Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Ikke desto mindre bliver det spændende hvordan man har tænkt sig at møblere centerforsvaret.

Mexes står til forlængelse og står samtidig med Paletta som de to eneste sikre kort til centerforsvaret.

Rami er på vej væk mens fremtiden for Alex og Zapata formentlig hænger sammen med hvem man kan hente til klubben.
Skrevet af Martinovic
Lad os håbe, at Silvio mener det alvorligt, at truppen bliver skåret væsentligt ned.

Gerne ned til 21-22 spillere, så der stadig kan komme nogle forstærkninger. Der skal helst være to spillere til hver plads.

Målmænd: Diego Lopez, Abbiati, Agazzi

Højre back: Abate, De Sciglio
Venstre back: Ny spiller, Antonelli

Midterforsvar: Ny spiller, ny spiller, Zapata, Mexes, Ely

Regista: De Jong, Montolivo
Venstre midt: Bertolacci, Poli
Højre midt: Ny spiller, Ny spiller

Trequarista: Menez, Bonaventura

Angreb: Adriano, Bacca, Niang, Matri

Jeg håber, vi får sendt Albertazzi, Zaccardo, Paletta, Alex, Nocerino, Cerci, Honda og Suso videre. Jeg er i tvivl om Shaarawy, da formationen ikke tiltaler ham, men han bliver næppe solgt.

Jeg er ikke fan af hverken Poli eller Nocerino, men en af dem får formentligt lov at blive.
Mojn do!
Skrevet af Serpente
Foggy
Jeg tror ikke på en ny venstre back. Vi beholder også både honda og paletta, og alex og zaccardo ser også ud til at blive.
Til gengæld tror jeg både poli og noce ryger, eller de håber jeg. Cerci bør også skippes da vi har alt for mange angribere. Får vi zlatan bør matri også væk. Tror vi henter 1-2 midterforsvar, 1 kvalitetsmidt, og så er vi færdige.


Tassotti har i øvrigt fået en anden rolle i klubben og er derfor ikke fortid
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Great Milan
Poli er elendig, men det har de ikke indset i Milan endnu. Han bliver desværre i klubben.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Det samme er jeg bange for er tilfældet for Suso desværre.

Men vi kom da heldigvis af med denne klovn:

http://m.milannews.it/gli-ex/daily-ex…sunderland-180871
Grande Milan!
Skrevet af Serpente
Når jeg læser hvad berlusconi har sagt, så bliver jeg en smule nervøs. Det lyder næsten som om han mener vi kun mangler at sælge ud af truppen, og at vi nu er med i mesterskabskampen. Jeg frygter at vi ender med bertolacci som eneste midterforstærkning, fordi vi skyder alt ind på angrebet. Spiller vi med nuværende forsvar, kan vi heller ikke kæmpe om cl. Det har været et skønt transfervindue indtil videre, men jeg håber ikke vi er færdige, for der er meget der mangler. Løsningen er bare ikke at rykke SeS, honda og bona ned, fordi vi bare der ikke er plads andre steder. Det projekt har jeg svært ved at tro på, og monty tror jeg absolut heller ikke på.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Fossa dei Leoni
Serpente, der arbejdes på midtbanen og forsvaret, det kan du være 100% Laporte & Romagnoli rygtes.
Skrevet af Yetilover
Ydermere tror jeg hans udtalelse henviser til at man lige skifter fokus på at sende nogle af vores dødvægts spillere videre. Vi har trods alt lige smidt omrking 50-60 mil euro i løbet af kort tid og meget tidligt i vinduet. Jeg tror bestemt ikke Luiz Adriano er vores sidste gøren på markedet inden vinduet smækker.
Skrevet af Lentini
Det ville i så fald være mærkeligt. Det ville være det samme som at bygge et halvt hus og så læne sig tilbage i tilfredshed over sit arbejde. Men det tror jeg nu ikke er tilfældet.

Men det kan meget vel være at man flytter sin prioritering for en kort stund.

Men den centrale midtbane og centrale forsvar er endnu ikke færdiggjort.
Skrevet af Serpente
Håber i har ret.

Er jeg i øvrigt den eneste der undrer sig over inters transfers? Det virker næsten som om deres budget er større end vores. Det der undre er at de mig bekendt ikke har fået samme økonomiske indsprøjtning som os. Hvor kommer alle de penge fra pludselig? Hvis Thohir alligevel har penge, hvorfor så først bruge dem nu, og nærmest nøjagtig samtidig med os.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Yetilover
Ro på Serpente. Inter har også haft en rigtig skidt sæson og vil sammen med os tilbage til toppen af poppen. Hvor pengene kommer fra ved jeg så ikke, men nu har de altså ikke smidt de samme summer afsted som vi allerede har.
Jeg tror i slutningen af vinduet at det vil være mere tydeligt vi har haft flere penge at gøre med. Når det så er sagt har vi dog også et lidt større stykke arbejde at gøre end Inter så jeg tror også at Milan klubberne vil være meget ens i truppe styrke med os forhåbentlig lige en tand foran ;)

Foresten så håber jeg ikke det er sandt vi er klar til at betale 30 mil for Romagnoli.
Vi har allerede haft Berto som var mindst 5 millioner for dyr.
Vær nu smart med de resterende midler for dælen!
Skrevet af Lentini
Jeg medgiver at jeg slet ikke havde set Inter smide omkring sig med penge. Jeg tror dog, at kassen hos dem er ved at være tom. Imbula- transferen gik i vasken, fordi Ausilio forsøgte sit sædvanlige nummer med lån og en tvungen købsklausul. Det kan være en fin måde at gøre tingene på, men nu har han efterhånden gjort det en del gange så afbetalingerne bliver jo højere og højere. Med rygterne omkring en afgang af Shaqiri vidner nok også om at man skal have lidt i kassen nu for at kunne fortsætte sine stunts. Men som sagt - jeg tog fejl tidligere. Det bunder nok i at FFP har åbnet for investeringer så længe man har en holdbar økonomisk fremtidsplan.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hvor pengene kommer fra er jo altid et godt spørgsmål. Men nu er Thohir jo kun en af en lang række personer. Der er en hel kreds af rigmænd omk. ham enten i form af långiver eller foretningspartnere. Det er formentligt fra de kredse at pengene er fundet.

For i øvrigt er der som andre er inde på hentet en dyr spiller i Kondogbia, de tre M´er: Murillo (8+2mio €), Miranda (15mio €) og Montoya (lån til 1mio € og 8mio € for permanent aftale). Hvoraf Murillo faktisk blev sikret i Januar.

Så der er jo brugt en betydelig sum allerede, nu ved jeg ikke hvor meget Milan samlet set har spenderet mere, men det må være håndøre vi snakker om.

Ved at være tom, ser ikke rigtigt sådan ud, Perisic, Jovetic og Duda mældes alle på vej, med Salah som en ekstra lille bonus. Hvorvidt det så sker, må tiden så vise. Men det er vel kun sund fornuft at leje dem med frikøbeklausul/tvungen købsklausul i forhold til FFP hvor man ved en permanent handel skal fordele det over hele kontraktperioden. Så der er ingen tvivl om at FFP spiller en rolle i den fremgangmetode, snare end mangel på midler, hvordan og hvor store afdrag der er i hvilke år er derfor mindre relevant, eftersom spillere er en investering.

Shaqiri er måske på vej ud, men det skyldets nok 3 grunde, 1 han slog ikke rigtigt til de forgående mdr. 2 man kan få nogenlunde det man gav for ham og 3 det vil gøre godt i kassen.

Imbula handlen gik i vasken fordi Porto ville give 25mio € og vist også en lignende løn og kunne tilbyde CL. Imbula har selv udtalt at han valgt dem pga. den store betydning for ham at klubben er i CL i den kommende sæson. Så er det alt andet lige lidt op ad bakke og det er uanset om Man er Inter eller Milan.

Jeg syntes det lyder helt skørt hvis i betaler 30mio € for Romagnoli, han er da en god spiller, men 30mio € er nok at strække den lige lovligt meget.

Men de nye løsere FFP regler har helt klart haft en betydning for de to klubbers indkøbsmania.


Uanset hvad er det kun godt at Milan klubberne gør noget for at vende tilbage hvor de retmæssigt høre hjemme, Serie A er ikke det samme uden.
Skrevet af Lentini
Nu har man jo bundet sig op på Shaqiri også som transfer. Og er det med vilje du glemmer Santon, Dodo og Brozovic?

Og du vil have Inter skal leje både Salah, Jovetic, Duda og Perisic for så at begynde afbetaling senere? Jeg kan fortælle dig at såfremt man fortsætter på den måde vil afbetalingerne stadigvæk stige fordi de skal betales one way or another. Og nu er det jo ikke fordi Jovetic og Salah er nogen de koster en fem´er.
Skrevet af Lentini
Og nej, man ændrede budet på Imbula efter Komdogbia fordi man har lavet en større åreladning. Marseille meldte klart ud at budet ikke var tilfredsstillende.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Dodo og Brozovic er på lån næste sæson, det var et 2årig og 1,5årig lån. Santon bliver købt for ca. 4mio € og man ser ud til at sende ham videre for et sted mellem 6-8mio €. Der er med andre ord tale om mindre beløb denne sommer, der altså har minimal betydning.

Shaqiri har ligeså meget økonomisk at sige som de andre spillere der er her på deres første oprindelige kontrakt i forhold til FFP, hvilket er hvad der betyder noget. Han er efter alt at dømme på vej ud sammen med Guarin.

VI har en flok forretningsfolk til at drive klubben, hvis de har vurderet at man kan hente spillere på lån, og derefter indløse dem, så er det nok fordi det er det mest fornuftige. Det er heller ikke givet at de alle sammen er med tvungen, en Montoya tyder på ikke at være det.

Ja det udtalte de efter de fik et bud på 25mio €. Vi har aldrig ifølge nogle ville give mere end 16-20mio €. Vi bød en pris som var fornuftig, at nogle så har vurderet at 25mio € er den rette pris må jo så være deres vurdering, det betyder bare ikke man skal hoppe med i en budkrig.

Men vi skal lige huske på FFP, disse aftaler gør det muligt at overholde FFP, havde man betalt alle handler i bedste City og PSG stil, var man blevet ramt hårdt af FFP indenfor meget kort tid. med lån på nogle af de "billigere" spillere spreder man effekten ud over en længere årrække.

ps. skal vi ikke tage den resterende Inter snak i Inter tråden.

Skrevet af Lentini
Man havde en 18mio aftale klar med Imbula. Den satte man på stand-by fordi man istedet satsede alt på Kondogbia - derefter lavede man op på det oprindelige bud til at være lån først med tvungen klausul. Den gik Marseille ikke med på samtidig med Porto blandede sig med et størr bud.

At Brozovic og Dodo er på lån fjerner jo ikke pointen omkring de tvinge købsaftaler. Desuden betaler du jo stadig for lånet - det er jo ikke gratis.

Med garanti Inter forsøger deres lån med tvungen købsklausul på Suarez hvis ikke man får afskibet Shaqiri.
Skrevet af Lentini
Yderligere til det Serpente refererer til skal vi også gerne have ryddet lidt ud i de defensive geledder inden vi foretager nogle køb der.

Endnu er det uvist om man kan hente Romagnoli eller Laporte, og har man ikke held med det vil det jo være tosset at afskibe Zapata og Alex, hvis man ikke ved om varen man henter end er bedre end det nuværende.

Som sagt før er de eneste to sikre i centerforsvaret hidtil Mexes og Paletta, og man leder formentlig efter en starter.

På midtbanen signed Mauri snart hvorfor der kun mangler en spiller. Der kan man så håbe det bliver Witsel eller Wijnaldum fremfor Baselli.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Der har aldrig officielt været en klar aftale om 18mio € her og nu, mellem Inter og Marseille. Der blev rygtet at klubben ville byde 18mio € i flere omgange, men hvorvidt man rent faktisk bød dette beløb, kan vi af gode grunde ikke vide og det virker også lidt utænkeligt at Marseille ville acceptere et bud under 20mio € taget deres tidligere udtalelser i betragtning. Men rygtet om låne ideen var allerede konstrueret et stykke tid inden vi sikrede os Kondogbia, en spiller der hele tiden var en førsteprioritet især efter Toure muligheden forduftede. så det er ikke utænkeligt man ville eller have forsøgt denne vej, selvom Kondogbia ikke var kommet i hus. Ifølge nogle kilder, her mener jeg bl.a. sky på et tidspunkt rygtedede at man prøvede et lignende forsøg med Kondogbia.

Man har for i øvrigt aldrig haft en aftale med spilleren, der i flere gange blev rygtet, var skeptisk i forhold til Inter projektet og at han foretræk en klub med CL fodbold næste sæson. Han har sidenhen også udtalt at han valgte Porto netop pga. dette. Så spørgsmålet er vel om nogen af de to Milan klubber realistisk set kunne gennemføre en handel.

Nu er lån nok ikke det der vælter korthuset, men med tvungen spreder man det ud over en længere årrække end ved et her og nu køb. Jeg er langtfra overbevist om at det er en god stategi at knalde 70-150mio € af på 1-2 markeder i streg, uden denne involvere lån med tvungen køb. Når man låner strækker man det altså 1-2år ud i fremtiden, til den tid vil andre spillere være smuttet enten pga. kontraktudløb eller via salg. Man bliver nød til at gøre det på forskellige måder for at møde med de krav FFP stiller.

Man har angiveligt allerede tidligere prøvet at få Suarez sådan
Skrevet af Bishop
Om man låner 2 år og derefter giver en kontrakt på 3 år, eller køber nu og giver en kontrakt på 5 år, giver vel det samme med henblik på FFP.

Det er vel netop også grunden til at både Bacca og Adriano har fået lange kontrakter på trods af deres relativt høje alder, således at man afskriver handlerne over 5år.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce
0