Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
@ Fossa

Maksimovic anses, iflg. medierne, som første alternativ, skulle man ikke have held med at fiske Romagnoli i Roma. Jeg tror ikke du skal forvente mere end et køb til centerforsvaret. Så skulle det være fordi Zapata igen begynder at pibe, og det er da en mulighed, men jeg anser det ikke som synderlig sandsynligt at det skulle ske. Paletta og Mexés er sikre, mens Ely udgør sidste element.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Det må så nok tilskrives min manglende opfattelsesevne ;)

Min pointe er at jeg ikke nødvendigvis mener at den centrale af de tre på midten, skal være det kreative omdrejningspunkt.
Jeg synes at det kan fungere ganske glimrende med en 6´er der primært har defensive pligter. Derfor min henvisning til van Bommel.

Derfor ser jeg det som en fin løsning med NdJ som 6´er og to spillere på siderne der kan lidt frem i banen. Her synes jeg at Montolivo er et glimrende bud. Det samme er i øvrigt gældende for Bonaventura og Bertolacci.

Omkring Wijnaldum så læste jeg at han er tæt på Newcastle, fordi ingen andre ville betale hans pris på 150M DKK - hvilket som bekendt svarer til 20M Euro.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Tror du at Romagnoli ville være nok til top 3, jeg har min tvivl. Et makkerpar mellem Maksimovic og Romagnoli ville være interessant.
Skrevet af Lentini
Min pointe er at jeg ikke nødvendigvis mener at den centrale af de tre på midten, skal være det kreative omdrejningspunkt.

Det er jeg fuldstændig enig i. Og det er her hvor jeg gerne vil have begge mezzala’er til at have nogle kvaliteter i det fremadrettede spil. Det giver os et bredere angrebsrepertoire, og gør at modstandere skal forholde sig til rigtig mange ting på én gang. Det kan kun være en fordel – fik jeg lov til at vælge tog jeg Gündogan fremfor Witsel, selvom sidstnævnte nok passer mere ind i Mihajlovic’ type af spil.

Jeg synes at det kan fungere ganske glimrende med en 6´er der primært har defensive pligter. Derfor min henvisning til van Bommel.

Meget kan man sige om van Bommel, men han var faktisk ikke nogen dårlig fodboldspiller. Hans lange sideskift sad som regel lige i ”skeen”.

Omkring Wijnaldum så læste jeg at han er tæt på Newcastle, fordi ingen andre ville betale hans pris på 150M DKK - hvilket som bekendt svarer til 20M Euro.

Wijnaldum er bestemt en interessant spiller, men det virker ikke til at Milan har ham specielt højt på listen af interessante spillere, ellers havde vi nok være meget længere fremme i skoene. Det skulle faktisk ikke undre mig om en spiller som Roberto Soriano står højere på listen end ham. Ærgeligt – men formentlig sandt.
Skrevet af Lentini
@ Fossa

Tror du at Romagnoli ville være nok til top 3, jeg har min tvivl. Et makkerpar mellem Maksimovic og Romagnoli ville være interessant.

Jeg forestiller mig ikke at Romagnoli fra dag et, vil gøre de helt store underværker. Grunden til interessen er at Mihajlovic har flyttet ham ret meget på bare én sæson, men han er ikke i nærheden af at være tæt på verdenseliten. Men det kan han måske blive.

Maksimovic er for mig også interessant. Jeg gør mig bare ikke nogle illusioner om at Milan henter to centerstoppere – det tegner det ikke til i øjeblikket. Som sagt kræver det nok at Zapata beder om et skifte, førend Milan begynder at foretage sig noget aktivt på det punkt. Og nej, jeg tror ikke at en Maksimovic-Romagnoli kombination ville gøre enorme underværker her og nu.

Det vigtige omkring defensiven, er også at hele holdet står ordentlig organiseret. Alt for ofte er vi blevet fanget ude af balance grundet idiotiske boldtab, hvor vi har været alt for langsomme til at omstille os fra offensiv til defensiv.

Man kan faktisk sige at ved at udføre en ordentlig teknisk boldomgang rent offensivt, forstærker vi os defensivt, fordi vi ikke laver så mange unødige boldtab, som tilfældet har været.

Mihajlovic kan faktisk komme ret langt meget hurtigt ved at indføre en ordentlig boldomgang med en offensiv plan, og stramme gevaldigt op på de defensive dødbolde – jeg har faktisk længe tænkt på at se de indkasserede mål igennem et stykke tid, for at tælle op på hvor mange er indkasseret via dødbolde og kontra. Jeg har en ret klar fornemmelse af at det er en ordentlig stak.

Hvis jeg var Mihajlovic var det der, jeg ville sætte ind først. Og ud fra første træning, hvor han skældte eder og forbandelser ud, grundet elendig boldomgang, kunne det tyde på at han har set de samme svaghedstegn som jeg.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Soriano var også ganske god for Sampdoria sidste sæson, 24 år italiensk offensiv midtbanemand der også så vidt jeg ved er venstrebenet og arbejder hårdt defensivt. Det er sådan en transfer jeg er stor tilhænger af, han er ikke for dyr, men samtidig kan vise sig at være en ganske god gevinst. Witsel & Soriano, så vil jeg påstå at vi er dækket find ind på midtbanen.
Skrevet af Lentini
Jeg er ikke så vanvittig vild med ham Soriano – han har dog afvist Napoli af et par omgange fordi han håber Sinisa henter ham til Milano.

Jeg tror heller ikke du skal regne med mere end et indkøb til midtbanen.
Som det ser ud lige nu, skal der renses ud.

På indkøbssiden ligner det en centerstopper, hvor Romagnoli er prioriteten med Maksimovic som alternativ. Og en mezzala til midtbanen, hvor Witsel ligner førsteprioritet med Gündogan som alternativ – Soriano er vel næste i køen, selvom jeg er enig med Rossoneri i at vi skulle have kigget mod Eindhoven og deres anfører.

X-factoren i dette vindue bliver så om Zlatan kommer ”hjem” igen.

Dermed skal det ikke afvises at der er nogle spillere, som beder om at blive solgt – det er vi selvsagt ikke nær Milanello nok til at kunne vide. Men på nuværende tidspunkt ser det ikke sådan ud.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Du har ret hvad det angår, ligeså snart vi får en rød tråd i spillet, både offensivt sågar defensivt, så vil det gavne hele holdet. Sinisa er jo også en type som kræver disciplin og sørger for sine hold er velorganiseret, lige det hvad vi mangler nu.

Zlatan ville være godt, men fylder 34 år. Han har vel 1-2 sæson på topplan før fathertime catches up, hvorimod Maksimovic og Soriano er to spillere med fremtiden på deres side, den ene endda allerede fast spiller for Serbien og den anden som har fået kampe for Italiens landshold. Jeg er meget for at hente begge, men især Soriano da jeg ikke forstiller mig han koster mere end de 10 mio.

Skulle jeg vælge mellem Witsel eller Soriano og Maksimovic, havde jeg taget sidstnævnte da Witsel sikkert koster de 30-35, hvilket er for meget.
Skrevet af Lentini
Zlatan er egentlig en omgang fråds, fordi vi har mere end rigeligt med klasseangribere – interessen bunder formentlig også kun i den intense insisteren fra Berlusconi. Jeg tror ikke Mihajlovic som sådan ”behøver” ham, selvom en spiller af hans kaliber siger man ikke nej til, såfremt muligheden åbner sig. Men lad os se – alt omkring Zlatan afhænger af hvad PSG vil på markedet, og de har endnu til gode at vise noget.

Jeg tror at det Mihajlovic helst vil have pt. er en forsvarsspiller. Og ift. det, så siges det at Milan skal mødes med Roma på tirsdag, for at snakke yderligere. Vores transfersum af Romagnoli hænger åbenbart sammen med Romas erhvervelse af Edin Dzeko. De seneste meldinger går på at Milan har budt 20mio€ + 2mio€ i bonus for spilleren. Men skulle det ikke lykkedes skal vi nok kunne hente Maksimovic, som ligger i 10-15mio€ klassen.

Jeg kan være i tvivl om hvorvidt vi lykkedes med at hente en spiller i Gündogan/Witsel-klassen, fordi kassen formentlig også begynder at tynde lidt ud. Så Soriano kan nok sagtens blive aktuel, fordi han netop ligger i det mere billige ende af spillerne på listen.

Men jeg tror vi er lidt tilbagetrukne lige nu, hvor Romagnoli for fulde fokus samtidig med at vi prøver at sende spillere videre i deres karriere. Derudover skal Mihajlovic også lige have lidt tid til at danne sig et indtryk af spillerne – de har trods alt ikke været i gang i mere end en uges tid.
Skrevet af Bishop
Ja kassen begynder at tynde ud, men endnu vigtigere så er truppen jo også alt for stor, jeg synes det er helt med rette at fokus lige nu ligger på at få en CB på plads, for derfeter at flytte fokus over på at komme af med alt fyldet, derefter kan fokus, alt afhængig af hvor man kan komme af med, blive lagt over på nyerhvervelser.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Eller jeg ved sgu ikke om kassen er tømt ud – måske jeg bare lader mig påvirker af den nuværende lidt afventende strategi efter vi lagde ud som lyn og torden. Vi har vel og mærke ”kun” benyttet ca. 50mio€ alt i alt – inkluderet spillersalg; Antonelli, Bertolacci, Bacca, Verdi og Luiz Adriano er der betalt en sum for, mens Ely og Mauri er ankommet gratis.

Modsat har vi fået solgt Rami, Saponara og Birsa for lidt over 10mio€ - den kan stige yderligere såfremt Empoli giver efter og sælger Saponara til Napoli, hvori Milan får 30 % af transfersummen. Han ser ud til at skulle sælges for omkring 15mio€, hvoraf 4.5mio€ så vil tilfalde Milan.

Men for mig handler det pt. om at få sorteret lidt ud den her store trup. Den her 25-mand reglen er egentlig også meget god, når man skal fortælle spillere at de ikke har en fremtid. Såfremt de ikke bliver registreret er chancen for spilletid ikke-eksisterende, så det kan da kun være i spillerens interesse at komme videre.
Skrevet af Bishop
Mht 25-mand reglen, så er det andet end et par år siden man hævede trupantallet. Men det var selvfølgelig også et ligegyldigt tiltag, men sjovt at man ombetsemmer sig så kort tid efter.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Fossa dei Leoni
Cerci
Alex
Zapata
Zacccardo (Hvis han ikke allerede er væk)
Nocerino
Poli
Albertazzi

Og hvis det rette bud kommer så også: Menez.

Kan vi få skippet de spillere afsted og spare deres løn, ville det være fantastisk.

Drømmen:

Gundogan
Romagnoli
Maksimovic
Soriano

De to sidstnævnte tvivler jeg på, men to nye forsvarsspillere kan være nødvendigt, hvis: Alex, Zapata og Zaccardo smutter.

Lentini, vurdere du at Ely ville være en fin nok backup til at spille lidt her og der? Og hvad med ham den 18 årig midtbane mand vi stjal fra Inter? Er der ellers noget nyt om nogle Primavera spillere, der ville blive rykket op på førstholdet? Mastalli synes jeg ser interessant ud.
Skrevet af Rossoneri
@Fossa
Det er formentlig Fossati du henviser til.
Personligt har jeg fulgt lidt (med tryk på "lidt") med i hans udvikling, da han var anset som et kæmpe talent i sin tid.
Den seneste tid har han været inde omkring Azzurini truppen.
Som type kunne han egentlig være ret interessant, idet han kunne tilføre nogetkrativitet.
I sæsonen 13/14 blev han i øvrigt kåret som årets unge spiller i Serie B (dengang for Bari) foran Saponara.
Jeg har hele tiden haft en lille drøm om at se ham i Milan trøjen.
Lad os huske på at andre spillere - såsom Pirlo - var "late bloomere".
Og apropos - hvis nogen er til verdensklasse kalifornisk Grenache, så er "Herman story - Late bloomer" et rigtigt godt bud. Ja - det var lige en ganske gratis servicemeddelelse ;)
Skrevet af Lentini
Det er nok en gradbøjning at kalde Pirlo for en ”late bloomer”, fordi han havde slet ikke ”bloomet” hvis Ancelotti ikke havde rykket ham ned som regista i stedet for trequartista, som han havde spillet op til der. Problemet med Pirlo på 10’eren var at han ganske enkelt var alt for langsom.

Jeg ved ikke hvem du snakker om, Fossa? Hvis det er Fossati udløb hans kontrakt denne sommer, og han har netop underskrevet en kontrakt med Cagliari. Han er en fin spiller, men han rykker intet ift. at skulle kæmpe med om de øverste positioner i Serie A. Rosso er lidt for romantisk indstillet til Fossati, fordi nok var han årets unge spiller i Serie B, men den efterfølgende sæson var tæt på elendig fra hans side. I Perugia skulle han dog have gjort det ganske fint, hvorfor Cagliari nu også har sikret sig ham.

Men det kan også være Pessani, du snakker om? Det er i hvert fald en ung 18-årig mand vi har nuppet for næsen af Inter, denne sommer. Han spillede seniorfodbold sidste sæson i Monza, og gjorde det rigtig godt – en slags playmakertype. Bari skulle også være interesseret i at leje ham i kommende sæson, og kommer han dertil så er det spændende at se hvordan han reagerer, fordi der er større pres på i Bari.

Generelt har vi da nogle spændende spillere i årgangen, der nu skal ud og få hår på brystet. Den meget omtalte Mastalli, har i hvert fald interesse fra både Como og Trapani, som begge er fine destinationer. Modic virker meget tæt på Lugano, som kan blive rigtig interessant(og skide hårdt) fordi han skal arbejde under Zeman. Men det er så her Tasotti skal bevise sit værd med at sikre de rette lejemål til vores unge spillere.
Skrevet af Rossoneri
Indrømmet - jeg er ganske romantisk omkring unge spillere der kan vokse til legender. Nye Baresi´er, Maldini´er, Rino´er osv.
Heldigvis er fodbold andet end fornuft og statistikker.

Jeg havde helt misset at Fossati var taget permanent videre.

Det understreger behovet for en rolle som Tassottis. Vi har i alt for lang tid, fået alt for lidt ud af vores talenter.
Så kunne nogle påstå at talenterne bare ikke har været gode nok - den køber jeg ikke. talent skal udvikles, plejes og fremelskes. Det har vi i høj grad forsømt.

Jeg har læst diverse Milan fora der er yderst begejstrede omkring Pessani. Lad os håbe at han er "the real thing" og at der bliver satses på hans udvikling.
Skrevet af Martinovic
Vi troede alle, De Sciglio var den næste store Milan-spiller af egen avl, men han er ikke fem potter pis værd. Han skulle være solgt til Real, da Ancelotti og co. bød på ham.
Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Håber bare at klubben tager deres talentarbejde mere seriøst nu, ser ud til vi har igang med en god årgang og ja det var Pessina jeg hentydede til før.
Skrevet af Serpente
Albertazzi er måske ved at blive solgt. Jeg læste at 2 klubben har spurgt til ham. Derudover er psg igang med at lave markedesførring uden zlatan på. Nægter at tro at de fem på billedet er valgt fremfor zlatan. Nej Zlatan er på vej væk, men spørgsmålet er hvor han tager hen. Inter og Roma skulle også være klar til at snuppe ham. Den første træningskamp starter kl 18 og her kommer mange tvivlsomme spillere på banen, og har mulighed for at vise sinisa at de vil blive.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Fossa dei Leoni
Mastour blandt en af dem ^^

Edit: Foggy, synes du kører hetz mod Sciglio ja, han har ikke været fremragende, men manden spiller sjældent på højreback positionen, han har spillet meget til venstre og det er jo et kæmpe handicap for ham. Jeg synes man burde smide et par kg muskler på ham og prøve ham i midterforsvaret, ofte der hvor han kommer til kort er når han skal bidrage offensivt blandt andet.
annonce
0