Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
El Shaarawy skal være involveret i 15 kampe, hvorefter klausulen på de 15-17mio bliver tvungen.
Skrevet af Serpente
Okay mon ikke han får 15 kampe. Galliani er ved at afsætte gabriel og derefter skal han forsøge med et 23 mil bud til roma inden de drager afsted på turné. Og witsel skal også lukkes snart. Ellers virker det som om rygterne stiller af. Leverkusen og et par spanske klubber skulle være efter cerci, og det ser ud til at vi virkelig lykkedes med at skippe dødvægten i dette vindue. Albertazzi tror jeg vi kommer af med men matri er jeg lidt mere i tvivl om. Har heller ikke hørt noget om poli og nocerino. Men vi har godt nok fået mange væk.

Hvis vi ser på transferbudgettet, så skulle der med salget af Ses også være råd til både vitsel og romagnoli. Så må vi se om det rækker til cl nu hvor inter også køber meget ind. Roma og juve ser stærkere ud fordi deres trupper er sammenspillet, men vi skal i top 4, og rivalisering mellem inter og milan når nye højder nu hvor ingen af klubberne kan tåle at misse cl. Håber det bliver os der sende inter ned på 4. I det sidste derby. Napoli tror jeg må tage 5.pladsen.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Bosse1983
Det virker som udnyttelse af vores situation, og ligesom med kondogbia så bør vi se andre steder.


Hvad havde du forventet? Det er ikke just fordi man er gået stille med dørene og akkurat som I er interesseret i at give mindst muligt, er en sælgende klub interesseret i at få mest mulig. Jeres betalingsvillighed har vist sig høj, så naturligvis presses citronen.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Serpente
Jeg havde ikke forventet andet, men blot påpeget at galliani bør finde en anden, ellers lægger vi selv en unødig høj linje. Inter kommer eksempelvis også til at vride pungen i worfburg fordi de købte kondogbia så dyrt. Galliani skulle selvfølgelig ikke have udtalt sig i pressen om vores bud. Men både galliani og berlusconi har jo som sædvanligt haft for travlt med at promovere sig selv, og det er dyrt. Alle kan jo se at 30 er latterligt for en ung forsvarsspiller.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Fossa dei Leoni
Nu havde vi jo også 100-120 millioner € at gøre godt med i transfervinduet, så vidt jeg forstod det. Så det at vi skipper dødsvægten, burde jo bare gøre det endnu bedre.
Skrevet af Calcio9
@Serpente

Hvis du fuldt lidt med i, hvordan milan overhovedet fik Rami til at starte med, ville det give mening for dig. Ikke nok med de købte ham for 4 mil euro, måtte han endda selv hoste op med penge til at få skiftet på plads. Nu hvor han ikke er med i planerne for fremtiden, synes det at være på sin plads at milan ikke står i vejen for ham. Gentelmen aftale.

Romagnoli.. Ville være et af de bedste signaler i meget lang tid, uden tvivl det klart største forsvars talent i italien, sammen med Lugani. Han kunne gå hen og blive den næste store general. Hvis Milan ender med at give 22-24 mil euro for ham, er de godt givet ud, så skal man ikke længere tænke på en ny forsvars spiller hvert år.
Hvis man vil have noget kvalitet må man punge ud. Alle priser nu til dags er jo høje, så forstår ikke den konstante snak om at alt er for dyrt, bare tanken om at Milan endelig bruger penge giver mig inderlig lykke som intet andet, og hvis de betaler lidt mere end hvad de måske ellers ville havde gjort, f..k it, bare de får hvad de ønsker...
Skrevet af Serpente
Ifølge din logik kan vi så heller ikke tillade os at tage penge for menez fordi han kom gratis. Jeg er med på at det var fair at vi lader ham skifte, men vi burde burde have forlangt mindst 7 for ham. Tro mig, jeg er også glad for nye spillere, men grunden til at jeg er bekymret over priserne er ffp reglerne, som kan komme tilbage som en boomerang, plus at jeg generelt er imod dårligt købmandskab. Vi er ikke en utømmelig arabisk pengetank, selvom vi bruger en del i år.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Bishop
Man har da sikkert også forlangt 7 mio, men hvis køber ikke vil betale, så må man enten sænke prisen, eller satse på at der kommer andre købere.

Mht Rami, så har man nok skelet til efterspørgslen og resoneret sig frem til at det ikke er sandsynligt at buddet bliver hævet, hvorfor at man med henblik på hans lån har kalkuleret sig frem til at det bedst at sælge ham nu til en lavere pris, end at beholde ham og se ham hæve en fed hyre på bænken.

De spillere vi har budt på indtil videre, har alt andet lige været spillere der har været eftertragtet og/eller en del af fremtidsplanerne i klubben, hvorfor at de sælgende klubber intet incitament har haft til til at sænke prisen.

Man kunne selvfølgelig godt argumentere for at Galliani burde have lidt mere is i maven, som set tidligere, men strategien i år har helt sikkert været at man ikke ønsker nødløsninger i slutningen af transfervinduet, der giver usikkerhed og dårlig tid til træneren. Altså man betaler ved kasse et, for at give Sinisa optimale arbejdsbetingelser.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Det synes ikke rigtigt at vi kan komme i mål omkring Witzel. Det var fra starten også en svær manøvre.

I så fald kunne det være interessant hvis Rabiot kom på brættet igen. Han har både højde og god fysik, kombineret med en god teknik.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Seneste nye:

Galliani vil ikke give mere end 25 millioner for Romagnoli og Roma vil også afvise det. Dog har Roma brug for pengene, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at hente Dzeko. Desværre, ser det ud til at Roma dropper ham og går efter Rondon fra Zenit St.-Petersborg. Sky skriver ikke overraskende at det er Sinisa selv der personligt har bedt om Romagnoli.

Tuttosport skriver at det kræves mere end 25 millioner for at overtale Zenit til at sælge Witsel.

Mediaset srkiver at Milan har bestilt et lægetjek til en endnu en unavngiven spiller. Jeg kender ikke til Mediaset, så tør ikke at sige om det er legit eller ej.

Carpi har spurgt ind til Ely, men Milan vil gerne beholde ham.

Både FranceFotball og Le equiqe skriver at vi skulle være tæt på at signe Monacos Abdennour for 23 millioner €.
EDIT: Abdennour har dobbeltstatsborgerskab, så det burde være fint nok.

Her er lidt stats på Romagnoli i sidste sæson, slet ikke dårligt, hvis du spørger mig:

Tackles won (per game): Romagnoli 1.21, Bonucci 0.91, Glik 1.25
Aerial duels won (%): Romagnoli 61%, Bonucci 49.5%, Glik 50.6%
Interceptions (per game): Romagnoli 2.1, Bonucci 2.06, Glik 2.55
Blocks (per game): Romagnoli 0.72, Bonucci 0.82, Glik 0.75
Clearances (per game): Romagnoli 6.8, Bonucci 4.9, Glik 4.9
Pass Completion: Romagnoli 83%, Bonucci 86%, Glik 91%

Baseret på hans stats kan man godt forsvarer et dyrt køb af ham, men så vil jeg hellere have Laporte fremfor Romagnoli, hvis vi alligevel skal handle dyrt. Personligt vil jeg hellere have Romagnoli for 30 fremfor Abdennour til 23, af hvad jeg kan se og læse mig frem til har jeg hørt af på trods af en god CHL sæson for Monaco skulle være lidt overrated.
Skrevet af Yetilover
Jeg håber stadig vi får fat i Witsel, men jeg er ved at være træt af Romagnoli sagaen. Vi har prøvet at få fat i ham lige fra Sinisas ansættelse og Roma rykker sig jo ikke medmindre vi smider 30mil (som er fuldstændigt hul i hovedet). Få nu bare hentet en solid mand som kan holde styr på forsvaret. Glik eller Maksimovic fra Torino er begge gode bud. Ved dog ikke hvem jeg helst ville se.

Laporte og Romagnoli er begge alt for dyre og vi skal holde os fra dem imho.
Skrevet af Serpente
Galliani har udtalt efter kampen at vi ikke får vitsel, og at vi kun mangler en central forsvar. Så det vil sige at vores modreaktion på sidste sæsons elendige midtbane er mauri og bertolacci. Alt tyder derfor også på at zlatan alligevel ikke kommer. Man kan kun håbe at galliani som vanligt er 99,9% sikker og pålidelig. Vi har rigtig nok brugt en del penge, men er vi blevet stærkere end sidste år? Det vil tiden vise, men jeg er temmelig skeptisk, og vurderer at vi med denne trup, skal håbe at sinisa finder en tryllekanin frem af hatten. Vi kommer til at være bedre, men cl bliver svært.

Synes også denne udmelding sår en vis tvivl omkring hvor mange penge der i virkeligheden er kommet ind via bee. Medmindre der er tale om et forhandlingsbluf, så synes jeg det sender et signal hvis vi stopper markedet med maximovic.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Rossoneri
Miha udtaler efter dagens test mod Lugano at vi vil forsøge igen med Romagnoli. Han synes virkeligt opsat på at det skal være ham.

Samtidig peger hans udtalelser i retning af at Zlatan stadig er et emne. Tror at vi pt arbejder på en ny destination til Menez. Lykkes det, sætter det en rokade igang.
Vi får Zlatan - Di Maria ryger til PSG og Blanc kan så spille med Cavani helt fremme i en 4-3-3.
Skrevet af Rossoneri
Og så mener jeg også det er en ufuldstændig snak omkring truppen.

Det er naturligvis ganske naturligt at drøfte om truppen er styrket eller ej. Min personlige holdning er at det er den. Vi har fået to rigtigt dygtige angribere ind, to talentfulde midtbanespillere og vi er i markedet for en dygtig midstopper (som - omend ikke i hus endnu - må antages at løfte niveauet).

En anden væsentlig ting påpeger Miha efter kampen idag. Han siger at holdet ikke er vant til at arbejde under den intensitet han kræver. Hvilket naturligvis samtidig er en stikpille til både Inzaghi og truppen i helhed.

Vi er vel alle enige om at sidste års materiale burde være til mere end vores opnåede placering.
Skrevet af Serpente
Det er klart at træneren sagtens kan sige hvad han ønsker sig.

Rosso
hvad tænker du egentlig om at hente ham til 30? Og hvad med at sælge menez for at få zlatan?
Jeg ville blive lykkelig over zlatan, men hvis menez skal ud så bliver jeg i tvivl. Menez er en succes i klubben og har en del år i sig endnu, og hvor er vi henne som klub, hvis ikke den vigtigste spiller får mere end et år. Hvilket signal sender det at hvis man vælger milan, er man solgt efter et år eller to uanset hvor godt det går. Zlatan er lige nu bedre end menez, og en klar forstærkning, men hvor længe. Vi er nok tilbage ved romantikken med zlatan. Hjerte kan selvfølgelig ikke sige nej til ham, så jeg håber matri ryger og at vi så får plads til begge
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af La Mir!!
Shit en lækker kasse fra jeres wonderkid.
http://www.goal.com/en/n…res-stunner
Daje!
Skrevet af La Mir!!
I stedet for smide 30 efter Romagnoli, hvar med at smide halve af det beløb efter Gilk og evt. en Doria?
Daje!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Fordi Gilik er 27 år og har haft en god sæson. Han har vel 5 år endnu på topplan, hvis ikke mindre. Romagnoli kan vel have 10-13 gode år i sig.
Skrevet af La Mir!!
Forsvars spillere i Italien holder nu deres høje niveau, også efter de er fyldt 32 år. Han virker som en solid spiller, der kunne løfte niveauet i Milan med det samme. Glik har nu leveret stabilt igennem flere sæsoner, men du har ret i, at det først var i sidste år, hvor man for alvor lagde mærke til ham.

Benatia var 26 år, da Roma hentede ham, han kom ligeledes fra en midterklub som Torino.
Han var jo hellere ikke den åbenlyse talent i Udinese, men ud foldede sig for alvor i Roma.

100 mio kr. for en Glik, der kan præstere her og nu og i de 5 år, som du forudsiger, vil jeg mene er godt betalt.
Daje!
Skrevet af Serpente
Mastours kasse var flot, men så fri vil han næppe være i serie a. Tror ikke han er klar endnu, men jeg håber at vi kan holde på. Vi har fulgt ham længe, og det ville være bittert at miste ham nu. Håber han får en halv time en gang imellem og langsomt komme ind i løbet af de næste par år.
Fossa
Det er dog langt fra sikkert at romagnoli bliver god. Måske har han også bare haft en god sæson. Sciglio og juves ogbonna er gode eksempler på at niveauet kan falde hurtigt, og hvad gør man så med ham. Det er en dyr chance uden garantier. Lad os håbe han bliver god hvis vi ender med at give de 30. Er han den nye nesta, så er det jo en fin handel.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
annonce
0