Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Ja, det er det sikkert – min pointe er sådan set bare at min tro er at Inters pengekasse er ved at være tom, fordi Ausilio igen prøver det her lånehalløj igen. Mig og Zanetti er så uenige om hvorvidt der lå en aftale med Imbula, der blev ændret – det er hvad det er og jeg har ingen interesse i at udvide den diskussion i bedste Dutchman-Zanetti-stil, hvor man plukker enkle linjer ud af hinandens indlæg og fortsætter en lang omgang flueknepperi.

Alle handler foregår over en afbetaling – der er jo ingen som smider fx 40mio€ på stedet. Og med den ønskeliste Zanetti remser op med en lang betalingsrate til klubberne, så skal Inter ud og smide 30-40mio€ pr. sommer for disse spillere de næste 4-5 somre, fordi de er bundet op af tvungne købsklausuler. Så at Ausilio skulle være overdrevent smart forekommer mig en anelse mærkværdigt – han forsøger sådan set bare at sprede betalingerne mere ud, for at opnå lidt mere råderum. Det er jo ingen raketvidenskab som Ausilio har opfundet. Der er jeg så også uenig, fordi hvis jeg havde midlerne til at afbetale hurtigere, ville jeg gøre det, fordi jeg indenfor en kortere tidsramme igen ville kunne investere, i stedet for at fylde budgettet op for den næste 5-årige periode, så man har mindre manøvrerum.

Men så er den diskussion lukket der.
Skrevet af Serpente
Uanset hvad så har begge milanoklubberne overrasket på markedet, og deres fælles testkamp bliver virkelig spændende. Det er pludselig ikke bare en venskabskamp, men mere en magtkamp om at komme bedst fra start. Taber man denne vil det kunne mærkes på selvtilliden. Tror det bliver den mest spændende sæson i mange år, og napoli har da også nedjusteret forventningerne til en top5 placering. Det samme bør vi gøre hvis det ikke lykkedes at hente andre end baselli og romagnoli. Synes det ville klæde os at være lidt realistiske. Træerne vokser ikke i himlen fordi vi har forstærket os med 5 nye, men vi skal i top 🔝 fem. Hvad er jeres forventninger?
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
For at vende tilbage til Milan, giver det også ret god mening at fokusere på at rydde lidt ud i truppen. Ikke alene har vi pt. en trup der er på over 30 spillere, men vi har også nogle unge Primavera-drenge, der skal videre du på lån, deriblandt Modic, Mastalli, Di Molfetta og Calabria. En anelse mystisk har Mihajlovic nedlagt veto imod en udlejning til Trapani for Mastalli på nuværende tidspunkt, fordi han vil se ham an på nærmeste hold. Godt nok er Mastalli en talentfuld spiller, men toppen af Serie A er simpelthen for tidligt nu.

Men som jeg ser truppen så er følgende overflødige pt.: Gabriel Aléx/Zapata, Albertazzi, Nocerino, Verdi, Suso, Cerci og Matri. Dertil lægges så de unge spillere fra Primavera-afdelingen.

Gabriel forventes at tage en ny tørn i Capri, og kan meget vel få selskab af både Ely og Verdi. Forleden dag hvor Galliani sikrede købet af Luiz Adriano, var Kia Joorabchian også på besøg, og han er som bekendt agent for Aléx. Jeg tror Milan lader Aléx gå på en fri, hvis man får hentet en spiller ind til at overtage hans position(på nuværende tidspunkt peger pilen imod Romagnoli eller Laporte). Både Albertazzi og Nocerino har interesse fra Bergamo, mens Suso, Cerci og Matri for mig er sorteper i hele den offensive kabale.

Jeg synes Zlatan er fantastisk, men jeg forstår ikke hvorfor vi skal gå efter ham nu, når Bacca og Luiz Adriano er hentet ind til at komplementere Ménez, Niang og El Shaarawy. Det er fråds – eller skal man sælge en af de tre andre, og her vil jeg holde på Ménez og Niang, efterladende El Shaarawy.

Hvis vi beholder Zapata mangler vi sådan set bare en central forsvarsspiller og en central mezzala for at truppen til sæsonen er komplet. Det er sgu lang tid siden Milan sidst har været så nær en trupkonklusion så tidligt på sommeren.

Mihajlovic skældte desuden allerede spillerne ud til første træning. Man lavede nogle tekniske øvelser, hvor fejlene tilsidst blev for mange for Mihajlovic så han reagerede med ”Tag jer sammen – der er ikke engang nogle modstandere.” Hehe, så kan de sgu lære det.
Skrevet af Lentini
@ Serpente

Jeg synes det er svært at lave en målsætning lige nu, når vores konkurrenters trupper heller ikke er komplet. Hvis Milan rent teoretisk henter Laporte og Witsel ind som de sidste to brikker, står vi langt stærkere end hvis vi fx beholder Aléx og køber Baselli. Får Milan Zlatan? Der er en signifikant forskel på et hold med eller uden Zlatan.

Juventus er klart bedst.

Får Roma angribere der kan lave mål? Uro melle Garcia og Roma ledelsen?

Får Inter en gardering til Icardi? Og hvem pokker skal kreere noget på betonmidtbanen som skal spille så god fodbold som Barca?

Fiorentina er total amputeret, og skal hente mange spillere, men af hvilken kvalitet?

Forandrede forventninger til Lazio, og med CL-kval på programmet – hvordan håndterer de det?

Hvorom alting er tror jeg i hvert fald toppen bliver tættere i år.

Jeg synes det er for tidligt at spå, når transfervinduet stadigvæk er åben.
Skrevet af Martinovic
Hvis Milan skal kæmpe om top3-pladserne, er det nødvendigt med et par forsvarsspillere og et par dygtige centrale midtbanespillere.

Det nytter ikke, at hvis Bertolacci bliver skadet, at Poli så er førstereserve.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
En enkelt klasse mdtbanespiller er nok, vi har jo også Monty, så Poli bliver jo nærmere 5 valg, og hvad med ham Mauri? Fra parma?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Mauri er ihvertfald mere spændende end den blege Poli, der ikke rigtig excellerer i noget.

Som sagt så jeg gerne Witsel - Wijnaldum vil også være godt. Så synes jeg vi er fint dækket ind.

Med forsvaret handler det ligeså meget om at holdet rent defensivt er ordentlig organiseret. Har man styr på organisationen kan den individuelle præstation endda forbedres. Det er meget sværere når alt sejler.

Jeg er mest hip på Laporte af de nuværende navne. Han indeholder en hurtighed som hverken Mexes og Paletta har.
Skrevet af Lentini
Do it with passion or dont do it at all. Nigel er svær ikke at holde af.
Skrevet af Serpente
Der er ingen tvivl om at sinisa er vores vigtigste mand. Det bliver afgørende om han kan noget taktisk. Kan han ændre vores kompleks ved dødbolde, kan han få holdet til arbejde som en enhed, så vi ikke pludselig må trække en nødbremse og spille med ti, og kan han søger for at vi presser vores modstander istedet for at ligge 2 meter fra. Han skal kunne finde løsninger og jeg håber der er mere end en stor mund på manden. Vi har ikke brug for en ny der kun kan vælge 11 og håbe at det finder på noget godt.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Fossa dei Leoni
Der er nogle, der siger at journalister som har set den første træning siger at de kan mærke disciplin og intensitet til træning modsætning til et år tilbage, nogle der kan bekræfte det?
Skrevet af Lentini
@ Fossa

Jeg ved ikke om der er forskel fra sidste år. Men i mit tidligere indlæg skrev jeg bl.a. at Sinisa var blevet rigeligt irriteret over dårligt udført tekniske øvelser, som han gjorde ganske klart verbalt overfor spillerne. Jeg tror nok at Sinisa sætter sig i respekt. Og den som er dum nok til at stille sig på tværs, ryger på tribunen – han accepterer ganske enkelt ikke primadonna-nykker.

@ Serpente

Det skal da nok blive interessant at se hvad han kan finde ud af. Forhåbentlig kan han som det mindste skabe en balance på holdet, så defensiven ikke er så udsat og offensiven ikke skal lægge al vægt på individuelle præstationer.

Pippo ville nærmest kun spille på kontra, og da modstanderne fandt ud af det gav de os bolden, og vi anede ikke hvad pokker vi skulle gøre med den. Der var ingen plan eller koncept – eller jo, vi skulle spille kontra. Man skal altså have mere i sin værktøjskasse som Milan-træner. Der var langt flere idéer i Clarence, som havde ret klare planer for defensiven og offensiven. Derimod snakkede han spillerne ihjel.

Jeg er ikke så stor fan af Sinisa. Bortset fra sin tid i Sampdoria synes jeg ikke han har været nogen større succes i hverken Bologna, Fiorentina eller det serbiske landshold. Mener at huske han havde okay med succes som Catania-træner, men det ligger lidt vagt i baghovedet.
Skrevet af Lentini
José Mauri skulle i øvrigt under sit lægetjek på mandag. Så mangler vi kun én spiller tilbage til midtbanebesætningen.

Hidtil har vi De Jong, Montolivo, Poli, Mauri, Bertolacci, Bonaventura og Honda til at besætte de fire midtbanepositioner. Når man skimmer henover listen af navne, synes det klart at der gerne må komme en ekstra stærk mezzala ind.

Så er jeg i øvrigt træt af at høre på Boban. Kan man ikke blive fyret som "ekspert"? Hans evige sure bemærkninger er så trættende. Først skælder han udover at der ikke bliver investeret - og nu hvor der bliver investeret er det naturligvis alle de forkerte der bliver signet. Han er seriøst pisse irriterende - den kroatiske Stig Tøfting, hvor man gerne skal være lidt sur for en sikkerheds skyld.
Skrevet af Martinovic
Vi har vel også Nocerino?

Send ham, Poli og Honda videre.
Mojn do!
Skrevet af Adellund
Foggy jeg var da ellers under indtryk at Andrea Poli levererde en hæderlig sæson, i modsætning til de andre midtbanespillere i Milan denne sæson? var han virkelig så dårlig at han ikke kan blive på den midtbane hvis "profil" må være Roberto Montolivo ?
- Leverkusen siden Ballack (2002) Der findes kun 1 Frisparkslegende (Juninho Pernambucano).
Skrevet af Fossa dei Leoni
Honda vil jeg gerne se ind på den offensive midtbane, inden jeg beslutter mig om han skal videre. Men dejligt at se Sinisa sætte sig i respekt, har også tidligere sagt at hans attitude, disciplin og autoritet er ting jeg vægter højt. Der havde jeg min tvivl om en Montella ville gøre
Skrevet af Martinovic
Poli er løbestærk, men han er decideret elendig med bolden og bare for spinkel til en tremandsmidtbane.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Nocerino har jeg ikke regnet med fordi anser det som højst usandsynligt at han bliver. Det er vel ikke videre usandsynligt at det var Noverino og Poli, som fik ødelagt den tekniske øvelse med deres udsøgte teknik.
Skrevet af Lentini
Ift Witsel er vi villige til at give 30mio - Zenit vil have 40. Er allerede enige om 4-årig aftale til 4mio netto pr sæson. Det ser vanskeligt ud - Witsel skal vel skabe sig lidt for at gøre det til en realitet.
Skrevet af fedtfjæs
Ifølge rygter på diverse sociale medier, skulle Milan snarligt signe en "huge signing". Mikrofoner skulle have fanget Galliani sige til Berlusconi, at Laporte var nærmest lukket. Tvivler dog personligt, jeg tror Romagnoli bliver prioriteret - jeg foretrækker også personligt det italienske.

Jeg synes man hører meget om Bertolacci og Mauri, og gør dem til det helt store hit(lidt ligesom Poli, hmm). Er der nogen der kan være realistiske, og fortælle om deres kvaliteter, hvad de kan og ikke kan? Personligt stiler jeg altid højt, og tænker de jo ikke er på landsholdet.

Læste iøvrigt Luiz Adriano scorede på 64% af alle sine forsøg sidste sæson, i alle turneringer. Lad os håbe han vipper Icardi af tronen fra sidste sæson :)
Skrevet af Lentini
Ifølge rygter på diverse sociale medier, skulle Milan snarligt signe en "huge signing". Mikrofoner skulle have fanget Galliani sige til Berlusconi, at Laporte var nærmest lukket. Tvivler dog personligt, jeg tror Romagnoli bliver prioriteret - jeg foretrækker også personligt det italienske.

Det lyder lidt for let at Laporte bare sådan uden videre skulle være sikret. Men tiden må trods alt vise, hvad der sker. Jeg foretrækker også italiensk, men ikke til enhver pris eller niveau.

Jeg synes man hører meget om Bertolacci og Mauri, og gør dem til det helt store hit(lidt ligesom Poli, hmm). Er der nogen der kan være realistiske, og fortælle om deres kvaliteter, hvad de kan og ikke kan? Personligt stiler jeg altid højt, og tænker de jo ikke er på landsholdet.

Bertolacci er da i den grad på landsholdet. Hans store succes i Genoa har da netop sikret ham en position på landsholdet. Mauri er først lige blevet 19, så det er måske et lige lovlig stort krav at forlange han skal være italiensk landsholdsspiller på nuværende tidspunkt. Mon ikke han bliver en del af det næste U21-landshold – kvaliteterne er der i hvert fald til det.

Bertolacci har nogle gode hurtige fødder, pasningsstærk og heller ikke bange for at trykke af fra distancen. Han har lagt yderligere på i sit offensive spil denne sæson, og bliver spændende at følge. Mauri er en 8’er type, som trods sin klejne statur ikke viger bort fra fysiske konfrontationer. Teknisk er han også dygtig, og har en ivrighed i sit spil. Naturligvis skal han afpudses, fordi han som sagt først lige er blevet 19 år gammel.

annonce
0