Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bishop
Det skulle lige være Simon til forsvaret, men jeg har mine tvivl om ham i en storklub.

Om milan kigger mod Bayern og den talenfulde dansker, tror jeg ikke, men jeg ville sgu ønske de gjorde.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Serpente
Umberto Gandini er blevet bedt af fans om at spørge zaccardo om ikke at udelukke dem fra sin twitter, hvorefter umberto svarede at zaccardo alligevel var på vej væk. Håber det er sandt. Han plejer at være pålidelig.
Til alle der drømmer om monty i topform. Spørg jeg selv - hvornår har jeg sidst set det? Manden er færdig og vi må og skAL finde en erstatning. Det kommer til at blive dyrt i point at drømme om ham. Kun bonera var ringere sidste år.
Med hensyn til calabria, så udtalte galliani at han var den eneste vi hentede op fra prima. Håber dog at mastour stadig regnes med fra sidste år, selvom inzaghi aldrig fik ham testet.
Det er perfekt hvis matri albertazzi cerci og nocerino kommervæk. Så har vi en smal trup for en gangs skyld. Passer godt til de få kampe vi har.håber verdi og ely kan lejes ud, så der bliver ryddet helt op.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
@ Geddar
Jeg havde ikke glemt ham. Men der hvor jeg har set Christian Eriksen i topkampe, har han stort set hver gang faldet ud af kampen, og den opgave er allerede besat af Honda, Jack osv. Han mangler noget grinta, og pisser mig lidt af med hans lidt vattede personlighed - ikke at det dog skal fratage ham de evner han retteligt har.

@ Bishop
Jeg tror egentlig Kjær kunne være en fin reserve, men jeg tror måske han er typen der bliver noget rusten i det når han kun spiller engang imellem. Rotationen i Roma under Enrique bekom ham i hvert fald ikke vel.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Zapata og Mexes har vist sig at have et rigtigt top højt niveau til top 3, det giver lidt sig selv. Zapata var jo klasse i Udinese og var egentlig også okay god i starten af Milan tiden, lidt det samme med Mexes som dog har været ganske stabil i år. Problemet er bare at de har peaket og ikke kommer tilbage på tidligere høje niveau. Men ja Lentini vi betaler for perspektiverne og om et par år kan Maksimovic og Romagnoli være klasse forsvarsspillere, hvorimod dem vi har bare bliver dårligere og dårligere. De unge spillere er med til at bygge fundamentet op for morgendagens Milan hold og det er det vigtigt, lige så vigtigt som det er at hente klassespillere til her og nu: Bacca, Adriano osv..


Desuden så har Vidal virkelig været god for Juventus i foråret, men ja et salg til Bayern betyder formentlig farvel til Witsel, hvilket vil være meget ærgerligt. Dog kan man blot håbe at de går efter at købe Oscar eller Isco, som tidligere er blevet rygtet derhen. Pirlo væk, Vidal væk og Pogba forlader stort set med sikkerhed Juventus til sommer. Det er noget af en udskiftning de har gang i.

Ja vi har nogle tophold i vente og glæder mig til at se vores unge drenge i aktion imod de store hold.

Edit: De snakker om at sende Gøtze til Juventus, det vil måske betyde at de vil ikke være så interesseret i Witsel. For deres vedkommende ville det være klasse, for Gøtze er lige præcis sådan en de mangler også kan de meget vel ha et komplet hold. Ser det kun som en fordel at Pirlo er væk for dem.
Skrevet af Bishop
Både Zapata og Mexes har vel også stadig til gode at spille for en træner der for alvor tror på dem. Som både jeg og Lentini også var inde på tidligere, så har kontinuitet i forsvaret været en by Rusland. Så får den ene spiller et par kampe og så får den anden et par kampe. Af alle steder på banen, er de to CB positioner, dem der kræver bedst indbyrdes forståelse.

Jeg synes jeg læser mange rygter om hvem Juve vil gå efter hvis de sælger Vidal, men umiddelbart er Witsel ikke et navn jeg er faldet over? Er han ikke også lige et niveau under hvad Juve reelt vil gå efter.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Geddar , moderator
"Jeg havde ikke glemt ham. Men der hvor jeg har set Christian Eriksen i topkampe, har han stort set hver gang faldet ud af kampen, og den opgave er allerede besat af Honda, Jack osv. Han mangler noget grinta, og pisser mig lidt af med hans lidt vattede personlighed - ikke at det dog skal fratage ham de evner han retteligt har."

Du kan dog holde det op imod at han i den forgangne sæson vist var den spiller der sikrede flest points for sit hold.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Fossa dei Leoni
Gutter jeg er helt enig med jer siden Allegri skred, så har forsvaret slet ikke fungeret. Og det er på grund af den taktiske organisation intet der, men det ændrer stadig ikke på at vi burde tænke langsigtet og hente unge og kvalitets fodboldspillere. Og i midterforsvaret er det slemt. Håber på Witsel, men Soriano for mig ville også være fint til venstreside af midtbanen.

Edit: Mediaset siger Milan har budt 15 millioner Euro for Menez. Af stig og sted

Forresten Tamas en venstreback fra Primavera skal vidst lejes ud, nogen der kender noget til ham?
Skrevet af Bishop
Hvis Menez bliver solgt, så kan det næsten kun være fordi at man er sikre på at tilføje Zlatan til truppen.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Fossa dei Leoni
Bacca og Adriano kan nemt erstatte ham, 7 af hans 15-16 mål var alligevel på straffe. Plus kunne de penge gå til at finansere et køb af Romagnoli.
Skrevet af Lentini
@ Geddar

Du kan have en pointe, i og med, Milan havde mere end almindeligt svært ved at dirke op for defensive modstandere i den forgangne sæson. Men jeg ved ærlig talt ikke om han nødvendigvis vil være bedre end eksempelvis Honda på 10’er positionen. Nu er det trods alt også kun en hypotetisk diskussion, men jeg kunne godt forestille mig at Sinisa ville elske Eriksen, fordi han netop løber de km han skal og lidt til. Men personligt, er jeg ikke vild med Eriksen – hvis han var mere fandenivoldsk tror jeg også han ville kunne nå længere.

@ Fossa

Nu ved jeg godt vi er kommet til penge i Milan, men at vi ligefrem byder 15mio€ på en spiller vi allerede har lyder en anelse mærkværdigt 

------

Galliani har lagt et bud på 25mio€ - take it or leave it til Roma. Budet er ikke til forhandling, hvilket nok signalerer at Milan er mere end almindeligt træt af det langsommelige køb. Roma står i øvrigt også og mangler penge til at kunne foretage de offensive indkøb, som de gerne vil, og det er formentlig nok det som Galliani forsøger at trykke lidt på.
Skrevet af Lentini
At prøve negligere Ménez er desuden ikke videre kløgtigt. Han lavede 16 mål, flere på straffe som han selv skabte – han har 6-7 assists yderligere, og en fin stak anden assister. Det betyder at han har været med i minimum 30 mål af dem Milan lavede sidste sæson – høj klasse når man spillede på et skidt mandskab. Luiz Adriano og Carlos Bacca er desuden målscorer, og ikke en éner som Ménez der kan sætte 1-3 mand på egen hånd.
Skrevet af Martinovic
Menez skal forhåbenligt spille trequarista næste sæson. Sælger vi ham, skal han erstattes, og så er vi lige vidt.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Jeg tror kun vi kommer til at se Menez på 10´eren imod svage modstandere a la Carpi, Frosinone osv., ellers tipper balancen på mandskabet.

Jeg tror mere Jack, Honda og Suso vil være regelmæssige på den position.
Skrevet af Martinovic
Så vil det måske være mere ideelt at sælge ham, da han ikke er angriber, og vi har rigeligt til de to forreste pladser.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Ménez er da netop en flakkende second striker. I Paris spillede han på toppen sammen med Zlatan, som den mere stationære angriber. Så den betragtning deler jeg slet ikke.

At han kan blive solgt er meget muligt, når Milan i vanlig stil går angriberamok.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Menez kan drible 2-3 mand og skabe ting selv, men ærligt hvor tit var det det skete over en hel sæson? Jeg tør vædde på hans fejlratio kontra hans succesfulde driblinger ikke er noget at råbe hurrah for og desuden så filmer Menez, det gjorde han med et par straffespark. Også hans arbejdsmoral / etik er heller ikke lige frem wow. Jeg er helt enig i at han ikke fik bedre betingelser, derfor er jeg også delvis splittet, fordi nu når der kommer andre til, så enten gør det ham bedre eller så bliver han mere usynlig. For 15 millioner euro sælger jeg ham gerne og bruger de penge til at finansere et køb af Romagnoli. Lidt ligesom med Balotelli og Zlatan, han kan godt erstattes og når vores organisation kommer til at fungere bedre og det opbyggende spil, så kommer vi til at score mere.

Det er nu, jeg synes at det er ærgeligt at Saponara blev solgt. Fordi han ville passe perfekt i den rolle og jeg er sikker på at hvis Sinisa havde været spurgt, så ville han gerne beholde ham om muligt. Så kunne vi havde passende solgt Menez.

Menez har været god, grundet de mål og asissts, men i mange kampe var han også decideret elendig. I mine øjne så kan han godt erstattes og for 15 millioner, så er det bare afsted med ham, det er ret mange penge for en 28-29 årig spiller, som det er tvivlsomt hvor mange gode sæsoner han har i sig endnu.
Skrevet af Rossoneri
Menez er en glimrende spiller med et meget højt topniveau.
Uforudsigeligheden og fantasien i hans spil er både effektivt og seværdigt.

Hans arbejdsmoral kan dog være hans udfordring - ikke mindst set i lyset af at Miha sidder i trænersædet.

Personligt tror jeg dog at både Menez og Cerci er fortid i klubben, grundet deres disciplin - eller snarere mangel på sammen.

Pazzini har i et interview igår også givet udtryk at der manglede netop disciplin og arbejdsmoral i klubben, hvilket unægteligt falder tilbage på Seedorf og Pippo. Problemet har nok været at de begge var top-professionelle selv. De har muligvis haft en forventning om at deres spillere har været det samme.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Lige nu skulle Bonaventura være den fortrukne 10´er

GdS adds that other candidates for the role are Honda, Bertolacci, Suso and Verdi respectively. Menez is also considered for the role but the problem is that he doesn´t track back when Milan lose the ball.

True story. Bertolacci ser jeg ned på højreside af midtbanen, Honda og Suso kunne være meget interessante og muligt med stor succes på deres fortrukne position. Verdi, kender ikke tille ham.
Skrevet af Serpente
Så har Ses allerede scoret. Jeg tror han får stor succes i frankrig. SUK
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Rossoneri
Ja - som venstre wing i 4-3-3. En plads han ikke ville komme til at spille i Milan.

Vi får 18M for ham hvilket er ganske fint - ikke mindst med hans skader og manglende niveau in mente.
annonce
0