Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Serpente
Jeg tager lige mine ord om honda tilbage. Har lige tjekket en video, og han gør det faktisk ganske fint. Midten var dog skidt da nocerino og monty var på banen. Vi må og skal forstærkes her.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Milanisti
Hvordan spillede Bertolacci og Mauri?
Bacca og Adriano?
Skrevet af Fossa dei Leoni
Var jeg den eneste der lagde mærk til at vi havde en tendens til at spille med 1 gangsaflevering frem på banen? Synes det var rart at se.
Skrevet af Martinovic
Hvordan spillede Bertolacci og Mauri?
Bacca og Adriano?


Jeg var imponeret af Bertolaccis boldomgang. Det er første gang, jeg ser ham i aktion, hvor jeg også lægger mærke til ham.

Mauri kom ind og var ret anonym. Han skal have flere muskler på kroppen.

Bacca og Adriano gjorde det også fint. De fik 20 minutter. Bacca skabte selv en stor chance ved at løbe fra en Inter-forsvarer.

Adriano kom ikke til nogen afslutninger, men havde et par frække træk, som irriterede Inters Andreolli.

Var jeg den eneste der lagde mærk til at vi havde en tendens til at spille med 1 gangsaflevering frem på banen? Synes det var rart at se.


Spillet var klart bedst i 1. halvleg, hvor midtbanen bestod af Bertolacci, De Jong og Poli. De var noget bedre end Nocerino, Montolivo og Mauri.

Jeg håber på Bertolacci, De Jong og en ny profil på midtbanen. Ellers bliver det svært at komme i top3, da hverken Montolivo, Poli, Mauri eller Nocerino har det, der skal til for at starte.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Fik kun set den første halve time af dagens kamp, fordi noget familie åbenbart synes at uanmeldte besøg er en fantastisk idé. Og selvom det var et noget reservespækket mandskab vi stillede, så var jeg egentlig ret opløftet over især Bertolacci. Han har en dejlig rolig boldomgang, og har et godt overblik. Han er arkitekten bag Niangs store chance, da han tackler Santon højt på banen og i sin første berøring sender han den direkte op i fødderne på Niang, hvor man fanger et ultradefensivt Inter-hold i ubalance.

Flere gange får man også sat begge vores backs, De Sciglio og Calabria, i scene hvor de kommer i fart. Og måden er rigtig fin med pasningsspil langs jorden – det så ganske fornuftigt ud. Når jeg alligevel har nævnt de to backs, så er det også passende at pointere at de skal optimere deres defensive evner. Calabria bliver rundet et par gange af Baldini, som dog ikke kreerede noget som helst efterfølgende – Calabria bliver lige en tand for ivrig og buser op, hvor han lige skal være en tand mere kølig i sine aktioner. Men heldigvis er han endnu ung.

Modsat skal De Sciglio have lidt mere hårdhed og no-bullshit-attitude i hans defensive spil. Til tider bliver han for nonchelant i sine indgreb, og sætter sig derfor, unødvendigt, i problemer. Jeg håber at Sinisa holder ham i ørene, fordi det er på det punkt han virkelig kan skubbe sig selv i rette retning. Antonelli er færdigudviklet, mens De Sciglio stadigvæk har en alder hvor han kan forbedre sig markant endnu, og håber Sinisa er manden der kan sætte den unge mand tilbage på sporet.

Ærgrer mig over at jeg ikke fik set Mauri, Bacca, Luiz og ikke mindst Montolivo. Jeg kan dog læse mig til herinde, at Montolivo ikke brillerede. Det var nu heller ikke forventet, efter han kun har kunnet træne fuldt med siden man genoptog træningen i starten af juni. Men det er nu bare endnu et godt argument for at hente den højre mezzala ind til holdet. Jeg forestiller mig heller ikke at den forfejlede Kondogbia-mission får Milan til at tænke”Pyt, vi sparer pengene fordi vi har jo Nocerino!” – så er det bare om det bliver Witsel eller Soriano.

Og meget svært at vurdere Rodrigo Ely. Han har et par kiksede opspilsfejl, men står meget godt defensivt – eller i hvert fald de små stik der kom fra Inter den første halve time. Det lignede en halvlegs organisationstræning til Inters reserver.

I øvrigt meget flot kasse af Mexés – endda på en dødbold!

Efterfølgende kan jeg læse mig til at Sinisa er meget opmærksom på vores svagheder omkring defensive dødbolde – det kunne være dejligt at slippe den laissez faire indstilling man har haft på det punkt tidligere.
Skrevet af Martinovic
Hvad vil Soriano koste?

Jeg kender intet til ham, og det vil måske være lidt satset med både ham og Bertolacci på en tremandsmidtbane på et hold, der forhåbentligt kæmper om top3.

Jeg håber på en profil til højre midt, og så kan vi passende sende Matri og Nocerino til Sampdoria for Soriano, så vi har noget brugbart fra bænken at sende på banen.

Romagnoli
Witsel?
Soriano

Agazzi, Zaccardo, Alex, Nocerino, Cerci og Matri skal sendes videre, mens Suso og Niang skal lejes ud, så er vi godt dækket ind til næste sæson.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
@ Foggy

Soriano vil have et prisskilt omkring de 10mio€ - muligvis mere hvis det er lige os som kommer væltende. Det er jo blevet mere reglen end undtagelsen at vi skal betale 5mio€ overpris for alt vi er i nærheden af.

Jeg har som sådan ikke noget imod Soriano, udover at han på nuværende tidspunkt ikke kan flytte det store på vores midtbane. Jeg så ham da gerne i Milan, men ikke på bekostning af Witsel – så skulle det være for at skifte Poli ud.

Matri er nævnt som et ret højt mål for Sampdoria, hvis de skulle have held med at skyde Okaka af til et andet sted. Bologna skulle have interesse i Nocerino. Begge fine destinationer, som har en positionering i ligaen som passer mere til deres spillemæssige niveau.

Der er flere klubber som har luftet deres interesse for Agazzi – Málaga skulle vidst være de mest interesserede. Men både franske og italienske klubber har følere på ham. Den ”legendariske” Zaccardo har igen ikke travlt med noget som helst – jeg tror sgu at hans familie og han selv har det som blommen i et æg i Milano. Jeg ved ikke engang om en udeladelse fra 25-mandstruppen får ham skudt af.

Iflg. rygterne så har der været flere sammenstemmende historier om at såfremt Milan lykkedes med at hente Romagnoli, at Aléx vil ryge hjem til Brasilien. Der skulle ligge et lejetilbud fra Santos på det resterende år af hans kontrakt.

Albertazzi skulle også have rigeligt med bejlere, hvor det lige nu står mellem Empoli og Verona.

Cerci kan jeg heller ikke finde plads til, og Genoa skulle være ret opmærksomme på ham, men jeg tror først angrebslinjen bliver lagt definitivt, når man ved om Zlatan kommer til klubben eller ej. Det er nok samme sang for Ménez.

Suso kan måske blive fordi at spillere som Ely, Niang og Mauri ikke tæller i 25-mandstruppen, da de ikke bliver betegnet som "seniorspillere" grundet alderen.
Skrevet af Sheriffen
Mexes, nej Sexes!
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Bishop
Mexes er da i øvrigt IKKE småfed denne sommer, fint hvis han ikke som tidligere skal bruge første halvdel af sæsonen til at komme i form. En stor sæson fra hans side er vitalt i forhold til hvor højt vi skal slutte i tabellen.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Serpente
Foggy
Hvis du vil slippe suso, matri, niang cerci, så kommer vi til at mangle en i angrebet. Men du regner sikkert zlatan med eller?
Bold bragte faktisk et interview, som igen sår stor tvivl om hans skifte. Jeg har dog stadig tro på at han kommer.

Lentini
Omkring ely, så kan jeg tilføje at han havde to gode chancer med hovedet, og det kan derfor tænkes at han er god på dødbolde i begge ender. Absolut en kvalitet vi kunne have gavn af. Vi score jo næsten aldrig på dødbolde, og alle ved vi ikke kan forsvare dem. Det er dog godt at sinisa er opmærksom på det. Inzaghi havde jo kun en taktik - vi sætter sku en angriber mere på banen.
Som jeg skrev efter 20 min, så var det virkelig tydeligt at se sinisas indflydelse på spillet. Det blev dog lidt ødelagt i anden halvleg men han er jo også lige startet. 2 berøringer og god organisation virkede ret godt. Og de forrestekom tilbage i banen og modtog, eller havde dybdeløb. Jeg er faktisk ganske tilfreds med hans filosofi, og spillerne passer godt til den. Der tegner sig allerede et meget klarere billede end jeg har set i flere år. spændende at se mod real om vi stadig kan se tegningen til næste års taktik. De sidste par år har budt på grimme nederlag i sommerpausen. Håber det er slut nu.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Fossa dei Leoni
Serpente nu havde jeg svært ved at se første halvleg, hvordan vil du sige at Sinisa har sat sit indtryk?
Skrevet af Lentini
@ Bishop

Det kan man i hvert fald håbe, fordi Mexés er den eneste af de nuværende centerforsvarere, som rent faktisk magter at tage et ansvar udover sig selv. Hvis Romagnoli bliver tilknyttet får vi i hvert fald et hardhitter-forsvar. Med Sinisa som træner, bliver der snakket om højintensive træningspas, som nok også vil komme ham til gode, så han slipper flødebollefedtet og dobbelthagen.

@ Serpente

Synes også der var tegning til noget i den halve time jeg så. Og i det mindste så det ud til at man turde spille bolden, hvilket måske indikerer at holdet har fået lidt mere selvtillid under Sinisa. Honda så også ud til at befinde sig bedre centralt, hvor han rent offensivt kan flakke lidt mere rundt end når han har en fløj.

I øvrigt er Michael Schäfer lidt af en klaphat at høre på.

Først ævler han om at han i sin vildeste fantasi ikke kan forestille sig Zlatan tilbage i Milan – han aner ikke kæft om forbindelsen mellem selve Milano og Zlatans familie.

Så kaster han sig ud i noget om at Mancini nu har fået styr på Inter – hvor henne? Fristet man til at spørge. Mazzarris slingrekurs blev bare videreført, eneste forskel var spilsystem.

Så var der noget med vores midtbane dækkede meget centralt(dumt i hans optik), og gav meget plads til Inters backs til indlæg – no shit Sherlock, det er med garanti en del af gameplanen, når man vælger to så stærke i luftspillet som Aléx og Ely til centerforsvaret.

Så fik han også ævlet løs om at Niang faktisk var teknisk dygtig selvom han var en langsom spiller(!!!) Hvis Niang er langsom, vil jeg sgu gerne se dem som er hurtige.

Han nævnte også en ting til, som irriterede mig, men som jeg ikke kan huske lige nu.

Jeg hader eksperter som ikke har sat sig ordentlig ind i sagerne – Michael Schäfer tydeligvis en af dem. Kæmpe fjols.
Skrevet af Flying Dutchman
Amen, Lentini! Det var forfærdeligt at høre på. Han havde tydeligvis ikke lavet sine lektier, og det gælder begge hold. Selv min kæreste, som ellers ikke er videre fodboldkyndig, bemærkede at han fyrede noget decideret vrøvl af.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lentini
Sådan synes jeg faktisk ofte det er, når italiensk fodbold pludselig toner frem på danske kanaler, foruden dem de har været vist på regelmæssigt.

Eneste sådan lidt kompetente var Mikkel Bischoff, som rent faktisk virkede til at have set/læst en del om Fiorentinas kampe, da de spillede EL sidste sæson og blev vist ofte på Kanal 6.

Karsten Krogh på Canal 8 er også forfærdelig - konsekvent siger han de forkerte navne, og ævler bare derud af i ligegyldige fraser.

Jeg får simpelthen lange løg af de kommentatorer.

Den sidste kompetente der kommentererde italiensk fodbold var sgu Niels Christian Frederiksen.
Skrevet af Lentini
Men det bliver spændende at se hvordan mandskaberne hos de ”7 søstre”(Napoli skiftet ind i stedet for Parma, i den sammenhæng) ser ud når sæsonen går i gang – der er i hvert fald rimelig heftig aktivitet.

Juventus vil stadigvæk have det stærkeste mandskab, og selvom både Pirlo og Vidal er faldet lidt niveau, og bliver erstattet af kompetente spillere som Marchisio og Khedira, så river man ikke bare Pirlo, Vidal og Tevez ud af deres mandskab, selvom jeg synes man har ganske kompetente afløsere klar – med Tevez har man jo garderet sig i hobevis med både Dybala, Mandzukic og Zaza.

Julian Draxler meldes tæt på zebraerne, som er en dygtig spiller, men et lidt underlig valg til Juventus. Ikke alene var han skadet rigtig lang tid i seneste sæson, men samtidig er hans favoritpositionen på venstrekanten og i Juve søger man en decideret trequartista. Det er lidt spændende om Paratici rent faktisk kan fejle i sin udvælgelse. Götze havde givet meget mere mening, fordi han er skræddersyet til den rolle. Evra spillede en god sæson sidste år, men var jeg Juventus kiggede jeg nu lidt på den position også. Og i alt stilhed har Juventus faktisk været den klub som har brugt mest på markedet – 85mio€ i alt. Det er en pæn sum.

Roma har egentlig stammen i orden på holdet, og med (formentlig) Szczesny på mål kan man muligvis have fået en opgradering på dette punkt, selvom polakken skal arbejde lidt med sine indgreb i feltet mellem hans rygepauser. Backs ser svage ud i Rom, særligt defensivt, og der er stadigvæk en spørgsmål omkring Castan – der har dog været positive tilbagemeldinger omkring brasilianeren og godt for det. Ville være synd hvis hans karriere skulle sættes på spil af den grund.

Adriano fra Barcelona meldes tæt på, men har han ikke også lige været ude med en særpræget skade? Man har en meget stærk midtbane, selvom endnu et spørgsmål trænger sig på omkring tilstanden af Kevin Strootman efter den rædselssæson han havde sidste år.

Offensivt har man et hav af spillere, som mere eller mindre deler samme niveau. De er gode uden at være fabelagtige – måske Salah og Dzeko kan rette op på det. Forstår ikke helt hvorfor de tøvede så længe med Mitrovic(nu Newcastle) fordi jeg synes der er større perspektiver i ham end fx Dzeko – også hvis man skal sælge ham videre en dag. Umiddelbart synes jeg dog de er et my foran både Milan og Inter, ganske enkelt fordi Garcia og størstedelen af truppen kender hinanden.

I Milano har der været storforbrugsfest. Tilsammen har man hidtil brugt knap 135mio€ - Inter som storforbrugeren. Mancini undskyldte hele foråret, men det er slut nu – han har fået det nøjagtig som han vil have det. Han mangler kun Melo, Perisic og Jovetic i sin samling. Melo fatter jeg ingenting af, som formentlig skal afløse Guarin eller Taïder i truppen. Perisic heller ikke i et 1:1 skifte med Shaqiri, selvom sidstnævnte nu har været skuffende i to sæsoner i streg. Jovetic kan derimod, hvis han undgår skader, blive en meget vigtig figur. Også fordi Inter er lidt smalle på toppen, og i min optik mangler de en kompetent reserve til Icardi, skulle denne blive skadet.

Kondogbia og Murillo er gode køb i mine øjne, og det selvom Murillo var en del af et af La Ligas mest elendige forsvar sidste sæson, men den tilskriver jeg mere hans uduelige sammensvorne i Pozzos discount-butik. Miranda skal finde fodfæste igen, efter en halvsløj sæson i Atlético men kan også vise sig at være en opgradering – og så presser spørgsmålet sig på om Mancini kan få Kovacic til at fungere, fordi han er nøglen til at steppe Inter et skridt ekstra op. Nu forsøges han i en regista-rolle, som kan blive spændende selvom det er noget utraditionelt af Mancini.

Så er der os selv, som også har været godt i gang på markedet – endnu mangler vi dog en til forsvaret og en til midtbanen, før man kan kalde truppen komplet. Vi er dog et endnu større spørgsmål end Inter, fordi Mihajlovic er først lige ankommet og samtidig skal han have implementeret sine idéer alt imens der er storvask i spillertruppen. Målet må i første ombæring være at stable en ordentlig organisation på fødderne, hvis Milan skal noget som helst. Jeg synes at truppen rent kvalitativt, i indeværende øjeblik, er tæt på Inter og Roma, men jeg synes også de største usikkerhedsmomenter er hos os, fordi vi som de eneste af de tre klubber har fået en ny træner.

Lazio har en stærkt kollektiv, men hvor jeg sidste år syntes de handlede rigtig godt ind er jeg ikke videre imponeret af Hoedt, Morrison osv., og derudover kommer de til at blive presset med CL-fodbold. De er ikke vant til den belastning, og jeg tror det vil koste dem.

Fiorentina mangler mange brikker endnu. Mario Suarez er dog en fornuftig start, men man mangler i hvert fald en til central midt, lidt kanter, noget centerforsvar, og noget backs før man er i mål. Er spændt på om Paulo Sousa fortsætter med at veksle mellem 4-2-3-1 og 3-4-1-2, som han gjorde det i Basel – det passer meget godt ind i de taktiske variationer som Montella også havde. Alt synes dog at gå mærkeligt til sig i Firenze. Først den mærkelige bombastiske melding omkring Montella på egen hjemmeside. Så hele farcen med Momo Salah, og nu senest med den unge serber Milinkovic, som virkede sikker, men så åbenbart stortudende sagde nej alligevel.

Napoli er også en lidt ubekendt faktor. Jeg kan godt lide Sarri, fordi han er en mærkelig figur, men som altid mangler Napoli noget defensivt, og jeg er i tvivl om at Sarri kan rette helt op på det med hans meget aggressive presspil. Det er vitterligt noget andet at træne Napoli med deres passionerede fans end Empoli på næsten altid ørkentomme Carlo Castellani. De mangler i hvert fald noget i centerforsvaret og tvivler at Astori/Tonelli rykker dem en hel del, men måske Sarris tricks kan opveje det. Hvis Reina har samme niveau som sidst er det dog en væsentlig opgradering ift. det svingende pis fra sidste sæson med Rafael og Andujar.

Udenfor de syv store synes jeg faktisk at man i Sampdoria har haft et godt vindue hidtil. Gratis signings i solide spillere som Barreto, Silvestre, Cassani og Moisander er ikke dumt. Får man Matri ind til at komplettere Muriel og Èder ser det også fornuftigt ud.

Desuden har jeg stor fidus til at Duvan Zapata kommer til at bombe mange mål for hans nye klub, Udinese.
Skrevet af Flying Dutchman
Enig, der er langt mellem de danske snapse. Kommentatorerne i USA er faktisk gode, når det kommer til Serie A - men intonationen af navnene leder mig også til at tro, at der rent faktisk også er tale om italienere (Kovacic-e, Mexes-e, Handanovic-e, hvis du forstår hvad jeg mener).
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bishop
Matteo Bonetti er i hvert kommentator for beINsports USA så måske det er ham du har hørt.

http://bleacherreport.co…teo-bonetti
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Amen, Lentini! Det var forfærdeligt at høre på. Han havde tydeligvis ikke lavet sine lektier, og det gælder begge hold. Selv min kæreste, som ellers ikke er videre fodboldkyndig, bemærkede at han fyrede noget decideret vrøvl af.


De fleste mænd ved alligevel en smule om fodbold ;-)

Schäfer har alle dage været en klovn.
Mojn do!
Skrevet af Serpente
Fossa.
Det man kan se fra sinisa er (som jeg skrev) at han vil have spillerne til at flytte bolde hurtigt videre, med 1 eller 2 berøringer. Jeg lod også mærke til at havde en spiller tabt bolden, så gik han forrest i generobringen. Der var tydeligt fokus på det defensive, og jeg kunne se hvordan vi spillede op gennem midten. Angriberne var meget bevægelige ned i banen og med dybdeløb. Det var langt fra perfekt men der var en plan og jeg tror den kommer til at bære frugt, hvis vi får et par nye midter. Mindst en ihvertfald. Vi har ikke råd til at spille med monty og nocerino, det var tydeligt.

Med hensyn til kommentatorer så vil jeg gerne tilføje carsten werge. Hold nu kæft han er dum og høre på. Hver gang et italiensk hold spiller cl, så skal man høre på hans dumme holdninger og anti parti. Manden fatter heller ikke reglerne og må gang på gang trække i land når de andre venligt påpeger hans idioti. Man savner dengang kommentatorer var neutrale journalister med viden, istedet for gamle spillere der bare vil tale om sig selv. Rene henriksen som græsk ekspert. Han tror fandme det er verdens bedste liga. I dag streames der og så kan man slippe for de tåber
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Fossa dei Leoni
Som jeg har ment og sikkert måske også sagt, så er fremfor det at vi har fået et par kvalitetsspillere, så er det faktum at vi har fået en træner som kræver disciplin, god organisations og forsvarsspil og et spillekoncept måske den vigtigste af alle. Jeg er ikke i tvivl om at Sinisa nok skal få gjort de 3 førstnævnte, men er lidt mere spændt på at se os når vi skal spille imod hold, der stiller sig tilbage og står kompakt om vi er hurtige og dygtige nok til at åbne dem op.
annonce
0