Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Geddar , moderator
@Lentini

Gündogan udtalte tidligere at han ikke ville forlænge, men at han godt kunne se sig selv blive hos Dortmund til kontraktudløb. Watzke reagerede så ved at sige Gündogan ville blive solgt denne sommer, hvis ikke der blev forlænget. I mellemtiden har Tuchel så vidt jeg kan forstå haft en del møder med Gündogan netop for at overbevise ham om at han skal være en del af den genopbygningsfase der er igangsat. Ved at forlænge til netop 2017 garderer klubben sig ved at de får et første år med Tuchel hvor han kan vurdere hvordan Gündogan skal erstattes samtidig med at klubben får penge ved et salg næste år.

Ift. effekten på salgsværdien, så tror jeg også den er mindre end den stigning i salgsværdien man evt. kan få hvis Gündogan begynder at genfinde noget af formen fra før skadeshelvedet gik i gang.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Lentini
Haha – patter! Hjemme ved os vil vi kun the real deal… Hun er kun 4 dage, så vi er slet ikke nået til alt det med flakse endnu, i hvert fald indtil videre. Problemet er at lillepigen blev taget ved kejsersnit, fordi hun ikke bevægede sig den sidste cm i ni timer. Derfor tager det lidt længere tid for mælken at strømme til, men det virker nu for fuld udblæsning. Derfor undrede vi os over hvorfor pokker hun ikke skulle lave nr.2, og det selvom hun slog nogle rimelige heftige i går, der næsten sved i øjnene.
Skrevet af Lentini
@ Geddar

Du kan sagtens få ret. Jeg anser det bare ikke som umuligt – farmand Gündogan skulle være rimelig begejstret for Milans interesse, og det er vidst ham, hvis jeg forstår det korrekt, som også agerer agent for sønnike. Man får nok et rimelig klart fingerpeg, når budet havner hos Watzke, hvor tilgængelig Gündogan er.
Skrevet af Lentini
-
Skrevet af Geddar , moderator
@Bishop

Så vidt jeg lige kan se havde Eriksen et enkelt år tilbage og valgte netop ikke at forlænge.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Geddar , moderator
@Lentini

Det er da heller ikke fordi der ikke er en jordisk chance for at han alligevel bliver solgt denne sommer. Jeg kan bare ikke komme i tanke om lignende tilfælde, hvor en spiller der har et enkelt år tilbage på kontrakten og lader til at søge nye græsgange, forlænger med et enkelt år for alligevel at skifte samme sommer.

Men ja, lad os da se hvad der sker. Jeg sætter gerne en 100-lap på at han er i Dortmund når sommerens transfervindue lukker.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Lentini
@ Geddar

Det er sgu et fejt væddemål. Du burde da vide som nybagt far at jeg slet ikke har sådanne finanser at rutte med i et væddemål.
Skrevet af Geddar , moderator
Er du da røget i Babysam-fælden?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Lentini
Det og Ønskebørn, der nu er blevet min officielle hadebutik. Jeg kan ikke huske hvor mange gange jeg har været derinde efterhånden. Det føles som om jeg bliver straffet for noget jeg ikke kan gennemskue.

Internettet er også blevet min fjende - kan ikke tælle på to hænder, de gange hvor posten er dukket op med en babypakke, mens jeg som intetanende fjols bare står og glor måbende på postbudet.

Det værste var alligevel da jeg blev lokket med ud til samtlige supermarkeder med en kupon, hvor man fik en gratis babystartpakke. Det var en lang dag..
Skrevet af Bishop
@Geddar,

Du har sikkert ret, jeg kan bare huske at Eriksen udtalte noget med at hvis der ikke kom et ordenligt bud på ham så ville han forlænge, således han ikke skulle ryge gratis afsted. Men det giver selvfølgelig også mening at den forlængelse i såfald ville indfinde efter transfervinduet lukkede. Og ikke som i det nuværende Dortmund tilfælde.

@Lentini

Herhjemme gik det ikke A natural, hvorfor at flasken blev introduceret allerede inden vi var hjemme fra hospitalet. Men det var sgu en bøvlet omgang, han ville gerne spise, men maven havde svært ved at tage imod den "fremmede" føde, hvilket resulteret i hård mav og meget skrigeri til følge. Først efter at han er kommet helt væk fra mælkeerstatning og spiser det samme som resten af husstanden er hans mave blevet i normaliseret. Det første 4 måneder var med decideret koliktilstand. Det ønsker jeg sgu ikke for nogen, ikke engang Gobboerne.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Geddar , moderator
Haha! Vi har heldigvis kunne begrænse det en del ved at købe brugt, købe billigt gennem arbejde osv. Jeg har dog hørt om transaktioner fra Babysam der ender på den grimme side af 30.000, hvor 50% er kørt op pga. frygt. De er nogle lede sataner!

Min kæreste tog heldigvis turen rundt efter startpakker mens hun var på barsel. Det havde også stille og roligt dræbt mig...
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Bishop
Vi købte/køber også meget (brugt), jeg synes det er vanvittigt at folk går ud og køber f.eks. barnevogne til 15000 kr, når man kan finde brugte der er så godt som nye, fordi mange åbenbart mener at lige præcis deres skabning er helt speciel og ikke kan opholde sig samme vogn/bilsæde/kravlegård som et andet barn har opholdt sig i.

Så længe det ikke går ud over sikkerheden, så har jeg ingen kvaler ved at købe brugt, tvært imod, og det på trods at vi da sagtens har råd til at shoppe amok.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Inzaghi
Nej tak til babysnak!
Skrevet af fedtfjæs
Er El Shaarawy ikke homegrown? I så fald taler det da imod et salg.
Skrevet af Geddar , moderator
Jeg har det på samme måde, Bishop. Den den "...ellers dør baby!"-tilgang til indkøb gider jeg sgu ikke.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Bishop
@ Inzaghi

Med dit enorme bidrag til denne tråd in mente, skal vi selvfølge føje dit ønske og vilje og droppe al snak der ikke vedrører Milan....

Ps.

Jeg skriver om hvad fuck jeg har lyst til, og særligt når det sker i en hyggelig tone med brugere jeg har "kendt" i mange år herinde. Jeg har ikke lyst til at trække anciennitetkortet, men ærlig talt pusling, charmen ved det her forum er at vi stadig er nogle der går way back, hvorfor det selvfølgelig er interessant, for os, når der sker store begivenheder i privatlivet.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Bishop
@fedtfjæs

SES blev købt i 2011 som 19årig, i øvrigt for en relativt stor sum, 10 mio euro, hvilket også taler for at man giver ham en chancen for i det mindste at komme sig over skaderne og forhåbentligt øge sin værdi, pt vil man ikke kunne tjene det store på ham.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af MILANMILAN
Hørt, Bishop :-) Jeg blev også far for tre uger siden i dag, og det hele er fantastisk. Havde besøg af sundhedsplejerske i dag, og baby er vokset 500g og 2 cm på 3 uger. Det kører!
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af fedtfjæs
Arh okay. Forsøgte at regne på det, men jeg fik det til 17-18 år, så blev i tvivl. Husker dog godt den store sum.
Skrevet af Serpente
Tillykke med alle jeres babyer. Jeg har nok i at passe min hund, så baby er nok ikke en god ide. Har i købt en milan skarkedragt i det mindste? De kan lige så godt lære det, og udvalget i milan store er jo hele tiden stigende. Især nu hvor bee er kommet til.
Jeg er ved at gøre fruen varm på en tur til milano. Hvad gør man hvis man møder barbara ved casa milan, og fruen er med. Lever man med den dårlige stemning og tar billedet? Det var nemmere da jeg mødte massaro.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
annonce
0