. Det er noget vi ikke har haft meget af siden Zlatan blev solgt.

Hvad ser i andre i ham? Hvad er hans force?
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Han er ikke gratis - vi har betalt 8M for ham.
Skrevet af Bishop
Gratis bliver han næppe, 6mio euro, som man regner med, virker dog rimeligt nok.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Fossa dei Leoni
Adriano er sgu da fin nok, forstår ikke hvad folk brokker sig over? Zlatan er vel den eneste top tier angriber vi kan hente. Ellers kan jeg ikke se hvilken bomber vi ellers skulle hente, desuden er jeg fortrøstningsfuld med offensiven, det er mere i forsvaret og midtbanen jeg er bekymret.
Skrevet af Lentini
Heldigvis ser det ud til at Baselli har mere retning imod det toscanske end Milano, hvilket stadig åbner op for endnu en CM med en vis klasse.

Adriano synes jeg allerede er overkill på nuværende tidspunkt, og Zlatan vil være overdrevent fråds selvom jeg forguder den mand.

Forsvaret ser Romagnoli og Laporte mest varme ud. Milan skal mødes med sidstnævntes agent i nærmeste fremtid.
Skrevet af Bishop
Overkill ja, eller i hvert fald meget ambitiøst. Hvis man går efter samme bredde på både midtbanen og forsvaret så mener man det sgu seriøst.

Well hvis de oprindelige rygter med et budget på ca 100 mio holder stik, så har vi vel stadig omkring 40 tilbage. Det er sgu nærmest ren FM det her.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce
0