Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Duck
Og generelt set håber jeg Tasotti tænker lidt ud af boksen. Hvem siger at en lejeaftale skal være 1 år? Det kan vel også være 2 år? Det var noget, som jeg godt kunne tænke mig at man introducerede i nogle tilfælde for de unge spillere. Der kan så selvfølgelig laves klausuler fx at opnår en spiller ikke et specifikt antal kampe, så kan Milan annullere aftalen, eller fx i tilfælde af nedrykning.

Det kunne jeg godt tænke mig at man fik lavet med spillere som Mastalli, Modic, Mastour, Calabria, Di Molfetta etc., fordi de hold som vil låne dem i et par år har så også et ræsonnement til at anvende dem mere, og bygge op omkring dem. Eller det er i hvert fald mit perspektiv på det.


Men, Lentini, er det ikke nærmest det, italienske klubber allerede gør i stor stil som del af det store delejerskabscirkus? I praksis ender mange delejerskaber med at være flerårige lejeaftaler.
Skrevet af Rossoneri
Delejerskab er ikke længere tilladt
Skrevet af Rossoneri
Dét sagt, så er jeg meget enig med dig Lentini. Det er på tide at vi bliver mere proaktive omkring vores talenters udvikling.

Vi har et par rigtigt stærke årgange lige nu. Mastalli, Locatelli, Di Molfetta, Calabria, Di Santis, Modic og Pinato fra Primavera holdet, mens Cutrone og Donnarumma viser gode takter hos Allevi.

Blandt dem SKAL vi se et par stykker som fast del af Serie A truppen indenfor de næste fem år (og naturligvis helst mindre).

Jeg er i hvert fald spændt på at se hvad Tassotti kan udrette. Havde det ikke været for det mildest talt kolde forhold mellem Galliani og Maldini, havde dette også været en interessant stilling for sidstnævnte.
Skrevet af Lentini
Det som denne gang skulle være det afgørende møde, 7-9-13, hos Fondazione Fiera er i gang. Vitali, som er konkurrenten, har flere gange været spået som dem som stod med de bedste kort i hånden. Men kort forinden skulle Berlusconi have hævet budet på området, og derfor spås Milan nu faktisk ret så gode chancer for at vinde udbudet. I formiddags mødtes Fiera med både Vitali og Milan, for at gennemgå deres respektive bud og samtidig komme med opfølgende spørgsmål til planerne for området.

Der skulle altså som sagt komme en afgørelse i dag. Men man ved jo aldrig med italienerne.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Breaking news: Vi har lige vundet grunden.
Skrevet af MaggiMagg
i det mindste har vi så vundet noget i år
Skrevet af Fossa dei Leoni
Hypotetisk set så kan kommunen vel godt gå ind og afvise os det, hvis jeg ikke er helt galt på den? Men så håber jeg i det mindste at det er muligt at udbygge stadionet, hvilket hvad jeg desværre har læst ikke er muligt.
Skrevet af Martinovic
Jeg synes, vi har tabt.

Et stadion til ca. 42.000 uden mulighed for udvidelse er sgu ikke optimalt.
Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Enig.
Skrevet af Rossoneri
Hvor kommer tallet 42.000 fra? Mig bekendt er det 48.000 der tales om. Eller har jeg misset noget?
Skrevet af Martinovic
Det florerer flere tal, men 48.000 er nu ikke særligt meget bedre.

Der var en anden byggegrund, hvor Milan kan bygge det stadion, de lyster. Nu bliver det et mellemstort stadion.

Milan bør ikke bygge et stadion med under 60.000 pladser.
Mojn do!
Skrevet af fedtfjæs
Jeg sidder lidt med en ambivalent smag i munden.

På den ene side, italiens krise i mente plus andre faktorer, er 48.000 ikke skudt helt ved siden af.

Omvendt er det nok den korte løsning, set med optimistiske øjne. Det er trods alt ikke mange kampe vi alligevel får mange flere tilskuere til.

Nogen der ved hvorvidt Inter er tiltænkt en del af den plan?
Skrevet af Stankovic
Inter står til at overtage/købe San Siro for derefter at renovere det.
Skrevet af Serpente
Det kan udvides til 50000, men vi kommer til at tjene meget mere på de 48000 end vi gjorde på san siro. 50-80 mil euro, og det er jo det vigtigste. Vi mærker ikke derhjemme om der sidder 50 eller 60 tusind. Jeg synes dette er en stor dag for klubben der får den bedst tænkelige placering, og jeg vil glæde mig til at komme der.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Jeg er også glad, med forbehold, fordi der skal stadigvæk samarbejdes med kommunen. Godt nok skulle Fondazione Fiera være den helt store hurdle, som nu er overstået, så lad os da håbe at kommunen ikke viser sig at være nogle stokkonservative bureaukrater af værste skuffe.

Jeg er tilhænger af at man holder det samlet – altså Casa Milan og Estadio di Berlusconi. Om det er 50.000 eller 55.000 spiller ingen rolle for mig, og jeg er ret sikker på at man nok kunne hæve tilskuerantallet til 55-60.000, men det ville kræve at man fjernede skyboxes og om man vil det eller ej, så ligger der væsentlig flere penge der og gemmer sig end at få 5.000 ekstra tilskuere ind. Milan skal jo netop til at fungere som en forretning, så jeg har det ganske fint med at man har gjort en forretningsmæssig kalkule. At Casa Milan ligger ved siden af stadion gør også Matchday-programmer noget lettere i den hensigt, så jeg synes det er meget fonuftigt at få stadionet klasket ned i Portello-området.

Og endnu en fjer i hatten til Lady B – hun er skarp.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Altså, jeg kan forstille mig det ville være langt svære at få biletter til kampen, hvis der kun er plads til 48 og det giver lidt sig selv og at billetterne bliver dyre.
Skrevet af Sheriffen
Fin nyhed at vi vandt grunden. 48.000 virker imø ikke helt skævt, selvom jeg gerne så omkring 55.000 pladser, men der hersker ingen tvivl om, at vi kommer til at tjene mange flere penge ved selv at eje vores stadion.

Det er det første positive skridt, vi har taget, de seneste 8 år.

Edit: Så vidt jeg kan se, havde vi omkring 37t i snit i 2014/2015 og kun 2 gange, vi var over 48.000.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Lentini
Hva pokker! Mexes har skrevet for en ny sæson.

Det stiller da ihvertfald nogle spørgsmålstegn op. Fordi selv hvis Romagnoli ikke skulles lykkedes så er alternativet Maksimovic. Men numerisk er vi total med Alex, Mexes, Zapata, Paletta og Ely.

Det overrasker mig alligevel.
Skrevet af Serpente
Silvio 1-0 sinisa. Fint nok at beholde ham, hvis vi får mindst en ny starter.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Fossa dei Leoni
Det siges at Mexes fik ham overtalt til at blive, men hvis det ikke er tilfældet er det da meget problematisk at Berlusconi går ind og overtriumfere træneren.
annonce
0