Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Galliani har udelukket at Witzel kommer. Det kan naturligvis være taktik, men det synes at vi ikke er parat til at betale hans pris.
Det kan hænge sammen med at Miha tænker at der allerede findes en række spillere der er efter hans næse - fx Poli og evt Nocerino samtidig med at vi har hentet Bertolacci og Mauri.

I det perspektiv er man måske ikke parat til at byde 30-35M.

Personligt synes jeg det kunne være mere interessant at se i retning af Rabiot. Han er billigere og han ligner en fremtidig topspiller.
Skrevet af Yetilover
Er enig i at Rabiot også ville være god at hente og ligner ihvertfald en mand for fremtiden, men hvis Rabiot bliver hentet syntes jeg stadig vi mangler en mand til midterbanen som kan levere kvalitet fra dag 1 og ikke bare at et "måske" projekt. Jeg håber self at både Mauri og Berto bliver en succes, men det bliver jo næppe fra dag 1 af.
Skrevet af Bosse1983
Hvis det er rigtigt vi er kommet i besiddelse af 100 mil mere så er jeg full go efter man bruge 50-60 mil på Romagnoli og Witsel, herefter må der jo så også være råd til et hente både Zlatan og en mere til forsvaret.(drømmene fortsætter) Det ville ihvertald i min optik sætte punktum på et succesfuldt vindue.

€30 mio. for Bacca, €20 mio. for Bertolacci og €8 mio. for Adriano, har vel lavet en bule i det budget, eller?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Goikoetxea
Kommer man ikke i problemer med FFP, hvis man kommer i EL eller CL næste sæson?
Wise Men Say...
Skrevet af Fossa dei Leoni
Tror klubben har styr på det, vi får også solgt ud. Men jeg går vel udfra at klubben gør noget ved det, hvis det bliver tilfældet. Klubben bliver solgt.

Henter vi både Romagnoli og Garay (Hvilket er meget urealistisk) Så har vi styr på forsvaret.
Skrevet af Yetilover
@Bosse
Som Fossa skrev er der så ikke tale om yderligere 100 mil? eller misforstod jeg det indlæg? hvis der er tale om de 100 mil som der var snakket om i starten af vinduet så giver jeg dig ret i at indkøb for 50-60 mil yderligere kan knibe :) Læste noget med at handlen om ejerskabet først går igennem her i slutningen af måneden hvilket ville give mening at vi har fået 100 mil ekstra.

Men igen så kan jeg vel tage fejl og ligne en kæmpe idiot lige nu...... if so my bad, my bad.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Ifølge det der bliver sagt, så 100 oveni det der allerede er blevet brugt. Det vil sige vi kommer til at bruge omkring en milliard kroner, hvis alt bliver brugt.
Skrevet af Lentini
Det samlede budget ud fra meldingerne igår, er 150mio. Vi har allerede brugt ca 60 af dem.
Skrevet af Bosse1983
OK, jeg havde også forstået det sådan, at yderligere indskud var afhængig af at salget gennemføres. Som tingene har udviklet sig, hvor Inter også har den store pengepung ude, er det vel ikke ulogisk, at man skruer lidt op. De første €100 mio. kan godt vise sig at være "spildte" hvis ikke. Det bliver en spændende sæson. Med de rette tilgange, kan både Roma, Juve, Milan og Inter være i spil til en scudetto. Napoli har jeg ikke fidus til. Normalt ville det, lidt som i Spanien, være relativt billig at købe sig til en ChL-plads, gøres det med lidt omtanke, men med begge Milano-klubber på shopping, intensiveres kampen om ikke at sidde med sorteper end del.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Fossa dei Leoni
Ja uger før var der rygter om at alt i alt ville vi investere 100-150 millioner euro.

Hvis vi allerede har brugt 60, så har vi 90 tilbage, massere af penge til at købe kvalitet.
Skrevet af bold,dk
Nogle der ved hvornår kampprogrammet kommer ud? Går lidt og leger med tanken om at tage ned og se Milan-Inter
Danmark: Brøndby Spanien: Barcelona Bedst fodbold: spansk
Skrevet af Lentini
@ Fossa

I og med at vi faktisk også har solgt en del, såsom Saponara, Birsa, Rami, El Shaarawy osv., vil jeg faktisk mene at der stadigvæk er omkring, hvis ikke over, 100mio€ tilbage at bruge. Jeg tvivler dog på at man rent faktisk har tænkt sig at anvende hele summen. Det er jo ikke FM, hvor man kan købe 20 spillere og næste dag fungerer lortet – men en CB og CM med kvalitet, så står Milan i hvert fald langt bedre stillet til den forestående sæson. Så er målet at ramme CL, hvilket Lazio gerne må kikse, fordi så ser jeg gerne at man forsøger at fiske Stefan De Vrij næste sommer

@ Bosse

Selv hvis Milan henter Romagnoli, Witsel og Zlatan, så er der stadigvæk et step op af rangstien til Juventus. Muligvis nærmer man sig, målt på trupkvalitet, men modsat Juve har Milan ikke en stamme af spillere at binde sig op på, og man har yderligere en ny træner og en del nye spillere som skal spilles ind. Ordet ”proces” er blevet skamredet i fodboldens verden, men det er sådan en som skal i gang i Milan, selvom vi dog ikke gider fæste os med alt for megen tålmodighed. Indkøbslysten skal naturligvis give minimum en CL-plads sæson 2016-17 – alt andet er uacceptabelt.

På nuværende tidspunkt vil jeg vurdere at Inter, Milan og Roma, rent individuelt målt på spillerne, har trupper der stort set er lige stærke med plusser og minusser rundt på banen. Det spiller dog ind at Roma modsat Inter og Milan har en trup og træner, som kender hinanden, og burde derfor være foran på det punkt.

Ligesom dig har jeg heller ikke den store fidus til Napoli, og det selvom jeg er ret begejstret for ”the maniac” Maurizio Sarri. Han er ti gange mere spændende end den spanske flødebolle, Rafa – på mange punkter minder han mig om Arrigo Sacchi, hvorfor der måske er en god grund til at jeg kan lide ham. Der er da også klare meldinger fra det napolitanske at engagementet under træningen er steget gevaldigt, og der arbejdes stenhårdt. Sarri bruger sågar droner til at overvåge sine træninger, så han rent taktisk kan stoppe træningen og fortælle pågældende spiller, hvad han gør forkert i presspillet. Jeg gad helt vildt godt at se en træningssession med Sarri – særligt den taktiske del. Men det er et meget ”grønt” setup med Giuntoli som sportsdirektør nu(sidste år Carpi) og Sarri. Giuntoli troede jo sågar at Napoli ringede til ham, fordi de ville have en af Carpis spillere og troede i første omgang de tog røven på ham, da han blev tilbudt stillingen.

Fiorentina er lidt den ubekendte med Paulo Sousa som træner. Måske fordi de har haft mere travlt med at skændes med først, den nu tidligere træner, Vincenzo Montella, efter en bizar meddelelse på egen hjemmeside fra Della Valle. Dernæst så hele Salah-sagaen, hvor man har truet med søgsmål imod Inter osv. I hvert fald har de ikke været så aktive endnu på markedet, og jeg vil mene at de mangler en del før de er i mål med truppen.

Jeg kan dog have mine tvivl omkring Sabatini Roma får sammensat en ordentlig trup. Synes han sejler for tiden, hvor han konsekvent vil investere i spillere som alle sammen har en favoritposition på højre angrebsplads, hvor man sidste sommer investerede dyrt i Iturbe, og man har altså mangler på begge backs og frontangriberen. Giuntoli skal virkelig levere i Napoli, som er et helt andet niveau end Carpi, og ikke mindst skal Viola stoppe med at købe halvtreds offensive midtbanespillere, og måske ansætte lidt mere stål på nogle positioner.

Så forstår jeg heller ikke hvad pokker Mancini har gang i. I vinters henter man Shaqiri og Santon, og nu skal de så kyles ud af vagten igen. Og jeg begriber ikke hvorfor Shaqiri skal skiftes med en spiller som Perisic – jeg kan ikke se at han skulle være nævneværdig bedre end Shaqiri, selvom han har været sløjt kørende i snart to sæsoner nu på klubplan. Ved Inters træninger bliver Santon konsekvent sat i samme bås som Primavera-spillerne, og får dermed et flot vink med vognstang om at han er uønsket, hvilket virker skørt når man lige har hentet ham tilbage i vinters, og hvorfor lod man ham så spille det specifikke antal kampe, som aktiverede købsklausulen? Jeg forstår det ikke. Jeg tror dog Inter kører på yderste ressourcer nu, hvor Thohir har sagt at der skal sælges før man kan købe.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Lentini helt enig om De Vrij, jeg forstod virkelig ikke at klubben ikke gik efter ham lige efter VM, klasse forsvarsspiller.

Jeg er også enig med dig i at vi ikke bare kan lege FM, men jeg holder fast i at jeg mener at vi har behov for 2 dygtige forsvarsspillere. Kan vi eksempelvis (urealistisk) få Romagnoli og Garay og førstnævnte fortsætter sin imponerende form. Så vil jeg vove at påstå at vores forsvar ville være bedre end Inters og Romas, undtagen Miranda så synes jeg slet ikke at Inter har et imponerende forsvar. Roma har Manoloas som er elite, men Castan har jeg mine tvivl om vender tilbage på et højt niveau.

Desværre ser det ud til at man kun vil hente en CBer og det kan jeg godt tvivle om om det vil forstærke os nok. Men så må man bare sætte ild til organisationen og Sinisas forsvarstaktiker giver pote også evt hente De Vrij næste sommer.
Skrevet af Bosse1983
Juve er oplagt stadig favoritter, men man mister 20 mål og en del chancer i Tevez, Pirlo var på alle måder en markant figur, selvom alderen trykkede og Vidal erstattes heller ikke let, hvis han smutter. Stædigheden testes desuden med Pogba, så det kan være at Juve også står i en genopbygningsfase. Roma har lidt tabt momentum og savner i høj grad en angriber med mål i støvlerne. Fraværet af Strootman kan også ses. Milan og Inter er det vanskeligt at sige meget om før vinduet smækker. Inter har dog på papiret et ret komplet hold. Jeg tror det bliver mere åbent end længe set, hvilket ligaen har savnet.

Romagnoli rygtes også til Arsenal og det samme gælder Manolas. Jeg tror ikke på en central forsvarsspiller, hvis ikke Chambers bliver 6´er og man vil udfase Merte. Det lader til at Manolas er billigere. Er det spillerens nationalitet, som gør at man satser på den unge italiener? Hvis Arsenal handler har jeg mere fidus til Rugani, skal det være ungt og italiensk. Måske er det bare fordi han minder mig om Niccoló Galli.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af MILANMILAN
Bold, det bliver fastlagt d. 27 eller 28 Juli :)
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Lentini
@ Bosse

30mio€ er vanvittigt. Vi snakker nok næsten en fordobling af Romagnolis reelle værdi, der ligger et sted omkring 15mio€. Egentlig tror jeg det var for at skræmme Milan med det prisskilt, men Milan har så ikke været helt så skræmt, at det ikke har afholdt dem fra at smide 25mio€. Det var også der at rygterne om de engelske klubber pludselig opstod – jeg tror ikke Sabatini havde regnet med at Milan ville gå med på den leg. Jeg tror de engelske klubbers interesse er plantet af Sabatini, eller han er i gang med at udbyde ham til englænderne, hvor der sjovt nok er penge til et køb af Romagnoli. Manolas har i øvrigt også mange værktøjer i kassen – han er også meget spændende.

Jeg forestiller mig dog ikke at Wenger smider 30mio€ efter en ung forsvarsspiller, som ikke er tiltænkt en markant rolle med det samme. Men det ved du nok bedre end jeg. Og Chelsea er mig bekendt i underskud af HG’ere, hvorfor John Stones nok er et bedre bud end Romagnoli.
Han er dog bestemt god, og har ligesom din ven Rugani, alle forudsætningerne for at blive meget dygtig. Rugani bliver dog nok ligeså svær at komme i nærheden af.

Det er rigtig nok at Juve har afgivet nogle vigtige ”stamme-spillere”, men skal da i hvert fald love for at man har forsøgt at gardere sig ind efter tabet af Tevez. Både Zaza, Dybala og Mandzukic. Jeg tror dog heller ikke de bliver helt så suveræne, men er stadigvæk klar favorit.

Pt. Ser jeg også Milan som outsider til en CL-plads. Der mangler særligt noget centralt på midtbanen, hvor jeg synes Milan gør sig en bjørnetjeneste ved ikke at gardere sig ordentligt ind, fordi man rettelig ikke ved hvilken forfatning Montolivo kommer til at være I. Og Milan skal også lære at fungere som hold, hvor lilleputagtig det end lyder. Men det har været et stort problem sidste sæson. Ingen sammenhæng whatsoever.

Mancini har presset sig selv, ved konstant at nævne denne sæson som Inters Scudetto-sæson, fordi man sejlede rundt i foråret. Nu skal han levere, og nøglen til hans Scudetto er bl.a. at få Kovacic til at fungere optimalt. Det har hverken Mancini eller hans forgænger, Mazzarri, excelleret i. Jeg tror han fejler på det punkt, men jeg har medgivet at jeg ikke nærer særlig stor tro til Mancinis evner til at udvikle spillere, eller skabe noget sprudlende angrebsspil. Han er for mig ren beton, hvilket Sinisa i øvrigt også kan vise sig at blive. Synes dog Sampdoria gjorde det godt sidste år, men notorisk uskarpe Okaka og Muriel gør ikke opgaven så meget lettere. Der blev sgu brændt nogle direktører sidste år.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Lige nu er Romagnoli 15 værd, men igen fortsætter han sin imponerende udvikling, så kan han nemt blive de 30+ værd. Talenter har desværre aldrig været dyrer, men vil vi have kvalitet, så koster det kassen.
Skrevet af La Mir!!
Hvis Castan levere som mod Real og bygger på, kan jeg godt have mine bange anelser for ROMAgnoli er Milan spiller i næste sæson. Ligenu er Destro og Doumbia i vejen for Roma kan invester yderligere, da Destro ikke gider skifte Calcio ud (forståeligt), men frusterende rent business. Doumbia tror jeg ikke, nogen vil røre ved, slet ikke smide 14 efter ham, så enten er han i Roma næste sæson ellers ryger han på leje, hvilket er meget (desværre) belejligt for jer, da Roma har brug for Cash.
Daje!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Well hvis Castan er tilbage i form er der ingen tvivl om hvem der er den bedste, så har i Manolas og Castan. Juves midtstopper duo er bedre, men kun lidt bedre.

Romagnoli ved også godt selv han ville spille fast hos os, da vi har ingen bedre til hans position og at han kender Sinisa.
Skrevet af Serpente
Jeg har læst lidt om sinisas træning. Efter sigende kører træningen på kamp niveau, altså ikke noget hyggebold hvor man giver sig halv. Derudover optages det hele, hvorefter hans team analyserer og aflægger rapport. Spillerne bliver målt og opdelt i 3 grupper efter hvor fit de er, for at alle får mest muligt ud af det. Er deres bmi for højt er der flere øvelser. Og så skal de skrive beskeder der vedrører gruppen, og hænge dem på en tavle. Spændende at se om det bliver godt. Kampniveau til træning kan jo koste med flere skader, men omvendt så kan vi blive stærkere fysisk.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
annonce
0