Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Calabria savner i den grad defensive kvaliteter! Det gør alle på vores Primaveraspillere – Brocchi har haft held med at skabe spændende spillere med kvaliteter i det fremadrettede spil. Men modsat har der været åbent hus i defensiven.

Efter nærmere tanke tror jeg Milan beholder Aléx og Zapata, hvis Mexés ikke forlænges – Zapata bliver ikke i Milan fordi han skal være socialpædagog for Bacca. Han klarede fint turen til Brügge og Sevilla – det skal han nok også kunne uden Zapata. Så det er ikke af den grund at Zapata skulle blive i Milan.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Vi smider ikke 30 millioner efter Romagnoli, ligeså begejstret jeg er for knægten. ligeså skør synes jeg det er. Ved godt at han er talent, men så kan vi næsten ligeså godt smide 50 efter Laporte der meget vel om et par år kan blive verdens bedste CBer.

Desuden, så er jeg ikke begejstret for SES på venstreside af midtbanen, han arbejder stenhårdt ingen tvivl, men er alt for svag fysisk og går let i stykker. SES har jo spillet offensiv midtbane før tidligere i sin karriere er der nogen der ved hvordan det gik?

Og nej jeg er imod et salg af SES, hvis manden får halvanden sæson hvor han er skadesfri og ikke levere, så kan vi godt sælge, men ellers kan vi ligeså godt beholde ham, da han har vist glimt at sit store potentiale. Og for en som hele tiden er skadet og skal i form igen, så synes jeg ikke at hans mål / assist snit er så dårlig. Evt prøv ham af som en hængende angriber bag de to forreste i en 4-3-1-2

Desuden går der en historie om Mastour til Monaco for 5€, det nægter jeg simpelthen at tro på. Manden er blevet hypet ufatteligt meget og 5€ er ingen ting, så kan vi ligeså godt sælge førsteholdsspillere først.

Hvad angår Mexes, så har han nok været en af vores mest stabile CBer med undtagelse for de hjerneblødninger han får, ville ikke ha noget imod han bliver for lønnedgang. Men omvendt så tror jeg heller ikke Sinisa vil ha en type, som er garant for et par hjerneblødninger engang i mellem og til tider kan være doven på trods af en fighter attitude (Ved godt det lidt er et paradoks)
Skrevet af Bishop
I eftermiddag skulle den endelige beslutning vedr. det nye stadion blive taget. I milanlejren er man optimistiske, forhåbentligvis bliver det ja. Mon ikke også at et nyt stadion er med i 3 årsplanen man skal foreligge FFP for at "retfærdiggøre" de massive investeringer.

Et ja til nyt stadion er i hvert fald første skridt på vejen til en lysere fremtid for Ac Milan.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Bishop
Jose Mauri bliver officiel i løbet af dagen, er pt til "medical". Efter denne signing tror jeg at den kommer til at stå på "oprydning" førend vi signer flere spillere. Og fremtidige investeringer kommer at afhængige af denne proces. Jeg er i hvert fald ikke overbevist om at vi får Witsel eller en anden spiller i den kaliber, alt snakken om SES der skal prøves af på midtbanen, virker på mig som at man håber på at spare den investering.
Nuvel forsvaret er også højere prioritet uanset.

Jeg bliver ikke overrasket hvis den foretrukne startopstilling på midten når sæsonen starter bliver Berto, Jong og Monty, hvor så Mauri, SES og Poli kommer til at fungere som backup.

Hvis så SES skulle vise at blive en succes (jeg tvivler stærkt) så kan han måske presse Monty definitivt ud af startopstillingen.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Miha var også ude og sige at han så Bonaventuras bedste plads som bredt på en 3-mands midtbane. Dermed er der seks spillere til midtbanen, hvilket bør være rigeligt. Vi har fx også Mastalli som kan hives op hvis det brænder på.
Jeg kan sagtens forstå at der er ønsker om en kvalitetsspiller til midten a la Witzel. Det vil dog også blokere for andres spilletid - herunder Bonaventura og Bertolacci. Førstnævnte mener jeg har et rigtigt godt niveau og jeg mener at han klart var blandt lyspunkterne sidste år.

Det forlyder også at vi smider et nyt bud på Romagnoli. Romas siges at ville acceptere 20M mens vores bud er på 18M. Come on - få dog lukket det skidt!!
Skrevet af Bishop
"Miha var også ude og sige at han så Bonaventuras bedste plads som bredt på en 3-mands midtbane."

Sikker? mener bestemt at Miha sagde at han så ham på positionen bag angriberne?

Men ja hvis han også anses til at kunne spille den plads så er lige netop midtbanen ikke højeste prioritet.

Heldigvis har man en god periode til at vurdere nødvendigheden af en ekstra mand til midten.

Ja det ville være skønt at få lukket Romangnoli. Hvis man ikke forlænger med Mexes, så skal vel man ud og hente en CB yderligere. Zapata er forhåbenligvis ikke tænkt som starter.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Ja ok - det er ikke 100% det kan siger faktisk. Han siger at han spiller bedst som del af en 3-mands midtbane ELLER bag de to angribere.

Bonaventura plays better as one of the 3 midfielders or behind the front two.

Taget fra dette interview.
http://m.legaseriea.it/e…NCE/1366065

Jeg sidder stadig tilbage med den tanke at jeg ikke er sikker på at det kommer til at hedde 4-3-1-2 når sæsonen går i gang. Mihajlovic har tidligere vist at han bygger systemet op omkring sine spillere - eksempelvis da han gik over til 4-2-3-1 med Gabbiadini i Sampdoria.
For mig at se er 4-2-3-1 det system vi har bedst spillere til lige nu. Det vil også betyde at vi kan indstille jagten på en ekstra midtbane.
Skrevet af Lentini
Jeg tror det var Bishop, som tidligere skrev i tråden, at Mauro Tassotti bliver i Milan, bare i en anden funktion. Den nye funktion, er blevet oprettet udelukkende til Tassotti, og er faktisk en smule interessant. Han skal stå i spidsen for alle lejemål af de unge spillere – altså sikre de bedst mulige destinationer for vores unge primavera-spillere, når de skal ud og modnes. Det er en interessant rolle han har fået sig, og forhåbentlig en som kan bære frugt. Fordi det ville være synd at sige at sidste sæsons unge spillere, fik særlig meget ud af deres lejeophold. Jeg håber Tassotti er opgaven voksen og besidder de kompetencer, hvori man bedre kan sikre gode lejeophold for de unge spillere.

José Mauri har allerede vundet min begejstring, fordi han snakker pænt om Rino – nu kan han faile big time. Han vil stadig have en fan i mig. Det undrer egentlig ikke at han kan lide Rino, fordi han har lidt af det samme fandenivoldske i sig selvom han er en lille mand.

Eftermiddag skulle afgørelsen omkring stadion komme, så nu kan vi bare vente indenfor de næste par timer. Milan skulle iflg meldingerne ikke være favoritter til at vinde udbudet mod to andre, hvor en anden kandidat skulle være favorit foran Milan. Det er nok også derfor man hører om forsigtig optimisme i Milan-lejren. Men lad os da håbe på det bedste – det ville da være næsten revolutionerende.

Omkring forsvarssnakken, så forlyder det at man ikke forlænger med Mexés alligevel. Grunden dertil skulle ligge i at man ikke har kunnet finde en løsning med Santos mht. Aléx – han tjener ganske enkelt for meget. Dermed er en ny situation opstået, fordi Aléx ikke bliver afsat hvorfor pilen nu i stedet peger imod Mexés. Og som Rosso ganske rigtigt siger, så synes der at være en smule opblødning fra Romas side omkring kravene på Romagnoli.

Jeg vil stadigvæk insistere på at Milan skal have en ekstra midtbanespiller til mezzala-rollen. Kan man have De Jong, Montolivo, Bertolacci og Witsel til at kæmpe om tre pladser vil man være i en gunstig situation. Mauri skal stadig føres stille frem, mens Poli så hænger på et yderst fortjent yderste mandat.

I øvrigt håber jeg at Mastalli ryger ud på lån, ligesom Modic er på vej imod Lugano og Zeman.
Skrevet af Rossoneri
Sport Mediaset understreger at at Romagnoli er vores klare 1. prioritet til forsvaret. Det må betyde at Laporte (nok grundet pris) er skudt til hjørne.

Umtiti fra Monaco har også været nævnt i dag - men det tyder på at det er et mindre seriøst rygte.

Samme Sport Mediaset genopliver en ældre historie om at Zlatan skulle have accepteret vores kontraktudspil - som udover de financielle aspekter også indeholder en aftale om at han får trøje #10 og bliver gjort til anfører.
Skrevet af Lentini
42mio€ for Aymeric Laporte er også vanvittigt! Faktisk en smule useriøst. Så store garantier giver han trods alt heller ikke. Kan man hente Romagnoli for 20mio€, så kan jeg leve det med, selvom vi igen, iflg min mening, deler 5mio€ for meget ud. Det gjorde vi ved Bacca – vi gjorde det ved Bertolacci, så vi kommer nok til at gøre det igen. Sådan er det nok at være udenfor CL, og være kommet til penge.

En belgisk avis skriver faktisk, at Zenit decideret satte deres krav for Witsel 10mio€ op efter Bee Taechaubol kom ind i Milano. Altså at nu vil de have 40mio€ i stedet for 30mio€ - den tygger Galliani nok lidt på. I mellemtiden forsøger han så at sikre en central stopper og rydde lidt ud i bunken af spillere.

Mht. El Shaarawy nævnes det faktisk at han skal forsøges i en rolle a la den Angel di Maria havde i Real Madrid. Der hvor Carlo igen viste sin klasse og omskolede Di Maria til en mezzala. Jeg tror ganske enkelt ikke på det.

PSG og Monaco forsøger i øvrigt at plukke Mastour fra os. Nogle medier snakker om at Mastour er træt af ikke at få chancen(!). Hvis det står til rette har han godt nok store tanker om sig selv, når han først lige er fyldt 17. Han er jo ekstremt tynd!
Skrevet af fedtfjæs
PSG og Monaco forsøger i øvrigt at plukke Mastour fra os. Nogle medier snakker om at Mastour er træt af ikke at få chancen(!). Hvis det står til rette har han godt nok store tanker om sig selv, når han først lige er fyldt 17. Han er jo ekstremt tynd!


Den tyggede jeg også på. Jeg finder det dog urealistisk, i og med der simpelthen være nogen der har forklaret ham, at grundet hans alder ikke kan komme i betragtning endnu. Jeg kan ikke se, det skulle være grunden.
Skrevet af Bishop
Også naivt hvis han skulle tro at vejen til spilletid skulle være kortere ved PSG. Jeg kunne forstå det hvis det var Ajax eller noget i den stil der meldte deres interesse.

Han er 17 år nu, så det er inden for de næste par år at man finder ud af hvort stort et talent han virkeligt er, det ville derfor være tosset at sælge ham for sølle 5 mio, bare hans kommercielle værdi overstiger vel hurtigt det beløb. Et udlån kunne meget vel være interessant, hvis man altså kan finde en klub der vil give ham spilletid og samtidig ikke spiller i 3 division.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Mastour er faktisk allerede et ret stort kommercielt image. Jeg mener han laver en del sammen med Neymar – jeg ved sgu ikke om der er nogle rådgiver som skaber sig i baggrunden. Det kan være lidt farligt, hvis han har et rådgivernet, som er de rene amatører. Om han tog til PSG, Barcelona eller Real Madrid ville være et fedt, fordi han ville stadigvæk have endnu længere til startopstillingen end han vil i Milan.

Jeg håber også at med den rolle Tassotti får, at der bliver lavet en specifik plan for Mastour.

Og generelt set håber jeg Tasotti tænker lidt ud af boksen. Hvem siger at en lejeaftale skal være 1 år? Det kan vel også være 2 år? Det var noget, som jeg godt kunne tænke mig at man introducerede i nogle tilfælde for de unge spillere. Der kan så selvfølgelig laves klausuler fx at opnår en spiller ikke et specifikt antal kampe, så kan Milan annullere aftalen, eller fx i tilfælde af nedrykning.

Det kunne jeg godt tænke mig at man fik lavet med spillere som Mastalli, Modic, Mastour, Calabria, Di Molfetta etc., fordi de hold som vil låne dem i et par år har så også et ræsonnement til at anvende dem mere, og bygge op omkring dem. Eller det er i hvert fald mit perspektiv på det.

”Lille Rino” har underskrevet for de næste 4 år.

Adil Rami skulle blive præsenteret i morgen i Sevilla.

Og alt imens venter vi så bare på det skide afgørelse omkring stadion. Hvis de udsætter den igen, skriger jeg sgu.
Skrevet af Martinovic
Håber på et nej, så vi kan få et større stadion.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Hold kæft mand - de har udsat det en gang til!! Pga budene er lige store. Amatører.

Hvordan pokker skulle en anden lokation give et større stadion? Ved du at 48.000 er max kapacitet i Portello området?
Skrevet af Old Bull Lee
"Old Lull Bee"
Skrevet af MaggiMagg
det må være varmen, ikke til at holde ud i disse dage
Skrevet af Fossa dei Leoni
Glem nu lige den grund, der findes sikkert andre grunde end den. Og desuden så har Bee vidst ikke været overbevidst om et stadion kapacitet med sølle 48.000 håber han holder fast, vi kan godt lave et på 60.000. Når det begynder at gå bedre for os, så vil tilskuergennemsnittet stige og der behøves jo ikke at være udsolgt hver gang. 45+ til selv de små hold ville da være fint nok? Også vil der til de største kampe blive udsolgt.
Skrevet af Lentini
Det er for vildt at de sidder i knap fire stive timer og kan ikke tage en beslutning for tredje gang. Hvad spilder de tiden med på de møder? Det er i sandhed et langsommeligt projekt.
Skrevet af Lentini
Der skal da nok kunne laves et stadion på 60.000 - men på det nuværende projekt har man jo sat et hav af skyboxes ind fordi det er der hvor det virkelig batter ren økonomisk.
annonce
0